Hello & Welcome to our community. Is this your first visit? Kayıt ol

User Tag List

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 13 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 10 arası kadar sonuc gösteriliyor
    Üye EKE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Otobüs durağından yatağa

Eylül ayının sonlarına doğru bir sabah uyandım baktım telefonum çalışmıyor.Telefoncular da eve otobüs mesafesinde.Ev arkadaşımla çıktık okulun oradaki otobüs durağına doğru gidiyoruz.Durağa geldiğimizde bir baktım durakta 10 üzerinden 9 puanlık hatun oturuyor.
    Arkadaşa beraber değilmişiz gibi davran dedim.Gittim oturdum hatunun yanına.

E (EKE) H (hatun)

E: Bakar mısın buralarda telefoncu var mı kime sorsam bilmiyor

H: Buralarda bulamazsın markantalya çervesinde var

E: Aynen millette oraya gitmen lazım dedi ama ben Antalya'ya yeni taşındım bilmiyorum nasıl gideceğimi.

Kız hangi otobüslerle gidebileceğimi sayıyor.

E: Sen hangi otobüse bineceksin, dediğin yerden geçiyorsa beraber binelim nerede ineceğimi gösterirsin (bütün otobüsler ordan geçiyor)

H: Tabi tabi yardımcı olurum ben sana

Okuldan Antalyadan falan konuşuyoruz.Sanki Antalyaya yeni taşınmışım gibi davranıyorum.

O sıra otobüs geliyor, biniyoruz.Benim arkadaş başka koltuğa oturuyor, ben kızın karşısına oturuyorum.Antalyada nereleri gezebileceğimi soruyorum o anlatıyor, ben gezdiğim yerleri anlatıyorum, arada dozunda espriler yapıyorum kahkaha atıyor bol bol.

İneceğim yere yaklaşmaya başlıyoruz.

E: İneceğim yeri geçmedik dimi beni kaçıracakmış gibi bir havan var

H: Ahahaha korkma gelmek üzereyiz, otobüs başka yola sapmaz taksiye bindirirdim kaçıracak olsam.

E: Onu daha önce çok denediler, sen otobüs diyince güvenip geldim

H: Hahaha bu arada gelecek durakta inmen lazım orda telefoncuları göreceksin

E: Tamamdır teşekkür ederim.Sen kafa kıza benziyorsun baya numaranı versene, daha sonra görüşürüz tekrar

H: Telefonun bozuk senin sen ver ben kaydedeyim

E:05xxxxxx mesaj at akşam kaydedeyim bende

Tanıştığıma memnun oldum vs iniyorum otobüsten.Akşam 11 de hattı arkadaşın telefona takıyorum.Yarım saat mesajlaşıyoruz,yarın erken kalkmam lazım diyip sohbeti bitiriyorum.3 gün sonra yarın şurda işim var gelsene benimle, daha sonra kahve ısmarlarım sana dedim, kabul etti.Tanıştığımız durakta buluşmak için sözleştik.Buluşacağımız saate kadar arayıp sormadı 2 saat geçtikten sonra mesaj attı, dersteydim hoca telefonları topladı falan saçma bir yalan söyledi.Bende hiç mesaj atmamıştım o atmayınca.Sorun değil, başka bir arkadaşım gelmek istiyordu zaten onunla gittim ama bana bir kahve borcun oldu dedim.Aradan 3-4 gün geçti, mesaj atmış 1 saat sonra görüp cevap attım:

H: Canım canım yarın sabah müsait misin ?

E: Bilmiyorum, senin için programımda belki yer açmaya çalışırım

Yazdım akşam 10 gibiydi cevap gelmedi.Ertesi gün öğle 12 de aradım.

Bahaneler uydurdu paketim bitti falan, bende inanmış gibi yaptım o gün 3 te yine tanıştığımız durakta buluşmak için sözleştik, bu seferde şarjın falan bitmesin bak dikkat et diye laf soktum.

