Hello & Welcome to our community. Is this your first visit? Kayıt ol

User Tag List

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 14 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 10 arası kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Merhaba?

Üye levnm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Merhaba?

Merhaba...
    İsmim Levent Ankara'da üniversite öğrencisiyim. Snowboard, calisthenics ve yüzmeye bayılırım. Aynı zamanda jazz, deep ve progressive house dinlemeyi epey seviyorum. Onun dışı part time olarak e-ticaret, ağ pazarlamacılğı, web tasarımı ve kişisel gelişimle ilgileniyorum. Şık giyinmek çok önemli sanırım size göre benim de şık denebilecek bir giyim tarzım var çok şükür maddi durumum da fena değil. Bu hayatta yapmayı çok istediğim bir tane şey var milyon dolarlık bir teknoloji şirketi kurmak. Geçenlerde Richard La Ruina diye salak bir adamdan PUA diye bi kelime duydum googlea yazdığımda burayı buldum. Cemiyete kaydolma amacım sevgili falan bulmak değildi beceremem öyle şeyleri zaten bazı yazıların içeriğini merak ettiğim için kaydoldum sadece. Normalde insanlardan pek hoşlanmam ama bu cemiyetin bazı yazarlarını ve yazılarını sevdim(özellikle Berkiano ve Bok'un bi de tabi fetvacı başı Joker abimizin bazı yazılarını okuması epey keyifliydi). Açık söyleyeyim daha önce sevgili ya da arkadaş falan bulabileceğime inanmazdım. Kadınlarla ve sosyal durumlarla ilgili düzgün görünen bir kaynağı inceleyince tamamen emin oldum. Çok zeki biri sayılmam heralde o yüzden olsa gerek kadınlarla ilgili makalelerin bir çoğundan pek bişey anlamadım. Muhtemelen anlamış olsam da ,anasayfada anlatılanların uygulanması gerektiğinden bahsetmişsiniz, uygulamazdım bir kız beni beğendiği zaman ne olacak ki? Başka kadınlar(ya da erkekler çok fark etmez) sorundan, eleştiriden veya üzüntüden başka bişey getirmez bana göre bunun doğrudan kanıtı da dünya üzerinde çok yüksek olan boşanma oranları ve toplum içindeki bitmek bilmez sosyal sorunlardır. Zaten hala kadınla erkeğin arasında fizyolojik farklar dışında ne fark var onu da pek anlayabilmiş değilim. Ayrıca cinsel istek gibi meselelerin mastürbasyon gibi kolay bir çözümü varken erkeklerin kadınlarla ilişki kurmak için neden hala bu kadar çabaladığını da anlamıyorum. İnsanların neden çocuk sahibi olduklarını da anlayabilmiş değilim neden bi insan ömür boyu güçlükle kazandığı parayı, edindiği kaynakları ve zaten kısıtlı olan zamanını sürekli ağlayan sonrasında da bir sürü sorun çıkartacak olan bir insanı yetiştirmek için harcasın ki bence çok aptalca bu durum. Aileme neden çocuk sahibi olmak istediniz diye sorduğumda hayatımıza bir değişiklik, bir renk gelsin diye dediler. Basit bir tatile de gidebilirdiniz diyemedim tabi de. Anlamışsınızdır insanlarla temel ihtiyaçlarım dışında pek ilişki kurmam. Genelde de kurmama değecek bir durum olduğunu düşündüğüm zamanlarda epey zorlanarak anksiyetemi bastırıp kurduğumda da ya umursanmam, ya dışlanırım, ya dalga geçilirim, ya hakaret edilirim ya da bazen kaçınmayı başarsam da kavga çıkar. Açık söyleyeyim sorunumun ne olduğunu merak etmekten veya bulmaya çalışmaktan çok sıkıldım. Kendimi ya da bakış açımı değiştirmeye çalışmaktan da usandım. Herkes ayrı bişey söylüyor zaten. Biri diyo ki ukalasın, biri diyo ki kafan çalışmıyo, biri diyo ki çok negatif düşünüyosun, biri diyo ki sende özgüven yok, başka biri diyo ki muhabettin sıkıcı, bir başkası diyo ki sen zaten döl israfısın başka ne dediklerine girmeyeyim ağıza alınacak laflar değil bence. (Şunu okuduktan sonra beni eleştirecek veya hakaret edeceklere de tavsiyem yapmayın çünkü bir üzerimde bir etkisi olsaydı direk bu yazıyı yazmazdım iki daha önce 1.75 lik boyumla 1.90'lık kendimin üç katı adamları yere sermişliğim vardır bir yazı yazıp çıktım forumdan kıçı kırık bir tane yazı yüzünden kavga etmemize gerek yok.) Geçen sene depresyon için iyi bir psikiyatrla da görüştüm belli kaygıları azaltıcı ilaçlar ve kişisel özgüven dışında pek bir faydası oldu mu açıkçası bilmiyorum. Diyorsunuz ki burada ne işin var neden yazdın bunları yetmedi mi vaktimizi çaldığın uzun zamandır ailem dışında pek kimseyle konuşmuyordum. Acaba forumda ne yazıyormuş diye tıkladığımda bu bölümü gördüm zaten okunmaz ama bir iki bişey de ben çiziktireyim dedim. Vaktinizi aldığım için kusuruma bakmayın. Bir de bir sorum var ama(yazıdan sıkılan üyelerin okumasına gerek yok) Abazalık Sendromu diye bir makale vardı o makalede hiçbir kadın tarafından beğenilmemiş daha önce sevgilisi olmamış bir adam cemiyetten sonra bir tane sevgili bulursa şükretsin demişsiniz cemiyet aldığı parayı hak ediyor buna hiçbir şüphem yok burada okuduğunuz bazı makalelerdeki bilgiyi 6-7 kişisel gelişim kitabı satın alarak ancak bulursunuz ki bu kitapları da okumak buradaki makaleleri okumaktan çok daha uzun sürer ve kitaplar da aşağı yukarı 60 tl gibi bir paraya karşılık gelir ki sizin silver üyelik içeride tonla makaleyle beraber 59 tl gayet makul bir fiyat ama cemiyet daha önce bu konuda hiç deneyimi olmamış kişilerin bir sevgili bulmasına bile ancak şükrettirecek kadar yardım ediyorsa o kişiyi gerçekten kadınlar konusunda eğitiyor mudur? Teşekkürler cevapladığınız için... (Bu arada lütfen yanlış anlamayın cemiyet işe yaramıyordur gibi bir idaam yok ben cemiyetin işe yarayıp yaramadığı kanısına varabilecek yetkinliğe, deneyime, bilgiye ya da donanıma sahip biri değilim sadece yukarıdaki sorunun cevabını merak ettim)

