Hello & Welcome to our community. Is this your first visit? Kayıt ol

User Tag List

Sayfa 1 Toplam 5 Sayfadan 123 ... SonuncuSonuncu
Toplam 42 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 10 arası kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Meslektaş

Üye DickWhitman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Rome
    Tebrik
    Konular
    26
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Meslektaş

Merhaba

(H)edefi staj dersinde gördüm. Dikkatimi çekti güzel giyinişiyle. Ertesi gün kurumda makamla görüşmek için sıra beklerken karşılaştık. Dersten hatırladı beni merhaba dedi ve orada tanıştık. Sıra beklerken ALES hakkında konuştuk biraz. Konuşurken gülüyordu sorular soruyordu ben de sınavı bahane edip numarasını aldım. Aradım sınav hakkında konuştuk, notlarını istedim. Telefonda konuşurken konu dans kursuma geldi. O da başlamak istiyormuş. Not bahanesiyle buluştuk. Bu süreçte ve sonrasında whatsapp konuşmalarını kısa tuttum hem sayı hem mesaj adeti. İki hafta sonra notları geri vermek için buluştuk. Neden iki hafta? Kız bir süre ilgimi çekmemeye başladı ve biraz da kararsız kazımlık işte.

Perşembe günü notları geri vermek için buluştuk ve cuma günkü dans geceme davet ettim. Kabul etti. Cuma günü dans gecesine 4 5 saat kala yazdım, arkadaşına verdiği sözü unuttuğunu söyledi, gelmeyecekmiş. Özür diledi. Haftaya yapsak nasıl olur dedi. Ben de "harika bi arkadaşım daha gelmek istiyordu ben de onunla giderim, dedim. Haftaya olan dans gecesinden hiç bahsetmedim. Özür diledi bir şey demedim.

Dört kere whatsappten konuşmuşuzdur. Hep ilk mesajı ben attım. Bir kez de aradım. Kızdan baya ili alıyorum. Ama yazmıyor ve ben sormasam gelmeyeceğini söylemeyecek bile. Esasen artık yazmak istemiyorum Yazmamam da gerek. Fakat şöyle bir şansım var: Çarşamba ve Cuma stajda karşılaşcaz.

Kızla karşılaştığımda sıcak bir merhaba diyip yanında durmamayı düşünüyorum ama ne yapacağımı tam olarak bilmiyorum.

NOT: Çekicilik yaratamadığımı düşünmüyorum. Stajdaki en yakışıklı adamım, en şıklardan biriyim, mis gibi parfüm kokuyorum ve en önemlisi de yüz yüze konuşmalarımız da baya eğlenceli geçiyor. Hatta Perşembe günü bana " benimle çok dalga geçiyorsun ) " dedi 32 diş gülerek.

Tam olarak ne yapmalı?

Edit: Olayın üzerinden bir hafta geçti Ne ben teklif ettim ne de o
    Konu DickWhitman tarafından (14/11/2017 Saat 00:14 ) değiştirilmiştir.

Suskunluğun merak uyandırmalı onda; konuşman ise merakını asla doyurmamalı...
    -Peçorin

Üye greenway - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    6
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hata mentalitesiyle bakmak zorunda değilsiniz

siz elinizden geleni yaptıktan sonra gerisi karşı tarafa kalıyor

erkekler genelde olaya en iyi oyunu oynarsam kazanırım mentalitesiyle bakar

halbuki olay karşıdaki kişinin görüşüylede alakalı

bazen oynanan oyun kızın hoşuna gider ve oda iştirak eder ve herşey yolunda gider

bazense herşeye rağman istemez

şimdilik çok istekli görünmüyor

zaten istekli olursa geri dönüş yapacaktır

isteksizse zaten itekaka nereye kadar

3. HELAL BRO verdict HELAL BRO dedi
    Nereden
    Rome
    Tebrik
    Konular
    26
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dans eden, rahat, şık, eğlenceli bi adam izlenimi yarattığımı düşünüyorum ama bu benim görüşüm

Merhabalaşayım sonra yanıma gelirse Özür kahvesi isterim Bir iki neg atarım Planım bu Sence?
    -Peçorin

Üye verdict - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    1
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    En yakışıklı olman önemsizki, niye bundan bahsediyorsun. Demekki kendini yakışıklı bulmasan sıçtın

Nereden
    Rome
    Tebrik
    Konular
    26
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @verdict ben demiyorum ki en yakışıklıyım bütün kızlar gelsin eduardoyu öpsün. Ben orada sıralamışım koku şıklık yakışıklılık diye. En sona da en önemlisi diye belirtip iletişim demişim. Bağlama bak tek tek cümle bakarsan yanlış anlarsın

