User Tag List
Toplam 3 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 3 arası kadar sonuc gösteriliyor
-
10/02/2010, 03:15 #1
- Nereden
- Ankara
- Tebrik
- Konular
- 371
- Mentioned
- 50 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
25-32 Yaş Arasindaki Kadinlar
Sevda Türküsev diye bi kadına rastladım. net camiasında
canım benm ne de güzel yazmış...
ondan alıntıdır..
----------------------------------------------------
Tek amaçları evlenmektir
25-32 Yaş Arasındaki Bayanlar
İkinci grup, 25-32 yaş arasındaki hanımlardan oluşur. Bu yaş grubu aslında en tehlikeli gruptur. Bu yaşlarda bayanların aklı fikri evlenmektir. Evde kalma korkuları bir kabus olmaya başladığından bu yaşlardaki bayanların amaçları genellikle evlenmektir.
Bu yaşlarda şayet sabırsız davranırlarsa iş yerlerinden veya aile çevrelerinden bir delikanlı ile klasik bir evlilik yaparlar. Hemen bir çocuk doğurup en azından altı yedi senelik bir evlilik dilimini garantiye alırlar.
Fakat biraz sabırlı davrananlar, daha iyi bir kısmet kapmak için kendilerine zaman tanırlar. Çoğunluğu bunda çok başarılı olamaz. Ama az da bir kısım bayan zengin kocayı kapıp rahat bir hayat sürerler.
Normal şartlarda bir iş yerinde çalışan ve aile yaşantısına sahip hanımların etkileme yöntemleri genellikle çörek börek muhabbetleri ile başlar. İş yerine sabah çaylarında yenilmek üzere evde pişirilen poğaça ve kurabiyelerden getirilir, beylere ikram edilir, beyler “Eline sağlık annen mi yaptı?†diye sorunca da “Yo hayır ben yaptım.†denir. Delikanlı “Ooo… Hamaratmışsın da. Ellerine sağlık ne kadar güzel olmuş.†der.
Bu yeme içme muhabbetleri her gün olmasa da aralıklar ile devam eder. İlerleyen günlerde delikanlının aile yapısı laf aralarında keşfedilir. Annesine ufak hediyeler alınır. Tabi anne de oğlunu aradığında kızı telefona ister teşekkür eder. Genç kız ağır ve emin adımlarla yoluna devam etmektedir.
Ufak iddialara girilir ve özellikle kaybedilir. Bu iddialar öğle yemeği olur genellikle.
İşte bu şekilde meydanın dışına yavaş yavaş çıkmaya başlanmış olur.
Bu yemeğe çıkmalar, hafta sonları sinema, tiyatro olarak devam eder ve iş en sonunda nikah masasında biter.
Bir de ikinci grup bayanlarımız vardır ki, bunlar sosyal olup iş hayatının içinde daha faal olduklarından dolayı oldukça rahat davranırlar.
Bu yüzden olaya direkt girerler. Çünkü iş hayatının vermiş olduğu çabukluk ile hareket ederler. Bunların ilişkileri öyle ciddi boyutlarda olmaz çünkü erkekler bu bayanları ciddiye almazlar.
İş çevrelerinde girip çıktıkları firmalardaki erkeklerle önce arkadaş olup, dostça sohbet ve yemeklere giderler. Sonra da bu arkadaşlıkları daha ileri boyutlara taşımak için ellerinden geleni yaparlar.
Genellikle ilk taktik şöyledir: Bir gün delikanlıyı arar ve “Canım çok sıkkın akşam işin yoksa buluşalım mı?†der. Delikanlı haliyle kabul eder. Akşamki program kızın kafasında bellidir -canı sıkkın ya- sakin ve sessiz bir yer olmasını ister. Delikanlı’da buna uyar. Baş başa bir yemek yenir ve kız içini döker. Mümkünse ağlar, delikanlının omzuna başını yaslar, tabi bu arada çok üzgün ama makyaj, kıyafet, ful aksesuar, parfüm… Yani zavallı delikanlının etkilenmesi için elinden gelen her şeyi yapmaktadır.
Tabi delikanlı bir erkek neticede, bu kadar şeyden sonra etkilenmemesi mümkün değildir.
Bir de bu tarzdaki bayanların diğer yöntemleri tatillerdir. Özellikle yaz tatillerinde ne hazırlıklar yapılır anlatamam size. Bodrum, Antalya hep bu bayanlar ile doludur. Bir haftalık tatil için ne para harcanır inanamazsınız. O mayolar, bikiniler, gece kıyafetleri… Kesenin ağzı sonuna kadar açılır.
Bu tatillerde bulunan erkekten ne olur bilemem ama çok az tatilde tanışıp evlenen duydum.
Bu kategorideki bayanların meslek grupları pek kariyer gerektiren tarzda değildir. Çünkü bu tip yöntemlere baş vuran kadınların idealleri zaten mesleki kariyer olmadığı için tarzlarındaki aleladeliği fark edemezler.
