User Tag List
Toplam 32 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 10 arası kadar sonuc gösteriliyor
-
21/10/2017, 21:44 #1
Onlineden Sevgili ve ilgi sorunları
Değerli cemiyet dostları,
Yaklaşık bir ay önce Online’dan bir kızla tanıştım yaklaşık bir hafta sonra numara kapatması ve o kapatmadan bir hafta sonra buluştuk. İlk buluşmada kc yaptım ve bu olaydan sonra haliyle doğal olarak sevgili olduk. Bu olaydan Üç gün sonra ikinci buluşmamız oldu. Şimdi şöyle bir sıkıntım var ki ikinci buluşmadan sonra kız telefonlarımı açıyor fakat çok isteksiz konuşmuyor mesajları kısa cevaplı oluyor ne olduğunu sordum zaman moralim bozuk mutsuzum falan diyor. Yani ben kendisine bunu sordum zaman sebebini ben de bilmiyorum diyor. Ben üstüme düşen görevi yaptığımı düşünüyorum. İkinci buluşmamız bundan üç gün önce oldu ve son iki gündür WhatsApp’ta aktif olduğunu görüyorum çevrimiçi olduğunu sormamam gerektiğini düşünüyorum fakat maalesef sormaya devam ediyorum bu aslında doğru bir şey değil sorduğunda da arkadaşlarımla sohbet ediyorum sınıf grubuna bakıyorum ödevi için bakıyorum falan diyor. Ben şu anda kız kendine gelene kadar fazla bir şey yazmamayı ve umursamamayı tercih ediyorum sizce doğru mu yapıyorum? Çünkü mesaj atmaya devam edersem yapışkan davranacağını düşünüyorum. Yoksa bunun yerine kızın kendini daha iyi hissetmesi için devam etmeliyim yoksa umursamamalı mıyım görüşlerinizi bekliyorum
-
21/10/2017, 21:49 #2
fazla ustune düşmüşsündür sıkılmıştır muhtaçlık hissi geliştirmişsindir bunalmıştır
hiçbir kız tamamen yalnız değildir bunu unutmayın
açıkcası kızlardan erkekler gibi bağlılık beklemek utopik bir düşünce
surekli ilgi bombardımanı altındalar zaten
kısacası takılmaya takılacaksınız ama kızlardan ciddi ilişkide beklemeyin
her çicekten bal alın bağlanmayın
-
21/10/2017, 23:56 #3
bu konuda benimde desteğe ihtiyacım var tam bu noktada ne yapmalıyız? ilgiyi vermek mi kesmek mi?
-
22/10/2017, 00:14 #4
Arkadaşlar tam kanser geçmiş olsun, bende de bir tane vardı bundan zamanında sorunu da çözümünü de bilmiyorum. Ben ilk önce çok üzerine düşmüştüm daha da yüz bulup ayrılmak istemişti ayrıldıktan hemen sonra buna bir yabancı gibi davranmaya başlayıp başkalarıyla konuşmaya başlayınca geri dönmüştü karı. tabi bunun psikolojisi sıkıntılıydı sizdeki durum farklı olabilir.
ama şunu fark ettim o kızın mesela hemen enerjisi düşüp depresyona bağlayabiliyordu bir yere gidiyoruz tatile vs giderken kırk kat surat dışarıdan biri görse derki sevgili değiller geri dönelim desem oley diyecek sonra bi başbaşa kalıp sakinleyince eğlenmeye başlayınca 180 derece dönüyordu ben bu süreçte tabi hiç bozulmuyordum artık bu hareketlere aynı keyfim yerinde devam ediyorum. Özellikle yine garip mutsuzum ayaklarındaysa sevişince falan çok iyi geliyordu hatuna yavru köpek gibi oluyordu. Hani buradan 'hem kendinizi hem hatunu eğlendirmeye bakın, devam edin keyfinizce hiç bir şey olmamış gibi' şeklinde bir formul çıkabilir ve tabi sevişin veya uyuyun. benimkinde bunlar işe yarıyordu en azındanKonu verdict tarafından (22/10/2017 Saat 00:22 ) değiştirilmiştir.