Kaldı ki yakışıklılık da önemsiz bir şey değil En önemli şey değil sadece ya da Ne bileyim yakışıklı değilim diye ağlanmaz. Yoksa tüm gün Ahmet Hüseyin'le oturup okuduğu tek yazı futbol haberleri olan, yörüngeci bir adamken de yakışıklıydım ama shut hayatı yaşıyorduk. O eski hayatımı hala hatırlıyorum unutmam da. Neyse bağlama dikkat et dostum
    -Peçorin

Tebrik
    Konular
    1
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla benim gördüğüm yakışıklılik, ciddi anlamda iyi giyinme vs o kadar önemsiz ki, bir de temel olan rahatlik özgüven kadınlarla temel bağlamda iletişimi bilme vs yoksa hele sıfır önemi kalıyor neredeyse. Ha sen temeli oturttuysan bu senin üzerine ekler artı olur ok ama pastanın üzerindeki şekerlemedir daha fazlası değil gibi geliyor bana. Ben hep bunu görüyorum çevremde. Acayip yakışıklı Kıvanç gibi birşeysindir ayrı o noktada kadınlar acayip ilgi gösteriyordur belki.

Ben şu yüzden dedim çekicilik olusturamamanla ilgili yaptığın denklemin içine tipini vs koyduğun için. Yoksa hem bir erkek kendine bakmalidir kendisi için. Hem de sen yakışıklilik da yakışıklilik diye tutturuyorsun gibi bir durum yok bunu biliyorum
    Konu verdict tarafından (14/11/2017 Saat 07:32 ) değiştirilmiştir.

Nereden
    Rome
    Tebrik
    Konular
    26
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hah aslına bakarsan aynı şeyi demek istiyoruz pastanın üstündeki şekerleme güzel örnek-teşbih. Sadece ben şekerleme varsa daha iyi diyorum sen yoksa da yenir hatta daha iyi yenir diyorsun fakat mantık aynı şekerleme pastaya ilavedir o kadar

Giyim önemli bence. Ceket pantolon vs güzel kombinle sokağa çıkıyorum daha fazla bakıyorlar ama özgüvenin yerini tutmaz ki zamanında en çok özgüvenden kaybetmişimdir. "Kıyafetlerinle ağırlanır fikirlerinle uğurlanırsın" demişler.

Yakışıklılık denklemde çünkü şunu da anlatıyor aslında: Kız yakışıklılığa tamah ediyorsa da sorun yok. Gerçi 95kg oldum Kalıp fena değil ama bel göbek vs kötü Hani yakışıklılık da kalmadı be @verdict
    -Peçorin

Üye valera777 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    istanbul
    Tebrik
    Konular
    46
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yakışıklılık önemsizdir falan .. yapmayın
    avlanmayı seven adam ..

10. HELAL BRO DickWhitman, Expelliarmus, desire HELAL BRO dedi
    Tebrik
    Konular
    1
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DickWhitman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hah aslına bakarsan aynı şeyi demek istiyoruz pastanın üstündeki şekerleme güzel örnek-teşbih. Sadece ben şekerleme varsa daha iyi diyorum sen yoksa da yenir hatta daha iyi yenir diyorsun fakat mantık aynı şekerleme pastaya ilavedir o kadar

Giyim önemli bence. Ceket pantolon vs güzel kombinle sokağa çıkıyorum daha fazla bakıyorlar ama özgüvenin yerini tutmaz ki zamanında en çok özgüvenden kaybetmişimdir. "Kıyafetlerinle ağırlanır fikirlerinle uğurlanırsın" demişler.

Yakışıklılık denklemde çünkü şunu da anlatıyor aslında: Kız yakışıklılığa tamah ediyorsa da sorun yok. Gerçi 95kg oldum Kalıp fena değil ama bel göbek vs kötü Hani yakışıklılık da kalmadı be @verdict
    Valla ben de çok seviyorum güzel giyinmeyi fit olmayı... bir erkeğin göbeği olmamalı poposu sıkı olmalı omuzları biraz geniş olmalı bence. Ve erkeksi giyinmeli. Bunlar ayrı. Benim dediğim şey özellikle yüz güzelliği üzerine olan kısmı. Çünkü düzgün giyinmek spor yapmak vs aslında adamın karakterinin de bir göstergesidir belli oranda.

Böyle söyleyince Valera da beni daha iyi anlayacaktir saniyorum

12. HELAL BRO valera777 HELAL BRO dedi
    Üye greenway - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    6
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DickWhitman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dans eden, rahat, şık, eğlenceli bi adam izlenimi yarattığımı düşünüyorum ama bu benim görüşüm

Merhabalaşayım sonra yanıma gelirse Özür kahvesi isterim Bir iki neg atarım Planım bu Sence?
    Muhtemelen dediğiniz imajı yaratmışsınızdır

Yakışıklılık giyim tarzının etkiside yadsınamaz

İçinizden geldiği gibi davranın diyeceğim

Evet dediklerinizi uygulayabilirsiniz