Üye candela - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    7
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hoşgeldin arkadaşım.

Paragraflara ayırarak yazarsan daha rahat okunur.Bu haliyle insanların okumak isteyeceğini düşünmüyorum.

Anlayana sivrisinek saz demişler dostum.Ortalama bir adam için konuşmuş joker.Yeterince istersen çok başarılı olabilirsin

Oldukça içe dönmüşsün.Dışa dönük bir hayat yaşamadan biz istediğimiz kadar yazsak da anlayamazsın."Müziğin sesini duymayanlar,dans edenleri deli sanıyor." Oku bilgilen.Zaten depresif düşüncelerden kurtulacaksın.

Alıntı levnm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    (Şunu okuduktan sonra beni eleştirecek veya hakaret edeceklere de tavsiyem yapmayın çünkü bir üzerimde bir etkisi olsaydı direk bu yazıyı yazmazdım iki daha önce 1.75 lik boyumla 1.90'lık kendimin üç katı adamları yere sermişliğim vardır bir yazı yazıp çıktım forumdan kıçı kırık bir tane yazı yüzünden kavga etmemize gerek yok.)
    Bak şu yazdığın ilkokul 5 filan.
    Hareket adamı gibi düşün,düşünce adamı gibi hareket et.

Üye greenway - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    6
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mantıklıca düşünülünce dediğiniz herşey doğru.zaten doğa cinsleri böyle kodlamış

erkek kadın peşinde koşar kadın için turlu şeyler yapar sonrasındada karşılıklılık ilkesi içinde birşeyler yaşar

bu işlerin çoğunuda erkek yapar ama kadın manıpulasyon taktikleriyle erkekleri kullanır

kadın genelde kullanan taraftır

ama neticesinde herkesin ihtiyçaları var erkeğin kadına kadınında erkeğe ihtiyacı vardır

ilişkiler %90 oranında beklenenin aksine mutluluk değil mutsuzluk getirir

ama gerek insanın ihtiyacı olması sebebiyle gerekse toplumsal baskı veya farklı sebeblerle kadınla erkek ilişkiler kurar duzen böyle kurgulanmış yani

Üye candela - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    7
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı greenway Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mantıklıca düşünülünce dediğiniz herşey doğru.zaten doğa cinsleri böyle kodlamış

erkek kadın peşinde koşar kadın için turlu şeyler yapar sonrasındada karşılıklılık ilkesi içinde birşeyler yaşar

bu işlerin çoğunuda erkek yapar ama kadın manıpulasyon taktikleriyle erkekleri kullanır

kadın genelde kullanan taraftır

ama neticesinde herkesin ihtiyçaları var erkeğin kadına kadınında erkeğe ihtiyacı vardır

ilişkiler %90 oranında beklenenin aksine mutluluk değil mutsuzluk getirir

ama gerek insanın ihtiyacı olması sebebiyle gerekse toplumsal baskı veya farklı sebeblerle kadınla erkek ilişkiler kurar duzen böyle kurgulanmış yani
    https://youtu.be/48g8r-4ExGk
    Hareket adamı gibi düşün,düşünce adamı gibi hareket et.

