Hello & Welcome to our community. Is this your first visit? Kayıt ol

User Tag List

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 12 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 10 arası kadar sonuc gösteriliyor
    Üye Alpha Finch - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    3
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Hedef ve Arkadaşım Aklımı Karıştırıyor..

Merhaba takıldığım ve anlam veremediğim bir olay var. Rapor tadında sorayım dedim.

Başka bir şehirde üniversite okuyorum. Bilirsiniz gurbette hemşehrilik önemlidir.

Okulun başlarında otobüsle okuduğum şehire gelirken sağ olsun muavin abimizin yardımı ile bir kızla muhabbetim oldu.

Kız benim mezun olduğum liseden mezun ama ben daha önce gördüğümü hatırlamıyorum.

Beni araba beklediği için kısa kesmek zorunda kaldım muhabbeti, adını öğrenmeden ayrıldık. Biz ona X diyelim.

1 hafta sonra Konferans dinlerken yanima gelip merhaba dedi. Numarasını alıp vedalaştık.

Arada sırada Wpden sorular soruyordu şehir hakkında bir gün arayıp laptop istedi.

Fakülte kantinine gelirse vereceğimi söyledim. Bir arkadaşı ile yani asıl hedefimle beraber geldi yanıma X, hedefle beraber 2 yıldır aynı odada kalıyorlarmış.

1 saat falan rutinler, sataşmalar eşliğinde hoş muhabbet ettik. Hedeften ili alıyorum ama iki kızdan da ili alıyorum. İşte kafa karışıklığını başladığı yer burası.

Daha sonra hedefle 5 soru oynunu oynanıp kahve sözü aldım. Numarasını alıp ayrıldım.

1 hafta önce şiir X arayıp şiir dinletisine çağırdı.
    Bende festivalden dönüyordum. "Konferans salonunun dolu olduğunu, kafeye gideceğimi onlarında çıktıktan sonra gelebilceklerini söyledim.

10 dk sonra arayıp yer olmadığını okulun bahçesinde beklediklerini söylediler.
    -Gelin ben size şiir okurum dedim

Sonra beklemekten sıkılıp Neşve kafeye geçeceklerini söylediler.
    - Orayı boş verin daha iyi kahve yapan bir yer biliyorum oraya geçin. dedim

Bende bir arkadaşımla beraber kafeye geldim. Full şarj sağolsun kafede ki iki garson hoş karşıladı. Rezervasyonlu bir masayı da boşalttılar ama kızlar başka bir masaya oturmuşlar sonradan fark ettim

Masaya oturuş şekli aynen şöyle;

(Yeni kız)- (Hedef)

Arkadaşım --------------------------

( Ben) - (X)

Selamlaşıp havadan sudan muhabbet ettikten sonra fal baktırmak istediler. Birden 3 fincan ters döndü
    Fal bakarım ama 3 ünü de tatmin edecek kadar sallayamam. Bu yüzden X le yer değişip hedefin karşısına geçtim küp falına baktım eğlenceli bir şekilde.

Sonra X le tekrar yer değiştirdim. Tavla muhabbeti döndü. Hedef atladı ben bugün öğrendim oynayalım diye. Yeni kızla yer değiştirip karşıma geçti.

Baya sataşarak, eğlenerek oynadık ama X de benle kapris yapar gibi uğraşıyor.

Neyse kızları yurda bırakıp selamlaşıp ayrıldım. Akşamına hedefin Wp durumu üzerinden muhabbet ettik. Kız doğum günü olduğunu söyle di, o zamanda görüşürüz dedi.

Bende
    - ajandama bakmam lazım randevum olabilir dedim.

İşte o gün bugündür soğuk davranıyor

Hatta Bir ara "gülüşün masum tıpkı çocuk gibi, çok şirin dedim"

-"Erkek arkadaşım da hep öyle söyler" dedi.
    - "Benle ilgisi yoksa başka erkekler ile konuşmanızı dedikodularınıza saklayın" deyip çıktım Wpden.

Hala soğuk davranıyor arada görüldü atıyor. Ben hedefi etkilediğimden eminim çünkü acayip ili veriyor.

Ama X'in benden hoşlanıp işi batiracağından şüpheleniyorum. Biz hedefle cilveleşirken X de bana kapris yapıyordu..

