Hello & Welcome to our community. Is this your first visit? Kayıt ol

User Tag List

Toplam 7 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 7 arası kadar sonuc gösteriliyor
    Üye demwick - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    4
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Question İki Kız Birden Nasıl İdare Edilir ve Nasıl Fuck Body Olunur?

Selamlar değerli cemiyet üyeleri ben bir zamanlar boynu bükük çocuk olan demWick

Bir kız bile bulmakta zorlanan ben bu ay ne olduysa 3 kız birden düşürdüm.Sorun şu ki ben daha nasıl bir kızla başa çıkılır bilmiyorken bu kadarı fazla geldi ve ben de size danışmak istedim.
    Normalde bir kız bulmuştum flörtleşiyordum.Sonra başka daha güzel ve kafamın daha çok uyuştuğu bir kız çıktı karşıma ,daha sonrada okuldan başka bir kıza öylesine set açtım ondanda ilgi aldım ve artık sakinleşip set açmama kararım aldım
    En son tanıştığım kızı yedekte tutuyorum şuan fazla yüz vermiyorum.Şimdilik benim olayım diğer iki kızla.

Kısaca kızları ve aramızda geçen olayları anlatayım.
    K1: Bu dönem üniversitede tanıştım 1-2 kere arkadaş ortamında denk geldim.Daha sonra wp den yazışmalara başladık.İşler gitgide ilerledi kız konuları cinselliğe filan çekmeye başladı ama ben aynı şekilde ben cinsellikten konuşunca beni frenletti arada tersledi.Bir gün sinema buluşması ayarladım film izledik film arasında saçını okşayarak uyuttum sadece.Sonraki gün ise ben bu kızı bir gece ilk defa arayım dedim.Aradım konuştuk filan.(bu arada 4-5 gündür instadan kendi fotosunun snapini atıyor bana)Dedim yine video atsana seni görüpte uyuyayım filan.Attı yine birazda göğüs dekoltesi vermişti.Sonra dedim ben kızları ısırmayı severim filan seni nerenden ısırsam filan derken göğüse kadar çektim konuyu.Oda dedi ısırırsan orayı çok acır ama emebilirsin dedi Ben de hedefim tam olarak neresi görmeden bilemem filan dedim snap attırdım.Sonra bu açık göğüs videolarını filan atmaya başladı, öyle geçti gece.(Daha devamını anlatıp detaya girmiyorum ) Sonra ertesi gün yazdım oda dün gece biz öyle ne yaptık çok utandım sevgili olsak neyse filan dedi.Daha sonrada buluşma ayarlayıp ertesi gün buluştuk yemek yedik kahveciye geçtik yanına oturdum muhabbet ettik biraz.Daha sonra sessizlik oldu birbirimize bakıyoruz yine saçımı okşamanı ister misin dedim ve elimi omzuna atıp okşamaya başladım.İlerleyen dakikalarda elini tutup başka yerlerine filan geçtim,o gün de öyle geçti.Gece de aradım konuştuk.Bana dün sevgili gibiydik ama sevgili değiliz,bu şekilde devam edersek ilerde arkadaşlığımız bozulur ben ciddi bir ilişki arıyorum dedi.Ben de biraz zamana bırakalım daha sonra karar verirz filan diyip geçiştirdim konuyu, oda iyi düşün bakalım dedi.

Not:Şimdi ben bu kızla ciddi bir ilişki yaşamak istemiyorum çünkü diğer kız birden ortaya çıktı ve onla kafamın daha iyi uyuştuğunu ve ciddi bir ilişki yaşamalık bir kız olduğuna kanaat getirdim.Bu kızla sadece bir kez yatmak yada fuck body olmak isterim.Çünkü oda benimle çook yatmak istediğini biliyorum.Ama bunun için sevgili olmam lazım,sevgili olup yaşayacağımı yaşayıp ertesi günde ayrılmak istiyorum desem kabusum olur etmediği beddua kalmaz biliyorum.(ve kızında psikoloji bozulur onuda üzmek istemem)

K2:İş yerinde çalışırken kızı gördüğüm gibi etkilendim ve hemen konuşmaya başladım.Kızın o gün işteki 2.günüydü ve sadece bir kişiyi tanıyordu oradan.Bütün gün kızla konuştum güldük eğlendik genelde o hep bana sorular sordu.(Senin boyun kaç ya? hangi okuldasın? nerelisin? burcun ne? gibisinden)Ayrıca çalışırken konuşmak yasaktı görev noktalarımızda durmamız gerekiyordu tüm gün, defalarca uyarılmamıza rağmen bütün gün konuştuk.Akşam iş çıkışı ben bu kızı kaybettim,her yeri dolaştım aradım kapıda bekledim yok.(sonradan öğrendim ki meğersem oda beni beklemiş aramış )Çok üzgün ve sinirli biçimde eve dödüm.Çünkü tüm emeklerim boşa gitmişti ben de olan ise sadece kızın ismiydi.Ertesi günler kızın gelmesini sabırsızlıkla beklıyorum ortalarda yok.2-3 gün geçti kız hala aklımdan çıkmıyor napsam netsem derken iş yerini aradım kızın adını verdim yalvar yakar kızın numarasını aldım. Kıza da ne yazsam acaba diye kafa patlatıyorum ve numaramı nerden buldun filan dicek kesin diye korkuyorum.Neyse attım korkumu yolo dedim yazdım.Giriş cümlem ise şöyle "Naber yengeç,ben balık " aa iyim sen napıyorsun filan derken beklenen soru geldi "Numaramı nerden buldun sen?" 2-3 kere sordu ve her seferınde konuyu değiştirip geçiştirdim Sonra her gün yazışmaya başladık,araşmaya başladık,gece yazışıp araşmaya başladık günaydınlar filan falan derken görüntülü konuştuk dün işte en son.Bu haftasonu buluşcaz diye sozleşdik bakalım.

