User Tag List
Toplam 1 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 1 arası kadar sonuc gösteriliyor
-
15/10/2017, 01:49 #1
Kaldırım Köşesinde Şarj :)
Merhaba,
Bu olay üzerinden aylar geçti o zaman yazma imkanım yoktu ama hatırladıkça yüzümü güldüren bir olay olduğundan ve aylar geçmesine rağmen zaman zaman ekmeğini yediğim bir şey olduğu için sizlerle paylaşmak istedim.
O zamanlar üniversiteye yeni başlamışız, sınıftaki erkekleri (toplasan 6 kişi zaten) şarjlayıp ortamın lideri oldum.
Dedim böyle sap sap olmaz kızlarla da tanışalım bir gezi düzenledik. Nevşehir'in her yerini gezeceğiz 15 kişi felan olduk, saat belirleyip anlaştık ve ayrıldık.
Ama bir sorun var ben uyanamadım amk asdasd
Öğle civarı aradım bunları B: Ben S: sınıftan bir eleman
B: Gözüm neredesiniz ?
S: Ürgüpdeyiz, sıkıldık dönüyoruz üniversiteye
B: Olur mu len dönmeyin geçin Avanos ırmak kenarına geliyorum ben.
S: Tamam bir sorayım
Atladım otobüse gittim. Bunlar parkta kaldırım da oturuyor beni bekliyor
Orada sınıftakilerin göreceği bir yerde bebek arabasında bir bebe var şirin mi şirin aldım bunu seviyorum, mıncıklıyorum bunu (bkz: https://puacemiyeti.com/baba-figurun...cuklari-sevin/)
Şişirdim bir balon verdim annesine yoluma devam ettim (bkz: https://puacemiyeti.com/kadinlar-ve-balon-mucizesi/)
Sınıftakileri selamladım bir kız atladı hemen ;
k: Buğra bir daha organizasyon yapma uyuya kalıp gelmiyorsun
B: Kötü mü oldu kızım sayemde Nevşehir de yeşillik gördünüz işte
Bu da dahil diğer kızlar da baya üzerime geliyor ama ben etkilenmiyorum tabi.
Konu nereden bağladım hatırlamıyorum ama yapıştırdım Ayşe'nin dramı rütinini ama kendi kafama göre düzelterek yaptım. Ses tonumu, kelime vurgularımı öyle bir yapmışım ki sanki benim başımdan geçmiş gibi olaysonradan anlattıklarında ben bile şaşırmıştım.
Rutin gereği öyle bir tartışma ortamı oluştu ki aman aman herkesle sataşıyorum
Yaklaşık 30 dakika tartıştık. Dedim hadi gidelim artık kalktık durağa doğru gidiyoruz 3 kü kız grubu arkamdan bana bakıp bakıp kikirdiyor diyorum len ne oluyor ?
k: Pantolonun toz olmuş da
b: Beni taciz etmeyi bırakın artık bıktım adsafasf
Neyse bindik otobüse gidiyoruz bunlar diyor "bize tavla öğretin batak öğretin akşam da takılalım" ben pek iplemiyorum baya da ili aldım aslında ama sınıftan biri ile çıkmak istemiyorum sallıyorum bunları.
Aradan aylar geçti ama kızlar hala hatırlar "Ayşeyi anlatmıştın ki oturdum bu çocuk neler anlatıyor böyle" diye inanmaz gözlerle bakarlar.
Neticesi dostlar burada yazanlar boş şeyler yazmamış kullanın, kendinize göre kalibre edip eğlenin ve eğlendirin B)
He son olarak kendi düzenlediğiniz geziye geç kalmayın asdasdas.
İyi oyunlar
-
Tebrik - 3 HELAL BRO