Üye sabanseckin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    19
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dostum ben şunu anlamadım senin bu cemiyete gelme amacın ne yani kadınlarlarını geliştirmek istemiyorsun arkadaşlık ilişkileri ile ilgili konularını değiştirmek istemiyorsun sorunlarına çözüm bulmak istemiyorsun hayatına mevcut olduğu gibi devam etmek istiyorsun peki kendi hayatından memnun olan ve bir şey katmak istemeyen birisi neden para verip bu makaleleri okusun ki?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Üye verdict - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    1
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı levnm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba...
    İsmim Levent Ankara'da üniversite öğrencisiyim. Snowboard, calisthenics ve yüzmeye bayılırım. Aynı zamanda jazz, deep ve progressive house dinlemeyi epey seviyorum. Onun dışı part time olarak e-ticaret, ağ pazarlamacılğı, web tasarımı ve kişisel gelişimle ilgileniyorum. Şık giyinmek çok önemli sanırım size göre benim de şık denebilecek bir giyim tarzım var çok şükür maddi durumum da fena değil. Bu hayatta yapmayı çok istediğim bir tane şey var milyon dolarlık bir teknoloji şirketi kurmak. Geçenlerde Richard La Ruina diye salak bir adamdan PUA diye bi kelime duydum googlea yazdığımda burayı buldum. Cemiyete kaydolma amacım sevgili falan bulmak değildi beceremem öyle şeyleri zaten bazı yazıların içeriğini merak ettiğim için kaydoldum sadece. Normalde insanlardan pek hoşlanmam ama bu cemiyetin bazı yazarlarını ve yazılarını sevdim(özellikle Berkiano ve Bok'un bi de tabi fetvacı başı Joker abimizin bazı yazılarını okuması epey keyifliydi). Açık söyleyeyim daha önce sevgili ya da arkadaş falan bulabileceğime inanmazdım. Kadınlarla ve sosyal durumlarla ilgili düzgün görünen bir kaynağı inceleyince tamamen emin oldum. Çok zeki biri sayılmam heralde o yüzden olsa gerek kadınlarla ilgili makalelerin bir çoğundan pek bişey anlamadım. Muhtemelen anlamış olsam da ,anasayfada anlatılanların uygulanması gerektiğinden bahsetmişsiniz, uygulamazdım bir kız beni beğendiği zaman ne olacak ki? Başka kadınlar(ya da erkekler çok fark etmez) sorundan, eleştiriden veya üzüntüden başka bişey getirmez bana göre bunun doğrudan kanıtı da dünya üzerinde çok yüksek olan boşanma oranları ve toplum içindeki bitmek bilmez sosyal sorunlardır. Zaten hala kadınla erkeğin arasında fizyolojik farklar dışında ne fark var onu da pek anlayabilmiş değilim. Ayrıca cinsel istek gibi meselelerin mastürbasyon gibi kolay bir çözümü varken erkeklerin kadınlarla ilişki kurmak için neden hala bu kadar çabaladığını da anlamıyorum. İnsanların neden çocuk sahibi olduklarını da anlayabilmiş değilim neden bi insan ömür boyu güçlükle kazandığı parayı, edindiği kaynakları ve zaten kısıtlı olan zamanını sürekli ağlayan sonrasında da bir sürü sorun çıkartacak olan bir insanı yetiştirmek için harcasın ki bence çok aptalca bu durum. Aileme neden çocuk sahibi olmak istediniz diye sorduğumda hayatımıza bir değişiklik, bir renk gelsin diye dediler. Basit bir tatile de gidebilirdiniz diyemedim tabi de. Anlamışsınızdır insanlarla temel ihtiyaçlarım dışında pek ilişki kurmam. Genelde de kurmama değecek bir durum olduğunu düşündüğüm zamanlarda epey zorlanarak anksiyetemi bastırıp kurduğumda da ya umursanmam, ya