User Tag List
Toplam 9 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 9 arası kadar sonuc gösteriliyor
-
10/12/2017, 02:49 #1
1 gundur dusunuyorum bulamadim ... ?
Merhabalar uzun zamandir giremiyordum , telefon yeni elime geldi
Dun aksam 20.00 civarı kızı aradim mesgule atti bir daha donmedi ...
Seruveni en basindan anlatiyorum , genel olarak hatalarim nelerdir ?
Bulundugum ortam lise . Bu okula geleli 3 ay oluyor. Yeniyim daha ama herkes tanir. Basarim yuksek. Okulda en iyi ben giyinirim , iyi bir vucudum var . Sosyal statum okulda yuksek . Dedikodusu yapilan cocuk ... vs her neyse
Olaylar 8 gun once cuma gunu basliyor . Sınıfta onumde oturan bi kiz var . 7. Ders gectim bunun yanina oturdum . Muhabbet acmaya calisti , konustuk , fiziksel temas baya oldu aramizda.
Kızı da tanitiyim : okula her gun guzel gelen (makyaj+iyi giyim) ve bakimli olan seksi bi kiz. Okulda cok sosyal bi kiz degil
O gün öyle geçti . Pazartesi günü ilk 3 ders hiç s*klemedim . ( kız tam önümde oturuyor ) 4. Ders yanına oturdum , bir şeyler yedim ."Bugün ters tarafından mi kalktın ?" Elimdeki bademi gostererek " yer misin " dedim
2-3 dk sonra
Yine muhabbet açmaya çalıştı . " beni niye düğününe cagirmadin" dedi gülerek. ( arada böyle dalga konustugumuz oldu :d)
" cumartesi cagirabirlim " dedim.
Güldük . Ondan sonra ayrıldım. O gün baska bir sey olmadi
Salı günü
Ilk 4 ders bir sey olmadı .konuşmadım hiç . Dersin sonunda öbür ders yanındayım dedim. Öğle arasına çıktım
5. Ders derse geç kaldım . Hoca " sınıfta 4 senedir bulunan birini kaldırdı (ben 2 aydır siniftayim). Ikiniz de beni 3 kelimeyle tanimlayin dedi. - (psikolojiyle de ilgiliyim biraz siniftakiler de bilir bunu). Söyledim vs. Hoca uzun uzun anlattı benim söylediğim üzerinden kendini . Herkes etkilendi :d
Kızın yaynyina oturdum . Dalga gectik hocayla " hoca buga girdi simdi depresyona filan giricek "diye
Eglenceli gecti muhabbet . Sessizlik oldugunda o devam ettirmeye calisti. Benim hocayi anlatmam uzerinden , ona beni bana anlat dedm .
Zayifliklarin var ama bunlari gostermiyorsun . ( 3-4 farkli cumleden sonra anlatabildi anlatmak istedigini )
Gecmiste bir seyler yasamissin dedi. Daha sonra " eger karsına biri cikarsa hersey daha farkli olur " ( burda kendini bana mi yaziyor :d )
2 ders oturdum yaninda . Eglendik guzel gecti . Bi ara yuzugune bakabilr miyim dedi ? ( yuzukler,bilelik, saat,kupe de takiyorum. Tavuskusu daima ise yariyor ) hafif dokundum yuzuge "cikmiyor " dedim
Sonra sessizlik olustu . Eline bir sey aldi oynamaya basladi. ... Bunun elini aldim elime. Koluna bilekligimi taktim . Cok buyuk geldi . Dalga gectim " oraya 2 tane kol girer be diye "
Komik mi dedi tatli bi yuz ifadesyle
. Sonra bilekligi o bana takti , takarken heyecalandi " ellerim titriyor " dedi.
2 ders boyle gecti. Diger ders yerime gectim. Bana bakti "yanima gelsenee" yapti. Ben de " aaaa xxxx i yalniz biraktim ama " dedim. Sonra kiz bana " cumartesi dugunune cagircak misin "
"Belli degil" dedim
Sali gunu boyle gecti.
Carsamba kiz okulda yoktu
Persembe sabah yumruk tokusturarak gunaydin dedm. Yuzuk elini acitti. " onla niye vuruyorsun " dedi gulerek. Ben de bi daha vurur gibi yaptim
.
5 ders hicbir sey olmadi. 5.dersin sonuna dogru kafasini koyup uyumaya basladi. Mutsuz bi hali vardi. Dokundum buna " hadi kalk disari cikalim "
Disari ciktik . Burda bi hata yaptim genel olarak sessizlik olusturmamaya calistim. Hep bir seyler anlatmaya calistim . O anlatmaya calisti ben yine dur ben anlaticam dedm. Eglenceli gecti. Sadece ikimizin anladigi , bildigi birkac sey hakkinda da konustuk. Sinifa geldik. Bu arkadaslariyla konusmaya , yuzu gulmeye basladi. Bugun de boyle gecti. Persembe bitti.
