Hello & Welcome to our community. Is this your first visit? Kayıt ol

User Tag List

Sayfa 3 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123
Toplam 29 adet sonuctan sayfa başı 21 ile 29 arası kadar sonuc gösteriliyor
    Fetvacı Başı - Reyizz JoKeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Tebrik
    Konular
    371
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı demwick Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dün sadece okul öğrencilerine özel bi parti vardı.Bu kız da okuldan değil.Sabah yazdım böyle böyle bir parti var ben gidiyorum sende gelsene diye.Ama ben sizin okuldan değilim nasıl gircem dedi.Ben de bir yolunu bulup halledicem merak etme dedim.Butun gun ona bilet ayarlamak için uğraştım bir sürü kişiye yazdım fazla biletin var mı diye en sonunda partiye 2 saat kala ayarladım bir şekilde sonrada kıza yazdim.Ben bileti ayarladım ne zaman gecersin okula diye.Mirin kırın etmeye başladı aradım direk.Hava çok soğukmus yeni duş almış bla bla diye bir şeyler geveledi.Ben senin için sabahtan beri uğraşıyorum bende üşeniyorum bu soğuk havada disari cikmaya ama bazı şeylerden fedakarlık ediyorum seninle görüşmek için aynısını senden de beklerdim dedim ve bozulmuş bir şekilde kapadım telefonu.Ve yazdım direk.
    Aramızda geçen konuşmada şu şekilde.

Sent from my MI NOTE LTE using Tapatalk
    bak bunu senelerdir görüyorum cemiyette. Senelerdir söylüyorum ama kimse beni dinlemiyor.

o kadar çok karşılaştım ki bununla.

Bir kıza açılmak 1
    bu 2

sırf içini dökmek için reddileceğini bile bile kıza açılıyorsun bu bi acaip mesela..

bir diğeri de bu işler ters gidince kıza bi atar yapma ihtiyacı..

atar dediğim şu.

şimdi kız gelmiyorum diye mırın kırın ettiğinde yaptığın atar normal ona bir şey demiyorum.

ammaaa şimcük whatsapp da yazdıkların sadece kendinini rahatlatmak için yaptığın hata.
    niye bu whatsapp hatası ile kızla olan şansı hepten kondiklemiş bulundun.

oysa bunların içinden düşünüp, kendini çekip başka karılara odaklanırken. "olta modeli" ile ara ara kendini hatırlatsan belki günün birinde kız oltaya gelecek.

oysa şimdi sen kızı kaçırdın.

aaah aaah nasıl olacak bu işler

"Cemiyet Sıçmayı Önlemek içindir, sıçtığınız boku temizlemek için değil" - JoKeR

Cemiyette YAZAR olmak ister misin ? TIKLA
    ( Makale Altına Nickinizi yazın piliiz)

2. HELAL BRO desire, demwick HELAL BRO dedi
    Üye demwick - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    4
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JoKeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bak bunu senelerdir görüyorum cemiyette. Senelerdir söylüyorum ama kimse beni dinlemiyor.

o kadar çok karşılaştım ki bununla.

Bir kıza açılmak 1
    bu 2

sırf içini dökmek için reddileceğini bile bile kıza açılıyorsun bu bi acaip mesela..

bir diğeri de bu işler ters gidince kıza bi atar yapma ihtiyacı..

atar dediğim şu.

şimdi kız gelmiyorum diye mırın kırın ettiğinde yaptığın atar normal ona bir şey demiyorum.

ammaaa şimcük whatsapp da yazdıkların sadece kendinini rahatlatmak için yaptığın hata.
    niye bu whatsapp hatası ile kızla olan şansı hepten kondiklemiş bulundun.

oysa bunların içinden düşünüp, kendini çekip başka karılara odaklanırken. "olta modeli" ile ara ara kendini hatırlatsan belki günün birinde kız oltaya gelecek.

oysa şimdi sen kızı kaçırdın.

aaah aaah nasıl olacak bu işler
    Yavaş yavaş öğreniyoruz üstad.Bir PUA kolay yetişmiyor

Üye Yxc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beni hep arkadaşın olarak mı gördün? sorusu çok anlamsız ne cevap vermesini bekledin ki.

ne güzel partide varmış halbuki sen bilirsin deyip.partide güzel güzel eğlenip sonra sosyal medyada; arkadaşlarınla,diğer kızlarla samimi güzel fotolar paylaş saydın her şey başka olurdu.