dışlanırım, ya dalga geçilirim, ya hakaret edilirim ya da bazen kaçınmayı başarsam da kavga çıkar. Açık söyleyeyim sorunumun ne olduğunu merak etmekten veya bulmaya çalışmaktan çok sıkıldım. Kendimi ya da bakış açımı değiştirmeye çalışmaktan da usandım. Herkes ayrı bişey söylüyor zaten. Biri diyo ki ukalasın, biri diyo ki kafan çalışmıyo, biri diyo ki çok negatif düşünüyosun, biri diyo ki sende özgüven yok, başka biri diyo ki muhabettin sıkıcı, bir başkası diyo ki sen zaten döl israfısın başka ne dediklerine girmeyeyim ağıza alınacak laflar değil bence. (Şunu okuduktan sonra beni eleştirecek veya hakaret edeceklere de tavsiyem yapmayın çünkü bir üzerimde bir etkisi olsaydı direk bu yazıyı yazmazdım iki daha önce 1.75 lik boyumla 1.90'lık kendimin üç katı adamları yere sermişliğim vardır bir yazı yazıp çıktım forumdan kıçı kırık bir tane yazı yüzünden kavga etmemize gerek yok.) Geçen sene depresyon için iyi bir psikiyatrla da görüştüm belli kaygıları azaltıcı ilaçlar ve kişisel özgüven dışında pek bir faydası oldu mu açıkçası bilmiyorum. Diyorsunuz ki burada ne işin var neden yazdın bunları yetmedi mi vaktimizi çaldığın uzun zamandır ailem dışında pek kimseyle konuşmuyordum. Acaba forumda ne yazıyormuş diye tıkladığımda bu bölümü gördüm zaten okunmaz ama bir iki bişey de ben çiziktireyim dedim. Vaktinizi aldığım için kusuruma bakmayın. Bir de bir sorum var ama(yazıdan sıkılan üyelerin okumasına gerek yok) Abazalık Sendromu diye bir makale vardı o makalede hiçbir kadın tarafından beğenilmemiş daha önce sevgilisi olmamış bir adam cemiyetten sonra bir tane sevgili bulursa şükretsin demişsiniz cemiyet aldığı parayı hak ediyor buna hiçbir şüphem yok burada okuduğunuz bazı makalelerdeki bilgiyi 6-7 kişisel gelişim kitabı satın alarak ancak bulursunuz ki bu kitapları da okumak buradaki makaleleri okumaktan çok daha uzun sürer ve kitaplar da aşağı yukarı 60 tl gibi bir paraya karşılık gelir ki sizin silver üyelik içeride tonla makaleyle beraber 59 tl gayet makul bir fiyat ama cemiyet daha önce bu konuda hiç deneyimi olmamış kişilerin bir sevgili bulmasına bile ancak şükrettirecek kadar yardım ediyorsa o kişiyi gerçekten kadınlar konusunda eğitiyor mudur? Teşekkürler cevapladığınız için... (Bu arada lütfen yanlış anlamayın cemiyet işe yaramıyordur gibi bir idaam yok ben cemiyetin işe yarayıp yaramadığı kanısına varabilecek yetkinliğe, deneyime, bilgiye ya da donanıma sahip biri değilim sadece yukarıdaki sorunun cevabını merak ettim)
    senin gerçekliğindir beni ilgilendirmez, bir eksiklik hissetmiyorsundur, bir anomalisindir aşmış bir varlıksındır yada artık mücadele etmemek ve acı çekmemek için sorunlarını o kadar derine gömmüşsündürki duyarsızlaşmışsındır bunları bilemem. takıldığın nokta matematiksel denklemsel bakılarak çözülecek birşey değil. anlamaman normal orada jokerin kastettiğini, o yazıyı kimlere söylediğini. o yazıyı pua cemiyetine geldi diye iki ayda bütün kadınları becereceğini sananlara yazmış ve onları dengeye çekmek için aşırı örnekler kullanabilir bu edebiyattır. ayrıca gerçeklik payı da vardır, gizli sihirli bilgi diye birşey yok herkesi de sikemezsin. nedir tecrübe emek cesaret bunlar seni zamanla yükseltir.
    Çünkü birseyi öğrenmenin tek gerçek yolu tecrübedir bilgiler ise yaramıyor diil
    Konu verdict tarafından (07/12/2017 Saat 07:32 ) değiştirilmiştir.

