Hello & Welcome to our community. Is this your first visit? Kayıt ol

User Tag List

Toplam 3 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 3 arası kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Majestic

Üye Majestic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Majestic

Herkese merhabalar sevgili dostlarım ben Majestic.
    DİREKT konuya giriş yapayım.Oyunla kendi çapımda ilgilendim bu zamana kadar.Bu konularla ilgili bir kaç kitap,makale ile kendimi geliştirmeye çalıştım.Baktım olmayacak sonunda cemiyete gelip bu aileye katılmanın başta yapılacak en mantıklı iş olacağına karar verdim ve iyi ki de buradayım.

24 yaşındayım ve Bursa da yaşıyorum.Çalışıyorum ve hayatım ev ile iş arasında gidip geliyordu Kİ cemiyeti bulana kadar Hemen bir gitar kursuna başladım ee bir yerden başlamak lazım.

Kendimden kısaca bahsedecek olursam bu zamana hiçbir ilişkim olmadı.Hani derler ya bir kızın elini dahi tutmadım işte ilişki başlığı adı altında böyle bir şeyi hiç yaşamadım.Gel gör ki kadınlarla aram her zaman iyi oldu.Ağzım her zaman çok iyi laf yapmıştır.Çok okurum ve düşünürüm özellikle sosyal ilişkiler üzerine.Çünkü hayatımda ki en büyük eksiklik bu konuda.

Her zaman çevremde ki insanlardan daha zeki ve üstün olduğum düşüncesine sahip olmuşumdur.(Onları aşağılamak anlamında değil elbette.)Yaşadığım ortamın,ekonomik ve sosyal koşulların her zaman bir üst seviyesini istedim ve ona göre hayatımı kategorize etmeye çalıştım.

Basit bir hayatı değil mahallede ki Ahmet dayının günlük rutininin dışına çıkıp farklı şeylerle uğraşmak ve deneyimlemek istedim.Sorun da buydu zaten hep istedim ve oturdum.Sadece bu..

Lise yıllarımda geçirdiğim hastalık yüzünden çok fazla kilo aldım ve kendimi eve kapattım.O dönemlerde ki hatalarımı şimdiler de düzeltmeye çalışıyorum ve ilişki yaşamamamı da aşırı kiloma bağladım yıllarca.Şimdiler de bu kilolar ile uğraşıyorum onlardan kurtulmak için.

Harekete geçmeyerek bu işlerde başarı sağlanamayacağını da çok iyi biliyorum.O yüzden harekete geçmek üzere buradayım.Çok fazla uzamadan bitireyim tekrar herkese selamlar hepinizi seviyorum dostlarım...

Oynamazsanız,kazanamazsınız...

2. HELAL BRO santiago_munez, verdict HELAL BRO dedi
    Üye thewomanizer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    3
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi kilo varsa önce onlar gitsin, yani yanlış anlama kilo olunca insan gerçekten özgüvensiz oluyor. Elde olan bir şey değil. Ayrıca komplekse ve depresyona neden oluyor.

Hoş geldin bro.

4. HELAL BRO Majestic HELAL BRO dedi
    Üye Majestic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı thewomanizer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi kilo varsa önce onlar gitsin, yani yanlış anlama kilo olunca insan gerçekten özgüvensiz oluyor. Elde olan bir şey değil. Ayrıca komplekse ve depresyona neden oluyor.

Hoş geldin bro.
    Sonuna kadar haklısın kardeşim.Doğru söze ne hacet Değerli yorumun için teşekkürler ve hoş bulduk broo
    Oynamazsanız,kazanamazsınız...