Hello & Welcome to our community. Is this your first visit? Kayıt ol

User Tag List

Toplam 7 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 7 arası kadar sonuc gösteriliyor
    Üye optimist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    20
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Yenİ optİmİst

Selam beyler,benim ilk geldiğim zamanları bilenleriniz eminim ki vardır.Buraya geldiğimden beri bazı değişiklikleri anlatayım sizlere ki umudunuzu kayvetmeyin

ÖNCEDEN:Ben,bazı kızların hoşlandığı,ama açılamayan,bi kaç kızla dışarı çıkmış,sevgilisiz adamdım
    ŞİMDİ:Aynı anda 7 8 kızla konuşabilen,3 gün art arda farklı kızlarla dışarı çıkabilen,yiyişen,kızla birlikte uyuyan(sarhoştu aşırı seks yapmadım tarzım değil) AMA HALA SKOR YAPAMAYAN bir adamım..Bu ara bir tane sevgilim de var ama şehir dışında pek uzun sürmeyecek gibi 3 hafta filan oldu.

Artık kendimi daha rahat hissediyorum,dün bir kızla çıktım ilk defa gördüm arkadaşlarıylaydı,o kadar rahattım ki sanki yıllardır tanıyormuş gibi.Onlar da beni sevdi sanırsam.Kusurlarımın farkın da olup kendini seven bir adamım.
    Tek sorunum:Cinsellik anlamında bir şeyler yaşamakta sıkıntı var.Tavsiyelerinizi beklerim.

Üye thewomanizer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    3
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yaşını bilmiyorum ama 20den aşşağıda isen bro, cinsellik anlamında kötü olman problem değil. Gerçi 20 üzerinde de olsa problem değil, kadınlar anlayışla karşılıyorlar bence.

Senin postları biliyorum. Çok iyi konuşuyorsun bence, yazdıkların gerçekten çok mükemmel. Baştan çıkarmayı çok iyi kullanıyorsun. Tipin nasıldır bilmem ama tipin olmadan çok rahat kız tavlarsın bu kafayla, ki tavlıyorsun.

İlerleyen günlerde daha da profesyonelleşirsin bence.

Üye optimist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    20
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    saolasın kardeşim,en azından gözünde canlandırırsın beni,1.93 boyum var spor yapıp karikatür çizen biriyimdir

Tebrik
    Konular
    3
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı optimist Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    saolasın kardeşim,en azından gözünde canlandırırsın beni,1.93 boyum var spor yapıp karikatür çizen biriyimdir
    Oha o da çokmuş be. 190 üzeri olan bir arkadaşım vardı kızlar "çok uzunsun yanıma yakışmazsın" diye çıkmıyordu çocukla.

Üye Expelliarmus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    3
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı thewomanizer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Oha o da çokmuş be. 190 üzeri olan bir arkadaşım vardı kızlar "çok uzunsun yanıma yakışmazsın" diye çıkmıyordu çocukla.
    ben 1.91 im gayet yavşıyolar bende öyle bişeyle hiç karşılaşmadım womanizer. güzel giyinmiyodur veya kilosu çok zayıftır en az 85 90 kilo olması gerek veya arkadaşın kötü oyuncudur pek alakası yok yanıma yakışmazsın la filan ayrıca o nası söz amk

Üye verdict - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    1
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben de 191im harbiden de herkesin hoşuna gidiyor, ama aşırı kilolu veya zayıfsan bir sike yaramaz tabi. 170 ol sportif ol o zmn daha iyi

kilo oranı olarak fit olmalı onun dışında spor da yapmış olmalısın ben zamanında basketbol oynadığım için omuzlarım geniş kalçam sıkı vs fit bir adamım mesela(bu ikisi hangi boyda olursan ol olmazsa olmaz bence erkekte). lisedeyken bir sürü basketbol oynayan bu boylarda adam vardı benim gibi hepsinin de fiziği iyidi ve kızlar çoğuna ilgi gösteriyordu
    @Expelliarmus yağ oranın yüzde 15in üzerine çıkmadan 190lık bir adamın 90 kilo olması için baya kas kütlesi olması gerekir, öteki türlü güzel durmaz zaten yağ ile 90 kilo. hafif göbek falan olur.

Tebrik
    Konular
    3
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herkes farklı karşılanıyor demek ki. Ya da öz güveni düşükmüş arkadaşın.

Boyun ne önemi var ki gerçi. 170'de olsan 190'da olsan kadın milletinin umurunda değil aslında. Bunu hepimiz biliyoruz gerçi.