User Tag List
Toplam 7 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 7 arası kadar sonuc gösteriliyor
-
29/11/2017, 02:04 #1
Ne Olduğumuzu Çözemediğim Piç Hatun
@JoKeR
Merhaba sevgili cemiyet üyeleri
Kendim için ilginç bir vakayla karşınızdayım
Şimdi yaklaşık 1.5 ay önce dersanede bir hatunla tanıştım.
Baktık kafalarımız uyuyor. Kinolar çok arttı. Rehberlikçinin odasında kalçalarına bile dokundum o da abartma istersen fazla dedi(Varan 1)
Bir gün yemek yerken grupçak masanın altında bacağını okşarken sevgili muhabbeti açıldı karşıdaki kızın vardı baya anlattı benim kız da benim de var dedi. Ben okşamaya devam ettim çok önemsemedim. Zaten konusu bir daha açılmadı. Dedim heralde altta kalmamak için durumsal.
Yalnız bizim kinolar her ne kadar beraberken(Aynı bankta otururken vey etrafta az insan varken) artsa da tenefüs aralarında en ufak bir kino yok sadece muhabbet
Birkaç kere ilgiyi kestim. Hiç snap atmıyorsun bana dedi. Neyse sevmem snapleşmeyi whatsapptan görüntülü aramaya başladım. Whatsappta konuşurken her cümlesinde yaaaalar havada uçuşuyor. Dedim heralde artık olacak gene olmadı(Varan 2)
Geçen hafta pazartesi ben bunun sevgilisinin olduğunu öğrendim tesadüfen , neyse takmadım , öğrendiğimi o da duydu .
Cuma günü geldi işte kavga ettik ara verdik falan dedi ben cumaya kadar onunla pek ilgilenmedim ama muhabbete de devam ettim.
Ulan dedim öpiyim bari kızı garanti olsun artık
Cuma günü tuvalete çıkıcam dedi elimi uzattım. O da uzattı el ele asansörle yukarı çıktık. Gitmiş rujunu tazelemiş. Asansöre binince o ruj neli diye kafamı uzattım çevirdi kafasını
B:Filmlerde işe yarıyordu hep bu dedim
H:Yarar ama burda olmaz(VARAN 3)
Neyse pazar günü snapleşirken ayrıldık dedi.
B:Beni sevgilin ilgilendirmiyor
H:Peki seni ne ilgilendiriyor ahshsjajaj
B:Sen ilgilendiriyorsun seni evimin kadını çocuklarımın anası yapcam
H:Olayım bari yeter artık hshahsjs tarzında bişi dedi(Varan 4)
Dedim bu sefer oldu pazartesi geldi gözlerindeki bakışı gördüm sarıldık yanağından öptüm.
Denemeye girdik çıktık
Kafeye gideceklermiş, konu da bunun eski sevgilisi ve nasıl ayrıldığı.
Ben gitmedim tabi hala da değişen hiçbir şey yok aramızda
Bugün öğlen yemeğe gittik 4 kişi işte sevgilisinin kankası ona yazmaya başlamış ondan bahsetti karşımda otururken
Ne yapmalıyım? Kız çok piç@herşeyibilenadam Olay bir yere bağlanmadı ama senin de fikirlerini merak ediyorum
Konu Arsle tarafından (20/12/2017 Saat 04:17 ) değiştirilmiştir.
-
29/11/2017, 02:09 #2
- Nereden
- Ankara
- Tebrik
- Konular
- 371
- Mentioned
- 50 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
kız piçse sen de piçlik yapacaksın.
Zaten iyi gidiyorsun ama güvenli alan yaratmadan işe girşiyorsun. asansörde yiyişen dayıları bilmirmisen. elaleme afişe olmuş.
gençlik enerji yüksek cinselliği küçük küçük denemeler yapıyorsunuz.
sen muhabbete aynı şekilde devam et. hafta sonu dışarı da buluşma ayarlamaya ve mümkünse sinemaya gitmeye bak.
anladın"Cemiyet Sıçmayı Önlemek içindir, sıçtığınız boku temizlemek için değil" - JoKeR
Cemiyette YAZAR olmak ister misin ? TIKLA ( Makale Altına Nickinizi yazın piliiz)
-
Tebrik - 1 HELAL BRO
Arsle HELAL BRO dedi
-
29/11/2017, 03:52 #3
Kız yaşına gore fena değil
Eski sevgilisi çok büyük ihtimal iyi niyetli ezik.yine çok büyük ihtimal senin için ayrıldı.yalanini sikim eski sevgilisininmis de kankasi yazmismis da.
Bu kız eski sevgilisini uzmemek için arkadaşlarının yanında kontrollü davranıyor veya beğenilen namuslu kız imajını bozmak istemiyor.
Ben bu kızı delirtmeye oynardım emme sınav vs zaman kaybetmemek için jokerin dediği.arkadan yürütmek lazım işi.
Senin psikolijine geleyim.
İste erkeği bitiren belirsizlikguzel gidiyor her şey ve bozulmasından korkuyorsun.imkan varken,iyi oynamisken kacirmayayim kızı.bir sonraki adım belirsizliğe dayanamayıp işleri bok etme.
borsa gibi.biraz paran vardir-kiz hoşuna gider.alirsin hisseni patlar gider-dogru oynarsin kız sever seni.kazaniyorum beeee vurgunu yapayım gelen parayla rahat rahat yasarim-ne olacaksa olsun yeter oyun oynanayalum.sonra bum
Önce korkuyla seviş sonra kızla sevişirsin
Kiz zaten senin.eglenmeye bak dostumarka planda hallet
Konu candela tarafından (29/11/2017 Saat 03:57 ) değiştirilmiştir.
Hareket adamı gibi düşün,düşünce adamı gibi hareket et.
-
Tebrik - 1 HELAL BRO
Arsle HELAL BRO dedi
-
29/11/2017, 04:02 #4
Ben başka birşey sorucam; bu kızdan sevgili olur mu?
net bi cevap yeterli. cevabı benim için iyi bir örnek olacak
-
29/11/2017, 05:24 #5
Ben konuya bu kızdan sevgili olur mu değil de ? Bu kızla vakit geçirsem acaba bana ne katar düşüncesiyle yaklaşıyorum.
Şu 1.5 aylık aksiyonda bile yeri geldi beynimin yandığı yerler çok oldu candela saolsun her defasında yol gösterdi de buralara kadar geldi mevzu yoksa ben 2 hafta önce atara bağlamayı düşünüyordum. Düşününce çok keyifli aslında. Çok şey kattı bana.
Şunu da biliyorum. Şuan olmasa bile ileriki dönemde belki 1 yıl belki sınavdan sonra bu kızla bir şeyler yaşayacağım.
Önemli olan sakinlik ve eğlenceme bakmam.
Konuyu açmamda 3 sebep vardı.
1) Cemiyet üyeleri ne düşünüyor.
2) Joker hazır buralardayken onun da bir fikrini almak
3) İse cemiyete bu ara çok yeni insan geldi. Onların da belki kafalarında bir ampül yakabilmekti.
Şu olay nasıl biterse bitsin genel olarak baktığımda ben eğlendim yaa
-
Tebrik - 1 HELAL BRO
verdict HELAL BRO dedi
-
29/11/2017, 06:39 #6
-
29/11/2017, 06:47 #7
Ben de guvenmezdim de acaba yanlış bir tespit mi diye merak ettim.
Senin acindan bakmak zaten direkt ilişkideki üstünlüğü ele geçirmek demek. Harika birsey, yapabilene..