Bu kapris şeyden de kaynaklanabilir şimdi hatırladım.
    Arkadaşıma X "bende senin falına bakacağım, ver elini" demiş ben lavobodayken.
    Shut arkadaşım da ne yapacağını bilemeyip " o imkansız bi kere" demiş.

X in benden hoşlandığını kuruntum olup, yanlış oyun yüzünden hedefin ilgisini kaybetmiş de olabilirim.

X benden hoşlandığı için bana engel olmuş da olabilir.

Çıkamadım bir türlü içinden..

Final dönemi oturayım hem küçük bir rapor yazayim hemde takıldığım bir yeri sorayım dedim

İyi forumlar..

Herkes mutluluk istiyor, kimse acı istemiyor. Ama biraz yağmur olmadan bir gökkuşağı oluşmaz...

Üye valera777 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    istanbul
    Tebrik
    Konular
    46
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    merhaba alfa keşke daha düzgün yazsaydın bir çok yeri tekrar okudum , çoğul konuşucam çünkü çoğunluk böyle hemen hemen , bir kaç nokta var

- ezber oynuyorsunuz çoğu yerde yürüyüp kapıyı açaçağınız yerde asma köprü yapıp dere aşıyorsunuz

- ' sana erkek arkadaşımda öyle diyor ' deyip rest çekiyor bi anlamda , sen ise sana seni kaybetmeyi göze alan bi kızın görüldü yapmasına izin veriyorsun

- bir de şu , X hedefim o ili veriyor ama arkadaşıda benden çok hoşlanıyor , kantinde bi kız var oda sürekli bakıyor şu oluyor bu mesaj atıyor .. eee gecenin sonunda kimle yattın ?

kim ili veriyorsa fiziğide güzelse düşünme yapıştır sonra onu kullanır diğerlerinide alırsın ..
    Konu valera777 tarafından (24/12/2017 Saat 08:14 ) değiştirilmiştir.
    avlanmayı seven adam ..

3. HELAL BRO verdict, Alpha Finch HELAL BRO dedi
    Tebrik
    Konular
    3
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dediğin gibi finaller yüzünden kız da bende müsait olamıyoruz. O yüzden fazla düşünüp kasıyorum demekki..

Düşündükçe hareket etmem de zorlaşıyor hâliyle..

O zaman yapıştıralım
    Teşekkürler valera ️
    Herkes mutluluk istiyor, kimse acı istemiyor. Ama biraz yağmur olmadan bir gökkuşağı oluşmaz...

YAZAR Schopenhauer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    15
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Alpha Finch Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Hatta Bir ara "gülüşün masum tıpkı çocuk gibi, çok şirin dedim"

-"Erkek arkadaşım da hep öyle söyler" dedi.
    - "Benle ilgisi yoksa başka erkekler ile konuşmanızı dedikodularınıza saklayın" deyip çıktım Wpden.

Merhaba Alpha Finch,

Olay burada bitmiş gibi duruyor. İki ihtimal var.

X senden hoşlandı diye hedef seni itiyor.

Hedefin gerçekten bir erkek arkadaşı var ve/veya seninle ilgilenmiyor, X senden hoşlandı diye seni itiyor.

Bu gibi durumlarda erkekler genelde Xlere'e razı olur ama hedeften gerçekten hoşlandıysan erkek arkadaşı olup olmadığından öncelikle emin olman gerek.

Daha önce benden hoşlanan bir çok kızın yakın arkadaşlarıyla çıktım. Bir çok kişide de bunu gördüm, bu yapılamaz bir şey değil, ama bir kişiyle beraber olmak için çok emek veriyorsun, sonra hedefin beklentinin altında kaldığı için hayal kırıklığı oluşuyor. Hedefi ne kadar tanıyorsun ki bu kadar odaklandın? Olay güzelliği mi?

Son olarak hoşlanmakla, birliktelik farklı şeyler yani hedefin sana olan bakışı orta vadede çevrilebilir ama senin yerinde olsam sıradaki der geçerim.

Tebrik
    Konular
    3
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sanırım kendimi yanlış yansıttım galiba.. Azer bülbül gibi ille de sen durumu yok

Başka şeyler yaşadığım kızlarda var yani kıza muhtaçlık hissettirmedim .

