Hello & Welcome to our community. Is this your first visit? Kayıt ol

User Tag List

Sayfa 3 Toplam 4 Sayfadan BirinciBirinci 1234 SonuncuSonuncu
Toplam 32 adet sonuctan sayfa başı 21 ile 30 arası kadar sonuc gösteriliyor
    Üye candela - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    7
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    estağfurullah

Üye Expelliarmus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    3
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yine döktürmüşsün ama yine detaylı okumadan döktürmüşsün womanizercim, bizim sorduğumuz şey zaten "ilgiyi keselimmi arttıralımmı" sorusuydu. bahsettiğin şeyleri elbette biliyorum ama bu olay ilişki içindeki ayrı bir olay ve ilişki flörtten farklıdır, tavlama sürecinde yapılacak şey ilişkide farklı reaksiyon verebilir o yüzden sordum. joker den zaten cevap geldi soruya dair çözüm odaklı. adolf hitler misin olum sen yavaş

arkadaş olayına üzüldüm malesef öyle yavşaklar çok var.

3. HELAL BRO sabanseckin HELAL BRO dedi
    Üye verdict - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    1
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben mesela şahsen bir kız için jokeri satmam, iki kız için de satmam. kaç kız için satarım bilmiyorum. Allah jokeri satacağım kadar çok kız nasip etsin

5. HELAL BRO Nightless, Mr.Alpha HELAL BRO dedi
    Üye sabanseckin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    19
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Expelliarmus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yine döktürmüşsün ama yine detaylı okumadan döktürmüşsün womanizercim, bizim sorduğumuz şey zaten "ilgiyi keselimmi arttıralımmı" sorusuydu. bahsettiğin şeyleri elbette biliyorum ama bu olay ilişki içindeki ayrı bir olay ve ilişki flörtten farklıdır, tavlama sürecinde yapılacak şey ilişkide farklı reaksiyon verebilir o yüzden sordum. joker den zaten cevap geldi soruya dair çözüm odaklı. adolf hitler misin olum sen yavaş

arkadaş olayına üzüldüm malesef öyle yavşaklar çok var.
    Kim bunu dile getirir diye düşünüyordum

7. HELAL BRO Expelliarmus HELAL BRO dedi
    Üye Hardcore - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    0
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sana ve size taktik lazım değil
    Perspektif değiştirirseniz sorun çözülecek

Anlattığın şeyin temelinde şu yatıyor; bir şekilde kız seni yeterince çekici bulmuyor (sinyaller düştü) sürekli aklında kalacak kadar kafası karışık ve içi kıpır kıpır değil

Ve sen/siz soruyosun/uz ki ilgiyi mi keseyim ısrarcı mı olayım ya da bunlar işe yarar mı

Tabii ki yaramaz
    Düzü de tersi de kafi değil

Ortada bi mantık hatası var
    O da şu; istediğin kadar merkezimde o yok de ama temelde içinde yine belli dozda muhtaçlık var (bknz: başlık içeriği)

Hiçbir zaman için bi kızı elde etmek için uğraşmamalısın (hemen ötekine geç)

Gidersin tanışırsın pazarlama burada başlar (doğru yaklaşarak) ve burada biter

Sonrası kendi hayatına yönelerek devam eder
    Artık iş ürün satmaktan çıkmıştır ve artık tüketicinin üründe defo buldugu ana kadar pazarlama yapmaya gerek yoktur (defo çıkınca da geri dönüşü yok bunu bildiğini/zi varsayıyorum)

Bu aşamada zaten yeterince geliştiğine inanıyosan (sosyal yetenekler ve hayata bakış olarak bknz:zamanı kendine yatırım yapmak)
    İlk tanışmada attığın ağdan fileye takılan balıklar bi kere çekim alanına girdiği için kurtulamazlar (ölü balıklar olacaktır kaideyi bozmaz)

Tam bir maskülen ve ayakları yere basan adam olamayanlar ne yapacak diye soracak olursak yine maskülenliği ruhuna işlemiş adamların yaptığı gibi “tabak çevirmek” yani çok kadınla etkileşimde olmak olacaktır

Özetle hastalık eşittir muhtaçlık/takıntı
    Tedavi eşittir birden fazla kadınla flörtleşmek

Bir kız için başlık açmayacak kadar kafa olarak evrilmeslisin(ki çok uzun ve zorlu bir süreç, benim ebem sikildi bile bile aynı hataları yapınca kalibre oldum vs.)

