Hello & Welcome to our community. Is this your first visit? Kayıt ol

User Tag List

Toplam 3 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 3 arası kadar sonuc gösteriliyor
    Üye exclusive789 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kırklareli
    Tebrik
    Konular
    22
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Sapyoseksüelizm?

Arkadaşlar durumu kısaca anlatıyorum. Bi kızla tanıştım ve kız bana sapyoseksüel olduğunu söyledi. Ve ardından şunları ekledi sözlerine;

Biseyler basarmis ve basarmaya devam eden bunun icin cabalayan yerinde saymayan okuyan hep daha iyi olmaya calisan kendini gelistirmekte sinir tanimayan zoru seven pes etmeyen her vaktini degerlendiren farkli yollar bulan degisik fikirler gelistiren empati yapabilen hayatin seks olmadigini guzelligin gecici ve yapay bi kavram oldugunun farkinda olan oturunca saatlerce sohbet edebilecegin sohbeti seni etkileyen bos konuşmayan ama tek basina da konuşmayan insanlar

Bilmiyorum anlayabildim mi aslinda kitap okuyabilecegim bunu tartisabilecegim birlkte saatlerce calisabilecegim biri sosyal aktiviteleri olan insanlar

Baska erkekler gibi oturdugunda seks para mac sohbeti yapan degil gelismek amaciyla sohbet eden akli sadece burda olanlar

Bu yuzden dis gorunusten hicbi zaman etkilenmedim yani bi kafede olsam ve 2 erkek olsa biri cok yakisikli tek basina oturuyo giyimi yerinde olsa diğeri de tek basina oturan normal giyimli biseyler okuyan orda calisan biri olsa ben buna bakardim

Henüz daha tanışma kaynaşma aşamasındayız. Doğru adımlar atmak istiyorum ve sizin önerilerinizi almak istedim gencler. Bu kıza nasıl davranmak, nasıl konuşmak gerekir?

Bu işin sırrı nedir?

Üye DickWhitman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Rome
    Tebrik
    Konular
    26
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    moda oldu bu da he. bir bok okumadan bilmeden sapyoseksüelim diyen tonlarca insan var. belki seninki gerçekten okuyordur. bilemem.

konuşurken bilgini göster. hemen git felsefenin kısa tarihini al oku biraz, kızlar bayılırlar felsefe dinlemeye. handelin messiahı nasıl yarattığının hikayesini öğren kısa bir şey zaten illa klasik müzik muhabbeti açılır. lilith kim bilmiyorsan öğren (+100)schoupenhauerin aforizmalarını oku, konuşurken bi alıntı yap, illa alakalı bi şey demiştir o. hepsini birgünde yaparsın buluşmada da şovunu yaparsın. kısaca, bilemeyeceği bir şey söylemen yeterli ki zaten bu sapyoseksüelim desin demesin her kadında işe yarar, her kadın beyne aşık olur.

sırrı zaten cemiyette söylendiği üzere bilen adam olmak

may the dionysos with you
    Suskunluğun merak uyandırmalı onda; konuşman ise merakını asla doyurmamalı...
    -Peçorin

3. HELAL BRO exclusive789 HELAL BRO dedi
    YAZAR herşeyibilenadam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    168
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Her seye isim takmanin sonucu. Sapyoseksuel diye bir sey yoktur. Erkeklerin yuzde 90i ayni kadin tipinden, kadinlarin yuzde 90 i da ayni erkek tipinden hoslanir.

Bu gerizekalilarin saydigi erkek ozelliklerinden tum kadinlari hoslaniyor. Yani herkes ozaman sapyosexuel. Ben zeki akilli adam severim heheha ben sapyoseksuel bi kaşarim. Amk karisi kimse mal adam sevmiyor zaten.
    O yuzden bunu gec. Yalniz bunu diyen kizi(cok tanidim) 60 iq su olan mercedesli bi elemana verirlen gorursen sasirma.
    En basiti sunu soylim.siz futbolcularin yaninda mi daha guzel kadinlar goruyorsun yoksa profesorlerin yaninda mi.
    Sapyoseksuelmis. O zaman okul birincisi neden hep 31 cekerken en picler sevisiyor. Ben o kizlardan degilim diyor.peki daha once verdigi adam kimler. Liseyi birincilikle bitirene mi vermis yoksa ot icip kari pesinde kosan pice mi. Universitede kime vermis. En zekiye mi yoksa bunu ayda bir sikip bosalip uzayan elemana mi.
    Ya kufuru birakmaya calisiyorum ama zorluyorlar cok zorluyorlar