Hello & Welcome to our community. Is this your first visit? Kayıt ol

User Tag List

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 15 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 10 arası kadar sonuc gösteriliyor
    Üye Style18 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    6
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

konusurken arada tıkanıyorum , bi cozumu var mı bunun ?

Bu sorun bende genel olarak var , cozemedim

Kizla konusurken hos iyi gidiyor , sonra bana bi suskunluk geliyor . Nasil ?

Mesela kiz bir anısını anlatiyor , veya benle ilgili bir sey soruyor vs vs herhangi bir sey

Ama benim aklima soyluyecek hicbir sey gelmiyor. Ee boyle olunca da kiz sıkılıyor , yanimda durmak istemiyor. Kisacasi konusmayi devam ettirme sorununu nasl halledebilirim ?

Üye thewomanizer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    3
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Böyle durumlarda fiziksel eğlencelere geçebilirsin. Saçını çek, hafif yumruk at, yanaklarını sık, gıdıkla.

Veya eğlenceli sohbetler aç. Örnek vermem gerekirse;

"Yolda seninle yürüyoruz, 4 kız bana laf attı ne yaparsın?" -Ne cevap verirse versin, verdiği cevapları beğenme.

"Sence sen neden farklı bir kızsın?" "Bence sen çok kötü bir kızsın."

Eğer böyle şeyler aklına gelmiyorsa ya da yapmaya korkuyorsan, -kız bir şey der kafasıyla- çekingensin demektir.

Sana önerim seduction üzerine kitaplar okuman. "Baştan Çıkarma Sanatı" "Oyunun Kuralları" "Erkeğin Kutsal Kitabı" "The Game,

Bunlar çok üzün süren ama çooook önemli altın kitaplar, hepsini okuyup uygulamanı tavsiye ederim ben bunları aldım fakat uygulayamadım. Hemen olacak şey değil, çalışarak olacak şeyler.

Okuyacağın kitaplarda hepsi anlatılıyor. Bir saatten sonra nasıl eğlenceli konuşacağını öğrenirsin.

Umarım iyisindir dostum.

Çok önemli edit: Yazmayı unutmuşum, eğer kız senden hoşlanmıyorsa (yani sana karşı tık bile etmiyorsa) ağzınla kuş tutsan da ona yaranamazsın. Bunu iyi bilmek gerek.
    Konu thewomanizer tarafından (12/12/2017 Saat 02:54 ) değiştirilmiştir.

3. HELAL BRO exclusive789 HELAL BRO dedi
    Tebrik
    Konular
    6
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kız ilgili , egleniyor , guluyordu sabah yanina il gittigmde "fotograf cekimine sence elbiseyle mi gitsem daha iyi olur yoksa etek mi " demisti . Ilgiliydi yani. Sonra ben konusmayinca
    . O da sikildi

Bu dediklerini deniyecegim

Tebrik
    Konular
    6
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eglenceli konusmayi nasil ogrenicegim hakkinda

Elimde the game - neil strauss vr bu yeterli midir

Ve bu konu hakkinda makaleler yayinlanicak mi ?

Üye xkirpix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    0
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

hayati yaşa kenarından degıl ucundan berisinden degilll bişey yap bilgisayarda telefonda harcadıgın zamanınn lımıtı olsunn sacmalaa sacmalaaa dene gor yanıl yap etttt kalk duss ıslan kırlen yaralan ....onu yap bunu yap sunuu et komık duruma dusss guzel seyler yappp

bısıyler et anlatıcak bıseylerın konusacakkk mevzuların olsun sorgula merak et ınceleeee

Üye thewomanizer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    3
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Style18 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Elimde the game - neil strauss vr bu yeterli midir

Ve bu konu hakkinda makaleler yayinlanicak mi ?
    Eğlenceli konuşmak deyince aklımıza strateji yapmak geliyor ama aslında eğlenceli olmak çok basittir. Temelini öğrenirsen işi çözersin ve temeli de kitaplarda anlatılıyor.

Makaleler vardır yoktur bilemem ama şunu biliyorum ki bütün türk pua siteleri veya yazarları sana gösterdiğim kitaplardan öğrenmiştir ve kendi yöntemleriyle uygulayıp geliştirmiştir kendisini.

Temelde işin eğlence kısmı hoş olan şeyleri yapmaktır aslında. Mesela ergen gibi "naber moruk" demek yerine cimcik atmak çok farklı şeyler. Bunu kadınlar konusunda başarılı olan arkadaşlar çok iyi bilirler.

Bunu ayna karşısında deneyip uygulayan arkadaşlarım vardı, bunu deneyebilirsin. Ya da sitede illa makaleler vardır, araştırırsan güzel şeyler çıkar ama önemli olan temeli öğrenmek çünkü başkalarının yaptıklarını uygularsan onların yaptıkları ile kalırsın kendi taktiklerini bulman gerek.

Amacın gerçekten eğlenmek olsun, kızı etkilemek için stratejiler düşünme, yapay olursun, sahteliğin belli olur can sıkıcı olursun.

Doğal ol, eğlenmene bak, sataş, kızdır, kıskandır, saçını çek, bir konuda inatlaş ama bunların bokunu çıkarmadan yap.

Tabi yazdığımda basit şeyler ama uygulamaya gelince.... Sıkar

Fetvacı Başı - Reyizz JoKeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Tebrik
    Konular
    371
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kitap oku. kitap okuyarak geçer bu en iyi.

bir de kıza ilgin sıkıntılı ya da kızın tavırları karşısında çok çabuk demorelize oluyorsun
    "Cemiyet Sıçmayı Önlemek içindir, sıçtığınız boku temizlemek için değil" - JoKeR

Cemiyette YAZAR olmak ister misin ? TIKLA
    ( Makale Altına Nickinizi yazın piliiz)

9. HELAL BRO exclusive789, santiago_munez HELAL BRO dedi
    Üye Nightless - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    3
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Daha öncelerden ben de bu sıkıntıyı çok yaşıyordum. Fakat şimdilerde bazan bilerek susuyorum, dalıp gidiyorum. Kız ilgimi çekmeye çalışıyor egzersizleri yaparken aptalca gelebilir ( bana geldiği ve fazla yapmadığım için söylüyorum) fakat bana çok faydası oldu

Normalde kitap ücretli, ben satın aldım. Fakat sadece bukadarını burada paylaşmamın bir sakıncası olduğunu düşünmüyorum. Diğer saçma sapan para tuzağı zombırtılara benzemiyor faydalı kitapları var zaten siteye göz gezdirirsen anlarsın. Link: http://iliskilerokulu.blogspot.com.t...kitap.html?m=1

E6853 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

11. HELAL BRO BuminKaganTR HELAL BRO dedi
    Üye BuminKaganTR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    24
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1 Hafta önce Gökhan X'in kitabını alıp okumuştum. (Şiddetle tavsiye edilir.) Bir de bunu okuyayım Teşekkürler.
    Konu BuminKaganTR tarafından (13/12/2017 Saat 11:43 ) değiştirilmiştir.
    Kadınlara, Aşka ve Sevgiye İnanmayı Bıraktığım Günden Beridir Mutluyum. Yoksa Sen Hala Bu Zırvalara İnanıyor Musun?

Tebrik
    Konular
    6
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Merhaba dostum , bu kitap bende varmiş

Inceledim cidden faydali seyler var olaylarin mantigini , temelini veriyor. Çıktı alıp çalışıcam uzerinde