Takıldığım nokta buluştuğumuz da o kadar ilgi gösteren kız sosyal medya üzerinden farklı tavır alması.

YAZAR Schopenhauer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    15
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konunun sosyal medyayla ilgisi olduğunu sanmıyorum.

Ya X Finch'ten hoşlanıyorum dedi ya kızın sevgilisi var.

İltifatın kızı korkutmuş o da tepki vermiş gibi duruyor.

Bu arada Hedef için öldün bittin manasında yazmadım, öyle de anlaşılmıyor.

Bazı hatunların bir hareketlerini görürsün ve aklın onda kalır. Ehemmiyetini öğrenmek için sordum.

8. HELAL BRO Alpha Finch HELAL BRO dedi
    Tebrik
    Konular
    3
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İltifatım kızı korkutmuş olabilir haklısın.

İnsan harbiden farklı bakış açıları kazanıyor

Olta modeli takılıp, sıradaki demek en iyisi.

Üye candela - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    7
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı valera777 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    - bir de şu , X hedefim o ili veriyor ama arkadaşıda benden çok hoşlanıyor , kantinde bi kız var oda sürekli bakıyor şu oluyor bu mesaj atıyor .. eee gecenin sonunda kimle yattın ?
    Ahha

İliştireyim şuraya “Kimse senin dalgalarla nasıl boğuştuğuna bakmaz. Gemiyi limana getirip getirmediğine bakar.”

Güç X'de.Sen onun yanındaki kıza alenen yazıyorsun,üzerine seninle tanıştırmış olduğu arkadaşına yazıyorsun.Kudurmuş ama sonuç alamamış.Bir zahmet baltalasın

İlgiyi doğru dağıtman gerekiyordu dostum
    Hareket adamı gibi düşün,düşünce adamı gibi hareket et.

11. HELAL BRO Alpha Finch HELAL BRO dedi
    Tebrik
    Konular
    3
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı candela Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ahha

İliştireyim şuraya “Kimse senin dalgalarla nasıl boğuştuğuna bakmaz. Gemiyi limana getirip getirmediğine bakar.”

Güç X'de.Sen onun yanındaki kıza alenen yazıyorsun,üzerine seninle tanıştırmış olduğu arkadaşına yazıyorsun.Kudurmuş ama sonuç alamamış.Bir zahmet baltalasın

İlgiyi doğru dağıtman gerekiyordu dostum
    Söz harika

Ben hedefle oynarken shut arkadaşım ile diğer iki kız muhabbet ederler diye düşünüyordum.

Birde ben lavobodayken kızı "o imkansız" diye reddetmiş sonradan öğrendim.

Sanırım oda da beni baltalamış olabilir. Beraberken ve ayrılırken çok samimiydik çünkü..

Tavsiyen aklımda bulunsun

YAZAR herşeyibilenadam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    168
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sunu daha once soylemedik mi. Bir kiz erkek arkadasindan bahsediyorsa duyma. Duyuyorsan tassak gec.
    Ama asil problem o degil. Kizin halihazirda bir sevgilisi varsa oyun hem cok kolay hem cok zordur.
    Mesela ben sevgilisi olan kizlarla daha hizli yatiyorum. Neden boyle diye cok dusundum bir yazi yazicam bu konuyla ilgili.
    Ama nasil soylim sen nice guy ile pic arasinda bir yerdesin gibi geldi bana.
    Mesela bir kiz benim laptopu isterse bataryasi bozuk sadece evde calisiyor derim.
    Ama dun kafede gordum laptop yanindaydi dese bugun bozuldu derim
    Birde yanlis anlama bu ingilizce ceviri seyler sakil duruyor.mesela ajandama bakmak. Ben bu ajanda kelimesini ceo larda bile duymuyorum
    Bakariz de gec. Daha bizden daha dogal. Ben senin yerinde olsam kizin arkadaslarindan birini alirdim. O kizi orgazmdan orgazma ucurur eger en son bu kizda sikmek istiyorsam kacirdigi firsat icin gelirdi zaten.

14. HELAL BRO Uçan Sincap, Arsle, Alpha Finch HELAL BRO dedi