User Tag List
Toplam 18 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 10 arası kadar sonuc gösteriliyor
-
03/11/2017, 22:22 #1
- Nereden
- Zonguldak
- Tebrik
- Konular
- 8
- Mentioned
- 0 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
Neden her kızın sevgilisi var ve bu konuda ne yapabiliriz
Merhabalar. Uzaktan uzaktan bakıştığımız ortalama güzellikteki bir kız vardı. Arada bir bana gülümserdi. Neyse. Ben yolda yürürken bu kızı sevgilisiyle gördüm. Bildiğiniz kendimden geçtim o an. Ya madem sevgilisi var bu kız bana neden gülümsedi amk.
Sorun şu ki okulda sınıfımda en çirkin/asla çekilmeyecek kızların bile sevgilisi var. Bu ülkede insanlar artık kız değil sokacak delik arıyorlar bildiğiniz.
Şimdi bu konuda ne yapacağız? Her kızın sevgilisi var doğal olarak bana kalmıyor kuduruyorum yardımcı olur musunuz
-
03/11/2017, 23:46 #2
Ne kadardır sevgilisi varmış bi öğrensene çevreden. belki bakıştınız bakıştınız ama sen hamle yapmayınca kız hamle yapana gitti.
herkesin sevgilisi mi var bilmiyorum ama çok sınırlı bir kitleden yola çıkarak bir sonuca varma bence
bazen güzel kızlar daha yalnız olabiliyor, güzel ve akıllı kültürlü olanlar...
-
Tebrik - 1 HELAL BRO
Majestic HELAL BRO dedi
-
04/11/2017, 00:51 #3
Bir kızın sevgilisi olması onun değil senin sorunun.
Bu durumda ne yapacaksın ? Sevgilisi olan kıza yazmaya devam edecek misin ? ya da sevgilisi olan bir kadına yazılır mı ? Cevabını merak ettiğim sorular
Ayrıca neden gülümsemesinKadının yaptığı her harekette mantık kırıntısı aramamak lazım.Gülümsemek istemiştir ve gülümsemiştir.
Son olarak herkesin sevgilisi yok tabiri caizse senin çevren yıllanmış şarap gibi galiba
Ne demiş atalarımız:
Tebdil-i mekanda ferahlık vardır.
Anlamı için :
http://www.atasozlerianlamlari.com/H...rahlik-vardir/Oynamazsanız,kazanamazsınız...
-
04/11/2017, 00:53 #4
- Nereden
- İzmir/İstanbul
- Tebrik
- Konular
- 8
- Mentioned
- 2 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
Tek bir kıza takılmak illa bu olacak demek zaten sıçacağın nokta olur. Ayrıca şu hayatın bana öğrettiği en önemli şey "YAZILMAYACAĞIN KIZI KESME" dir.
Bakıştığımız kız değil de konuştuğum kız olsaydı bi değeri olabilirdi, ama verdictin de dediği gibi bi öğren bakalım ne kadardır sevgililermiş, eğer kısa süreliyse, veya oldukça uzun süreliyse şansın olabilir.;
Kızı açarsın muhabbete başlarsın, Bi kızda ibreleri kendine çevirmek çok da zor değil farkını hissettirsen yeter. İlilerini alınca dümen sana dönünce de sevgilin varmış ama bu zerre umrumda değil Ayteeeennn seni istiyorum dersin.) Şansını denemiş olursun. Ama tabiki bunu 2 ili alır almaz yapmayacaksın.
kızı aç muhabbet et şu 5 soru oyununu oyna bir randevu kopar.,kızı eğlendir, numarasını al akabindeki bir kaç buluşmadan sonra bir durum değerlendirmesiyle bu topla girebilirsin. Tabi sevgilisinden dayak ta yiyebilirsin ashdsahhsad
Addention pls!!! Jokeri kızdırırsın haberin olsun))) Sevgilisi olan kızlardan uzak durma prensibi
-
04/11/2017, 01:11 #5
- Tebrik
- Konular
- 10
- Mentioned
- 1 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
Bu kiz icin sormuyorum sadece,sevgilin olmasi icin ne yapiyorsun?
Ulkede yuzde 10 issizlik var diye issizlik var diyerek yakinmak gibi seninki. Yuzde 90 in işi var ama?Aman Allahım bir sürü kız var dünyada !
-
Tebrik - 1 HELAL BRO
valera777 HELAL BRO dedi
-
04/11/2017, 01:37 #6
- Nereden
- istanbul
- Tebrik
- Konular
- 46
- Mentioned
- 31 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
1.düzgün bir nick al kardeşim
2.sevgilisi olması çok önemli değil de , yazıcaktım ama sen önce nick'ten başla)
Konu valera777 tarafından (04/11/2017 Saat 01:47 ) değiştirilmiştir.
avlanmayı seven adam ..
-
04/11/2017, 08:15 #7
Sevgilisi olması sence bize engel mi
Kalede kaleci var diye gol atmayacağız mı
Kadınlara, Aşka ve Sevgiye İnanmayı Bıraktığım Günden Beridir Mutluyum. Yoksa Sen Hala Bu Zırvalara İnanıyor Musun?
-
04/11/2017, 16:04 #8
- Nereden
- Zonguldak
- Tebrik
- Konular
- 8
- Mentioned
- 0 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
-
04/11/2017, 16:05 #9
- Nereden
- Zonguldak
- Tebrik
- Konular
- 8
- Mentioned
- 0 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
-
04/11/2017, 16:08 #10
- Nereden
- Zonguldak
- Tebrik
- Konular
- 8
- Mentioned
- 0 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
Sonuna kadar haklı olduğunu farkettim şuan. Yazılmayacağın kızı kesmemem gerekiyor bu kadar basit. Belki de benle bakışırken kızın sevgilisi yoktu ve ben konuşmaya cesaret edemeyince cesaret edenle çıkmış olabilir.
Diğer dediklerine de cemiyete yeni üye olduğum için çok yabancıyım ama zamanla alışacağımı düşünüyorum