Hello & Welcome to our community. Is this your first visit? Kayıt ol

User Tag List

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12
Toplam 15 adet sonuctan sayfa başı 11 ile 15 arası kadar sonuc gösteriliyor
    Üye valera777 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    istanbul
    Tebrik
    Konular
    46
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Cemiyet Neden Yavaşladı

bu cemiyetin en güzel yanı içinde valera'nın olması

avlanmayı seven adam ..

2. HELAL BRO Admin HELAL BRO dedi
    Member blackwind - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    13
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Cemiyet Neden Yavaşladı

Cemiyetin yavaşlamasının sebebi , artık insanların yavaşlıktan hoşlanmaması. Bir şey okumak için telefondan operayı aç ,siteye gir ve giriş yap.

Okumaya başla ,nereden başlayacağını bilmeden ,random mode on.

Aklında kalanları bilmem ama benim aklımda kalmıyor birçok şey ve bir de bunları yazmak zorundayım.

Yani uzun uğraşılara sebep oluyor.(en azından benim için)

Bir öneride bulunmak isterim.
    Cemiyete bir googleplay uygulaması yapılsa ,hem hızlı hem daima online olup tek clikte girilebilecek,eminim işimizi kolaylaştırır.

Aklımda dangerousun dediği gibi siteyi fahişe olarak kullanmak vardı ,ama şu aralar eskiye nazaran daha hareketli bir forum olduğu için bana lezzet verdi bundan vazgeçtim.

Lakin eninde sonunda olacak budur. Gerçek dostlukların (reelde tanışmayı kastediyorum)kurulmadığı bir site malesef fahişe olarak görülmeye mahkum.

Eminim kadîm olanlar birbiriyle tanışıyordur..

Ama siz de haklısınız. Siteye gelenlerin çoğu kadın avcılığı için geliyor. Siz de gördünüz ki hayat kadın değil. Yoruldunuz işinize bakıyorsunuz
    Seni tanıyan son kişi öldüğünde ,doğmamış olacaksın.

Senior Member aleajactaest - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Tebrik
    Konular
    9
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Cemiyet Neden Yavaşladı

Önceden gönüllülük usulü, düzensiz ve plansız yapılan işler bir plana sokulsun ve Joker’in işleri bölüşülsün. Ustalardan herkes sitede 1 ay yöneticilik yapacak, mesajlara cevap verecek, rapor, kendi hayat deneyimlerini vs. yazacak, kendi ilgi alanı olduğu konularda içerik üretecek. Diyelim Ocak ayı Richy’nin, Şubat ayı bilmem kimin... Örneğin bahar geliyor diye bi toplantı düzenleyecekler, toplayacak gençleri dışarı çıkaracak.. Joker bir maestro gibi bunları yönetecek. Sırasını savan başkasına devredecek görevi. Adam bilecek ki Mart ayında ben görevliyim, siteyi seviyorum ona bi katkı sunayım, ama aynı zamanda da normal yaşantısını da sürdürebilecek. Joker de bu adamı bi şekilde onore edecek.

Böyle canlı bir ortam olunca başka insanlar da gelip kendileri içerik üretmeye başlayacaklar, içlerinden çok yüksek IQ’lu adamlar çıkacak, yetişecek ve böyle devam edecek.

Bunun dışında video yapılsa bile bu bence “reklam” “tanıtım” gibi bi şey olmalı, sitenin cemiyet yapısı korunmalı. Sonuçta “biz bize” konuşuyoruz, samimi bir ortam var, ortaya dökülürse videolar gibi o samimi ortam kaybolur diye düşünüyorum. Buna dikkat etmek lazım.

Üye denondj - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    32
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Cemiyet Neden Yavaşladı

Herkesi yavaş yavaş siteye çekiyorum beyler farkettiyseniz. Joker, Richy, cırcır .. hatta Wizard merakından askerden yazdı :silly:

Ama siz de haklısınız. Siteye gelenlerin çoğu kadın avcılığı için geliyor. Siz de gördünüz ki hayat kadın değil. Yoruldunuz işinize bakıyorsunuz
    Hayatın her yerine kadınları da koymak güzel.. Zamanını yönetebiliyorsan sorun değil yani bu.. Hatun yoksa niye çalışıyorum ki alla allaaa :lol: .. Karnın doyuyorsa, sevişeceksin arkadaş..

Siteyi canlı tutan kaliteli içeriktir, bir de forumdaki arkadaşlık ve gelişme ortamıdır. Herkes birbirine destek olduğu ve el verdiği sürece, bu bir yaşam döngüsü haline bile gelir. Ki amacımız da bu döngüyü sağlamak olmalıdır. Ben, joker veya hangi üye sonsuza kadar yanınızda olabilir ki, gelişme çaba ve emek isteyen bir şeydir. Bu süreçte de cemiyet ekosistemini oluşturmak için yeni üyeleri paylaşmaya davet ediyorum ve sevgilerimi sunuyorum hepinize. :kiss:

B)
    Wake Up
    Kick Ass
    Repeat!

Hiç Mesaj Yazmamış Adam accjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    0
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Cemiyet Neden Yavaşladı

Cemiyete daha önce başka bir kullanıcı adı ile üye olmuştum.

Yoğun geçen iş hayatıydı vs., derken devamını getiremedim, tam da billuriyeci gibi.

https://tr.wikipedia.org/wiki/Simyac%C4%B1_(roman)

Yeni üyelere kısıtlama koymak çok da doğru bir yaklaşım olmayacaktır, kanısındayım.

Şahsım adına, zaten kendime ayırabileceğim kısıtlı zamana sahibim.

Cemiyette yavaşlama var mı, değerlendirmeyi yapana göre değişir.

Cemiyet kaliteli bir içeriğe sahip.
    Son makalenin şu bölümü bile, bana göre faydalı;
    Hala unutmam. Elinde fotoğraf makinesi bankta oturan iki kıza yanaştı ve “ Pardon ben fotoğrafçıyım ve gördüğüm güzelliklerin fotoğrafını çekiyorum. Şimdi de çok güzel bir şey gördüm ve fotosunu çekmek için sizden izin almam lazım” dedi önce. Ve devam etti. “hemen arkanızda çok güzel bir çiçek var ama siz orada otururken çekemiyorum. İzin verir misiniz?” dedi.