User Tag List
Toplam 17 adet sonuctan sayfa başı 11 ile 17 arası kadar sonuc gösteriliyor
Konu: Sıçtım mı acaba?
-
23/05/2012, 02:25 #11
- Tebrik
- Konular
- 128
- Mentioned
- 0 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
Cvp:Sıçtım mı acaba?
BerkiaNo yazan:
Wonder Women yazan:
Schopenhauer yazan:
Wonder Women yazan:
BerkiaNo yazan:
Ben burayı rezerve ettim, yarın sabah döşenicemen kotu seriye bagla!
Ben yazmicam okuycam
Feminizm adı altında kaltaklığın pazarlanmasına karşıyım!
-
23/05/2012, 06:46 #12
- Tebrik
- Konular
- 15
- Mentioned
- 1 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
Öncelikle üçünüzü de çok seviyorum bunu söylemek istedim.
Bugün öğledensonra hatunlarla buluştuk. Buluşmadan önce arkadaşıma dikkat etmesi gereken şeyleri anlatmıştım, o da dikkat etti sağolsun. Hedef biraz geç geldi. O sırada şarjladım kankasını.
Uykuluydum erken saatte sınavım vardı. Uykuluyken kaç kızı kaybettim bilmiyorum. Kızla tanıştığımız günkü tavrımın aksine tüm gün ağzına sıçtım kızın. Neg atayım itme-çekme yapayım tarzı bir niyetim de yoktu. Kilosuna ve yüzündeki sivilce izlerine laf ettiğimi hatırlıyorum.
Starbucks bu arada arkadaşlarımla dolup taşıyor. Ufak DHVler yapıyorlar ve ben bu yaptığım şapşallıkları o arada fark edip durumu biraz toparlıyorum.
Daha önce sosyal ortamımdan fc olan hatun ortamımdaki kızlara beni sorup duruyormuş kızlarda fcyi anlamış DLV yapmıyorlar ama şirret kaltak bakışları atıyorlar bana. Gerizekalı kız şu anda bile mesaj atıyor sinirden patlayacağım.
Arkadaşım ortamdaki kızların birinin Eskişehir\'deki kankasına yazılıyordu. O kız da o yüzden kaltaklaştı.
Hedefin annesi okuldaymış onun yanına bir gitti. Ben de kankasını başka bir masaya çekip biraz sohbet ettim ve arkadaşımın yolunu açtım.
Hedef yarım saat sonra geldi pek durmadan gitti. PATLADIĞIM RESMİLEŞMİŞ OLDU.
Hedefin telefonu bozuktu tanık oldum dakikada bir kapanıp açılmasına o yüzden numara almaya tenezzül etmedim. Hedefin kankası numaramı aldı ve arkadaşımdan hoşlandığını söyledi. Cuma gününe 2v2 yapalım diye kafaladım kızı. Hem arkadaşımı sana ayarlarım hemde bugün Hedef\'e karşı kabalaştım telafi ederim bu durumu dedim.
Hedef hakkımda bir şey söyledi mi dedim? İyi çocuk demiş. İYİ ÇOCUK NEDİR? SCHOPENİM BEN AMK. İŞ GURUR MESELESİ OLDU GÖZÜMDE BU KIZI TAVLAYIP AĞLATACAĞIM KARARIMI VERDİM. Kızın bana aktarmasında yüksek ihtimal bir sorun var. Hayatım boyunca tavlamaya çalıştığım bir kız tarafından hiç iyi çocuk kategorisine girmemiştim. Ki tanıştığım saat sevişir gibi dans ettiğim, ikinci görüşmemizde ağzına sıçtığım bir kızın iyi çocuk demesi bana pek mantıklı gelmiyor. Gerizekalının teki demesi bile daha makul geliyor.
Cuma önce sessiz bir yerde comfort+seri yapıp, dans edilen bir mekanda yiyeceğim kızı. Hazırlıklar başlasın!
-
23/05/2012, 08:55 #13
- Tebrik
- Konular
- 42
- Mentioned
- 0 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
Yİ ÇOCUK NEDİR? SCHOPENİM BEN AMK. İŞ GURUR MESELESİ OLDU GÖZÜMDE BU KIZI TAVLAYIP AĞLATACAĞIM KARARIMI VERDİM.
ilk hata
sakin olunması gereken bir aşamada, hırs yapmak doğru değil
rahat olTalking makes people friends, kino makes them lovers.
-
23/05/2012, 15:40 #14
- Tebrik
- Konular
- 13
- Mentioned
- 0 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
yav belki o sana söyleyen ne dediğini bilmiyordur hedeften duymadan
öfke kontrolüne sahip çık bence ,fazla atar göte batar derler
şaka bir yana işin iç yüzünü bilmeden atlama derim sakin ol
şampiyon
-
24/05/2012, 03:41 #15
- Tebrik
- Konular
- 128
- Mentioned
- 0 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
ya lafi kicindan anlamak diye bir sey varsa bu da odur
iyi cocuk demek sudur!
gelsin!
verecem!
iyi cocuk butun bu anlatinlara ragmen deniyorsa, yesil isiktir yahu!
sen sicmazsan hala da isik yesildir
ama bu kiza o kizlar kiymetsizdi vs demen lazim
iyi cocuk olmayi sen kotu yorumluyorsun ama anlamadigin sey su
bu kiz butun hikayeyi bilip iyi cocuk diyor!
herkesin dili kelimeleri bir degildir
senin icin baska manada kodlanmistir baskasi icin baska manaya gelir
iyi cocuk ol sen iyi olur
dalga gecersin ben iyi bir cocugum diyeFeminizm adı altında kaltaklığın pazarlanmasına karşıyım!
-
24/05/2012, 05:32 #16
- Tebrik
- Konular
- 40
- Mentioned
- 0 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
AŞKTA ZAFER NASIL KAZANILIR ?
Kalbini etkileyenleri düşününce çekingen bir insan olduğunu farkettim. Bu özellik bir kentsoyluyu etkileyebilir, ama dünyadaki kadınlara başka silahlarla saldırmalısın... Sana kadınlar adına söylüyorum: Biraz sert bir dokunuşu çok fazla düşünceliliğe tercih etmeyecek hiç bir kadın yoktur. Erkekler acemice davranarak erdemin kazandırdığından daha fazla kalbi kaybederler. Bir sevgili ne kadar çekingenlik gösterirse onu teşvik etmek gururumuzu o kadar ilgilendirir; direncimiz için ne kadar saygı duyarsa ondan o kadar saygı bekleriz. Siz erkeklere memnuniyetle şunu söyleriz.\'\'Ah Tanrı aşkına bizi o kadar erdemli sanmayın; bizi çok fazla erdemli olmaya zorluyorsunuz\'\' Sürekli olarak kendimize sevilme izni verdiğimizi saklamaya çalışırız. Bir kadını yalnızca şiddet türlerine veya süprize teslim olduğunu söyleyecek bir pozisyona koy; onu hafife almadığına ikna et ve ben onun yerine cevap vereyim.. Biraz daha cesur olursan ikiniz de rahat edersiniz.
Aşık olan mantıklı bir adam çılgın gibi davranabilir, ama asla bir aptal gibi davranmamalıdır.
Tüm zamanlar için söylüyorum, çekim yaratabilmek için iyi çocuklardan öte bişeyler olmamız lazım.
O birşeyleri de burada hep beraber öğreniyoruz.Zekan hırsına yetmiyorsa bir gün mutlaka fıkra olursun.
-
21/12/2017, 12:26 #17
- Tebrik
- Konular
- 15
- Mentioned
- 1 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)