Yani meslekleri sıradan mesleklerdir, herhangi bir kariyer ve derin tecrübe gerektirmeyen meslek gruplarındandır bu hanımlarımız…
"Cemiyet Sıçmayı Önlemek içindir, sıçtığınız boku temizlemek için değil" - JoKeR
Cemiyette YAZAR olmak ister misin ? TIKLA ( Makale Altına Nickinizi yazın piliiz)
-
10/02/2010, 21:49 #2
- Tebrik
- Konular
- 128
- Mentioned
- 0 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
Cvp:25-32 Yaş Arasindaki Kadinlar
kadının en tehlikeli yaş aralığı budur, bunu daha öönce de demiştim.
her nekadar \'yaş\' meselesi ile kadınları anlatmak pek şık görünmese de, aslında ben bunu bir süreç gibi görüyorum. hatta hatta nasıl ki bir yazının giriş gelişme sonuç bölümü var, kadınlarında öyle bölümleri vardır.
Süreç ergenlik ile başlıyor. bunu giriş bölümü olarak görebilirsiniz. biliyorsunuz, yazıların giriş bölümünde konunun hangi çerçevede ele alınacağına dair ipuçları bulursunuz! ergenlik dönemindeki kızlarda da durum böyledirlisedeki kız arkadaşlarınızı düşünün. kiminin saçları hala örgülü(!) iken, kimi açmış fönlemiş, dağıtmış vs. vs. kimi hala öpüşmemişken kimi çoktannnn üsküdar\'ı geçmiş. farklı tonlar, farklı tavırlar görürsünüz. kimi pek munis, sokulgan, şirin kız çocuğu edalarında, kimi pek havalı- burnu kalkık prenses edalarında, kimi ise sayfaları hızla karıştıran aceleci, bir yere yetişecekmiş gibi hırslı, hevesli çoktan kadınlaşmış kız edalarında, kimilerinin ise dünyadan haberi yok(!)
giriş bölümünde ne kadar çok kız tanırsanız, gelişme bölümünde o kadar az hayal kırıklığı yaşarsınız
gelişme bölümü bildiğiniz üzere, girişteki ipuçlarını örneklerle çoğaltığımız ve yeni bilgileri edindiğimiz bölümdür... bu bölümde, daha detaylı incelemeler başlar. hormanların yanına akıl gelmiş, hesap ve kitap eklenmiştir. ergenlikteki ilk bocalamar ve ilk hesap kitap sırasındaki dengesizlikler yavaş yavaş yerine oturur. kadının en tehlikeli zamanı işte bu şekilde başlar.. 25-32. sınırlama önemlidiir. d
20-25 yaş arası üniversite gençliği, lisenin devamı gibidir. bir nevi daha özgür bir kolej tadındadır ülkemizde. herkes kendini yetişkin sanır, hiçbirşeye yetmediği halde
lisedeki versiyon üzerine bir kaç parça şey daha eklenerek geliştirilmiştir. hepsi bir adım öteye geçecektir! bu adımın ne olacağına geçmişleri karar verir. burada sizin göreviniz- tabi kabul ederseniz- kızı atacağı bu adımda cesaretlendirmek, bir nevi katalizör görevi görmektir.
alt yapıyı ve giriş bölümünü doğru okumuş arkadaşların bunda başarılı olacağını sanıyorum.
gelişme bölümünün en tehlikeli dönemeci 25 ile başlıyor. çünkü bu noktada akıl ve duygu;kalp vehesap dengelenmeye başlanmıştır. bencillik hat safhadadır. en kıymetli kendisidir. dünya çevresinde dönmelidir. bunun için nee gerekiyorsa yapılır. eğer kafaya koyduysa, ne yaparsanız yapın, evleneceksiniz. hele ki çocuk yapmayı kafasına koyduysa, yandı gülüm keten helva!
bu dönemi atlattıktan sonrası daha kolay sanki.
final menapozdur! o da en az ergenlik kadar acımasızdır. dünyada adaletin olduğuna inanmamı sağlayan tek süreçtir.
bilirsiniz değil mi; ilk ergenliğinizde tüm yükünüzü çeken kişi annelerinizdir, konunun nedense asla babalarla ilgisi yoktur. bütün kahrı çeken kadınların erkeklere kök söktürdüğü, yandım anam diye evden kaçmaya çalıştıkları, erkeklerin arkadaşlarına dert yandığı ve galiba haklı olduğu tek dönemdir menapoz!
erkekler ne çekerse, kadınların menapozu sırasında çeker. ben bunu nedense Tanrı\'nın espri anlayışına ve adalet duygusuna ilişkin bir ipucu olarak görmüşümdür daima.Feminizm adı altında kaltaklığın pazarlanmasına karşıyım!
-
28/11/2017, 05:05 #3
Tespit gibi tespit ahahah
Giriş gelişme sonuç.Döktürmüş wonder.
Geçenlerde bu yaş aralığında evlenmemiş bir kadınla tanıştım.Evlilik konusunda,aman bu zamandan sonra erkek kahrı mı çekecem dedi.Ses tonundan yaşadıklarını o kadar hissettim ki,kadın evlenmem lazım diye bağırıyorduKonu candela tarafından (28/11/2017 Saat 07:37 ) değiştirilmiştir.
Hareket adamı gibi düşün,düşünce adamı gibi hareket et.
-
Tebrik - 1 HELAL BRO
verdict HELAL BRO dedi