Hello & Welcome to our community. Is this your first visit? Kayıt ol

User Tag List

Toplam 7 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 7 arası kadar sonuc gösteriliyor
    Üye DickWhitman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Rome
    Tebrik
    Konular
    26
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Tinder İnstaclose vol2

Her şey güzel muhabbet vs kız da yazıyor arada ben de biraz daha sık olarak yazıyordum

Konuşurken de aşırı eğleniyordu

Şöyle bir sıkıntı oldu bu kız da şehirdışına gitti 2 saat mesafelik ve çok nadir geliyor

"Aşkımız başlamadan bitti" dedi, "Şimdi sen gidiyorsun ya her yer sen kokacak" dedim durumu dalgaya aldık

Arada storye yorum atıyorum arada o atıyor muhabbet bu seviyedeydi.

Dün yorum attım iki kez sadece emoji kullandı normalde yazacak bir şey bulur

Şehirdışındaki bir hatun var ve arada hikayelerine yanıt vermek dışında dönene kadar nasıl elimde tutarım sorun bu

Kız da biraz ilginç. Işıklarda yarışan tiplerden ve aynı zamanda psikolog hani sosyal çevre de güzel sosyal bi hatun.

Fikirler ne?

Suskunluğun merak uyandırmalı onda; konuşman ise merakını asla doyurmamalı...
    -Peçorin

Üye thewomanizer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    3
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Johnny Delusion'ın 4. (5de olabilir) kategorisi. Entel/Özgür kızmış bu.

"Her şey sen kokacak" demen sence de itici değil mi biraz? Mesela burada hata yapmış olabilirsin, çok üstüne gitmişsin belki, ya da olması gerektiği gibi konuşamamış da olabilirsin.

Mesela optimist çok eğlenceli konuşurdu, ama eğlenceden çok kızla dalga geçerdi.

Bence sorunun 2 adım 1 geriyi yapamaman. Bunu daha önce de dedim ve sen bu tarz problemleri söylemeye devam edeceğim, sen kızı bir hedef olarak gördüğün için onu elde etmeye çalışıyorsun onunla eğlenmek yerine. Bu iş böyle olmuyor.

Bu nasıl aşılır dersen cidden bilemem. Belki kişilik tipindir hiç atamazsın, belki tecrübedir zamanla atarsın. Ama buraya yazarak gideremeyeceğinden adım gibi eminim. Sana önerim sadece eğlenmene bakman. Bilemiyorum belki de öyle yapmaya uğraşıyorsun ama demek ki olmamış.

Nereden
    Rome
    Tebrik
    Konular
    26
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mehteranı bilmiyorum konuda açtım (Mehteran) bir iki örnek yazsana konuya

Daha detaylı rapor yazıcam akşam konuşmalar vs genel hatlar olunca bazı şeyler eksik olmuş
    -Peçorin

Fetvacı Başı - Reyizz JoKeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Tebrik
    Konular
    371
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok bir şey yok ki neyin fikrini yazayım. selamın aleyküm alayküm selam kıvamında muhabbet daha.
    "Cemiyet Sıçmayı Önlemek içindir, sıçtığınız boku temizlemek için değil" - JoKeR

Cemiyette YAZAR olmak ister misin ? TIKLA
    ( Makale Altına Nickinizi yazın piliiz)

