User Tag List
Toplam 13 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 10 arası kadar sonuc gösteriliyor
Konu: Merhabaaa , sorum var :)
-
05/11/2017, 02:09 #1
Merhabaaa , sorum var :)
Merhabalar ...
Cemiyete yeni üye oldum , yaş 17 / biraz sansliyim
İncide bi başlık vardı -burayagelcokseykazanacaksin 5-6 ay önce okumaya başladım onu , başı şeyleri anladım saha yaptım vs özgüvenini gelistirdim , iyi bir vücudum , iyi bir giyimim , aksesuarlarım var sadece harekete geçmem gerekiyor.
Oyuna yeni başladım , daha hiçbir makaleyi okumadim birazdan okuycam, bakalım neler ogrenicem . Tabi öğrenmek bir işe yaramıyor. Önemli olan deneyip, hata yaparak , pratik yaparak "öğrenmek".
Şuanlik tek bir sorum var - yeni bir okula(sosyal ortam) geçtim ,ve kızlardan baya ilgi alıyorum ama kız gruplarına nasıl yaklasicam bilmiyorum , sonuçta bana beni keserek vizeyi veriyorlar gel diyorlar, ama nasıl yaklaşıcam? Sosyal ortam olduğu için nasıl yaklasicam bilmiyorum bir kaç kere denedim ama sıçtım:d
-
05/11/2017, 02:59 #2
- Nereden
- İzmir/İstanbul
- Tebrik
- Konular
- 8
- Mentioned
- 2 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
adını style yapmışsın onun sorunlu arkadaş rutinini kullan. Ful şarj takıl okulda biraz oku makaleleri aklında soru işareti kalacağını pek düşünmüyorum. Sonra da açılış formunu okursun.
-
05/11/2017, 03:11 #3
Full sarjim satutusu olan erkeklerin hepsiyle tanıştım , herkes tanıyor kantinciden tut bütün hocalar .okula yeni gitmiş olsam bile giyimimle vs dikkat cekiyorum
Sorunlu arkadaş rutini game kitabinda varsa arayıp bulurum , kitaba yeni başladım daha
Jokerin oyun için makaleleri var mı , bilmediğim bir suru şey var
Bi konuda gordum her gün bir kısmı geliştirerek ilerlet demişler
Açılış yap değer kat vs , adım adım geliştir demişler . Adımların hiçbirini bilmiyorum.
Okul için sorunlu arkadaş rutini demi
-
05/11/2017, 03:50 #4
Sorunlu arkadaş rutinini bulamadım , sf söyleyebilir misin
-
05/11/2017, 04:52 #5
Merhaba gününüz nasıl geçiyor
-
Tebrik - 1 HELAL BRO
ByFataLTR HELAL BRO dedi
-
05/11/2017, 06:03 #6
- Nereden
- İzmir/İstanbul
- Tebrik
- Konular
- 8
- Mentioned
- 2 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
Dün şunu kullanmıştım, bi arkadaşımın kız arkadaşının doğum günü bugün ama aynı zamanda şehirdışından bir arkadaşı geldi onun yanında onunla vakit geçirmek durumunda kız da arkadaşlarıyla takılıyor çocuk kıza ya sen arkadaşlarını al benım yanıma gel yada ben senın yanına gideyim diyor ama kız sen arkadaşlarınla takıl ben de arkadaşlarımla takılayım diyor. Şimdi sorun şu çocuk kızın yanına gitmek istemiyor kızdan trip yediği için ben de diyorum ki kızın bugun doğum günü ve kesinlikle yanında olmalı 5 dakika da olsa görmeli biz baya müzakere ettik işin içinden çıkamadık ve bir kız görüşüne ihtiyacımız olduğunda karar kıldık siz ne düşünüyorsunuz bu konuda????
-
05/11/2017, 06:06 #7
- Nereden
- İzmir/İstanbul
- Tebrik
- Konular
- 8
- Mentioned
- 2 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
-
05/11/2017, 06:07 #8
- Nereden
- İzmir/İstanbul
- Tebrik
- Konular
- 8
- Mentioned
- 2 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
-
05/11/2017, 06:47 #9
Peki ya okul gibi sosyal ortamlarda merhaba diye bi gruba dalsak nasıl olur ?
-
05/11/2017, 06:57 #10
- Nereden
- İzmir/İstanbul
- Tebrik
- Konular
- 8
- Mentioned
- 2 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
yeterli özgüvenle yola çıkar ne konuşacağını bilirsen neden olmasın. Ama merhaba diyip insanlar eee bakışları atarken sana susup kalırsan olmaz