User Tag List
Toplam 9 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 9 arası kadar sonuc gösteriliyor
Konu: Şizofrenik Sancılar
-
15/10/2017, 03:09 #1
- Nereden
- Kırklareli
- Tebrik
- Konular
- 22
- Mentioned
- 0 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
Şizofrenik Sancılar
1 hafta önce tanıştığım kız (facebook üzerinden.)
Kendisi nete pek giren bi tip değil yani giriyor girmesine ama birkaç dakika durup çıkıyor hemen. Bir hafta boyunca bana da böyle yaptı mesajlaşırken.. bi mesaj atıp çıkıyodu ardından yazdığım mesaja yarım saat 45 dakika ya da 1 saat sonra cevap yazıyordu kendisi. Az da olsa güzel şeyler konuşuyoruz. Flörtüm diyebilirim kendisine.
Dün hiç yazmadı, öğlene doğru bi mesaj attım akşam üstü cevap geldi. "Temizlik yapıyorum, akşam arkadaşlarım misafirliğe gelecek" diye.
Tamam dedim .
Ama bugün de mesaj yok?
Sizce sorun nedir? Çekiciliği sürdürdüğümden eminim. Kendisi güzel bir kız, hatta forumda gördüğüm bir posttan alıntı yapmıştım ona
"Gözlerin aynen kurt köpeğinin gözleri gibi diyerekten. Gülmüştü bula bula bunu mu buldun benzetecek diye
Acaba ben mi çok fazla düşünüyorum? Kafaya takıyorum??
Çıkamadım işin içinden.. Neden mesaj atmıyor bana? İhtimaller nedir?
-
15/10/2017, 03:21 #2
Online rahat olması bakımından avlanacak güzel bir yol ama maalesef yüz yüze buluşmadan yakınlık olmuyor.
İmkan varsa buluşma ayarla ama dediğine göre pek geri dönüş olmuyor yani yakınlık olmuyor gelmeye bilir.
Joker makalesinde bir kıza "İletişim istemiyorsan söyle o zaman ışık hızında kaybolurum" yazmıştı.
Bende kullanmıştım nazı azaltıyor bundan sonra kız hem vazgeçebilen biri olduğun için çekici geliyor kıza.
Uygun yerde kullan bunu yakınlaşma olursa olur olmazsa yol verirsin zaten. Kafana takmıyacaksın yazmış yazmamış diye. Etkilemeye çalışmıyoruz biz.
Oluruna bırak olacaksa olur zaten
HBA'nın dediği gibi "Bir erkeğin kalitesini vazgeçebildiği şeyler belirler."
-
Tebrik - 2 HELAL BROexclusive789, verdict HELAL BRO dedi
-
15/10/2017, 03:40 #3
- Nereden
- Kırklareli
- Tebrik
- Konular
- 22
- Mentioned
- 0 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
Ben mesaj atsam mı? Ne yazsam??
-
15/10/2017, 03:47 #4
-
15/10/2017, 05:06 #5
Yada hiç birşey yazma
Yada facede arkadasliktan çıkar bak bu olabilirKonu verdict tarafından (15/10/2017 Saat 05:10 ) değiştirilmiştir.
-
Tebrik - 1 HELAL BROexclusive789 HELAL BRO dedi
-
15/10/2017, 07:43 #6
1 hafta geçmiş bazen bende yaşıyorum geç yazmalar falan genelde ağırdan alma oluyor sonra ısınıyor.sende sürekli devam ediyorsa bana biraz önemsemiyor gibi geldi
yoksa çekim duysa kadın telefonuna bakmadan duramaz.
temizlik için olumlu bahane vermiş biraz ümit verici bir durum.yalnız sitem falan etme geç yazdığı için.
kız senden gerçekten ilgileniyorsa numarasını al sonra buluşma ayarla ,hızlandır işi yoksa zamanla soğuma başlar.ve mesajlarına ilerde cevapda yazmayabilir.
-
Tebrik - 1 HELAL BROexclusive789 HELAL BRO dedi
-
15/10/2017, 08:58 #7
abi online oyun raporları ne kadar çoğaldı, cemiyet geriye gitmeden öncede çok geliyordu. bu kadar strateji geliştirmeye değecek bişey değil hatta rapor yazmaya değecek bişey bile olmadığını düşünüyorum yanlız mıyım bu konuda?
online en rahat oyun, normal bildiğimiz kurallar ilk mesajı cevaplaması için ilginç bişey yaz ki profilin iyiyse naber de olur. cevap verir vermezse başksına yaz binlerce var. sonrasında yine bilinen kurallar normal oyunu oynar gibi devam online olduğu için tabikide farklı olacak onu açıklamak çok uzun sürer ama bilmeye pek gerek yok her detayı.
sorduğun soruya gelince, nedenler saymakla bitmez bu konuda makale bile vardı. atmıyosa atmıyodur sorgulamana gerek yok başkasına yazabilirsin.
-
Tebrik - 1 HELAL BROverdict HELAL BRO dedi
-
16/10/2017, 17:31 #8
İnternetten konuştuğun biriyle ciddi mi düşünüyorsun? Üzerine kız yazmayınca bozuluyorsun? Ve bunların üzerine 1 sayfa taktik mi veriliyor? Neden sadece basit düşünmeyi denemiyoruz?
@Expelliarmus Tam olarak demek istediğimi anlatmış. Online tarafında ciddi şeyler bekleyemezsin.Konu thewomanizer tarafından (16/10/2017 Saat 18:07 ) değiştirilmiştir.
-
Tebrik - 1 HELAL BROExpelliarmus HELAL BRO dedi
-
16/10/2017, 19:15 #9
Ciddiden kasıt ne bilmiyorum ama evlenen bile oluyor ben de zamanında Online'dan yürürken sonuç alıyordum ara ara. Oyundan haberim yoktu artık hiç denemiyorum bile çünkü gerçekte aktif olmanı engelliyor bahanen oluyor yani yeni gelişen adam için iyi değil gelişimini kısıtlar geciktirir bence
Sent from my SM-N7500Q using Tapatalk