Hello & Welcome to our community. Is this your first visit? Kayıt ol

User Tag List

Sayfa 2 Toplam 4 Sayfadan BirinciBirinci 1234 SonuncuSonuncu
Toplam 32 adet sonuctan sayfa başı 11 ile 20 arası kadar sonuc gösteriliyor
    Üye Expelliarmus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    3
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @JoKeR we need your help

bu konuda çoğumuz takıldık sanırım. onlineyle alakası yok normal yani onlineden olmayan sevgilimle yaşmıştım bu sorunu, diğer arkadaşlar da öyle

Üye greenway - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    6
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı optimist Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben bunu sosyal hayata bağlıyorum.Sürekli arkadaşlarıyla kızlarla dışarı çıkılan kızlarla konuşulan dönemlerde pek umurunda olmuyor.Ama başka yapacak şey yokken ona odaklanıyorsun.Şöyle düşünün burada kadınları benzetmem hoş olmayabilir ama:internetten kazak beğendin 3 tane.ikisi stokta tükenmiş pek takmazsın diğerini alırsın.Ama sadece 1 kazak beğenirsen o da stokta kalmayınca üzülürsün.Ne kadar çok kadın o kadar az üzüntü
    Olay hep aynı noktaya gelir

zarzor bir araba olursa arabayı fazla buyutursun ve o arabanın başına birşeyler gelir ve bu yıkıma sebeb olur

ama zaten 2-3 araba alabilecek biriysen arabayı çokta önemsemezsin

aslında kızlar hiçbir vakit erkekler kadar önemsemez bu olayları çünkü hep bolluktalar

kıtlık mentalitesinde olmaya gerek yok çunku zaten bolluk var

Üye sabanseckin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    19
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Beyler sonradan öğrendim ki eski sevgililsi aramış iradesine yenik düşüp buluşmuş bıdıbıdıbıdı... tabi ki yalan söylüyof sonrası ayrılık

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Üye Balyoz16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sabanseckin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Beyler sonradan öğrendim ki eski sevgililsi aramış iradesine yenik düşüp buluşmuş bıdıbıdıbıdı... tabi ki yalan söylüyof sonrası ayrılık

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sağlık olsun yenilerine kuvvet gider kemal gelir cemal o eski sevgili olur yeni sevgili olur bahaneler hiç bitmez ayna misali olmak lazım hangi göz ile bakıyorlarsa o şekilde yansımak gerek yıllardır benimde kendime hakim olamadığım nokta bu yalanlar o an anladım mı parlıyorum restimi çekiyorum.

Fetvacı Başı - Reyizz JoKeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Tebrik
    Konular
    371
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Böyle durumlarda buluşmaları ve dokunmaları artırmak gerekir.

kadın sarıldıkça erkeğe bağlanır beboslar.

BKZ: https://puacemiyeti.com/sarilma-hormonu-oksitosin/
    @Expelliarmus
    "Cemiyet Sıçmayı Önlemek içindir, sıçtığınız boku temizlemek için değil" - JoKeR

Cemiyette YAZAR olmak ister misin ? TIKLA
    ( Makale Altına Nickinizi yazın piliiz)

6. HELAL BRO sabanseckin, Expelliarmus HELAL BRO dedi
    Üye thewomanizer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    3
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yine ne kasmışsınız... İngilizlerin bir atasözü var; "Neyden korkarsan, onu çekersin."

Bin defa yazılmış her yerde, burada, kitaplarda, bin defa anlatılmış ama yine aynı yerdesiniz.

Eğer ilişki bozuluyorsa tamire çalışma, kız sana yüz vermiyorsa başkalarına yönel. Seni seviyorsa zaten sürünerek gelecek.

Ama yapamıyorsunuz çünkü aslında hala korkuyorsunuz. "Ya kız beni terk ederse? Başka kız nasıl bulurum?"

Yani ne diyeceğim bilemiyorum bin defa bahsetmişiz hala aynı konuları açıyorsunuz, daha ne diyeyim ben. KORKMAYIN, İSTEDİĞİNİZ HAYATI YAŞAYIN! Birden fazla kızla görüşün ve ona "Senden ayrılırsam hemen başkasını bulurum, sana ihtiyacım yok" cümlesini hissettirirseniz bir de sonrasını görün.

Peki kız neden uzaklaştı? Macera, tutku, oyun olmuyorsa kızın heyecanı geçer.

Geçen göt bir arkadaşımla (6 senelik) görüşmeyi kestik sevgilisi yüzünden. Sevgilisi beni tanımıyormuş, bende tanışmak istemedim ve ne oldu? KIZ BENİMLE GÖRÜŞMESİNİ İSTEMEMİŞ?

Türk erkekleri aşkta başarılı olamazlar çünkü harekete geçemiyorlar diyordu bir sevdiğim. Doğru değil diyorum ama bunları gördükçe...

Üye sabanseckin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    19
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı thewomanizer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yine ne kasmışsınız... İngilizlerin bir atasözü var; "Neyden korkarsan, onu çekersin."

