Hello & Welcome to our community. Is this your first visit? Kayıt ol

User Tag List

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 11 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 10 arası kadar sonuc gösteriliyor
    Üye pikachu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    6
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Question evlilik teklifi nasıl olmalıdır

Yakın bir arkadaşım evlilik teklifine hazırlanıyor ama karar verememiş nasıl yapacağına bana sordu kendimce bişeyler söyledim ancak size de sormak istedim değerli dostlarım. ( bir arkadaşım ekolü bilgi isteme hoş değil farkındayım ancak yardımcı olursanız sevinirim)

Mesela ben erkeğin diz çökmesine karşıyım kesinlikle buna biraz vurgu yaptım ancak diğer taraftan bir sürü şekilde evlilik teklifi mevcut. Haliyle kızların gerçeğe yakın veya uzak hayalleri oluyor. Aslında arkadaşım biraz da hayalcilikten şikayetçi. Hatta kız yönlendirmeye bile başlamış şöyle olmalı böyle olmalı diye. Bildiğin strese sokmuş bi teklif dağ gibi adamı bu konuda kendimden de bilgi olarak eksiklikler gördüm açıkçası.

Sonuç olarak İdeal evlilik teklifi önerileriniz nelerdir. Tabi kişiden kişiye ve çevreye göre değişebilir belki bilgi açısından arkadaşım mühendis sevgilisi akademisyen.

Üye thewomanizer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    3
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kızın sevdiği herkes, en sevdiği yemek, müzik, kıyafet ve bunların hepsinin bulunduğu bir parti. Ortada sen elinde gül, güzel bir konuşma "Seninle hayatımı birleştirmek, senden çocuğumun olacağını bilmek nasıl hissettirir bilir misin" gibi şeyler.

Herkes etrafınızda ortanızda siz. Gülü uzatırsın ve benimle hayatını birleştirip ölümsüz olmak ister misin? gibi bir soru. Cevabı belli, tebrikler artık evlilik yolundasın. İlerde ayrılınırsa götünde patlar dediklerin o ayrı O yüzden ben bööyle duygusal bir konuşma yapmazdım

Ya aslında her türlü şey yapılabilir, herkesin güzel fikirleri var bu sorun değil. Asıl önemli olan şudur;

"Güllerle çıkma teklif etmene, sinemada özel videolarla çıkma teklif etmene gerek yok. Çünkü kız senden hoşlanmıyorsa bunların hiç bir anlamı kalmayacak."

Fetvacı Başı - Reyizz JoKeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Tebrik
    Konular
    371
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    BU evlilik teklifi işleri de iyice boktan bir hal almaya başladı.

Sanki mevcut evliliklerden çok farklı bir evlilik yaşanacakmış gibi, evlilik teklifleri de acaip olmaya başladı.

ben kendim. yüzük müzük evlilk teklifi etmedim. evlenek amk dedim. evlendik

-------

Gelelim Fantazi evlilik teklifine.

Bak şimdi . Duvarda asılı bir tablo ya da poster varsa arkasına, yoksa satın alacaksın onun arkasına.

işte seni seviyorum benimle evlenir misin falan filan kafana göre ne istiyorsan onu yazacaksın. normalda arkası dönük değl bilmiyor tabe )

sonra akşam ortamı ayarlayacaksın. şarap mum çilek müzik vs vs. romantik güzel zaman geçireceksin. sonrasında sevişmek için yatak odasına alacaksın hatunu.

diyeceksin ki bugün farklı bir fantazi yapalım. Hatunun gözlerini bağlayacaksın. başlayacaksın sevişmeye. o sırada kalkacaksın tabloyu ters çevirip okunabilir hale getireceksin.
    yüzüğü ayarlayacaksın.

gözleri bağlı domaltacaksın. çat çat. işin bitince açacaksın gözlerini

karşıya bakacak benimle evlenir misin yazısını görecek... şokladıktan sonra geri dönecek sana bi bakacak elinde yüzük.

Hassiktir böyle evlilik teklifi mi olur diyorsunuz değil mi ?

aslında gerçekten çok güzel bir evlilik teklifi.

ama ön yargılar var. şov yapamıyorsun.

en kötü yanı şu..
    bu teklif sadece ikinizin arasında kalır. sonrasında ortamlarda sorduklarında nasıl evlenme teklifi etti diye anlatman imkansınz.

ama eğer ben evlenme teklif etseydim böyle ederdim..

tabi siz joker kadar deli değilsiniz o ayrı
    "Cemiyet Sıçmayı Önlemek içindir, sıçtığınız boku temizlemek için değil" - JoKeR

Cemiyette YAZAR olmak ister misin ? TIKLA
    ( Makale Altına Nickinizi yazın piliiz)

4. HELAL BRO Mr.Alpha, Arsle, wizard, verdict HELAL BRO dedi
    Üye DickWhitman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Rome
    Tebrik
    Konular
    26
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evlenesim geldi
    Suskunluğun merak uyandırmalı onda; konuşman ise merakını asla doyurmamalı...
    -Peçorin

Üye wizard - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Tebrik
    Konular
    29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şöyle bir durum var. Bu işin boku çıktı artık. Yıllardır, arkadaşlarım teklif etti, teklif edeni kameraya çektik falan derken oldukça sıkıldım bu işlerden.
    Kaldı ki daha ben bu işlere girişmeden bıktım.

