Hello & Welcome to our community. Is this your first visit? Kayıt ol

User Tag List

Toplam 5 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 5 arası kadar sonuc gösteriliyor
    Üye Expelliarmus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    3
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

İlk yıl da takip isteği atanlara karşı

@herseyibilenadam

Başlığı böyle yazmamın amacı ünide ilk yılda kimseye yazılmayın vsvs muhabbetleriydi baya bi öneri yağmıştı.

hepsini uyguladım şuana kadar. flört oldu ama sevgili yapmadım. şöyle bir sorum var, instagramdan okuldaki kızlardan çok takip geldi ve aynı ortamdayken baya bi bakışlarını farkettiğim kızlar bunlar. sorum; dün de benimde beğendiğim bi kız takip attı buna yazmalımıyım? bakıştık bu günde ama yinede yazma konusunda temkinliyim.

beni ekleyen kız, bakan da kız sizce yazmalımıyım? hba umarım görürsün bunu çünkü bu konu hakkında sen yazmıştın şuanda çok ihtiyacım var

Tebrik
    Konular
    3
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    not: tabiki sırf ekledi diye böyle birşey söylemiyorum, ilileri ve ayrıca kankalarının sinyallerinide aldığım için yazdım.

YAZAR herşeyibilenadam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    168
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Expelliarmus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    @herseyibilenadam

Başlığı böyle yazmamın amacı ünide ilk yılda kimseye yazılmayın vsvs muhabbetleriydi baya bi öneri yağmıştı.

hepsini uyguladım şuana kadar. flört oldu ama sevgili yapmadım. şöyle bir sorum var, instagramdan okuldaki kızlardan çok takip geldi ve aynı ortamdayken baya bi bakışlarını farkettiğim kızlar bunlar. sorum; dün de benimde beğendiğim bi kız takip attı buna yazmalımıyım? bakıştık bu günde ama yinede yazma konusunda temkinliyim.

beni ekleyen kız, bakan da kız sizce yazmalımıyım? hba umarım görürsün bunu çünkü bu konu hakkında sen yazmıştın şuanda çok ihtiyacım var
    Kızla konuş tabi ki ama "yazma" ne olum

Sen dhv yap kaliteli adam olduğunu göster. Zaten öyle olunca kız yazar sana. Nasıl eklediyse seni, öylede dışarı davet etmeyi bilirler. Konuşun kızlarla konuşun

Tebrik
    Konular
    3
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yani instagramdan yazayımmı anlamında dedim bide instasında lüx yerlerde fotoları falan var bunlar korkutuyo beni ya . okulda dhv yaptığımı düşünüyorum ama instadan yazmassam yazcağını zannetmem. aynı arkadaş grubunda falanda değiliz açılış dışında konusmama tek imkan tesadüfi bişeyin olması. instadan yazayımmı yazmayayımmı?

Tebrik
    Konular
    3
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi bide ayda bir anca giriyosun girdim senin açık olduğunu görünce yardırdım direk çıkmadan görsün bari diye bazı şeyleri hızlıca geçtim yazarken