Nereden
    Rome
    Tebrik
    Konular
    26
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    B:günaydın
    K:iyi akşamlar
    B:yarın sabah yazsaydın günaydın diye .p
    K:hahahahaha kusura bakma pek girmiyorum
    -burdan hemen instaya geçtim-
    B:sorun değil zaten Pazar Pazar çalışıyorum
    K:ne işin vardı
    B:***** vs okudum sıkıcı araştırmalar
    Kek sıkıcı değil .)
    B:sıkıcı tanımın ne acaba .) bu arada az önce tinderda giremedim kusura bakma dedin ya
    K:sildim bile tinderı
    B:sen kusura bakma diyince aklıma “ asıl sen kusura bakma yanlış zamanda yazdım özür dilerim “ diyen adam geldi Buldun tabi benim gibi yakışıklıyı sil tabi hemmen .D
    K:hahahahahaha geceleği gördüm baktım senle oluru var dedim sileyim diğerlerine gerek yok hahahaha .D .D .D
    B:baktın benimle oluru var da dur bakalım ben aynı şeyi söyleyecek miyim .D Böyle yazsan ciddiye alacak çok adam var he her yerde söyleme sabah kapına çiçekle gelirler maazallah .D
    K:Sabah kapıma çiçekle gelecek adam varsa ben sosyal medyayı komple silerim
    B:kardeş bura türkiye ne beklion
    K:hahahahahahahha güzel troldü sağol
    B:rica ederim
    K:asla takipleşmicez galiba
    B:takipleşelim de tüm fotoğraflarımın altına kalp atmayasın sonra. Bu profil neler gördü hey .D (bi sikim gördüğümüz yok aslında)
    K:neler gördü kalp koymam ama alnına bu çocuk benim yazıp her gün düzenli story attırım
    B:aşkım yazmaj da yok. Cevap ver mesajım yazmak hiç yok. Alına yazı marjinalmiş o olabilir.
    K:hahahahahah cevap ver mesajıma ne ya kaldı mı öyle yüzsüzler
    B:sen daha iyi bilirsin sana neler yazıyorlardır neler .D gerçi ben de female hesap açmıştım oradan biliyorum az çok
    K:hahahahahaha sen ne yaşıyorsun ya hahahahahahahaha bana çok yazıyorlar da ben olduğum için değil dişi olduğum için genel olarak her kıza yazıyorlar yani
    B:zaten sana sen olarak yazsalar biri erkek arkadaşın olurdu (burada +1 aldığımı düşünüyorum). Gerçi seni tanımıyuorum belki de seni tanıyınca olmazlardı .D
    K: .D Allahtan psikoloji okuyorum (nalaka ben de anlamadım)
    B: terzi kendi söküğünü dikemez derler
    K:zaten şu an konumuz ben değilim sensin .D
    B:sağol nevi şahsına münhasır biri olduğumu düşündüğün için ben de öyle düşünüyorum .) anlat bakalım izlenimlerini
    Kkuduğun bölüm sende kafa yapmış ya da ot mot çekmişsin (yanlış tesptiler) genel ruh halin buysa trol yaşam biçimdir severim ama seninki psikopatlık galiba
    B:ceo ve psikopatların davranışları benzermiş bilior muydun. Her danışana psikopat dersen de soğan ekmek yersin ona göre .D
    K:züğürt tesellisi mi o kim çıkarıyor böyle şeyleri sdksdsj soğan sevmem de patso olur
    ---burada biraz psikoloji konuştuk---
    K:sen Tekirdağlı mısın
    B:yep
    K:başlamadan bitti aşkımız şu an .((
    B:kısmet değilmiş bi sigara yakarız uzaklara üfleriz yıldızlara bakaraj
    K:sağlık olsun kanka oluruz bize nolcak sdks
    B:yeterince var zaten olman için farklı olman lazım
    K:Farkımı gösteririm de üşengeç bi insanım kontenjan doluysa da sağlık olsun  gönül isterdi el ele göz göze ölelim ama nasip
    B:burada ne yazıyorsa o
    K:nerede
    B:alnımı gösteriyorum
    K:hahahahaha snap atsana
    K:nerelisin
    …
    K:yarışçıyım
    B:alıyım seni bi gece benim arabayı sür
    K:ben alıyım seni
    B:yavru .D
    K:hadi len
    B:alıcan mı beni yavru .D
    K:alıyım mı seni yavru

İki gün sonra snap attı biraz konuştuk çalıştığım yeri sordu falan. dört beştir böyle gidiyor.
    @JoKeR abi zaten bi şey olacak bi durum yok kızla tanıştım ertesi günü istanbula gitti. bir şey olmamasına olmamış tamamım zaten iyi anlatamamışım acele bi rapor olmuş. ben ŞUNU MERAK EDİYORUM bu uzak mesafedeki kadınlarla konuşurken nelere dikkat etmek gerek, hani istiyorum ki döndüğünde (atıyorum bi iki ay sonra) buluşalım istekli olsun. Gene yanlış bi kafada mıyım yoksa abi?

