Hello & Welcome to our community. Is this your first visit? Kayıt ol

User Tag List

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12
Toplam 19 adet sonuctan sayfa başı 11 ile 19 arası kadar sonuc gösteriliyor
    Üye verdict - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    1
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hay allah : D

Üye desire - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Tebrik
    Konular
    0
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaran baya derin anlaşılan, senin düşüncendir saygı duyarım.

bunları anlayabilmen için biraz daha büyümen lazım.

iletişim, saygı, nezaket karışık bir durumdur.

allah daha çok versin sana.

Üye Arsle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    8
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öncelikle hoşgeldin sorunun cevabı malesef bende yok ama birkaç şey yazacağım.

Öncelikle bu tarz forumların kendi dili oluyor. Mesela sen adama dersen geçen kıza neg attım kadın afallayıp baktı. Adam sana der neg ne amk.

Veya Kiss close,full şarj gibi terimleri kullanırsan da.

Makaleleri okumadan direk foruma girmişsin ve sıkıntını yazmışsın anladığım kadarıyla. Kimse sana hahaha kerize bak gibi bir tabirde bulunmadı.

Sen bir sebepten kızların eğleneceği değil de evleneceği adam olmuşsun canını bu sıkmış ve gelmişsin foruma derdini anlatmışsın.

Herhangi bir konuşma kesiti vermediğin için de üyelerin aklına
    https://puacemiyeti.com/romantik-keriz-teknigi/

Dersin ki ben böyle davranmıyorum. Doğrudur ama ilk izlenim sonuçta.

Kadınların testlerine de kaltak testi deriz mesela ama hiçbir kadına kaltak demiyoruz sonuçta.

Sende bir pasif agresiflik var. Böyle her an ufak bir meseleden kavga çıkartacak gibi biri gibisin.
    İlişkilerinde eğlenmek vakit geçirmek yerine bir işyeri sahibi gibi kar zarar durumuna göre ilerliyor olabilir misin ? Mantığını duygularından daha çok işin içine sokuyor olabilir misin ?
    Veya kızın sana karşı yaptığı küçük bir hatayı büyütmek gibi mesela.Bilmiyorum ben böyle hissettim açıkcası.

Çok para kazanıyor olabilirsin. Bulunduğun konuma gelebilmek için çok çalışmış olabilirsin. Haklı olarak da saygı görmek istersin fakat sanal alemde işler böyle yürümüyor.

Ben konu açıldığından beri senin hakkında 3 şey anladım.

30 yaşındasın ve skorun az kafaya takıyorsun.
    Sinirlisin.
    İyi para kazanıyorsun.

Bir kadınla yaşadıklarını anlatırsın dersin ki neden olmadı nerde hata yaptım. O zaman yorumlanabilir lakin böyle ben şöyleyim ben böyleyim neden böyle oluyorla senin sıkıntını çözemeyiz çözemezler.

İyi forumlar

4. HELAL BRO greenway HELAL BRO dedi
    Üye Yxc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tip olarak ortalamanın gayet üstünde yakışıklılığa sahip ve bakımı kılık kıyafeti de yerli yerinde kariyerli bir adamım demişsin. Seninle evlenmek istemeleri aklıma kaçırılmayacak biri olarak görmelerinden kaynaklanıyor gibi geldi.

Gittiğin kadınların seviyeleri de önemli mesela lise mezunu kadına gitmişsen sen kariyerlisin evlenmek isteyecek seninle mantık giriyor.ama aynı kadın kendi seviyesine sahip biriyle kısa süreli ilişki yaşayabilir.muhtemelen senden sonra takıldıkları gittikleri sıradan adamlardır..

Fazla kalitenin dezavantajları da var kısa süreli ilişkilerde çoğu kadın ciddi yanaşıyor.
    Benim tavsiyem kendi kariyerinde kalitende ki kadınlarla işin daha kolay gibi,yaş faktörü de önemli, makalelerde vardı sanırm 25 yaş üstü kadınlarda evlilik isterler diye.

Skor anlamında yaşadığı yer, oyun bilgisi, yazıldığı kadınların kalitesi gibi faktörler var kendimden söyleyim ortalama kadın deseydim şuan çok fazla olurdu skor anlamında ; belli bi kalite arayınca sınırlı kalıyor sayı.
    Konu Yxc tarafından (31/10/2017 Saat 21:34 ) değiştirilmiştir. Sebep: yazı hatası

Üye greenway - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    6
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Provider erkek kategorisine giriyorsunuz yani durumu iyi evlenilecek adam kategorisindesiniz

kadınlar paradoks varlıklardır loverlarla eğlencesine bakıp(loverlarda eğlencesine bakarlar) provider erkeklerle evlenirler

daha kapsamlı araştırırsanız daha iyi anlarsınız durumu

7. HELAL BRO Yxc HELAL BRO dedi
    Üye Expelliarmus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    3
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok büyük ihtimal tek derdin “30 yaşına geldim çok az seviştim” bunu kafana takıp moralini bozuyorsun boş yere. niye boş yere dedim? geçmişi değiştiremezsin bunun için moralini bozma. düzeltmek istiyorsun, arkadaşlar gerekli açıklamaları nokta atışı yapmış dediklerini dikkate al.

kimse anonim bir forumda artislik yapmaz kime artislik yapacak hem anonimsin hem zaten buradaki amaç sürekli gelişmek.

