User Tag List
Toplam 9 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 9 arası kadar sonuc gösteriliyor
-
12/04/2016, 02:29 #1
- Nereden
- hatay
- Tebrik
- Konular
- 7
- Mentioned
- 0 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
ilişkideki yular meselesi
Eski ilişkimde yuları kızın eline tamamen vermiştim.Tabiki tekmeyi yemem fazla gecikmedi.
ne yapalım bu yuları kaptırmamak için en önemlisi farz edelimki bi sonraki ilişkimizdede kaptırdık o yuları nasıl geri alalım kızımızın ellerinden.Değerli pualar bu konudaki görüşlerinizi bekliyorum.
Tüm umudunuzu kaybetmek özgürlüktür.
Çünkü herşeyinden kurtulursun..
FightClub
-
12/04/2016, 02:50 #2
"hkanayd" post=52503 Nickli Üyeden Alıntı
Kedi-iplik teorisini düşün. Kedi ipliği tamamen kaparsa ne olur? Sen anladın gerisini
Arada bir yuları kızın eline vermekte bir sakınca yok. Ulaşılmaz değil zor adam olmalısın, bunu bilinçli olarak değil karakterinin bir parçası haline getirmelisin. Sonuçta karşındakinin de mantıklı, bilinçli ve duygulara sahip bir insan olduğunu unutmaman gerekir. O da her şeyin en az senin kadar farkında!
Jokerin sevdiğim bir sözü var: Cemiyet sıçtığını temizlemek için değil. Sıçmayı önlemek için vardır. Bayılıyorum şu lafa
Sen sıçtığın boku temizlemeye çalışırsan boku her yere bulaştırabilirsin.
Fakat, doğru malzemeyle sıçtığın yeri bal dök yala da yapabilirsin. Bahsettiğim bu olay içinde; bütün dinamiklere hakim olman lazım, tecrübeli olman lazım. En önemlisi de kaybetmekten korkmaman lazım
-
12/04/2016, 06:35 #3
- Nereden
- Isparta
- Tebrik
- Konular
- 24
- Mentioned
- 0 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
Bro sana bi hikayemi anlatim
Bi ara bi kız arkadaşım vardı adıı xx
sürekli olup olmadık zamanlarda ''Beni gerçekten seviyomusun'' gibi sorular sorardı bende hakettigi
cevabı verirdim.
Bu zamana kadar kızı bütün erkek arkadaşları onu sevdigini söyleyince yular kızın elindeydi
ama bende tek kelime duyamadı kendi eliyle yuları benim elime verdi
Şöyle bi teori var yuları istiyosan küçük küçük şeyler iste küçük oldugu için sorun etmez ama
ama bunları toplarsan bit bütün ederHikayenin geri kalan kısmı henüz yazılmadı !
-
12/04/2016, 09:03 #4
- Tebrik
- Konular
- 11
- Mentioned
- 0 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
Dışarıda ki klonların %99 u koyun sürüsü.
İnsanlar iki nedenle yönetilmeye eğilimlidir:
Ya zayıf karakterleri ya da zaafları.
Sen üçüncü gruba gir.
Karakterini geliştir,yeri geldiğinde sevdiğin insanlara zaaflarını ödül olarak sun ve onu elde et.
O zaman ilişkide ki tek yular senin elindekiler olur.Yaşam korkakları sevmez.
-
13/04/2016, 02:14 #5
- Nereden
- Ankara
- Tebrik
- Konular
- 371
- Mentioned
- 50 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
ilişkide bazı dengeler vardır ama siz eğer bu dengenin adını yular olarak koyarsanız bence sıkıntı yaşarsınız.
Yani yuları kızın eline mi verdim. Yoksa yular bende mi açılarından yaklaşırsanız olaya ilişki daha hızlı bir şekilde boka sarar.
ne demek istiyorum şöyle izah etmeye çalışayım.
Kız bir şey yapıyor ve sen normalde bunu kabul edecekken ulen yuları mı veriyorum diye kendi kendine tribe girersen ve buna gereksiz bir direnç gösterirsen işler zora girer.
ya da diğer taraftan aslında sallamayacağın bir şeyi. yuları elime alayım hesabına kasarsa yine benzer bir sıkıntı olur.