Ama gördüğüm, bildiğim kadarıyla aktarayim.

Öncelikle şunu çok iyi biliyorum:
    Ne kadar uçarsan uç; değeri bilinmeyecek. Bir süre sonra etkisi azalacak ve bir daha ki sefere sizden daha iyisini bekleyecekler.

gördüklerim arasında en basit, kolay ve uygulanan yöntem, bir yere götürmek. yemek yiyip bir iki kadeh bir şeyler içtikten sonra,
    mekandakilerin 'oooooooovvvvvv' nidaları eşliğinde, sizin de biraz heyecanınızla, diz çöküp teklifi basıyorsunuz. 'Evet' diyor, şaşırmalar, ağlamalar,
    falanlar filanlar eşliğinde olay bitiyor.

Reyizin gerçek evlenme teklifi bence en mantıklısı. en insancası. Evlenelim mi? OK. Müthiş. Tamam.

En uçuk gördüklerimden biri, gizli parti. Bir arkadaşın doğumgünü partisi ayağına ortama giriliyor. Bir otelin terasında ki bir parti bu. Bir anda eleman diz çöküyor. (Bu şartlardan biri sanırım.

Ve yüzük DRONE ile birlikte geliyor. ÖHH AMK. Prodüksiyona bak.

Diyeceksiniz ki 'wizard. sen sihirbazsın. sen ne yapacaksın?'

Önce hatuna karar verelim de, gerekirse sahneden teklif ederiz. Sihirbazım olum ne bekliyorsunuz. :P

Dip Not: Joker Reyizin domaltıp geçirmeli evlilik teklifinde alacağınız tepki, hatundan hatuna değişecektir. Aman emin olmadan denemeyin. Keza hatunlar anlatmak istiyorlar bu teklif olayını.
    Yoksa bence şahane fikirmiş. Helal doktorum.

Saygılar.
    hokus pokus

7. HELAL BRO verdict HELAL BRO dedi
    Üye verdict - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    1
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben asla mizansen kurgulayacağımı sanmıyorum mesela, jokerinki gibi olmasını isterdim. domaltmalı olan değil, gerçekte yaptığı

bir de söz konusu çiftimiz zaten ilişkileri ciddiye binmeye başlayınca bu işleri sürekli konuşmuyorlar mı özellikle kadın sürekli erkeğine anlatmıyor mu zaten şöyle evlenelim böyle yapalım hayal kurma aşamasında. ama teklif kısmının aynı düğün gibi gösterişli olmasını istiyorlar, bir de sanki hiç haberim yoktu, evlilik bahsi hiç aramızda geçmezdi, hiç beklemiyordum temalı sahte romantizm kısmı beni öldürüyor. Ben nasıl evlenicem bilmiyorum ama amcalı halalı göbek atmalı bir ton borca girmeli düğün yapmayacağım diye kendime söz verdim.

Üye thewomanizer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    3
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı verdict Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben asla mizansen kurgulayacağımı sanmıyorum mesela, jokerinki gibi olmasını isterdim. domaltmalı olan değil, gerçekte yaptığı

bir de söz konusu çiftimiz zaten ilişkileri ciddiye binmeye başlayınca bu işleri sürekli konuşmuyorlar mı özellikle kadın sürekli erkeğine anlatmıyor mu zaten şöyle evlenelim böyle yapalım hayal kurma aşamasında. ama teklif kısmının aynı düğün gibi gösterişli olmasını istiyorlar, bir de sanki hiç haberim yoktu, evlilik bahsi hiç aramızda geçmezdi, hiç beklemiyordum temalı sahte romantizm kısmı beni öldürüyor. Ben nasıl evlenicem bilmiyorum ama amcalı halalı göbek atmalı bir ton borca girmeli düğün yapmayacağım diye kendime söz verdim.
    Bir adam vardı ekşiden 600.000 tl para ödedi düğününe. Ulan ne gülmüştüm salağa ya ahahh

Tebrik
    Konular
    1
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Memur maaşı ile yalılarda düğün yapmaya çalışan insanlar var ben tanıyorum, acıyorum bunlara.

Fetvacı Başı - Reyizz JoKeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Tebrik
    Konular
    371
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bizim bi abi vardı. Oğlana düğün yapacak ama para yok kredi çekecem dedi. dedim yapma etme düğün için kredi çekilmez.

JoKeR diye bilmiyi tabi beni sıradan bi adam. Dinlemedi. Gitti çekti krediyi. 3 yıllığına.. ya sonrası..

Oğlan 6 ay sonra boşandı. boşandıktan 1 yıl sonra da kız başkası ile bir daha evlendi.. bizim abinin daha 15 ay borcu vardı.

Hala da ödüyor..

"Cemiyet Sıçmayı Önlemek içindir, sıçtığınız boku temizlemek için değil" - JoKeR

Cemiyette YAZAR olmak ister misin ? TIKLA
    ( Makale Altına Nickinizi yazın piliiz)

Tebrik
    Konular
    1
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evlat acısı gibi oturmustur bünyeye be abi

Alta; @JoKeR dikkate alıyorum bundan sonra
    Konu verdict tarafından (19/10/2017 Saat 07:06 ) değiştirilmiştir.

Bu Konu için Tagler