User Tag List
Toplam 5 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 5 arası kadar sonuc gösteriliyor
-
28/10/2017, 02:10 #1
Merhaba Kendimi Tanıtayım...
20 yaşında bir gencim... Daha önce kızlarla çok fazla tecrübem olmadı olanlarda genellikle ''lose'' ile sonuçlandı. Kız tavlama forumlarında takılmaktan ve ordaki bahsedilenleri defalarca kez uygulasam bile işe yaramamasından açıkçası kaybetmekten sıkılmış birisiydim. Oyundan ''Çapkın Radyo'' diye bir izletiye şans eseri denk gelerek haberdar oldum. İçimden ilk başta ''bu mallar neyin tatavasını yapıyor aq'' diye geçirdim. Sonra içimden bir ses ''Ya haklılarsa?'' dedi ve izletide tavsiye ettikleri ''The Game'' kitabının pdf'sini indirdim. Kitabı okudukça ''acaba bunlar gerçekten doğru mu? Olabilir mi?'' diye geçirdim ve Google'a ''PUA'' yazdım. Amacım sadece Wikipedia'da kelime anlamını okumaktı ancak karşıma ''PUA Cemiyeti'' çıktı. İçine girdim ve makaleleri biraz gözden geçirdim... Sonrası malum Şimdiden kendime olan güvenim arttı, kızlar konusunda başarılı olabileceğim inancı arttı, dünyaya bakış açım değişti, davranışlarım değişti... ve daha fazlası... Açıkçası dostlar aranızda olmaktan çok mutluyum... Tekrardan herkese ''Merhaba''...
Kadınlara, Aşka ve Sevgiye İnanmayı Bıraktığım Günden Beridir Mutluyum. Yoksa Sen Hala Bu Zırvalara İnanıyor Musun?
-
Tebrik - 1 HELAL BROverdict HELAL BRO dedi
-
28/10/2017, 08:28 #2
- Nereden
- Ankara
- Tebrik
- Konular
- 371
- Mentioned
- 50 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
Dostum Buradaki en önemli etken şu. Makaleler yada Forum postları bir yere kadar etkili olabilir Bundan sonrası kişinin tamamen kendi ile alakalı yaşadıkları durumlar.
Şimdi en basitinden şunu görüyoruz Diyoruz ki Adamı ara kardeşim cemiyetin her alanında parfüm kullanmanın öneminden bahsediyor Yahu diyoruz Senin parfümün ne.
Aferim adam cevap veriyor Ben parfüm kullanmıyorum. Pepee eşek adam o zaman bu Cemiyeti'nin Ne işine yarıyor.
Ya da bir diğer bir şekilde söylersek cemiyet veya Joker ya da diğer arkadaşlar sana diyor ki efendim arkadaşım evinde oturma git bir kızla Tanış.
, Tamam bu sürece hiçbir kızla çalışamadım Ama diyorlar ki sana kaç kızla tanışma ilk deneyiminde bulundun.
Sen cevap veriyorsun Ben diyorsun ki hiçbir kızla tanışma deneyiminde bulunmadığım hiçbir kıza açılış yapmadım sınıfta hiçbir şey olmadı iş yerinde hiçbir şey olmadı.
O zaman insanların sana şunu deme hakkı var eve yarrak kafa Sen ne bok yiyorsun.
Şimdi evde kendi kendine karnabahar pişirmek ile ilgili bir video seyredip Sen gidip de bu karnıbaharı pişirmek yerine internet üzerinden bir sipariş veriyorsan o zaman bana karnabahar Niye olmadı diye ağlamayacaksın.
Bak bu lafımı bir yere not et.
Sen ne kadar bir kadın arıyorsan kadınlarda senin gibi bir erkek arıyor.
yani karşı cinsle iletişim içinde olmak derdinde olan tek kişi sen değilsin. Kızların da bir sevgiliye kızların da kendiyle ilgilenecek bir adama kızların da sevişecek bir insana ihtiyacı var.
Senin aradığın kadar kızlarda bir adam arıyor senin istediğin kadar kızlar da bir erkek istiyor sen aşk ile ilgili ne kadar kafanda dertleniyor Sen kızlarda aşk ile ilgili kafanda o kadar dertleniyorum.
Bunu bil ve kardeşim Bunu bil.
Kendine sevgili arayan aranan ortada dolanan kızların karşısına çık.
Sadece okumak olmaz.
Gözünün yağını yiyeyim ya bir harekete geç ya gözlerin yağını İyiyim bir harekete geç.
Kızlar seni bekliyor Lütfen.
O güzel kadınların çekici bir arama ihtiyacı vardı o adam sen olabilirsin bu adamı sen olabileceğini bir harekete geç biraz eğlenceli biraz Naif biraz farklı ol ve bu işi yavaş yavaş kotar..
Kervan yolda düzülür Su akar yatağını bulur Sen hareket etmezsen hiçbir şey olmaz Önce sen çabala sonra gerisi gelecektir.
===
Cepten gönderildi"Cemiyet Sıçmayı Önlemek içindir, sıçtığınız boku temizlemek için değil" - JoKeR
Cemiyette YAZAR olmak ister misin ? TIKLA ( Makale Altına Nickinizi yazın piliiz)
-
Tebrik - 5 HELAL BRO
-
28/10/2017, 08:39 #3
Hoşgeldin dostum,
Joker makale gibi cevap vermiş zaten.
Bu adamı dinleyelim artıkHerkes mutluluk istiyor, kimse acı istemiyor. Ama biraz yağmur olmadan bir gökkuşağı oluşmaz...
-
Tebrik - 1 HELAL BROBuminKaganTR HELAL BRO dedi
-
29/10/2017, 03:16 #4
-
Tebrik - 1 HELAL BROBuminKaganTR HELAL BRO dedi
-
29/10/2017, 03:20 #5
Gaza geldim gene yarın açılış yapmak için merkeze gideceğim.
Kadınlara, Aşka ve Sevgiye İnanmayı Bıraktığım Günden Beridir Mutluyum. Yoksa Sen Hala Bu Zırvalara İnanıyor Musun?