@Arsle uf erkeğim ortamı nasıl sakinleştirmiş kız olsam sana uçarak verirdim

9. HELAL BRO Arsle HELAL BRO dedi
    Üye Leeroyy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı greenway Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Provider erkek kategorisine giriyorsunuz yani durumu iyi evlenilecek adam kategorisindesiniz

kadınlar paradoks varlıklardır loverlarla eğlencesine bakıp(loverlarda eğlencesine bakarlar) provider erkeklerle evlenirler

daha kapsamlı araştırırsanız daha iyi anlarsınız durumu
    anlıyorum demek istediğini ama suçlu mu oluyoruz yani biz hayatımızı güzel geliştirdik onun için yıllarımızı harcadık diye neden kenara koyulalım ki eğlence departmanında gibi düşünüyorum araştırmalar devam ediyor ben başkasına değil ki kendime yüksek kalitede bir hayat sunabilmek için(tabiri caizse provide edebilmek için) uğraştım hayatımda herhangi bir kadına ya da çocuğa bakayım diye değil yani, azla geçinmek istemedim diye daha düşük kalitede kadınlara mı razı olmak lazım?

Üye Leeroyy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yxc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tip olarak ortalamanın gayet üstünde yakışıklılığa sahip ve bakımı kılık kıyafeti de yerli yerinde kariyerli bir adamım demişsin. Seninle evlenmek istemeleri aklıma kaçırılmayacak biri olarak görmelerinden kaynaklanıyor gibi geldi.

Gittiğin kadınların seviyeleri de önemli mesela lise mezunu kadına gitmişsen sen kariyerlisin evlenmek isteyecek seninle mantık giriyor.ama aynı kadın kendi seviyesine sahip biriyle kısa süreli ilişki yaşayabilir.muhtemelen senden sonra takıldıkları gittikleri sıradan adamlardır..

Fazla kalitenin dezavantajları da var kısa süreli ilişkilerde çoğu kadın ciddi yanaşıyor.
    Benim tavsiyem kendi kariyerinde kalitende ki kadınlarla işin daha kolay gibi,yaş faktörü de önemli, makalelerde vardı sanırm 25 yaş üstü kadınlarda evlilik isterler diye.

Skor anlamında yaşadığı yer, oyun bilgisi, yazıldığı kadınların kalitesi gibi faktörler var kendimden söyleyim ortalama kadın deseydim şuan çok fazla olurdu skor anlamında ; belli bi kalite arayınca sınırlı kalıyor sayı.
    şu ana kadar hiç lise mezunu bir kıza approach etmedim valla çevremde hep benim eğitim düzeyimde insanların olduğu ortamlarda bulunduğum için genelde, en son bir kız vardı sekreter(tinderdan düştü) onunla birşey yaşama fırsatım vardı fiziksel ama doğrusu çok güzel bir kadın değildi ve zaten gayet işli güçlü ve hoş bir kız arkadaşım varken onu kırmaya değmeyeceğini düşündüğüm için es geçtim. yani demek istediğim aslında hiç fırsat bulamadığım ya da önüme şans çıkmıyor olması değil sadece kendi istediğim kadınlara ulaşamamış olmanın(çirkin şişman kızlara ok olsam şu an ben de yüksek sayılarda olurdum verdiği bir tatsızlık bu, birlikte olduğum kızlar çok güzel kızlar olsaydı skoru bu kadar umursaymıydım bilmiyorum, biri zaten üniversitedeki sevgilimdi diğeri de şimdiki sevgilim(o da tinderdan çıktı aynı anda 2 kızla eşleşmiştim 2 si ile de görüşüyordum aynı anda benim beğendiğim beni istemedi diğeri hazırdı ondan onu tercih ettim yani gene 2 seçenek arasında aslında ilk tercihim olmayacak olana settle ettim) 25 yaş altı kadınlarla tanışmak imkanım çok olmuyor genel sıkıntılarımdan biri de o zaten genelde vaktimi geçirdiğim arkadaşlarımın hepsi artık aşağı yukarı evli gibi oldular sevgilileriyle ondan hiç çıkmıyorlar wingmanlik fln hesabına : / işimde tanıştığım kişilerin üstünde de fazla sorumluluğa ve etkiye sahip olduğum için ordaki profesyönelliğimi bozmak istemiyorum(ekmek teknesi sonuçta you don't shit where you eat boş yere demiyorlar) tek başıma da çok ava çıkma motivasyonu yüksek olmadığımı hemen anlamışınızdır zaten, bir de zaman daralıyor gibi hissediyorum hep çünkü bir noktada bir kadınla evlenip aile kurmak istiyorum çocuğu da 40 küsür yaşımda yapıp çocuğumun ergenliğinde yaşlı bir adam olmak istemiyorum ondan hep bir urgency hissi oluşmaya başladı, herkesin paylaştıkları sözler için teşekkür ederim buranın bir serzeniş forumu olmadığını biliyorum ondan daha fazla uzatmayacağım artık bu konuyu, herkese yorumları ve görüşleri için teşekkür ederim. hepiniz esenlikle kalın

Üye greenway - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    6
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Leeroyy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    anlıyorum demek istediğini ama suçlu mu oluyoruz yani biz hayatımızı güzel geliştirdik onun için yıllarımızı harcadık diye neden kenara koyulalım ki eğlence departmanında gibi düşünüyorum araştırmalar devam ediyor ben başkasına değil ki kendime yüksek kalitede bir hayat sunabilmek için(tabiri caizse provide edebilmek için) uğraştım hayatımda herhangi bir kadına ya da çocuğa bakayım diye değil yani, azla geçinmek istemedim diye daha düşük kalitede kadınlara mı razı olmak lazım?
    düşük kadın değil olay kadınlar seninle evlenmek istemesinin sebebi bu.

çunku kapağı sağlam yere atacak neden istemesin