5. HELAL BRO demwick, valera777 HELAL BRO dedi
    Üye valera777 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    istanbul
    Tebrik
    Konular
    46
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bugün arkadaş olarak görür yarın boynunu koklarsın işler değişir .. kadınların ne söylediğinin bi önemi yok 366.baskı
    avlanmayı seven adam ..

7. HELAL BRO demwick, candela, verdict, Yxc HELAL BRO dedi
    Üye Yxc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kadınların ne söylediği önemli değil haklısın ama arkadaş durduk yere zorlamış arkadaş kelimesi için.Arkadaşım olarak görüyorum dan sonra işi çok zor ;kolay değil umarım çevirebilir istediği gibi olur.
    Konu Yxc tarafından (21/12/2017 Saat 07:52 ) değiştirilmiştir.

Üye valera777 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    istanbul
    Tebrik
    Konular
    46
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu saaten sonra çeviremez ben genel çerceveden bahsettim
    avlanmayı seven adam ..

10. HELAL BRO Yxc HELAL BRO dedi
    Tebrik
    Konular
    4
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu kızı gerçekten seviyordum, ciddi bir ilişki yaşayabileceğimi düşünüyordum. Herkes bizi çok yakıştırıyordu iyi yorumlar yapıyordu. Ben de onun doğru kişi olduğunu sandım ve ona bağlandım.O varken başka bir kızla daha olmak istemiyordum. Son zamanlarda beni üzmeye başladı. Ona yaptığım fedakarlıkların bir anlamı olmadığını gördüm, benim değerimi bilmiyordu. Ben de jokerin dediği gibi kendimi rahatlatmak için boyle saçma bir şekilde kıza yazdım. Evet bir gün boyunca perişan oldum akşamı shotlar atıp pariye gittim kafa dağıtmaya çalıştım. Ertesi gün ise yine parti vardı ben de hazır da beni bekleyen diğer kızla takıldım, çok eğlendik.
    Zaten iki gün önce fuardan başka bir kızla daha tanışmıştım.Kafalarimiz ve enerjimiz cok uyustu kısa zamanda çok samimi olduk.Her gün yazisiyoruz artık.Kisacasi bu yolumu ayirdigim kızı unuttum artık. Geri dönme ihtimali var açık bir kapı bıraktım en son, fakat aynı duyguları hissetcegimi sanmıyorum artik ona karşı. Umarim elimde ki bu diger kizlarida kacirmam ve ayni hatalari yapmam.

Konuşmanın devamida böyleydi
    Konu demwick tarafından (22/12/2017 Saat 11:37 ) değiştirilmiştir.

Tebrik
    Konular
    4
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yxc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kadınların ne söylediği önemli değil haklısın ama arkadaş durduk yere zorlamış arkadaş kelimesi için.Arkadaşım olarak görüyorum dan sonra işi çok zor ;kolay değil umarım çevirebilir istediği gibi olur.
    Arkadaş olarak görüyorum cümlesi bahane. Kolayına geldi de söyledi başka bir şey var. Çünkü biz arkadaş gibi değildik, sevgili gibi takiliyorduk bildiğin.

Üye candela - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    7
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı demwick Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben de onun doğru kişi olduğunu sandım ve ona bağlandım.
    iyi bok yedin

Konuşmadan anladığım kadarıyla kız,arada ilgi göster ama istemiyorum seni demiş.Yüksek ihtimal oyunun hatalı,ondan istememiş kız.Değişim geçir,değiştiğini görsün,yavşar.

Ayrıntı konuşacam ama 'benim için hiç sorun değil' deki hiç,bir şeyleri açık ediyor.Sen diyorsun ki köpeğin olmayacam,sana öyle bakmıyorum artık.O da diyor ki;am bende,sen beni değil ben seni istemiyorum.Ben bu kızı gram siklemezdim.

Zamanında sevgili gibi takıldığım kız ben sana öyle bakmadım demişti.Sen arkadaşlarınla böyleysen sevgilinle heheeyt demiştim.Ağır konuşuyorsun dedi,ben ağır konuşmuyorum sen hafifsin dedim Şimdi olsa demem ama.Uzun vadeli yatırıma koyarım
    Hareket adamı gibi düşün,düşünce adamı gibi hareket et.

14. HELAL BRO valera777, verdict HELAL BRO dedi