Cuma sabah okula girerken saclarimi duzeltiyordum . Karsidan geliyor bu arada da o . Aramizda 40 metre var. Kiz gulumsedi . Ben de guldum. Yan yana geldik " tamam tamam yakisiklisin anladk " dedi gulerek.
" naber moruk" dedm :d
" iyi babalik senden naber" dedi gulerek.
Hadi gorusuruz dedim , o da dedi . Isim vardi o gun girmedim okula zaten.
Aksam eve geldim (dün ) 20.00 civari bunu aradim bulusmaya cagiricam . Mesgule atti bir daha aramadi. Dedim acaba öldu mu whatsappta cevrimiciydi .
Olaylar boyle. Hatalarim nelerdir ? Bulusmak istedigi halde bir anda ne oldu ?' 1 gundur geri donmedi
-
10/12/2017, 09:09 #2
kardeşim çok değişik yaratıklar ya. binlerce sebebi olabilir iyiyken soğuk yapmasının reddetmesinin falan. oyüzden siktir et. mesela demin arkadaşım aracılığıyla beni beğendiğini söyleyen kızla konuştum number close, ililer havada uçuştu falan buluşma diyince reddetti. kafana takma siktir et birsürü sebebi olabilir, sebebi bulsan da bişey değişmicek.
-
Tebrik - 1 HELAL BRO
verdict HELAL BRO dedi
-
10/12/2017, 09:43 #3
sırf arkadaşlarına “bana yavşadı reddettim†diyerek hava atabilmek için bile yapan kızlar var böyle şeyleri. sana kendisinin ilgi gösterdiğini falan hiç bahsetmez ditek sen ona sulanmışsın da reddetmiş öyle anlatır kendinden bahsetmezler. işte o tipler dünyanın en iğrenç yaratıkları. hamam böceğini koy bunların yanında tatlı gelir
-
Tebrik - 2 HELAL BRO
-
10/12/2017, 10:15 #4
Evet bir kız kendisi kötü gözükmemek için senin hakkında yalan söyleyince öldüresin geliyor harbiden. sonra bir boşvermişlik kaplıyor sonra garip bir huzur. biryerden sonra takmıyorsun
-
Tebrik - 2 HELAL BRO
-
10/12/2017, 18:15 #5
Kiz benim de hosuma gitmisti. Suandan sonra ilerlemez mi ? Komple bos mu vereyim
-
10/12/2017, 22:29 #6
Sen, bu hatun sana dönüş falan yapmayinca ezige bağlayıp da, niye acmiyorsun, ben sana ne yaptım, yanlış bir şey yaptıysam Özür dilerim, cvp vermezsen verme çok da umrumda tadında msjlar atmadiysan kız geri dönüş yapabilir hiç bir şey olmamış gibi davranman takmaman lazım
Bir de kız sana ili veriyor seni yanında istiyor sana dokunuyor seni yanina çağırıyor dışarı çıkmayı teklif ediyor senin hala bu kıza sevimli pici oynaman bu kızı bozar artık. Sokakta karsilasinca moruk falan demek sıkıntı. Kıza artık daha duygusal davranman lazım hala neg falan olmaz sevgili olmak istiyorsan. Kız bunlara bozulmuş olabilir. Jokerin kanca makalesini oku. Kızla bulusabilirsen de elini tutmak öpmek gibi bir eylem sizi sevgili yapacaktır büyük ihtimal. Oyalanma daha fazla tabi kız tekrar duzelirseKonu verdict tarafından (10/12/2017 Saat 22:35 ) değiştirilmiştir.
-
10/12/2017, 22:57 #7
Bunu bilmiyordum , mesgule attiktan sonra aramadim zaten bir daha. Yarin sabah okulda gorucem , onumde oturuyor kiz , bakalim. Bulussaydim muhtemelen opusme,elini tutma olucakti
-
12/12/2017, 01:18 #8
- Tebrik
- Konular
- 168
- Mentioned
- 23 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
Buluşmaya çalışma. İzole et kızı. Okul çıkışı yakala hadi bana ayakkabı bakmaya gidiyoruz. İyi seçim yaparsan belki yemek bile ısmarlarım bakacağız sana bağlı vsvsvsv
Bir meşgule attı diye oyundan çıkılmaz. Daha yeni başlıyorsunuz.
-
12/12/2017, 02:17 #9
Sana okulun en yakışıklısı, en mükemmel vücutlusu ünvanlarını kim verdi? Bu bayağı bildiğin diğer insanları küçük düşürmektir.
Okulun öylesi böylesisin diye kız sana verecek değil. Seni çekici bulmuyor olabilir, hoşlanmamıştır vesayre. Yani illa ortada bir hata olmasına gerek yok dostum.
Ayrıca boşuna vakit harcama. Başka birine yönel diyeceğim ama o da her erkeğin yapabileceği şey değil.
Kağıtta yazdığı gibi olmuyor demek ki.