Not:Ben bu kıza tutuldum arkadaş.Aşık oldum resmen, onu sadece bir cinsel obje olarak düşünmüyorum ona karsı yoğun duygular hissediyorum.(Onunda bana karşı böyle olduğunu, boş olmadığını biliyorum)Ben bu kızla ciddi bir ilişkiye hazırım.Sorun şu ki ortada baya bi flortleştiğim K1 de var.Kafam çok karışık ne yapıcağımı bilmiyorum.K1 ile fuck body olmaya çalışığ K2 ile ciddi bir ilişki mi yaşıcam.Birini mi secicem, yoksa aynı anda ikisini idare mi edicem.Peki ya yakalanır ve ikisinide kaybedersem nolucak?Psikolojimin alt üst olacağı kesin.Sizin yardım ve görüşleriniz bekliyorum, şimdiden teşekkürler..
    Konu demwick tarafından (24/11/2017 Saat 05:38 ) değiştirilmiştir.

2. HELAL BRO verdict HELAL BRO dedi
    Üye valera777 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    istanbul
    Tebrik
    Konular
    46
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    daha elini tutmadığın kız ile ciddi ilişki yaşamışsın şimdiden hayırlı olsun

gerisini arkadaşlar yazar ..
    avlanmayı seven adam ..

Üye dede - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir/İstanbul
    Tebrik
    Konular
    8
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dostum ilk olarak sosyal medyadı donduruyorsun. Ayrıca bi iişkin varken bir kaç flörtün olması iyi bir şeydir. Sen diğeriyle ilişkiye başlamadan su k1 e verdiğin sözü tut. Bi akşam çıkın alkol alın dans edin sonra da götür eve em ciciklerini. Ertesi gün biz neyiz dicektir ya otur adam gibi konuş de ki ben ciddi ilişkilere sıkılmalara kasılmalara gelebilen bir insan değilim şu an da götüm yemiyor. Ama seninle geçirdiğim zamandan ilginç bir şekilde haz alıyorum. (baktın kız tatmin olmadı kendimi buna hazırlamam için biraz zaman tanı bana filan de tek eşliliğe karşı olduğunu söyle halledersin) Diğeriyle de ilişkini kur şevkat ihtiyacını gider.

Tabi bunu uzun ilişkileri beceremeyen sıkılan sırf bu problem yüzünden cemiyete gelen bir adam söylüyor. Buradaki sikici ve sevici kardeşlerimiz daha önemli ayrıntılara değinecektir.

5. HELAL BRO demwick HELAL BRO dedi
    Üye EKE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Telefon kurcalama konusunda taviz vermezsen sıkıntı çıkmaz

Fetvacı Başı - Reyizz JoKeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Tebrik
    Konular
    371
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ilk kızın elini tutuyorsun bebeğim diyorsun sevgili oluyorsun.
    2. kızın da elini tutuyorsun bebeğim diyorsun sevgili oluyorsun.

ya da ulen 2. kızı ayarlayamazsak 1. kenarda dursun derken ikisini de kaybediyorsun.

1. kız için.. mahteran saldırısı serilerini oku.. amacın sevgili olmak değilse. illa olur.

ne demiş joker mustafa kemal paşadan araklayarak.

"ortada ıslanmış bir kuku varsa gerisi teferruattır."

ayrıca birden fazla kıza aynı anda yazmak insanın elini rahatlatır.

misal tek kız var yazdın cevap vermedi. canın sıkılır gerilirsin.

oysa o yazmadı 2. ile cayır cayır muhabbet döndü keyfin yerine gelir.

haa 2si de sallamazsa o daha da can sıkıcıdır ama senin durumun şu an öyle değil çok net.

üstelik anlattıklarından 2. hatun seni ili yağmuruna tutmuş. tut elini. öp dudaklarını olsun bitsin..
    "Cemiyet Sıçmayı Önlemek içindir, sıçtığınız boku temizlemek için değil" - JoKeR

Cemiyette YAZAR olmak ister misin ? TIKLA
    ( Makale Altına Nickinizi yazın piliiz)

Üye valera777 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    istanbul
    Tebrik
    Konular
    46
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JoKeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ilk kızın elini tutuyorsun bebeğim diyorsun sevgili oluyorsun.
    2. kızın da elini tutuyorsun bebeğim diyorsun sevgili oluyorsun...

. . . . . .
    avlanmayı seven adam ..

Üye demwick - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    4
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2.kız ile dün sinemaya gittim sarıldım elini tuttum öptüm, kısacası sevgiliyiz artık.

1.hatun bugün aradı beni nerelerdesin bugün buluşuyorduk hani filan dedi.(dün 2.kızlayken geçiştirmelik bir şeyler demiştim bu hatuna hiç hatırlamıyorum)
    İşim var bugün iptal edelim yarın buluşuruz dedim.Oda trip attı yarın yine unutursun sen balık hafızalısın filan dedi

Napacağımı bilmiyorum şimdi.Yakalanmaktan korkuyorum, aslında 2.kızı kaybetmekten korkuyorum. 1.si yakalasa koymaz onu takılmalık olarak görüyorum.Ama 2.kızla ciddi dusunuyorum bana çok güveniyorda içim el vermiyor ona bunu yapmayı