-
22/10/2017, 00:54 #5
Aynı durumu şu anda bende yaşıyorum şunu diyebilirim karşı tarafta ağır sıkıntı var mutsuzluğu moral bozukluğu hastalığı eksik olmaz genel olarak zaten sorduğunuzda WhatsApp’ta aktifsin diye başka taraflarla konuşuyorum cevabını hiç bir zaman vermezler ya kuzenleri ile konuşurlar yada arkadaşları ile bir anda uykuları gelebilir bakarsınız gece 4'te online olur.
Sizin kafanızı karıştırarak devamlı onun etrafında dönmenizi ve enerjinizi sömürmeyi istiyor olabilir bir vampir gibi mantıken şunu düşünmemiz gerekiyor online de çok fazla zaman geçirirse ve aynı anda başka yerlere de laf yetiştirme olasılığı yüksek olabilir her kadına saldırılar oldukça yüksektir.
Kısa mesajlar bunu gösteriyor olabilir melela tm hım pki tsk cnm iyi geceler şeklinde aynı şeyleri zaman zaman yaşıyorum ama onun istediği bütün enerjimi vermeden dışarıdaki gerçek oyunlara yöneliyorum benden etkilendiği noktaları karşı silah olarak kullanıyorum gece eve gelene kadar devamlı saldırıyor. Burada keyif alıp suyun akışına bırakmak ve devamlı yeni hedefleri kovalamak gerekiyor. Yoksa işin içinden çıkamazsınız.
-
22/10/2017, 02:00 #6
Vay be bütün alfalar yaşıyomuş meğer ) Az önce aradım 1 saat konuştuk anladım ki kız mağdur edebiyatını oynuyor. Tam bir boşvermişlik havasında falan anı yaşıyorum diyor ne yapacağımı bilmiyorum hep negatif düşünüyorum 20 yıldır böyle falan filan. Onu oru halinden çıkarmak için elimden geleni yaptım sahip olduklarını onun sahip olduklarına sahip olamayan milyonlarca insana o kadar çok anlattım fakat hiçbiri faydalı olmadı en son dedim ki ben sana yardımcı olmak istiyorum fakat sen bu izin vermiyorsun o zaman benim yapabileceğim bir şey yok dedim sizce doğru mu?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-
22/10/2017, 02:06 #7
Valla hazır Joker falan aktifken bence ondan taktik al uzun uzadiya bu kıza uygulayacaksin çünkü hatalı olmamalı.
Ben Alfa değil de Alfa olmadigimdan yaşamıştım bunu. Alfa biri olsaydım muhtemelen o kızla ugrasmazdim çilesini derdini seveyim diyip tekmeyi basardım.
-
22/10/2017, 03:59 #8
Neyse ayrıldık zaten
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-
22/10/2017, 04:38 #9
ben bunu sosyal hayata bağlıyorum.Sürekli arkadaşlarıyla kızlarla dışarı çıkılan kızlarla konuşulan dönemlerde pek umurunda olmuyor.Ama başka yapacak şey yokken ona odaklanıyorsun.Şöyle düşünün burada kadınları benzetmem hoş olmayabilir ama:internetten kazak beğendin 3 tane.ikisi stokta tükenmiş pek takmazsın diğerini alırsın.Ama sadece 1 kazak beğenirsen o da stokta kalmayınca üzülürsün.Ne kadar çok kadın o kadar az üzüntü
-
Tebrik - 1 HELAL BROgreenway HELAL BRO dedi
-
22/10/2017, 06:34 #10
- Nereden
- Rome
- Tebrik
- Konular
- 26
- Mentioned
- 1 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
teşbihte hata olmaz ben de benzer dertten muzdaribim
konu online olunca çoğu kişi 31closeSuskunluğun merak uyandırmalı onda; konuşman ise merakını asla doyurmamalı...
-Peçorin