Hello & Welcome to our community. Is this your first visit? Kayıt ol

User Tag List

Toplam 7 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 7 arası kadar sonuc gösteriliyor
    Üye Wonder Women - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    128
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

bir senaryo ve bir soru!

3 kız üniversitenin bahçesinde yürüyor.. içlerinden birinin tanıdığı bir çocuk yanındaki arkadaşı ile bankta oturuyorlar.

karşılaşıyorlar ve kızı tanıyan çocuk merhaba filan diyor, herşey gayet makul. sıradan bir selamlaşma. yanında oturan çocuk birden kıza dönüp \'ben sizi nerden tanıyorum\' diye sohbete katılıyor. yok şurdan burdan diye sohbet devam edecekken,

kızın arkdaşlarından biri; \'bence tanımıyorsun, sadece güzel kızı gördün, bir bahane yaratıyorsun\' deyip kahkahayı patlatıyor... (kız bunu ibneliğine de yapıyor olabilir, ama hikayede kızı oğlana ayarlama filan gibi ilkokul seviyesi bir algı çarpıklığı yok! sadece geyik olsun diye söylendiğini varsayın! ne kızı tam olarak tanıyor, ne oğlanı önceden görmüşlüğüü var; ibneliğine yapıyor, eğlence olsun diye)

kız gülüyor, oğlan yok mok durumunda.

ve nedense fena bozuluyor :P

bu genç arkadaşımız -kızla hiç ilgilenmiyor bile olsa- bu senaryoda ne yapmalıydı?

nasıl tepki vermeliydi?

hataları nelerdir? siz olsanız ne yapardınız?

buyrun!!!!

bölüm 2: bir beş dakika sonra, kızı tanıyan çocuk kızların yanına geliyor ve konuşmaya şu şekilde başlıyor: \' ne korumacısınız ya, izin bile vermiyorsunuz konuşmaya\'

ibnelik yapan kız; \'aksine! dilediğiniz gibi konuşun, karşı değilim, bütün zaman sizindir\' diyor ve kahkahayı partlatıp yanlarından biraz uzaklaşıyor. oğlan kızı bir yere davet ediyor...

bu arada az önce lafı yiyen velet(!) biraz somurtkan ve sert(!) haşin (!) uslübuyla(bozulan erkeklere özgü bir ayar olsa gerek :laugh: ) selam bile vermeden grubuna yanından uzaklaşıyor!

sizce ne yapmalıydılar?

Feminizm adı altında kaltaklığın pazarlanmasına karşıyım!

Senior Member 3ye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    19
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Cvp:bir senaryo ve bir soru!

1. durumun bir shit testi olduğu aşikardır.Eğer konuşmak istenen kız bu lafı söyleseydi tüm yükü onun üstüne yıkıp: \"Eminmisin bunu amaçladığımdan?\" diyebilirdik.

Ama hedef kız değil diğer bir kız bize laf attığı için bence en makul çözüm o kızı takmamak ve şu tarz cevaplar vermek olacaktır: \"Hıı o dediğinden (Y)\" \"Ahh ne yaptın sen ağzını açmasan tavlıyordum (Y) \"

2. durumda da saldırı sonrası nasıl bir tutum sergilememizi soruyorsun anladığım kadarıyla.Bence neg atmalıyız bize laf atan kıza.Laf atan kızı göstererek diğer kızlara: \"Nasıl dayanıyorsunuz buna pek insancıl olmadığı belli oluyor..\" deriz.
    "Doğru şeyi yapmak için yanlış zaman yoktur."

VIP Richy Pich** - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

kızın arkdaşlarından biri; \'bence tanımıyorsun, sadece güzel kızı gördün, bir bahane yaratıyorsun\' deyip kahkahayı patlatıyor.
    kıza dönüp

benim bir kızda nere aradığımı biliyor musun ?

-cevap beklemeden gruba dönüp-

ben bir kızda 2 şey ararım :evil: :evil: :evil:
    (devamı jokerin patenti.)
    Talking makes people friends, kino makes them lovers.

Senior Member deli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    51
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Haha bir kısmı doğru ben birini tavlamak istiyorum ama onu piyon olarak kullanıyordum aslında ben seni tavlamak istiyordum neyse artık madem sen onu istedin bende onu tavlarım (kahkaha) ...
    Gelişim etkenleri birleşik faiz gibidir. Kendini bir süre iyi geliştirebilirsin ama sürekli geliştiren adamın getirisine ulaşamazsın.

Üye candela - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    7
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kahkaha atardım vallaha

( @Boğaç çım senin için https://www.youtube.com/watch?v=kld_ILTOMOo)

Yakalandım diyerekten elleri 1 saniye kaldırıp tanışmak için ayağa kalkardım.Ama ilk önce trolleyen kıza elimi uzatırdım.Trollüğü içine kaçsın biraz

'ben sizi nerden tanıyorum' Şöyle bir cümle zaten kurmam da neyse

Kazanmalıyım diye fazla mı kasıyoruz? Zevkini niye almıyoruz oyunun? Şüphesiz zevk almaya çalışan, zorlamayla kazanmaya çalışandan daha başarılı olacaktır.

2.durum için bozuk atıp uzaklaşmak bildiğin andavallık.Hem diyorsun benim için önemlisiniz amınz var,hem diyorsun ben ergenim
    Hareket adamı gibi düşün,düşünce adamı gibi hareket et.

Üye verdict - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    1
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben sizi nereden taniyordum diyen çocuk ezik değilse karşıdaki kız da baya özgüvenli değilse bu senaryoyu kolay kolay gormeyiz herhalde. Valla benim cidden çok hoşuma gitti baya güldüm kızın tavrına. Gülerek ne kadar yaratıcısın düşünmek şeklini sevdim diye karşılık verirdim herhalde. Aklıma ilk gelen buydu. Ama acayip patavatsiz kızlar var harbiden bir yerde kafa atasinizin geldiği bu tarz kızları da böyle karşılıksız bırakmamak bir yerde bozmak hatta sağlam bozmak gerekir diye düşünüyorum.

Bozmak dediğim o anlamda değil @candela ))

Üye candela - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    7
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı verdict Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ama acayip patavatsiz kızlar var harbiden bir yerde kafa atasinizin geldiği bu tarz kızları da böyle karşılıksız bırakmamak bir yerde bozmak hatta sağlam bozmak gerekir diye düşünüyorum.
    Haklısın dostum.Yeri geldiğinde kızı bozmamak başkalarına da rahatça yapabilmesi anlamına gelir.Kurdu kurtaran,koyunları öldürür.

Fakat bu gibi durumlarda patavatsızlık yapıyorsa kız, erkeklerin yanındaki kıza ilgi göstermesine dayanamıyordur.2sine de eşit ilgi gösterip gazını alırdım.Sonra hedefe yürürdüm.Eğer kızı bozarsan bireysel oyunun zarar görecek,bununda bilincinde olmak gerek.Hedef,arkadaşının yanına kayar ve arkadaşı iyice baltalar.
    Hareket adamı gibi düşün,düşünce adamı gibi hareket et.