User Tag List
Toplam 9 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 9 arası kadar sonuc gösteriliyor
Konu: Hedeften şaşmayalım
-
22/10/2017, 20:26 #1
- Nereden
- Kırklareli
- Tebrik
- Konular
- 22
- Mentioned
- 0 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
Hedeften şaşmayalım
Facebook üzerinden bi Kızla tanıştım ve numarasını aldım 1 hafta her şey süperdi sabahları günaydın yazıyor falan her neyse işte ilgili olduğu belliydi buluşma sözü bile verilmişti ama şuan İstanbul’da anneannesine kalmaya gitti ve ne kadar kalcağım belli değil dedi giderken de gitti gideli 5 gün oldu mesaj atmadı e ben de yazmadım tabii haliyle şuan İstanbul’dan dönmesini bekliyorum. Belki dönünce yazar.. eğer o yazmazsa ben mesaj atayım mı? Ne dersiniz? Atarsam da ne yazayım siz olsanız böyle bi durumda nasıl davranırdınız?
-
22/10/2017, 20:40 #2
Valla Online'dan kısa sürede bu kdr samimi olanlar genelde normal olmuyor veya ilgisini çabuk kaybediyor hemen iki üç gün içinde bulusmak belki daha iyi bir sonuç getirir böyle kızlarda
Tabi kıza bok atmayalım hemen çabuk hamle yapmadığın için suç senin olabilir sıkılmıştir
-
22/10/2017, 21:00 #3
- Nereden
- Kırklareli
- Tebrik
- Konular
- 22
- Mentioned
- 0 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
-
22/10/2017, 21:04 #4
Ben sesli dusunuyorum deneyimledigim şeyler varsa onu yaziyorum çözüm verebilecek seviyede değilim
-
Tebrik - 1 HELAL BRO
exclusive789 HELAL BRO dedi
-
22/10/2017, 21:07 #5
- Nereden
- Kırklareli
- Tebrik
- Konular
- 22
- Mentioned
- 0 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
-
Tebrik - 1 HELAL BRO
verdict HELAL BRO dedi
-
23/10/2017, 09:56 #6
beyler onlineden tanıştığınız VE DAHA GÖRÜŞMEDİĞİNİZ kızlardan ne bekliyosunuz ki birşey beklemeyin ilgisi uçar gider daha görmemiş bile gerçekte. günde 3-4 mesaj rahat geliyo farklı kişilerden onlara. ve kafayada takmayın online bu biri olmazsa diğeri olur.
sorduğun soruya gelelim, mesaj at bi nasıl konuşucak soğukmu yapıcak normalmi konuşacak diye ona göre devam edersin.
-
23/10/2017, 23:44 #7
- Nereden
- Rome
- Tebrik
- Konular
- 26
- Mentioned
- 1 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
Biraz geç kalmışın buluşma için arkadaşlara katılıyorum ama online zaten zor ve bazıları her ne kadar ilgili olsa da saçma triplere giriyor ben önemsesem de takmıyorum
İstanbul'a gitmiş gezmeye tozmaya gitmişse arkadaşlarıyla vakit geçirirken ilgime ihtiyaç duymamıştır diye düşünürüm
Ya da herhangi bir sorun yaşıyor ve canı sıkkın yazmıyor yazamıyor
Yaz gitsin bea hatta ara ki şaşırsın bu amq dünyasında akıllılar düşünene kadar deliler çatur çutur sevişiyorama çok ilgi göstermezdim kısa konuşurdum ve mutlaka şunu derdim "Bİ ARKADAŞIMLA sinemadaydım karakter seni andırdı o da senin gibi şirindi" vs hayal gücünüze bırakıyorum
Suskunluğun merak uyandırmalı onda; konuşman ise merakını asla doyurmamalı...
-Peçorin
-
Tebrik - 1 HELAL BRO
exclusive789 HELAL BRO dedi
-
24/10/2017, 00:38 #8
- Nereden
- Ankara
- Tebrik
- Konular
- 371
- Mentioned
- 50 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
sen mesaj atarsın o önemli değil de. işi gücü yok mu bunun okulu bilmem ne. kafasına göre nasıl gidiyor be ne zaman döneceğim belli olmaz diyor.
senin şehrine ziyarete gelmiş olmasın bu ? esas yeri istanbul olmasın.
Karı kısmı da eyice çakal oldu yaw."Cemiyet Sıçmayı Önlemek içindir, sıçtığınız boku temizlemek için değil" - JoKeR
Cemiyette YAZAR olmak ister misin ? TIKLA ( Makale Altına Nickinizi yazın piliiz)
-
24/10/2017, 07:19 #9
- Nereden
- Kırklareli
- Tebrik
- Konular
- 22
- Mentioned
- 0 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)