Uzun oldu ama diyaloglara ne diyonuz?
    Konu DickWhitman tarafından (19/10/2017 Saat 08:57 ) değiştirilmiştir.
    -Peçorin

Fetvacı Başı - Reyizz JoKeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Tebrik
    Konular
    371
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DickWhitman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben ŞUNU MERAK EDİYORUM bu uzak mesafedeki kadınlarla konuşurken nelere dikkat etmek gerek, hani istiyorum ki döndüğünde (atıyorum bi iki ay sonra) buluşalım istekli olsun. Gene yanlış bi kafada mıyım yoksa abi?

Uzun oldu ama diyaloglara ne diyonuz?
    Yanlış kafadasın. kafadaki en büyük yanlışı açıklıyorum.

"uzak mesafedeki kadınlarla konuşurken nelere dikkat etmek gerek".. aha burası..

yani uzak yakın bir şey değişmez konuşma konuşmadır.

uzun mesafe ilişkisi desen tamam iş farklı boyuta döner ve üzerine bir kaç kelam ederiz.

----

İhale batak oynamıyoruz ki sana diyim maça valeyi çek.
    yok as kız yap.

kozları topla..

hatta ihale batak oynadığımızı düşünelim. ulen eline ne kağıt gelecek bilmem ki.
    nasıl ki

ihale
    batak king
    okey
    satranç

yüzlerce sefer oynasan da her oyun farklı oluyor. bu da onun gibi.

her kadınla her konuşma farklı olur. sadece zamanla nasıl oynayacağını öğrenirsen kağıt oyunlarında
    bunda da nasıl konuşulacağını öğrenirsin.

ama gelen olarak konuşma güzel..

önemli olan .. sürekli sen mi arıyorsun? o da sana mesaj atıyor mu?
    mesaj yazdığın zaman sana ne kadar ilgili falan.

koz sayar gibi kadının ilgi işaretlerini sayacaksın.
    "Cemiyet Sıçmayı Önlemek içindir, sıçtığınız boku temizlemek için değil" - JoKeR

Cemiyette YAZAR olmak ister misin ? TIKLA
    ( Makale Altına Nickinizi yazın piliiz)

7. HELAL BRO verdict HELAL BRO dedi
    Nereden
    Rome
    Tebrik
    Konular
    26
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    -Gene yanlış kafada mıyım yoksa abi?
    +Yanlış kafadasın

@JoKeR Abi konuşmayı beğenmene sevindim cidden bilen adamın onayına ihtiyacım var şu ara

Uzak yakın mesafe ilişkisi vardır diye hani öyle düşündüm ben de. Mesafe artınca ilgi dozajı değişmeli ya da farklı bir şey yapmalı gibisinden sağol yorum için

Yazma meselesi değişiyor bir o bir ben diyelim ortalama olarak

İlgi değişiyor. Bazen ilgisiz oluyor o zaman konuşmayı çok uzatmıyorum, bazense baya ilgili mesela işimi kursumu soruyor gülüyor eğleniyor ve abi ben de burda öğrendiğim gibi ililere bakıyorum hani konuşası var mı benimle ne kadar ilgil neler soruyo vs gibi

İnstagramı dondurmuş. Numarayı alamadan... Bir hafta geçti istememiştim. Ben bu yanlış kafadan nasıl sıyrılacam bilmiyorum. Yanlış old bile bile almadım numarayı.
    -Peçorin