User Tag List
Toplam 5 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 5 arası kadar sonuc gösteriliyor
-
03/03/2010, 01:12 #1
Bakmak Yada Bakmamak İşte Bütün Mesele Bu
Bakmak Yada Bakmamak İşte Bütün Mesele Bu
Yolda, işte, okulda, kafede.... her zaman rastladığımız anlık hoş görüntüler vardır frikik diye tabir edilen.
Bazen bir dekolte, bazen bir mini etek bazen de hızlı geçilmiş bir arabadan iniş sahnesi şüphesiz dikkat çekici olabilir. Bakması güzeldir(kimse inkar etmesin) evet ama yakalanması da can sıkıcıdır. Anında tepkiyle karşılaşılır.
-Ne bakıyorsun?
-Hayırdır?
-Aaa terbiyesiz vb. tarzı cümleler yada bu anlama gelen bakışlar…
Aslında ortada yanlış bir şey yoktur. Biz sadece karşı tarafın görmemize izin verdiği kadarını görebiliriz. O vücudunun bir kısmını sergiler ama biz sergilenen kısma baktığımızda suçlu bizizdir. İyi de neden bu karmaşa, neden biz?
Kastettiğim şey tacizkar bakışlar değil tabii ki, öylesinden herkes rahatsız olur. Kastettiğim gözünüzün önünde olan bakmak için özel bir çaba sarf etmediğimiz ama baktığımızda bizim suçlu sayıldığınız o görüntüler.
Peki neden kadınlar böyle davranır?
Neden gösteren taraf onlarken biz bakınca suçlu oluruz?
.
.
.
.
Aslında kadının istediği kendini göstermek değildir hiçbir zaman, kadın karşısındaki erkeğin ona arzulayarak bakmasını ister. Baktığınız anda zaten sizden istediğini almış sizi kazanmıştır. Bunu fark ettiğinde kendine güveni gelir ilk golü buradan yersiniz isterse tepki verir. Tepki verdiğinde namuslu kadın imajı da çizmiş olur, sizi de aklı fikri orda olan birisi gibi gösterir, siz daha ne olduğunu anlamadan kendinizi santra çizgisinde bulursunuz. Skor tabelasına da 3-0 yazarlar. Hatun böyle bir duruma izin verebilecek bile olsa zaaf göstermiş olursunuz ki buda oyununuza zarar verir.
Erkeğin kaybettiği durumlardan birisidir. Bazen sadece sizi tuzağa düşürmek için yapıldığı bile olur. Siz karşınızdaki görüntüye odaklanmış bakarken esas kızımız bir şeyle çok meşgul gözükebilir. Bu durum sınav sırasında hocanın dikkatli bir şekilde Gençliğe Hitabe’yi incelemesine benzer.. Ya bakışlar size dönmek üzeredir yada zaten izleniyorsunuzdur. Hatun kızımızın arkadaşı görüntüyü kapatmak yerine hatunun kulağına eğilip bir şey söyler, amaç sizi engellemek değildir, amaç sizi ispiyonlamaktır. Bir anda ikisi birden size bakar göz göze gelirsiniz ve hatun kişi üstünü düzeltir. Başka bir şey söylemeye gerek yoktur, davranışlar çok nettir. Verebileceğiniz bir cevapta yoktur. Belki o an gelişmiştir belki çalışılmış bir harekettir bilemezsiniz, tek bileceğiniz sizin kaybeden taraf olmanızdır.
Bu durumun savunması pek olmayacağından hiç yakalanmamak daha iyidir. Eğer o görüntüden fazlasını elde etmek istiyorsanız görüntüden vazgeçmelisiniz. Zor biliyorum ama bakmayın tepkisiz olun cool takılın. Cool diye tanımlanan adamların bütün karizması buradadır zaten. Amaç tepkisiz ve karizmatik adamın ilgisini çekebilmek...
