Hello & Welcome to our community. Is this your first visit? Kayıt ol

User Tag List

Toplam 8 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 8 arası kadar sonuc gösteriliyor
    YAZAR herşeyibilenadam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    168
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Temel Problem

Problem zihinlerin kadınlara aç olmasında.

Kaç yıl önce söyledik. Bir erkeğin değerini elinin tersiyle itebileceği şeyler belirler. Olmuyor ne yapsam olmuyor diyen arkadaşlar ne zaman olacak söylim.

Bir kadın sizinle buluşmadığında zerre umursamıyorsan. Bakın umursamama taklidi değil gerçekten umursamıyorsan. Terk edildiğinizde gayet normal karşılayıp işine gücüne devam edebilecek duruma geldiğinde.

Bir kadın seni manupüle etmeye çalıştığında sende yaprak kımıldamıyorsa

Kıskançlık olayını aşmışsan. Kıskanmama taklidi yapıp kafanı duvara vurmandan bahsetmiyorum. Gerçekten kıskanmıyorsan

Bir işin varken çok güzel bir kadın aradığında onuna dışarı çıkmıyorsan. sonra çıkarız şuan işim var diyebiliyorsan

Yani kısacası zihnen "MUHTAÇ" değilsen ancak o zaman bu iş olur. Ama zihin muhtaçsa 4-5 puan kızlarla hayatınızı geçirir onlarında büyük kısmı tarafından terk edilirsiniz. Ve ne kadar yakışıklı veya ne kadar paranız olduğundan bağımsız olarak.

Fazla ciddiye almayın.

YAZAR herşeyibilenadam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    168
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ekleme yapayım

Tüm bunları yapmayan ama güzel bir ilişkisi olan badababab

Güzel bir ilişki mi? 4 lük kadının kahrını çeken bir ağlama duvarıdır o . Güzel bir ilişkisi olamaz. Şizofrenilerde uzaylılar tarafından takip edildiğine inanıyor.Bu ne kadar gerçekse bu adamların ilişkisinin güzel olması da o kadar gerçek.

Bu arada @Arsle rogeri seven adam azdır çünkü film olsa bile anlaması zor bir adamdır. O resmi koyduysan anladığını düşünüyorum. Tekrar izleyesim geldi

3. HELAL BRO Nightless, Yxc, verdict, sabanseckin, Arsle HELAL BRO dedi
    Üye Yxc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Görmüş,geçirmiş adam olmak lazım bunlar için zaten mehteran,itme-çekme vb tekniklerde önce çekicilik oluşturmalı.kadınlar blöf yapanı anlıyor sezgileri iyi.

Muhtaç olmamak için çevreyi geniş tutmalı jokerin ilişkide saygı tuzağı makalesinde bu konu vardı.ama sonuçta karşıda muhtaç değilse biraz sıkıntılı durum.

Realmadrıd de tüm oyuncular oynamak ister bizde r.madrid gibi olursak bir çoğu bize gelmek isteyecek öyle bir ayarda belki 1-2 takım var. ama gençlerbirliği,ankaragücü olursan herkes gelmez.
    r.madird uç bir örnek biraz ama fener,g.saray idealdir.
    Konu Yxc tarafından (21/12/2017 Saat 03:32 ) değiştirilmiştir. Sebep: yazım yanlışı

Üye verdict - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    1
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Burada benim de içinde bulunduğum bu süreçte farkına vardığım birkaç nokta varki, biri tecrübe kazanana içselleştirene kadar bol bol hata yapacaksın kaçınılmaz, bir ikincisi herşeyi doğru yapsan da her zaman başarı yakalayamayacaksın, bir üçüncüsü binbir çeşit hatun var, hepsinin o anki ruh hali farklı vs

yazılanları okuyup hmm diyip de direkt ermiş bir adam olmak mümkün değil, yine aynı sikik merhalelerden geçeceksin rahat adam olabilmek için

6. HELAL BRO Yxc HELAL BRO dedi
    Tebrik
    Konular
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok haklısın @verdict o anki ruh hali de önemli bir yerde okumuştum akşam iş çıkışı açılış yapmak zor diye insanlar yorgun zaten şansın azalıyor.