Üye levnm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öncelikle şaşırdığımı itiraf etmeliyim yazdığım yazının okunacağını düşünmüyodum. Yazıyı okunmasın diye yazdım bu arada ayrıca şu mantığı anlayabilmiş değilim. Lafa arkadaşım diye girip sen ilkokul 5'sin diye çıkan bi kafa normal oluyor. Ben içe dönmüş oluyorum işte bu duruma bi anlam veremiyorum. Hayatıma mevcut olduğu gibi devam etmek istediğimi söylemedim. Burayı içten bulup başıma gelenleri anlattım. Beni ilgilendirmez yazmışsınız. İlgilendirmiyorsa cevap yazan kafayı ya da yazdığım yazıyı okuyan kafayı da anlayabilmiş değilim. Bilgilerin işe yaramadığı gibi bir durum idaa etmediğimi söyledim zaten. Bilgiler işe yaramıyor değil diye açıklama ihtiyacı hissetmiş insanlar. Cemiyete gelme(cemiyete nasıl geliniyor ayrıca bir tane websitesi alt tarafı bu sonuçta) amacım yoktu içeriklerini göremediğim makaleleri okumak istedim sadece. Ayrıca yaşadığım sosyal sorunları çözmek isteseydim cevabı burada aramazdım muhtemelen. Dediğim bazı makaleler çok faydalı olsa da bazılarında son derece kaba ifadeler kullanılmış ve ben sosyal sorunlarımı burda çözsem bile kendimi kaba biri olmak görmek istemem. Neyse dediğim gibi rahatsız ettim kusuruma bakmayın.

Üye thewomanizer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    3
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dostum bence sen çok asosyalsin, insanlarla anlaşmadan bir şey başaramazsın, umarım anlıyorsundur.

Böyle olmak hem sana, hem geleceğine zarar verecek.

Milyar dolarlık şirket kurmak istiyorsun ama anlaşa bildiğin 1 kişi bile yok, nasıl olacak bu iş?

Üye sabanseckin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    19
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dostum ben senin olayını çözemedim. Salak bir adamdan pua sözcüğünü duyuyorsun sonra bu cemiyete geliyorsun, kadınlarla ilişki yaşamanın saçma olduğunu düşünüyorum diyorsun zaten cemiyetin en büyük amaçlarından bir tanesi erkeklerin ilişki yaşayabilecekleri bir kadın bulmasını sağlamak, 1 milyon dolarlık şirket kurmak istiyorum diyorsun ama insanlarla iletişim kurmayı sevmiyorsun, Ben bu yazıyı okumak için yazmadım diyorsun ama foruma yazı yazıyorsun foruma yazılan yazıları okumak için yazılmaz mı? Bence sen ne istediğinden tam olarak emin değilsin öncelikle bunu çözmelisin

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Üye thewomanizer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    3
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence adam çok fazla yalnız olduğundan insanlara kapıyı kapatmış ve her şeyden nefret eder olmuş.