Hello & Welcome to our community. Is this your first visit? Kayıt ol

User Tag List

Toplam 7 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 7 arası kadar sonuc gösteriliyor
    Üye Wonder Women - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    128
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

içki içen kadınlar

kadınların içki içmesi ile ilgili sorunlarım var.

kadınlara içki içirilmesi ile ilgili de sorunlarım var.

erkeklerin kadınlara içki içirterek onların potansiyelini açığa çıkartmaya çalışması ile ilgili de sorunlarım var.

insanların sabaha ne yaptıklarını hatırlamamaları ile de ilgili.

...

kadın- erkek ilişkilerinin sadece seks hedefli olmasını komik buluyorum öteden beri. sevişmek için içki içilmesi- içirilmesi bana inanılmaz sakıncalı geliyor. bir iki kadeh birşeyden bahsetmiyorum.kadının kendi sınırlarını bilmeyecek kadar zom olmasından bahsediyorum. o halde bir erkeğin kolunda giden kadınlara kızıyorum.

...

bu mazaret kültürüne, içtim hatırlamıyorumlara, çok sarhoştuk ondan oldulara, sabah pişmanlıklarına ve bireysel utançlara itirazım var.

...

bağımsız iki yetişkinin herhangi bir yerde karşılaşıp birbirlerinden etkilenip-bu ne şekilde olursa olsun- geceyi birlikte geçirmek istemeleri mümkündür. ama bu durumda erkeklerin çoğunun kafası karışır. bunun yerine kadının fazla içkili olduğu için bu işe rıza gösterdiğine inanmak ister.

kadınlar da bunu bilir! çok içmiştir, ondandır.

ne yalan söyliyeyim: şu yalanlardan kurtulan bir dünyayı özlüyorum...

Feminizm adı altında kaltaklığın pazarlanmasına karşıyım!

Fetvacı Başı - Reyizz JoKeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Tebrik
    Konular
    371
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Cvp:içki içen kadınlar

İçki içen kadınlar ve içmeyen kadınlar.

en son minik buruk kızımıza iyi erkeklerle beraber olması için az da olsa içki içmesi gerektiğini söylediğimi hatırlıyorum..

şimdi gelelim dostum link atmaya..

bkz: sosyla sonuçlar
    bkz: vajina değeri
    ve
    bkz: mutluluğun puzzle\'ı

keşke herşey senin dediğin kadar güzel olabilse...

fakat...

o son parça için
    alkol bazen çok ile yarıyor....
    "Cemiyet Sıçmayı Önlemek içindir, sıçtığınız boku temizlemek için değil" - JoKeR

Cemiyette YAZAR olmak ister misin ? TIKLA
    ( Makale Altına Nickinizi yazın piliiz)

Üye denondj - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    32
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Yaşadığım bir örnekten bahsedeyim bende madem yeri açılmışken, eski sevgilimle onu kandırıp yeniden buluştuğum bir vakit ikimizinde isteğiyle bol miktarda içtik, tabi onun limitinin benimkinden farklı olduğunu unutmuşum yine de bir yerde dur diyebildi kendine.. İkimizinde çekinceleri olmasına rağmen güzel bir gece geçirdik, daha önce yarım kalan söylediğimiz cümleleri tamamladık, beraber yatağa yattığımızda doğal olarak oynaşmalar, üzerime atladı ve ben onu durdurdum kendisinin alkollü olduğunu ve daha sonradan pişman olacağı hiç bir şey yapmayacağını teyit ettirdim bi kaç kere, sonra yine yaşananlar yaşandı fakat sabah kalktığımızda o pişmanlığı yaşadığını düşünmüyorum.. Gayet saf temiz olarak duygular paylaşıldı, güzel vakit geçirdik fakat alkolsüz bir durumda aynı şeyler yaşanmayacak ve paylaşılmayacaktı. Bu demek değildir alkol iyi bir şey her zaman içelim fakat Joker\'inde dediği gibi alkol bazen çok işe yarıyor, en azından kafamdaki milyonlarca soru işaretinden bir kaçına cevap bulabildim..
    Kendinden geçerçesine içmek ve sabah ne olduğunu hatırlamamak yeterince kötü bir durum bende bir kaç kez yaşadım ve artık abartmamaya gayret gösteriyorum.. Kadınlar için de aynı durum geçerli fakat bazen gurur, zart, zurt vs. engel olabiliyor bir şeyleri yaşamaya.. Her zaman insan o cesareti ve güveni bulamayabiliyor, bazen terkeden, bazen terkedilen oluyoruz.. Yalanlarla dolu bir dünyayı hiç birimiz istemiyoruz fakat tezattır ki bunu \"oyun\" üzerine kurulmuş bir forumda dillendiriyoruz.. Bir hikaye vardır ya çok severim:

\"Beton bir kuyunun içine 5 tane mamun koymuşlar kuyunun içinden dışına uzanan bir merdiven ve merdivenin en üstünde de bir muz salkımı.