Babasıyla tartışır konuşmaz,sınavı kötü geçmiştir olmaz,aklı eski sevgilidedir yine olmaz kadınlarda çok sebep var.

bakıyorsun güzel kızların sevgililerine benim ne eksiğim var diyor insan, sebep ne peki o anki ruh hali yılmaz erdoğanın telsim reklamında ki replik aklıma geldi "zamanında öyle denk gelmiş öyle karar vermişim öyle olmuş" demişti aynen o hesap.

iş yerimde bir kız vardı kızın yumurtlama dönemi bile farkediyordu giydiği elbiselerden,hareketlerinden; hormonlarda önemli sonuçta.

Üye verdict - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    1
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aga bir de negdir ufaktan alay etmektir bunları her güzel kız kaldiramiyor be. Hadi bizim bunları yaparkenki olası hataları yok sayalim yine de belli zaten o kız fazla kasinti fazla korumacı kendine karşı. Verdiği ilk tepkiden sonra anlıyorsun. Bu kızların bu durumlarını önceden sezmek için de tecrübe gerekiyor. Hatta tecrübeli adamlar bile sezemiyor bazen ki siktiri çekiyor hatuna bir süre sonra. Raporlarda görüyoruz

9. HELAL BRO Yxc HELAL BRO dedi
    Tebrik
    Konular
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynen neg zaten sosu işin ihtiyaç yoksa riske girmeye gerek yok. negi kokteyl yapmaya benzetiyorum süperde olabilir berbat bir histe bırakabilir.

kasıntılar dediğin gibi belli oluyor geçen online kadınla mesajlaşıyorum muhabbeti ilerlettim sonra profilinde ki bir kaç resimle ilgili muhabbet ettim kezban kadın yaa sen profilimi hatim mi ediyorsun dedi.

ne var bunda insanlar görsün diye paylaşıyorsun dedim baktım kasıntı attım takipten.

bir diğer kasıntı da muhabbet devam ederken konuşmak için yazma rahatsız oluyorum dedi havadan sudan konusuyoruz ne olmuş istemiyorsun konuşmazsın olur biter dedim taşrada ki kadınlardı bunlar.

11. HELAL BRO verdict HELAL BRO dedi
    YAZAR Schopenhauer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    15
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eline sağlık HBA. Umarım iyisindir.

Hem açılış yaparken, hem diğer insan ilişkilerinde muhtaç-needy olmamak en önemli mesele olabilir.

Karşınızdaki kişi sizin muhtaçlığınızı hissettiği anda sizi evcil hayvanı olarak görmeye başlar.

Çok sık söylenen onu çok seviyorum bana neden kötü, soğuk davranıyorun nedeni de tam olarak bu.

Benden yakışıklı olmasın bir arkadaşım var. İyi bir kafadayken asla onunla aynı seviyede olmayan bir kadınla beraber.

Ve bu kezo, arkadaşıma resmen köpek gibi davranıyor. Gel dediğinde gelmesini bekliyor, git dediğinde gitmesini.

İşin daha acayip yanı hastaya teşhisini söylediğinizde kabul etmiyor, dinlenmiyor, alınganlık ediyor.

Cemiyetteki değerli arkadaşlar etrafınızdaki kişilerden sizin kötülüğünüzü isteyebilecek olanlar olabilir ama burada biz bizeyiz.

Bol bol rapor, günlük yazın ve HBA gibi üstatların sözlerini iyi okuyun, ders çıkarın. Burada bu vakti sizin için harcıyorlar.

13. HELAL BRO exclusive789, desire HELAL BRO dedi