Hello & Welcome to our community. Is this your first visit? Kayıt ol

User Tag List

Toplam 5 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 5 arası kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Mesajlaşmak

Üye DickWhitman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Rome
    Tebrik
    Konular
    26
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Mesajlaşmak

merhaba beyler

yeni yıla saatler kala çoğu insan yeni yılda farklı yapacağı değiştireceği şeyleri düşünür ve ben de benzer bir şey düşünüyorum. bir arkadaşıma danıştım, tam anlayamadım ve cemiyetin görüşünü de alayım dedim

ben yeni yılda tanıştığım kızlarla mesajlaşırken nelere dikkat etmem gerektiğini öğrenmek istiyorum

mesela yaptın açılışı, arkadaşın tanıştırdı vs kızın numarayı aldın. bu tamam

sonra başladın kıza yazmaya, br iki kere aradın diyelim işte bu sıkıntı

ararım beş dk geçirmeden konuşurum kaparım tamam ama mesajlaşma sıkıntı. ne kadar konuşulur ne sıklıkla yazmak gerekir cemiyette bir şey bulamadım. dostlar mesajlaşırken nelere dikkat ediyorsunuz napıyonuz neleri ilke ediniyonuz süre mesaj adedi önemli mi mesajlaşırken kanka gibi konuşmamak için ne gerek?

arkadaşımın bana söyledikleri “fazla mesajlaşmışsın” “kanka gibi konuşmuşsun” “hemen tavlamaya çalışma gerekirse bir ay sürsün”

var mı bu işin herhangi bir mantığı

Suskunluğun merak uyandırmalı onda; konuşman ise merakını asla doyurmamalı...
    -Peçorin

Üye valera777 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    istanbul
    Tebrik
    Konular
    46
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok şey yazılır fakat kısa tutuyim

1- kız seni beğenmişse gerisi teferruat ...

...
    ....
    ....
    8. soru sorandan çok sorulan olman gerekiyor özellikle sohbetin ilk başlarında
    11. eğlenceli olması önemli sohbetin , cevapsız bırakılan mesajının üstüne yazılmamalı
    14. birkaç gün mesajlaşıp 3 -5 günü geçirmeden buluşulmalı ..
    avlanmayı seven adam ..

Üye DickWhitman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Rome
    Tebrik
    Konular
    26
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi kız beğeniyor ilileri sayıyorum gülüyor koluma dokunuyor ben susunca konuşmayı devam ettiriyor ...

çok sorulan adam nasıl olunur abi? kızlar illa bir şeyler soruyor hangi dansla ilgileniyorsun burcun ne ... bunu mesajda sağlamayı bir türlü beceremiyorum çoğu soru yüzyüzeyken geliyor —şu an yazarken şunu düşündüm: hani bazı kızlar vardır at gibidir ama hiiiç dinleyesin gelmez de o gece sevişme uğruna katlanırsın vs. fakat mesaj atar kazımazsın hiç yazasın gelmez muhabbeti çabuk kaparsın, yani davranış şeklimden midir nedir acaba ben o kızların erkek versiyonu muyum— yani kafam karışıyor konu bu olunca

“dans gecem var gel istersen” V “kardeşime bir şeyler almaya gidicem istersen gelebilirsin” bu iki örnek dışına pek çıkamıyorum bazen buluşma olmuyor. salı ya da cuma diyorum iki günün de olmadığı oluyor. burada da sorun yaşıyorum @valera777
    Suskunluğun merak uyandırmalı onda; konuşman ise merakını asla doyurmamalı...
    -Peçorin

Üye valera777 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    istanbul
    Tebrik
    Konular
    46
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DickWhitman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    salı ya da cuma diyorum iki günün de olmadığı oluyor. burada da sorun yaşıyorum @valera777
    oyun iki kişiyle oynanır ..

ekranın ötesinden aranızda olanları bilmem mümkün değil dickman mesajdada gerçekte kimsen onun aynısını yansıtman gerekiyor farkı yok lakin bazen sen herşeyi düzgün yapsanda karşı tarafta sorun olabiliyor sevgilisi olabilir , özgüvensiz olabilir , senden hoşlanıyor fakat kendini sana layık görmüyor olabilir , senin onu yeterince istemedigini düşünüyor olabilir , senden hoşlansada eski sevgilisini hala istiyor olabilir , seninle sadece flörtleşmek istiyor olabilir ..

düşünsem yüzlerce çoğaltabiilrim ..
    avlanmayı seven adam ..

5. HELAL BRO DickWhitman, exclusive789, verdict HELAL BRO dedi
    Üye Gökhan X / bok - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    57
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gönderdiğin mesajların uzunluğu kızın mesajlarından daha kısa olsun. Çok mecbur kalmadıkça onunkilerden daha uzun mesaj atma. Mesajlaşmayı açıp telefonu kendinden uzağa tutup öyle bak. Kimin mesajları daha uzun, kızınkiler mi seninkiler mi? Seninkiler daha uzun oldukça ezikleşmeye başlarsın.

Kız 5 sözcüklük bir mesaj atsa bile daha kısa ya da aynı uzunlukta at. Biraz düşünmen gerekebilir, ama düşündüğünde de zaten zaman geçmiş oluyor, bu da iyi bir şey. Bu şekilde yaratıcılığını da geliştirirsin.

Bir de her mesajda bir konuyla ilgili mesaj at. Yani mesela kız bir konudan bahsetti, üstüne de 2 soru sordu. Hepsini cevaplamaya çalışma. Birini seç ve sadece onunla ilgili yaz. Diğerlerini salla. Bunu yaparsan üstteki önerimi uygulaman kolay olur zaten.

Bir mesaj bir konu.
    Konu Gökhan X / bok tarafından (02/01/2018 Saat 20:25 ) değiştirilmiştir.
    FLÖRT KOÇU - Görüştüğün Kızların Sayısını İkiye Katla

WWW.FLORTKOCU.COM