Unutmamak gerekir ki kadının (doğurganlığı azaldığı çökmeye başladığı) tahmini 35 yaşına gelene kadar tek silahı güzelliktir
    Altı çizilmesi gereken noktaysa erkeğin silahının kendine yatırım ve birden fazla kadınla flörtleşmek olduğudur
    Konu Hardcore tarafından (05/03/2018 Saat 04:09 ) değiştirilmiştir.

9. HELAL BRO sabanseckin, Expelliarmus HELAL BRO dedi
    Üye Hardcore - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    0
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ..........
    Konu Hardcore tarafından (04/03/2018 Saat 10:45 ) değiştirilmiştir.

Üye thewomanizer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    3
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @Expelliarmus Kardeşim bence sen benim yazdıklarımı tam okumamışsın. Bak adam diyor ki;

"ikinci buluşmadan sonra kız telefonlarımı açıyor fakat çok isteksiz konuşmuyor mesajları kısa cevaplı oluyor ne olduğunu sordum zaman moralim bozuk mutsuzum falan diyor. Ben şu anda kız kendine gelene kadar fazla bir şey yazmamayı ve umursamamayı tercih ediyorum sizce doğru mu yapıyorum? "

Bir tedirginlik, korku herifi sarmış sarmalamış. "Neden böyle oluyor? Her şeyi doğru yapıyordum ama kız ilgilenmiyor?" gibi gibi. Bende aklıma gelmişken şu erkeklerin duyduğu korkudan bahsedeyim dedim çünkü bir kaç gün önce aynı şeyi yaşadım. Sana cevap vermemiştim veya yazdıklarımın senin sorununla, derdinle bir ilgisi yok.

@JoKeR Sorma abi ya, kız diyor baskete bende geliyim, dedim ne yapacak da gelecek erkek erkeğe takılıyoruz dedim. Sonra işte çocuk yanıma geliyordu bazen kızı okuldan almadan 5-10 dk önce (ha bu arada okuldan, dershaneden, her yerden alıyor) Kız buna kızıyor "okulun önünde bekle" diye. En son işte dershaneden alacaktı, dedim bekle ofisi kapıyorum beraber çıkarız. Sonra kız aradı bunu gelirken "3dk geç kaldın" diye bir bağırıyor, bir bağırıyor. Bende tutamadım kendimi dedim "kız sana emrediyor" falan. Sonra kız demiş buna bu çocukla gezmeyeceksin diye. Sonra bana dedi normalde böyle yapmıyor seni tanımadığı için böyle yapıyor dedi. Bende tanışmak istemiyorum dedim son gelen mesaj; "İstemiyorsa görüşmeyiz knk". İlkokuldan beri tanıdığım bir çocuk bu arada. 2 yıllıkmış sevgilisi, yok işte İzmir'e gideceklermiş okumaya beraber falan. Neyse ya.

@candela Sağ ol candela yorumun için. Umursamıyorum ya, bir önemi yok. Aynı şeyleri tekrar tekrar yaşıyorum, artık değiştirmek istiyorum sadece. Çevremi, hayatımı, maddi&manevi gücümü vesayre. O yüzden giden gitsin, yeni biri gelir elbet. Joker hep diyor ya RESTART diye bayılıyorum o kavrama.

Senle atıştığım günleri özledim ya, kavuştuk sonunda

@Hardcore

"Unutmamak gerekir ki kadının (doğurganlığı azaldığı çökmeye başladığı) tahmini 35 yaşına gelene kadar tek silahı güzelliktir
    Altı çizilmesi gereken noktaysa erkeğin silahının kendine yatırım ve birden fazla kadınla flörtleşmek olduğudur" yine döktürmüşsün.

Seni görmek de güzel bro.

