User Tag List
Toplam 10 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 10 arası kadar sonuc gösteriliyor
-
24/10/2017, 02:56 #1
beni yerden yere vurun tavsiye de verin :)
beyler bazen bazı kızlara karşı aşırı ısrarcı olabiliyorum.Kendime çok küfrettim bu sebepten.Bazen farketmiyorum ısrarcı oldupumu bazen de dayanamıyorum yazıyoeum bugün de yaptım aq.Müthiş iş cidden.Hem gömün hem tavsiye verin bana lütfen
-
24/10/2017, 06:43 #2
Sen kendi kendine eleştirince bir şey diyesim gelmedi
ne oldu dostum
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-
24/10/2017, 07:35 #3
boş olunca kıza yazasım geliyor,saçma şekilde boğuyorum
-
24/10/2017, 08:10 #4
- Nereden
- Rome
- Tebrik
- Konular
- 26
- Mentioned
- 1 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
Hepimizin içinde "İLLA OLACAK" "İSTİYORUM" diye böğüren ağlayan zırlayan bir ses var TA'ya göre bunun adı Çocuk Yapısı. Puaca muhtaçlık de reddedilme korkusu de bir sürü şey bulursun
1-) Şimdi burası dost meclisi diye açık konuşayım, ayriyetten bu genel bir durum beni de kapsıyor: Sikinden başka uğraşı olmayan adam "İLLA OLUCAK" diye ezilen büzülen adam muhtaçtır ve çekici değildir
Mesela SDMde napıyorduk? Çıkar telefonu, maillerine bak, satranç getir kızla oyna, dergi karıştır vs yani ilgini çeken senin için önemli şeylerle MEŞGULİYET yani "illa sevişçem diye bir şey yok, çok önemli değil, ... ile ilgileneyim"
Bu SDM taktiğini tüm hayatına uygula. İlgini çeken bir alanda kursa git, okuyorsan derslere yüklen; çalışıyorsan işinde yüksel, ebru yap, boks yap. Tuvalete girdin sıçıyorsun gene boş durma kitap oku mesela
2-)Gerginlik sıkıntılı gerçekten. Üni ev arkadaşım doğaldı fakat yeri geldiğinde uzunca bir süre seks yapamadığı oluyordu. Eskorta gidip gerginliği üzerinden atıyordu. Gerginlik gidince de kızlarla rahat rahat konuşuyordu. Yılan öksürmüş kafa rahat
Şimdi (1)de anlattığım şeyler kalıcıdır, uzun vadelidir ve seni geliştirir. (2) geçicidir, para kaybıdır, hastalık riski de cabası
Benim tavsiyem (1)e odaklan, ne ilgini çekiyorsa ona yönel, çaba sarfet. O meşguliyet senin bunları düşünüp gerilmeni engeller, kızı kafana takmamanı sağlar, sadece zamanının ve enerjinin az olmasına küfredersin, kendini de daha ileri taşırsın
Var mı böyle ilgili old herhangi bir şey?Suskunluğun merak uyandırmalı onda; konuşman ise merakını asla doyurmamalı...
-Peçorin
-
Tebrik - 1 HELAL BRO
Yxc HELAL BRO dedi
-
24/10/2017, 17:19 #5
ben karikatür çiziyorum bir de italyanca öğrenmeye başladım dün
-
24/10/2017, 18:55 #6
- Nereden
- Rome
- Tebrik
- Konular
- 26
- Mentioned
- 1 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
Baya dikkat çekici şeyler ikisini de yapmak isterim doğrusu
Fitness / Boks vb bir şey yap derim çünkü vücudunun da efor sarf etmesi gerek sadece beyni yormayalımSuskunluğun merak uyandırmalı onda; konuşman ise merakını asla doyurmamalı...
-Peçorin
-
24/10/2017, 19:14 #7
spora gidiyorum zaten ya onların yanında bunlar da iyi olur
-
24/10/2017, 19:21 #8
- Nereden
- Rome
- Tebrik
- Konular
- 26
- Mentioned
- 1 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
Kaç kızla konuşuyorsun? Reddedilmek umurunda mı?
Suskunluğun merak uyandırmalı onda; konuşman ise merakını asla doyurmamalı...
-Peçorin
-
24/10/2017, 20:35 #9
şu an konuştuklarım var 2 3 tane ama biriyle doğru düzgün konuşıyorum diğerleri yarım yamalak.Belki de o yüzden osaklandım tekine
-
26/10/2017, 07:53 #10
@optimist
İçindeki enerjiyi atman gerek
İki yolu var
1-farklı ve seni heyecanlandıracak ilgi alanları (boş kalınca elinin altında olabilen)
2-eldeki kıza yazacağına farklı kızlara efor sarf ederek süreçten ve yeni öğrenimden haz almak
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-
Tebrik - 1 HELAL BRO
optimist HELAL BRO dedi