User Tag List
Toplam 29 adet sonuctan sayfa başı 11 ile 20 arası kadar sonuc gösteriliyor
Konu: Ben kizla neyim?
-
13/12/2017, 01:13 #11
- Nereden
- Ankara
- Tebrik
- Konular
- 371
- Mentioned
- 50 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
abicim 9 senedir şu sitedeyim hala bazı şeylere şaşırıyorum
Yav başlık beni hakikaten şaşırtıyor. Biz neyiz şimdi. sorusu kadınların sorduğu bir soru ve hatta bu soru ile nasıl başa çıkılır ile ilgli bir sürü yazı yazmışım.
Erkek adam biz neyiz diye sorar mı arkadaşım. elini tutmak istiyorsan elini tutmanın derdine düş.
öpemiyorum de.
yatağa atamadım de
benimle ilgilenmiyor
yazılarıma geç dönüyor de
çekim yaratmada sıkıntı var de.
50 tane şey de ama " Biz neyiz" deme aq.
onun için hareket planı ile ilgili bir kaç detay verip kaçarım.
"Bir yerde otururken elimi beline atip sariliyorum, öpüyorum yanağından filan laf etmiyor ama ondan hiç bir atak yok."
burası önemli laf etmiyorsa devamı getir. bugün beline at. yarın eve çağır..
bara gidip içtik dediğine göre evde de iç...
müziği ayarla.
ahanda ışık meselesini şurada yazdık. almadıysan senin ayıbın..
sonra dans mans derken.devamı gelir. gelmese de senin yönün bu olmalı..
karı gibi biz neyiz der mi la erkek
"Cemiyet Sıçmayı Önlemek içindir, sıçtığınız boku temizlemek için değil" - JoKeR
Cemiyette YAZAR olmak ister misin ? TIKLA ( Makale Altına Nickinizi yazın piliiz)
-
Tebrik - 3 HELAL BRO
-
13/12/2017, 05:26 #12
- Tebrik
- Konular
- 4
- Mentioned
- 0 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
Haklısın abi kızın bunu düşünmesi gerekirken ben düşünüp kafaya takıyorum.Alfa adam böyle şeylere kafa yormamali hepsini okudum bilgim var bu konularda.Ama napiyim çok duygusal bir adamım bende, benim ona bu kadar çok değer verip ondan aynı şekilde geri dönüş alamayınca kafaya takiyorum istemsizce bu saçma konuları.Burdan benim çıkardığım ders duygusallık işin içine girince işler sarpa sariyor.
Sent from my MI NOTE LTE using Tapatalk
-
Tebrik - 1 HELAL BRO
Expelliarmus HELAL BRO dedi
-
13/12/2017, 07:47 #13
- Nereden
- Ankara
- Tebrik
- Konular
- 371
- Mentioned
- 50 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
İki Gıdım Bir Şey Yaşayınca Konuyu Duygusala bağlamak aslında tecrübe eksikliği.
Ben De ilk zamanlar kızın elini tutunca aletim kalkardı. Acaba derdim sapık mıyım
Sonra öyle aşamalara geliyorsun ki, kız sana aşığım diye ağlarken. Üzülmek yerine şunun tantana bitse de Kadir tufan murat beni bekliyor accuk kantır atsam modu geliyor
Başka kızlara da yürü
===
Cepten gönderildi"Cemiyet Sıçmayı Önlemek içindir, sıçtığınız boku temizlemek için değil" - JoKeR
Cemiyette YAZAR olmak ister misin ? TIKLA ( Makale Altına Nickinizi yazın piliiz)
-
Tebrik - 3 HELAL BRO
-
13/12/2017, 08:24 #14
Güzel kardeşim,duygusal yaklaşmak bu değil.sen sadece, kız zayıf noktalarına basmasindan korktuğun için böyle davranıyorsun.
Dünya çok ilginç bir duruma geldi.Zayif noktaları halledebilirsin.Sadece akla ihtiyacın var.Boyun kısa olsa bile kazan paranı git ameliyat ol amk.git hormon vurdur.Ornek verdim,herşeyi halledebilirsin.
Geleneksel kantir turnuvasımiz eksik reyiz. İstanbul vs AnkaraKonu candela tarafından (13/12/2017 Saat 08:33 ) değiştirilmiştir.
Hareket adamı gibi düşün,düşünce adamı gibi hareket et.
-
13/12/2017, 08:38 #15
-
Tebrik - 1 HELAL BRO
JoKeR HELAL BRO dedi
-
13/12/2017, 11:38 #16
- Nereden
- Eskişehir
- Tebrik
- Konular
- 8
- Mentioned
- 2 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
-
19/12/2017, 19:38 #17
- Tebrik
- Konular
- 4
- Mentioned
- 0 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
Dün sadece okul öğrencilerine özel bi parti vardı.Bu kız da okuldan değil.Sabah yazdım böyle böyle bir parti var ben gidiyorum sende gelsene diye.Ama ben sizin okuldan değilim nasıl gircem dedi.Ben de bir yolunu bulup halledicem merak etme dedim.Butun gun ona bilet ayarlamak için uğraştım bir sürü kişiye yazdım fazla biletin var mı diye en sonunda partiye 2 saat kala ayarladım bir şekilde sonrada kıza yazdim.Ben bileti ayarladım ne zaman gecersin okula diye.Mirin kırın etmeye başladı aradım direk.Hava çok soğukmus yeni duş almış bla bla diye bir şeyler geveledi.Ben senin için sabahtan beri uğraşıyorum bende üşeniyorum bu soğuk havada disari cikmaya ama bazı şeylerden fedakarlık ediyorum seninle görüşmek için aynısını senden de beklerdim dedim ve bozulmuş bir şekilde kapadım telefonu.Ve yazdım direk.
Aramızda geçen konuşmada şu şekilde.
Sent from my MI NOTE LTE using Tapatalk
-
19/12/2017, 19:58 #18
Şu sana cam show yapan okuldan tanistigin kızla ilgilensene biraz bak bunla sevgili de olamiyorsun sevisemiyorsun da ötekiyle şimdiye alıp yurumustun. Ne yaptın o kızı def mi ettin tamamen yoksa bunu bulunca
-
19/12/2017, 20:28 #19
Sen yaşa bunları kardeşim.Haketmediği şeyleri zorla vermeye çalış.Devam
Bir musibet...
Hareket adamı gibi düşün,düşünce adamı gibi hareket et.
-
Tebrik - 1 HELAL BRO
verdict HELAL BRO dedi
-
19/12/2017, 20:58 #20
- Tebrik
- Konular
- 4
- Mentioned
- 0 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)