YULAR dediğin gelinen noktanın ismidir.
kız seni bunaltır da bunaltır ve sen de istemeye istemeye tüm tavizleri verirsen en sonunda bi bakmışın ki kendini yuları kızın elinde bir beygir gibi hissedersin.
evet. bak burada temel kelime var dikkak et.
Taviz
buna dikkat etmek gerekli. tavizleri verirken ne kadar isteyip ne kadar istemediğine ve sonuçlarına dikkat edeceksin.
ama beni be kadar seviyorsun sorusuna çok seviyorum demek taviz sayılmaz aksine güzeldir. ha ama sen seviyorum dedin diye hemen canını yakmaya kalkıyorsa
hooop. bi dakka dur orda diyeceksin.
böyle böyle ilişkileri öğreneceksiniz.
unutmamanız gereken diğer husus ise..
her ilişkinin kendine has dinamikleri olduğu."Cemiyet Sıçmayı Önlemek içindir, sıçtığınız boku temizlemek için değil" - JoKeR
Cemiyette YAZAR olmak ister misin ? TIKLA ( Makale Altına Nickinizi yazın piliiz)
-
13/04/2016, 19:36 #6
- Tebrik
- Konular
- 32
- Mentioned
- 7 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
Bu kadar az cümleyle bu kadar iyi açıklanmazdı valla, adam Joker
...
Wake Up
Kick Ass
Repeat!
-
14/04/2016, 04:22 #7
- Nereden
- istanbul
- Tebrik
- Konular
- 46
- Mentioned
- 31 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
ilişkide güç dengesi vardır .. bu ilk saniyeden bellidir .. bunu iki tarafta bilir ..
güçlüysen güçlüsündür ..
güçsüz olup güçlü görünürsen bi zaman sonra sıçarsın
güçlü başlayıp gücü kaybedersen yine sıçarsın
siz siz olun
güçlü olunavlanmayı seven adam ..
-
Tebrik - 1 HELAL BRO
exclusive789 HELAL BRO dedi
-
11/01/2018, 12:14 #8
- Nereden
- Eskişehir
- Tebrik
- Konular
- 8
- Mentioned
- 2 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
Yani halıya sıçtığı zaman içinden "sıçtı ama neyse" diye geçiştirmeye başlamak ufak ufak yuların kayması oluyor, köpek bizi dolaşmaya çıkardığında da tuttuğu şey tasma değil "yular" oluyor anladığım kadarıyla ehehe)
Sıkıntı aman yuları vermiyim derken köpeği dışarı çıkarmamaktan çıkıyor, sonrada götünüzde patlıyor (bkz: Javert)
Hani oyunu hiç bilmeyen ilişkiye ezik başlayıp, ezik bitiriyor.
Bir şeyler bilip çabalayan, umursamaz sevimli piç başlıyor sonra eziğe dönüşüyor.
Artık belirli bir seviyeye gelende de poblem yular meselesi olmuyor genelde (genelde!!)Konu Javert tarafından (11/01/2018 Saat 12:17 ) değiştirilmiştir.
İnsanlar iki çeşit: aldatılanlar, aldatıldığının farkında olmayanlar
-
12/01/2018, 02:05 #9
- Nereden
- Ankara
- Tebrik
- Konular
- 371
- Mentioned
- 50 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
yani ilişkilerde bir güç dengesi, efenim bir yular bir halıya sıçtı durumları falan var ama bu konuyla alakalı şöyle bir şeyden bahsetmem gerekiyor.
Şimdi hatun bi hareket yapıyor. Elemanın o an içinden aslında kadına bir tepki vermek gelmiyor. yani ruhsal olarak itiraz etmek istemiyor ya da sinirlenmiyor ama buralarda okuduklarından dolayı acaba tepki vermeli miyim?
diye kendi kendine soruyor. Diyelim ki tepki vermeye karar verdi ama olmuyor.
yani ısmatlama olmuyor zira kadın en içten gelen haliyle bertaraf ediyor tüm olayı.
o bakımdan duygu mantık dengesine de dikkat etmek gerekiyor."Cemiyet Sıçmayı Önlemek içindir, sıçtığınız boku temizlemek için değil" - JoKeR
Cemiyette YAZAR olmak ister misin ? TIKLA ( Makale Altına Nickinizi yazın piliiz)
-
Tebrik - 1 HELAL BRO
DickWhitman HELAL BRO dedi