Hello & Welcome to our community. Is this your first visit? Kayıt ol

User Tag List

Toplam 2 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 2 arası kadar sonuc gösteriliyor
    Üye deutschertraum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    5
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Sizce Ne Yapmalıyım???

Hepinize selamlar cemiyet !!!

Ben cemiyette takılmaya başladığımdan beri birçok kötü özelliği (çekingenlik,içe kapanıklık vs) yavaş yavaş aşmaya başladım...

Ancak hoşlandığım kızların yanında yine çok çekingen ve utangacım. Yazın bol bol cemiyet okuduğum için okulun ilk başlarında çok güzel başladım ancak sonradan eski aşk alışkanlığım(platoniklik ve utangaçlık yani) tekrar başladı.

Eskiden aşka çok güzel birşey olarak bakardım ama şimdi allah belasını versin diyorum çünkü aklıma bir kız takıldıkça diğer kızlarla pek konuşasım gelmiyor ve gün içinde sürekli aklıma gelip moralimi bozuyor(çünkü kızı seversem cidden yanında utanıyorum).

Okula ilk başladığımda o eski özgüvensiz ben yerine çok daha hareketli neşeli kimin ne dediğini umursamayan biri vardı ve birçok güzel -çirkin kızla gezerdim. Ancak şimdi bi kıza öylesine bağlandım ki hem ondan utanıyorum hemde hiçbir kıza yürüyemiyorum. Cidden makalelerdede söylendiği gibi o yokluk hissi üstüme oturunca o kızlarda bana karşı olan sempati azaldı ve şimdi sadece erkeklerle geziyorum ...

Dış görünüşüm yerinde ve okulun ilk başlarında çoğu kız hep bakardı ve bende hepsine atlardım çok güzel çevre yaptım ama eski benden eser kalmadı şimdi... (((((

Velhasılkelam benim istediğim aşık olma özelliğimi kaybetmek çekingenlik ve utangaçlıktan kurtulmak . Nasıl bir kızı kafaya takmayız. Haa bu arada açılmaya başladığımdan beri bir çok kez reddedildim tabiki hiçbiride umrumda olmadı ama hoşlandığın kızın reddetmesi sana unutturmuyor .. (( Ne yapmalıyım ???

Fetvacı Başı - Reyizz JoKeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Tebrik
    Konular
    371
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı deutschertraum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hepinize selamlar cemiyet !!!

Ben cemiyette takılmaya başladığımdan beri birçok kötü özelliği (çekingenlik,içe kapanıklık vs) yavaş yavaş aşmaya başladım...

Ancak hoşlandığım kızların yanında yine çok çekingen ve utangacım. Yazın bol bol cemiyet okuduğum için okulun ilk başlarında çok güzel başladım ancak sonradan eski aşk alışkanlığım(platoniklik ve utangaçlık yani) tekrar başladı.

Eskiden aşka çok güzel birşey olarak bakardım ama şimdi allah belasını versin diyorum çünkü aklıma bir kız takıldıkça diğer kızlarla pek konuşasım gelmiyor ve gün içinde sürekli aklıma gelip moralimi bozuyor(çünkü kızı seversem cidden yanında utanıyorum).

Okula ilk başladığımda o eski özgüvensiz ben yerine çok daha hareketli neşeli kimin ne dediğini umursamayan biri vardı ve birçok güzel -çirkin kızla gezerdim. Ancak şimdi bi kıza öylesine bağlandım ki hem ondan utanıyorum hemde hiçbir kıza yürüyemiyorum. Cidden makalelerdede söylendiği gibi o yokluk hissi üstüme oturunca o kızlarda bana karşı olan sempati azaldı ve şimdi sadece erkeklerle geziyorum ...

Dış görünüşüm yerinde ve okulun ilk başlarında çoğu kız hep bakardı ve bende hepsine atlardım çok güzel çevre yaptım ama eski benden eser kalmadı şimdi... (((((

Velhasılkelam benim istediğim aşık olma özelliğimi kaybetmek çekingenlik ve utangaçlıktan kurtulmak . Nasıl bir kızı kafaya takmayız. Haa bu arada açılmaya başladığımdan beri bir çok kez reddedildim tabiki hiçbiride umrumda olmadı ama hoşlandığın kızın reddetmesi sana unutturmuyor .. (( Ne yapmalıyım ???
    Durum basit hoca. İlaç hareket. Hiç bir şey yapamıysan akşam eve dönmeden önce 2 3 saat durmadan yürü eve geldiğinde ev sana dünyanın en güzel yeri gelecek.

İnternete girip online sağa sola yazacaksın. Okulda sosyal kulüp etkinliklerine katılacalsın.

Başka bir kız yaptığın bir espriye gülünce işler değişmeye başlar.

Diğeri türlü her gece yastığa kafayı koyup hayal kurmak ile geçer ömür.

Bu da sana hiç bir şey kazandırmaz. Bak bana çay içmek için balkona çıktım onda bile hareket hemen cemiyete bakayım dedim 3 5 dakika bile olsa.

Hiç bir şey yapamıyorsan kalk hemen banyoya gir. Bi etek tıraşı ol. Yine de bir ii yapmış olursun.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    "Cemiyet Sıçmayı Önlemek içindir, sıçtığınız boku temizlemek için değil" - JoKeR

Cemiyette YAZAR olmak ister misin ? TIKLA
    ( Makale Altına Nickinizi yazın piliiz)