Hedefe göre zaman zaman sevimli-piç modelininde işe yaradığı görülmüştür. Tam konuşurken lafını kesip uyumlu bir vücut diliyle: ‘seni dinlemesi inan çok zevkli ama dekolten yüzünden dikkatimi konuştuklarına toplamakta zorlanıyorum’ şeklinde cümle kurduğunuzda aynı zamanda ‘cinsellik konusunda rahatım ama sadece senin fiziğinle ilgilenmiyorum, fikirlerine de önem veriyorum’ demiş olursunuz. Avantajlı bir durumdur ama içselleştirmeniz gerekir.
Toparlarsak; Gördüğünüz ne kadar dikkat çekici olsa da gözlerinize hakim olun. Rakibin açık bıraktığı kapı sadece onun istediği yere çıkar. İstediğiniz yere girebilmek/gidebilmek için tuzaklara takılmayın.
İyi Oyunlar
BLACK
Bazı adamlar kadınları sever, kadınlarda onları...
-
Tebrik - 1 HELAL BRO
verdict HELAL BRO dedi
-
04/03/2010, 01:03 #2
- Nereden
- Ankara
- Tebrik
- Konular
- 371
- Mentioned
- 50 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
Cvp:Bakmak Yada Bakmamak İşte Bütün Mesele Bu
Öküz gibi bakmak, dikizlemek ayıptır.
Bakmamak ihtiyacı olmamak , yoksunluğu olmamak anlamlarına da gelir.
size tavsiye etmediğim ama benim yaptığım bir şey ( tanıdık kıza )
direk bakmak üstüne yorum yapmak..
örn:
jooo miniyi çekmişiz, desenli çorabı da giymişiz vay vay du bi bakiiim
h: ya bi git sapık mısın
j: hee sen ciloop gibi bacakları ortaya ser, desenli çorabı giy seksapaliteyi tavan yap sonra bakma yoh yaaaa
h:öff pişman ettin haa, be şık olmak için giyindim.
j: hee tabi tabii şık olmak için memelri ortaya döktün demii
sen gösterirsen ben bakarım.. ohhh mis misss
( bunu yapabilmek zordur- evde kendi başınıza denemeyin )"Cemiyet Sıçmayı Önlemek içindir, sıçtığınız boku temizlemek için değil" - JoKeR
Cemiyette YAZAR olmak ister misin ? TIKLA ( Makale Altına Nickinizi yazın piliiz)
-
05/03/2010, 05:34 #3
- Tebrik
- Konular
- 48
- Mentioned
- 0 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
harika yazı ya..çok beğendim.bu forumda da küçük küçük jokerler yetişmeye başladı
şaka bi yana..jokerin haricinde bu tip yazılar görmek harika evindim
-
06/03/2010, 01:09 #4
JoKeR yazan:
Bakmamak ihtiyacı olmamak , yoksunluğu olmamak anlamlarına da gelir.
ashille yazan:
harika yazı ya..çok beğendim.bu forumda da küçük küçük jokerler yetişmeye başladı
şaka bi yana..jokerin haricinde bu tip yazılar görmek harika evindimBazı adamlar kadınları sever, kadınlarda onları...
-
28/11/2017, 05:37 #5
Heh delirdiğim durum.Ayar oluyorum.Israrla bakmıyorum,bana bakarak düzeltiyor filan mal mal hareketler.Yedik senin götünü amk.Benim fikrim siklememenin şahını yapın.Ucuz insanlara saçma sapan vakit ayırmayın.
Onun dışında bakmamak zorGerekli uçuş eğitimlerini aldıktan sonra jokerin yaptığı en güzel ahahahaah
Fare-Kapanı-696x435.jpgKonu candela tarafından (28/11/2017 Saat 07:37 ) değiştirilmiştir.
Hareket adamı gibi düşün,düşünce adamı gibi hareket et.
-
Tebrik - 1 HELAL BRO
verdict HELAL BRO dedi