Buluşup bir mekana oturduk, sohbet çok iyi geçti, kız hiç sıkılmadı, baya etkiledim o gün kızı.Hatta eve varınca eve geldim ben diye mesaj atmış, tam manita muhabbeti yani.Ertesi gün aradım kızı öğlende 3 gibi açmadı, gece 11 de mesaj attı bebeğim aramışsın bugunde duymadım dedi.Bozuntuya vermedim, sorun değil güzellik öylesine aradım yazdım.Kızın sevgilisi olduğundan şüpheleniyordum.1 hafta yazmadım oda yazmadı.Daha sonra mesaj attım:

E: Naber güzellik

H: İyiyim canım senden naber

E: İyidir kaçta bitiyor dersin, bişeyler yapalım

H: Bilmiyorum ki haber veririm sana

E: Tamam mutlaka 1 saat önceden ona göre plan yapıcam

H: Tamam bebeğim

Kız hiç birşey yazmadı o gün, bende yazmadım ısrarcı erkek modeline girmek istemediğim için.Aradan 1 hafta geçti.Okuldan dönüyorum, güneş gözlüğümü takmışım, on numara giyinmişim.Kızla tanıştığım durağa yaklaşıyorum.Bir baktım kız durakta başka bir erkekle.Adamda kızın yanından elinde akbil, markete gidiyor dolum yaptırmaya.Kızı son anda görür gibi yaptım, gözlüğü çıkarıp kıza baktım.

H: Aa naber canım

E: İyidir senden

H: İyidir arkadaşımlayım, eve dönüyorum.

E: Geçen beni ektin, hatta uyardığım halde geri dönüş yapmadın hayırdır ?

H: Özür dilerim, kızdın mı bana ( sempatik hareketler)

E: Evet ama özür dilemene gerek yok senin hakkındaki düşüncelerim netleşmiş oldu

H: Özür dilerim ya konuşma öyle lütfen

E: Neyse benim işim var gitmem lazım

H: Tamam görüşelim bu hafta mutlaka

E: Belki..

H: Belki derken ?

E: Seninle görüşüp görüşmemek konusunda kararsızım bu hareketlerinden sonra (kızın eleman çıkacak mı diye markete baktığını farkediyorum)

E: Neyse artık gitmem lazım görüşürüz

Eve girdim yarım saat sonra kız mesaj attı,mesajları yazıyorum.

H: Canımmm

E: Efendim

H: Napıyorsun

E: Eve girdim oturuyorum sen nabıyorsun

H: Ödev yapıyorum ( cevap vermedim 1 saat sonra tekrar mesaj attı)

H: Ufff ya gözlerini bana verir misin ?

E: Ben sana kızgınım hala

H: Kızma Özür dilerim, ya yemin ederim o gün geç çıktım unuttum (bir sürü daha özür mesajı attı)

E: Bir daha böyle takmamazlık yaparsan görüşmem seninle bana gelmiyor öyle şeyler.

H: Ya takmamazlık yapmadım diyorum unuttum sadece

E: Tamam o zaman

K: Affettin mi

E: Bu kadar kolay değil.Hamaratlığınla çok övünüyordun bana yemek yaparsın beğenirsem affederim.

K: Yaparım canımm

1 hafta mesajlaşmadık, aradım ertesi gün için yine tanıştığımız durakta buluşmak için sözleştik.O gün işlerim vardı, on dakika geç gittim baktım kız bekliyor.Benim aklımda eve gitmek varken, hadi kaleiçine gidelim sana bira ısmarlayayım dedi.Tamam ama çok terledim evde üstümü değiştireyim öyle gidelim dedim.Tamam dedi eve geçtik.Evi falan gezdirdim.Oturunca ben bugün çok yoruldum.Kale içine gitmek yerine ben sana votka ısmarlayayım dedim.Olur ama votka değil bira falan içelim,akşam çekimim var dedi.Tamam dedim.

Karşı koltukta oturuyorum kızla konuşurken kafası biraz daha güzelleşene kadar rahat davransın diye.Bana o gün beni durakta gördüğün abimdi dedi.Yanında biri mi vardı farketmedim dedim.O an sevgilisi olduğundan emin oldum.Daha sonra kızı dans etmek için kaldırdım.Biraz bachata yaptık.Dans ederken yakınlaştık öpmedim.Koltuğa oturduk.Omzuna yatıp nefesimi boynuna vermeye başladım.Nefes alışverişi değişene kadar bekledim.Daha sonra boynundan öpmeye başladım ve biraz seviştikten sonra kucağıma alıp yatak odama götürdüm.3 kez birlikte olduk, 2 kez kızı boşalttım.Normalde postadan sonra kızların yüzüne bakmazken makaleleri okuduktan sonra, her postadan sonra kıza arkadan sarıldım, sırtını koklayarak öptüm.En son annesi sürekli arıyordu evden çıktık.Kızın içinde kelebekler uçuşuyordu.Yolda yürürken sürekli sarılıp öpüyor falan.Durağa gittik

H: Daha önce kaç kızla yattın ?