@verdict Adam öyle bağlanmış ki kıza salak yeminle gerizekalı her yerden alıyor kızı, sürekli peşinde koşuyor falan. Ben de tutamıyorum diyorum olum bu kadar koşma kızın peşinden diye. Orada dikkat çekmişim her halde :=)
    Konu thewomanizer tarafından (26/10/2017 Saat 20:30 ) değiştirilmiştir.

Üye verdict - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    1
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kız bunu postalayınca kendine gelir

Gerci 2 yıllıkmış, kız bunu hayatının geri kalanında da sömürmeyi planlıyor olabilir

Fetvacı Başı - Reyizz JoKeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Tebrik
    Konular
    371
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı verdict Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben mesela şahsen bir kız için jokeri satmam, iki kız için de satmam. kaç kız için satarım bilmiyorum. Allah jokeri satacağım kadar çok kız nasip etsin
    Satarım babamı bile satarım

https://youtu.be/3Y8nUzSbTrE?t=2342 ahahshdasd
    "Cemiyet Sıçmayı Önlemek içindir, sıçtığınız boku temizlemek için değil" - JoKeR

Cemiyette YAZAR olmak ister misin ? TIKLA
    ( Makale Altına Nickinizi yazın piliiz)

14. HELAL BRO verdict, candela HELAL BRO dedi
    Fetvacı Başı - Reyizz JoKeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Tebrik
    Konular
    371
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı thewomanizer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    @JoKeR Sorma abi ya, kız diyor baskete bende geliyim, dedim ne yapacak da gelecek erkek erkeğe takılıyoruz dedim. Sonra işte çocuk yanıma geliyordu bazen kızı okuldan almadan 5-10 dk önce (ha bu arada okuldan, dershaneden, her yerden alıyor) Kız buna kızıyor "okulun önünde bekle" diye. En son işte dershaneden alacaktı, dedim bekle ofisi kapıyorum beraber çıkarız. Sonra kız aradı bunu gelirken "3dk geç kaldın" diye bir bağırıyor, bir bağırıyor. Bende tutamadım kendimi dedim "kız sana emrediyor" falan. Sonra kız demiş buna bu çocukla gezmeyeceksin diye. Sonra bana dedi normalde böyle yapmıyor seni tanımadığı için böyle yapıyor dedi. Bende tanışmak istemiyorum dedim son gelen mesaj; "İstemiyorsa görüşmeyiz knk". İlkokuldan beri tanıdığım bir çocuk bu arada. 2 yıllıkmış sevgilisi, yok işte İzmir'e gideceklermiş okumaya beraber falan. Neyse ya.
    Bu olayın özünde kendine güvensizlik var. Biz küçükken bisiklet dediğin şey çok kıymetli ve pahalı bir şeydi. ne bileyim 2 sene yalvarırdık bisiklet almak için. sonra da bisikleti bi kere bulduk mu gözümüz gibi bakardık.

arkadaş ver bi tur biniim derdi bazen güvenmez arkadaşla aramızın bozulma pahasına bisikleti vermezdik.

bilirdiki o bisiklete bişi olursa yenisi gelmez. bisiklet sahibi olmak çok önemli.

heeee işte senin bu arkadaş için karı bisiklet gibi. bulmuş ya bi dene. çok koymetli. onu bi kaçırısa yenisi bulamayacak çünkü.
    kendine güveni yok..

denemeye cesareti yok..

2 memenin sıcaklığı çok değerli.

bir de karakter olarak bazı erkekler yönetilmeye ihtiyaç duyarlar. bunları önce anne babaları sonra da sevgilileri ve karıları yönetir. Kendi başına var olmak konusunda zorlanırlar.

basit bir alışverişli bile kendi kendine alamayan illa birilerinin fikrine ihtiyaç duyan adamlardır bunlar.

----
    zamanı gelince sana geri gelecek. büyüklük göster geçti o işler deme
    "Cemiyet Sıçmayı Önlemek içindir, sıçtığınız boku temizlemek için değil" - JoKeR

Cemiyette YAZAR olmak ister misin ? TIKLA
    ( Makale Altına Nickinizi yazın piliiz)

16. HELAL BRO Expelliarmus, desire HELAL BRO dedi