Bin defa yazılmış her yerde, burada, kitaplarda, bin defa anlatılmış ama yine aynı yerdesiniz.

Eğer ilişki bozuluyorsa tamire çalışma, kız sana yüz vermiyorsa başkalarına yönel. Seni seviyorsa zaten sürünerek gelecek.

Ama yapamıyorsunuz çünkü aslında hala korkuyorsunuz. "Ya kız beni terk ederse? Başka kız nasıl bulurum?"

Yani ne diyeceğim bilemiyorum bin defa bahsetmişiz hala aynı konuları açıyorsunuz, daha ne diyeyim ben. KORKMAYIN, İSTEDİĞİNİZ HAYATI YAŞAYIN! Birden fazla kızla görüşün ve ona "Senden ayrılırsam hemen başkasını bulurum, sana ihtiyacım yok" cümlesini hissettirirseniz bir de sonrasını görün.

Geçen göt bir arkadaşımla (6 senelik) görüşmeyi kestik sevgilisi yüzünden. Sevgilisi beni tanımıyormuş, bende tanışmak istemedim ve ne oldu? KIZ BENİMLE GÖRÜŞMESİNİ İSTEMEMİŞ?

Türk erkekleri aşkta başarılı olamazlar çünkü harekete geçemiyorlar diyordu bir sevdiğim. Doğru değil diyorum ama bunları gördükçe...
    Eyvallah dostum. Umarım senin kadar söylediklerini yapabilen bir PUA olurum

Nereden
    Ankara
    Tebrik
    Konular
    371
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Böyle karı götlü göt arkadaşlar olunca insan senelerdir verdiği emeğe üzülüyor be ya.

Sen o kadar adama destek ol. 2 meme için seni hemen satsın.

İşin en acı yanı ise ne biliyor musun?

O herif o karı ile işler boka sarıp ayrıldıktan sonra yine sana gelecek

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    "Cemiyet Sıçmayı Önlemek içindir, sıçtığınız boku temizlemek için değil" - JoKeR

Üye candela - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    7
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Korktuğun şey zaten zamanı geldiğinde çekeceğin şeydir.Sadece uyarı verir beynin.Bilinçli olarak fark edemediğin-etmek istemediğin bir durum vardır.İnsan en çok,korktuğu yere bakmalıdır o yüzden.

Arkadaşının beynini sikeyim.Fakat bir yandan da 6 sene de bu insanı tanıman gerekiyordu.Genelde hangi arkadaşım beni ne için satabilir aklımdadır.Yediğim kazıkların tecrübesidir belki,belki de köşeleri sevmediğimdendir.Net tanımlamamak lazım kimseyi. Yalnızlıktan korkmayacak kadar yalnızlığı tatmak lazım.

Alıntı JoKeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Böyle karı götlü göt arkadaşlar olunca insan senelerdir verdiği emeğe üzülüyor be ya.

Sen o kadar adama destek ol. 2 meme için seni hemen satsın.

İşin en acı yanı ise ne biliyor musun?

O herif o karı ile işler boka sarıp ayrıldıktan sonra yine sana gelecek

"Şu tapatalk imzayı kaldırın bi zahmet"

Genel olarak insanlar vefa konusunda,bu bana yardım etti,başım sıkışırsa tekrar yardım eder yaranayım azıcık kafasında.Oysa vefa,hayatı bir aşk gibi yaşanların,hayatlarına dokunan insanlara duyduğu kıvanç.Malesef insanlar giderek zayıflıyor,günü kurtarmaya odaklı yaşıyor.Sonumuz hayrola.

11. HELAL BRO verdict HELAL BRO dedi
    Nereden
    Ankara
    Tebrik
    Konular
    371
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı candela Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Korktuğun şey zaten zamanı geldiğinde çekeceğin şeydir.Sadece uyarı verir beynin.Bilinçli olarak fark edemediğin-etmek istemediğin bir durum vardır.İnsan en çok,korktuğu yere bakmalıdır o yüzden.

Arkadaşının beynini sikeyim.Fakat bir yandan da 6 sene de bu insanı tanıman gerekiyordu.Genelde hangi arkadaşım beni ne için satabilir aklımdadır.Yediğim kazıkların tecrübesidir belki,belki de köşeleri sevmediğimdendir.Net tanımlamamak lazım kimseyi. Yalnızlıktan korkmayacak kadar yalnızlığı tatmak lazım.

"Şu tapatalk imzayı kaldırın bi zahmet"

Genel olarak insanlar vefa konusunda,bu bana yardım etti,başım sıkışırsa tekrar yardım eder yaranayım azıcık kafasında.Oysa vefa,hayatı bir aşk gibi yaşanların,hayatlarına dokunan insanlara duyduğu kıvanç.Malesef insanlar giderek zayıflıyor,günü kurtarmaya odaklı yaşıyor.Sonumuz hayrola.
    He ya lavuk imzayı kaldırın diyor kendisinde imza var. Kaldırmıştım yine gelmiş.