E: Bunu muhasebecime sormam lazım, ben saymıyorum

H: Ya tahmini söyle işte merak ediyorum

E: Şimdi geçen hafta 7 desek ondan önceki hafta 7 desek, 15 yaşımda ilk kez seviştim hesapla işte senin matematiğin iyi dedim gülerek

H: Pisliksin yaa ( gülerek koluma falan vuruyor)

H: Bundan sonra benden başka kimseyle yatmayacaksın tabi.Her gün mesajlaşıcaz

E: Her gün mesajlaşamayız tabi ama telefonla konuşabiliriz akşamları.(Kız manitasına yakalanmasın diye kendim yol yapıyorum)

E: Sana verdiğim kaşık çikolatayı sakla, bir gün sana soracağım saklıyor musun hala diye, olumsuz cevap almak istemiyorum.

Otobüs geliyordu, çektim kızı boynundan öptüm otobüse bindi gitti.Gece mesajlaştık her şey çok güzeldi vs.Ertesi gün ben 1 haftalık işe girdim.Fazla konuşamadık.1 hafta sonra kızla telefonla konuştuk.Acil istanbula gitmem gerekti onu söyledim.İstanbula gittim 10 gün ne o yazdı ne ben yazdım.İstanbuldan gelince mesaj attım

E: Naber yavrum

H: Oo aklına gelir miydim ben yaa

E: Belki de ne zaman özleyip arayacaksın diye merak etmişimdir

H: Belki de hiç aklına gelmemişimdir

E: Saçmalama özledim seni.Müsait misin arayayım ?

H: Ders çalışıyorum bebeğim

E: Tamam yavrum

Aradan 1 hafta geçti mesaj attım.Kaşık çikolatanı saklıyor musun hala dedim.Evet canım yazdı vize haftandan 5 dakika çalıyorum o zaman ara beni müsaite geçip dedim.Tamam arayacağım birazdan dedi aramadı ertesi gün aradı.(Sürekli içimden yol vermek geçiyordu ama aklıma jokerin öfke kontrolü telkinleri gelince vazgeçiyordum)

H:naber

E: iyidir senden

H: iyidir (Biraz havadan sudan konuştuktan sonra aklıma bir makalede okuduğum geldi)

E: geçenlerde bir arkadaşım aradı, benden bir konuda fikir aldı.Sana da anlatayım bakayım ne tavsiye vereceksin

E: şimdi bu arkadaşım bir kızla konuşuyor, kız sürekli arkadaşımın onu uyardığı konularda hata yapıyor, geç cevap veriyor, ara dediğinde ertesi gün arıyor, yüz yüze farklı telefondan farklı davranıyormuş.Bana sordu ne yapayım diye ben olsam hayatımdan çıkarırdım onu, sonuçta daha önce uyarmışsın artık kızın kendi sorumluluğunda yaptıkları dedim, sen ne diyorsun ne yapsın sence ?

H: Arkadaşın kızı seviyor mu diye sordu (anlamamış salak ondan bahsettiğimi)

E: Bilmiyorum, bide bu kız aşırı çalışmayı seviyor sürekli ödev yapıyor günün 24 saati dedim(şimdi jeton düştü kahkaha atmaya başladı, acayip hoşuna gitti muhabbet)

H: Bence arkadaşın kızla sevgilimi değil mi ne olduklarına karar versinler, kızda sevgilisine böyle şeyler yapmaz aklında soru işareti kalmayınca dedi.

