User Tag List
Toplam 7 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 7 arası kadar sonuc gösteriliyor
Konu: Yenİ optİmİst
-
12/10/2017, 20:18 #1
Yenİ optİmİst
Selam beyler,benim ilk geldiğim zamanları bilenleriniz eminim ki vardır.Buraya geldiğimden beri bazı değişiklikleri anlatayım sizlere ki umudunuzu kayvetmeyin
ÖNCEDEN:Ben,bazı kızların hoşlandığı,ama açılamayan,bi kaç kızla dışarı çıkmış,sevgilisiz adamdım
ŞİMDİ:Aynı anda 7 8 kızla konuşabilen,3 gün art arda farklı kızlarla dışarı çıkabilen,yiyişen,kızla birlikte uyuyan(sarhoştu aşırı seks yapmadım tarzım değil) AMA HALA SKOR YAPAMAYANbir adamım..Bu ara bir tane sevgilim de var ama şehir dışında pek uzun sürmeyecek gibi 3 hafta filan oldu.
Artık kendimi daha rahat hissediyorum,dün bir kızla çıktım ilk defa gördüm arkadaşlarıylaydı,o kadar rahattım ki sanki yıllardır tanıyormuş gibi.Onlar da beni sevdi sanırsam.Kusurlarımın farkın da olup kendini seven bir adamım.
Tek sorunum:Cinsellik anlamında bir şeyler yaşamakta sıkıntı var.Tavsiyelerinizi beklerim.
-
13/10/2017, 02:43 #2
Yaşını bilmiyorum ama 20den aşşağıda isen bro, cinsellik anlamında kötü olman problem değil. Gerçi 20 üzerinde de olsa problem değil, kadınlar anlayışla karşılıyorlar bence.
Senin postları biliyorum. Çok iyi konuşuyorsun bence, yazdıkların gerçekten çok mükemmel. Baştan çıkarmayı çok iyi kullanıyorsun. Tipin nasıldır bilmem ama tipin olmadan çok rahat kız tavlarsın bu kafayla, ki tavlıyorsun.
İlerleyen günlerde daha da profesyonelleşirsin bence.
-
13/10/2017, 17:27 #3
saolasın kardeşim,en azından gözünde canlandırırsın beni,1.93 boyum var spor yapıp karikatür çizen biriyimdir
-
14/10/2017, 18:05 #4
-
14/10/2017, 20:58 #5
-
14/10/2017, 21:12 #6
ben de 191im harbiden de herkesin hoşuna gidiyor, ama aşırı kilolu veya zayıfsan bir sike yaramaz tabi. 170 ol sportif ol o zmn daha iyi
kilo oranı olarak fit olmalı onun dışında spor da yapmış olmalısın ben zamanında basketbol oynadığım için omuzlarım geniş kalçam sıkı vs fit bir adamım mesela(bu ikisi hangi boyda olursan ol olmazsa olmaz bence erkekte). lisedeyken bir sürü basketbol oynayan bu boylarda adam vardı benim gibi hepsinin de fiziği iyidi ve kızlar çoğuna ilgi gösteriyordu
@Expelliarmus yağ oranın yüzde 15in üzerine çıkmadan 190lık bir adamın 90 kilo olması için baya kas kütlesi olması gerekir, öteki türlü güzel durmaz zaten yağ ile 90 kilo. hafif göbek falan olur.
-
16/10/2017, 17:55 #7
Herkes farklı karşılanıyor demek ki. Ya da öz güveni düşükmüş arkadaşın.
Boyun ne önemi var ki gerçi. 170'de olsan 190'da olsan kadın milletinin umurunda değil aslında. Bunu hepimiz biliyoruz gerçi.