Maymunlardan biri muza uzandığında tüm maymunlara basınçlı su sıkılıyormuş. Bunu içerdeki tüm maymunlar en az bir kez deneyerek öğrenmiş ve merdivene çıkma girişimi son bulmuş. Sonra denek maymunlardan biri yenisi ile değiştirilmiş. Tam merdivene çıkıp muza uzanacakken eski mayunlar tarfından dövülerek uzanması engellenmiş. Bir süre sonra bu maymun hiç ıslanmadan bu girişimden vaz geçmiş. Sonra ikinci maymun değiştirilmiş sonra ücüncü sonuç aynı.

Hatta hiç ıslanmadığı halde en çok dayak atanlar bu guruba sonradan dahil olan maymunlarmış. Son olarak dört ve beşinciler de değiştirilmiş. Akıbetleri aynı.

Sonuçta tüm maymunlar yeni ıslanmamış ve kuyunun tepesindeki muza erişmeyebile teşebbüs etmiyorlar.\"

Burada böyle gelmiş böyle gider diyen insanlar değil, fark yaratmaya çalışan insanlar var, biz örnek olalım diğerlerine feyz alsınlar.. Ne alaka buraya bağladım anlamadım ama lostta saçma bitmiş diyorlar bu da madem başı sonu belli olmayan filmler gibi bitsin :side:
    Wake Up
    Kick Ass
    Repeat!

Fetvacı Başı - Reyizz JoKeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Tebrik
    Konular
    371
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Bir hikaye vardır ya çok severim:

\"Beton bir kuyunun içine 5 tane mamun koymuşlar
    Bkz:Öğrenilmiş Çaresizlik-5 Maymun

üzerime atladı ve ben onu durdurdum kendisinin alkollü olduğunu ve daha sonradan pişman olacağı hiç bir şey yapmayacağını teyit ettirdim bi kaç kere,
    Hep söylediğim bir söz vardır..

\"alkol hiç kimseye istemediği bir şeyi yaptırmaz\"
    "Cemiyet Sıçmayı Önlemek içindir, sıçtığınız boku temizlemek için değil" - JoKeR

Cemiyette YAZAR olmak ister misin ? TIKLA
    ( Makale Altına Nickinizi yazın piliiz)

Üye denondj - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    32
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

o başlığı okumamıştım bunu yazarken hikaye aklıma geldi ve googleden arama yaptım, güzel farklı hikayeler de varmış öğrenilmiş çaresizlikle ilgili beğendim, ayrıca maymunu \"mamun\" olarak yazmışlar benim versiyonda da ..
    Her neyse bende alkolün çok zararlı olmadığına inanıyorum, fazlası zarar tamam, vücuda da zararlı tamam ama bazen alkol hakkaten çok yarıyor..
    Wake Up
    Kick Ass
    Repeat!

VIP Richy Pich** - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

alkol + sataşma + donanım gösterme -> ilgi + merak

merak -> IOI + izole(genel bir izole)

izole + IOI -> öpüşme, yakınlaşma + rahatlık dönemi (comfort phase)

rahatlık dönemi + öpüşme + kadını yönlendirme -> alkol + seks + ilgi

Kimyasal tepkimelerde katalizör daima olaya nasıl girdiyse, öyle çıkar, hiç bir etkisi olmaz, SADECE hızlandırır.

:whistle: :whistle: :whistle:
    Talking makes people friends, kino makes them lovers.

Üye candela - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    7
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Wonder Women Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    erkeklerin kadınlara içki içirterek onların potansiyelini açığa çıkartmaya çalışması ile ilgili de sorunlarım var.

insanların sabaha ne yaptıklarını hatırlamamaları ile de ilgili.
    Of bee

Kadın erkek farketmez,bu işi korkusuzca yapamıyorsanız yapmayın!

Yöneten erkek olmalı.Alkole ihtiyaç duyuyorsa erkek kendinde hata aramalı.İstediğini almıştır,ona lafım yok.Benim lafım,iyiden çok en iyiye odaklananlara.

İhtiyaçtan ziyade ortamın daha da eğlenceli olması için ayarında içilmesi gerektiğini düşünmekteyim.Doğru alkol seçimi acayip önemli vallaha

Bu konuya benzer şekilde makyaj da sevmem mesela.Özel günler harici tabi.Kadın benim yanımda kendini rahatça açamıyorsa hatayı kendimde ararım.Ya kadınla aramda kalite farkı vardır ve yanlış seçim yapmışımdır ya da doğru oynamamışımdır.
    Konu candela tarafından (01/12/2017 Saat 08:03 ) değiştirilmiştir.
    Hareket adamı gibi düşün,düşünce adamı gibi hareket et.