E: Neyse o zaman bırakalım vizelerden sonra buluşup kendileri çözer sorunlarını.Ben şimdi sınava giriyorum daha sonra görüşürüz

H: Aynen kızı vizelerden sonra arasın çözsünler.Tamam bebeğim öpüyorum çok

Bundan 3 gün sonra kızı arkadaşımın instagramdan bulup takip ettim.Sevgilisiyle fotoğraflar paylaşıyordu çok seviyorum muhabbetleri

4-5 gün sonra aradı beni.Buluşalım dedim adet olamıyorum adetim olayım bitince buluşuruz dedi,kalmaya gelirsen o zaman dedim yarım saat konuştuk kapatmak istemedi yine kahkaha falan atıyordu telefonda konuşurken.Sarıyordu konuşmamız.Kapatınca mesaj attı sen ekimin başında mı gitmiştin istanbula dedi.Yok bebeğim daha sonra neden sordun yazdım cevap gelmedi, bende bir şey yazmadım ondan sonra.Bu son mesajlaşma 10 gün önce oldu ve instagrama hala fotoğraflar atıyor sevgilisiyle.

Tebrik
    Konular
    2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şimdi sorum bu kızı çok beğeniyorum.İstediğim zaman yatabilmek istiyorum bununla.Kızla iletişime geçtiğimde çok iyi etkiliyorum ama iletişime geçmek sıkıntı 2 hat kullanıyor büyük ihtimal.Israrcı erkek modeline girmemek içinde baya dikkat ediyorum.Gerçekten uzun bir yazı oldu, oyunda hata yaptığım, şöyle yapsan daha iyi olurdu dediğiniz yer var mı ? Okuyan arkadaşlara teşekkür ediyorum ve yardımlarınızı bekliyorum
    Konu EKE tarafından (24/11/2017 Saat 23:52 ) değiştirilmiştir.

Üye dede - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir/İstanbul
    Tebrik
    Konular
    8
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Üslubun çok tanıdık geldi bana.

Tebrik
    Konular
    2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tanıdık çıkacağımızı sanmam

Üye karahisarlı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    44
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    E: Sen hangi otobüse bineceksin, dediğin yerden geçiyorsa beraber binelim nerede ineceğimi gösterirsin (bütün otobüsler ordan geçiyor)

Bu soruyu sormak iyiymiş. Sonuçta kız tersleyebilir ya da korkabilir
    bugüne kadar yaptıklarını yapmaya devam edersen bugüne kadar aldıklarını almaya devam edersin

Fetvacı Başı - Reyizz JoKeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Tebrik
    Konular
    371
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla olay gayet güzel. Koz diyor ki me olduğumuza karar verelim.

Tebrik
    Konular
    2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JoKeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla olay gayet güzel. Koz diyor ki me olduğumuza karar verelim.
    Kızın sevgilisi var, benimle lafta sevgili olmak istiyor.Genelde arayan soran taraf ben oluyorum.10 gündür mesaj atmıyorum oda atmadı mesela.

Fetvacı Başı - Reyizz JoKeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Tebrik
    Konular
    371
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EKE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kızın sevgilisi var, benimle lafta sevgili olmak istiyor.Genelde arayan soran taraf ben oluyorum.10 gündür mesaj atmıyorum oda atmadı mesela.
    Acele ayrılmam gerekti ondan kısa kestim. Koz adını koyalım diyor. Ya sevgiliyi bırakıp seninle sevgili olacak. Ya da ara sıra buluşup sevişiyoruz kasma demeye getiriyor.

Fazla atar yapmadan ilk buluşmada hani ne istediğimizi konuşacaktık diye lafa girip sen ne istiyorsun diye sormak gerek.

Önce onun ne istediğini anla ki ona göre yolunu belirle.

===
    Cepten gönderildi
    "Cemiyet Sıçmayı Önlemek içindir, sıçtığınız boku temizlemek için değil" - JoKeR

Cemiyette YAZAR olmak ister misin ? TIKLA
    ( Makale Altına Nickinizi yazın piliiz)

Üye xkirpix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    0
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tamam ama çok terledim evde üstümü değiştireyim öyle gidelim dedim. burası cok önnemli !!!!!! ceylanı urkutmuyoruz bak bu tarafta daha güzel cayır cimen var diyip

asıl niyetin arkasında saklanbac oynuyoruzz vuhhhuu bunu cok sevıyorum

keske istanbuldayken 1 mesaj yazsaydın yada bı 2 dk arasaydin kızı uzaktayken aramak iyiyidir elektik yol su olarak geri döner

Üye Gabriel Pasternak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evi önceden görmesi daha sonraki davetleri kolaylaştırır. Güzel hamle.