Hello & Welcome to our community. Is this your first visit? Kayıt ol

User Tag List

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12
Toplam 17 adet sonuctan sayfa başı 11 ile 17 arası kadar sonuc gösteriliyor
    Hiç Mesaj Yazmamış Adam Eifell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Yeni bir ilişkiye başlarken

Alıntı "theflash" post=52087 Nickli Üyeden Alıntı
    Alıntı "Eifell" post=52084 Nickli Üyeden Alıntı
    Bilmem ki en azından şimdilik ne olduğumuzu bilelim diye teklif
    Ettim
    Dostum peki bu teklifine ne cevap aldın?
    Yani arkadaş olmak istiyorum sadece beni kırma diye aonladım
    Kendiside kabul edildi diye yazdı sonunda sırıtma işareti yani

Hiç Mesaj Yazmamış Adam Eifell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Alıntı "Dangerous" post=52088 Nickli Üyeden Alıntı
    Bak şimdi sana kızı bağlayacak KESİN taktiği veriyorum.

Öncelikle kıza prensesler gibi davranmalısınnn kaaarşiiiim, mes-elaaaa kızın çantacuğunuuu taşımalısın tabiiii, tabiiii tabiiiii sakın bunu yapmıyorum deme hmy:

Narindir kızçeler, bir yerlerine bişey olmasın di mi ama, sürekli iltifat etmelisin şöyle güzelsin, böyle datlusun, şöyle yirim, böylee koparırım, bakmaya kıyamıyorum..vs. bunlar senin en büyük silahların.

Savaşı kazanmak istiyorsan sürekli dıkşın dıkşın yapmalısın

Soraaaacımaa mutlaka çiçek alıyorsun her gün, gül almanda fayda var. Kırmızı olsun tabisiiiii, ha bir de şiirlerini eksik etme, kendin yazma siktir et ne uğraşacaksın di mi okumakla falan internette ara biraz bulursun göpgözeeeel şiircikleeer. Onu ne kadar sevdiğini belli edecek şiirler iliştir güllerin yanına.

Bak arkadaşlık teklifini kabul etmiş. Bu da demektir ki doğru yoldasın kankeytaaa, aynen bu şekilde devam et, kızın da gönlü var sende zaten. Arkadaşlarına falan soruştur emin olmak için.

Veeeeee son adıııım çıkma teklifi

Bu en önemli adımımız, güzel bir teklif mektubu hazırla. Yine iltifatlarrrr, iltifatlar, şiirler

Gözlerine vuruldum güzelim,
    Hadi gel bize gidelim

Ya da siktir et bunu akrostişşşşş yaz, valla çok etkileniyorlar. Gözleri parlıyor pıtırcıklarınn :P ayyy yirim onları :silly:

Evet bakalım elimizde ne var şimdi;

1 adet akrostiş şiir
    1 adet kurutulmuş gül(koku moku koy buna accuk koksun yahucuuğma)
    1 adet mektup
    1'den fazla iltifat
    Veeee 1 adet zarf( zarf değilde onu kapatırken yalaması çok zevkli gardaşlarım herkese yalamayı tavsiye ederim )

Bak aklıma ne geldi o şiiri yazacağın kağıdın kenarlarını da accuk ucundan yak, daha bir romantik oluyor, kızın senlen çıkmayacağı bilemm yoksa çıkar

Bunları güzelce hazırladığına göre zarfı okul çıkışı kızçenin çantasına koyuyorsun bir şekilde nasıl koyarım deme accuk kafayı çalıştır gardaşcağızımm.

Bunları harfiynenn yaparsan mutlu sona erişirsin, yapamazsan gel buraya daha ince taktiklerle devam edeceğiz.

(bkz: serenat nasıl yapılır)
    (bkz: kız kaçırma)
    Sanırım dalga konusu yaptığınızı düşünüyorum

YAZAR Boğaç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Tebrik
    Konular
    14
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Alıntı "Eifell" post=52092 Nickli Üyeden Alıntı

Öncelikle kıza prensesler gibi davranmalısınnn kaaarşiiiim, mes-elaaaa kızın çantacuğunuuu taşımalısın tabiiii, tabiiii tabiiiii sakın bunu yapmıyorum deme hmy:

Narindir kızçeler, bir yerlerine bişey olmasın di mi ama, sürekli iltifat etmelisin şöyle güzelsin, böyle datlusun, şöyle yirim, böylee koparırım, bakmaya kıyamıyorum..vs. bunlar senin en büyük silahların.

Soraaaacımaa mutlaka çiçek alıyorsun her gün, gül almanda fayda var. Kırmızı olsun tabisiiiii, ha bir de şiirlerini eksik etme, kendin yazma siktir et ne uğraşacaksın di mi okumakla falan internette ara biraz bulursun göpgözeeeel şiircikleeer. Onu ne kadar sevdiğini belli edecek şiirler iliştir güllerin yanına.

Bak arkadaşlık teklifini kabul etmiş. Bu da demektir ki doğru yoldasın kankeytaaa, aynen bu şekilde devam et, kızın da gönlü var sende zaten. Arkadaşlarına falan soruştur emin olmak için.

Bu en önemli adımımız, güzel bir teklif mektubu hazırla. Yine iltifatlarrrr, iltifatlar, şiirler

Hadi gel bize gidelim

Ya da siktir et bunu akrostişşşşş yaz, valla çok etkileniyorlar. Gözleri parlıyor pıtırcıklarınn :P ayyy yirim onları :silly:

1 adet akrostiş şiir
    1 adet mektup
    1'den fazla iltifat
    Veeee 1 adet zarf( zarf değilde onu kapatırken yalaması çok zevkli gardaşlarım herkese yalamayı tavsiye ederim )

Bak aklıma ne geldi o şiiri yazacağın kağıdın kenarlarını da accuk ucundan yak, daha bir romantik oluyor, kızın senlen çıkmayacağı bilemm yoksa çıkar

Bunları güzelce hazırladığına göre zarfı okul çıkışı kızçenin çantasına koyuyorsun bir şekilde nasıl koyarım deme accuk kafayı çalıştır gardaşcağızımm.

Bunları harfiynenn yaparsan mutlu sona erişirsin, yapamazsan gel buraya daha ince taktiklerle devam edeceğiz.

(bkz: serenat nasıl yapılır)
    Sanırım dalga konusu yaptığınızı düşünüyorum
    Aslında burada bütün cevapları vermiş dangerous. Anlayana sivrisinek saaz, anlamayana davul zurna az :whistle: :whistle:
    Durma.

Member whisqeyy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    11
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Tabi ki öyle dostum :lol: Sen yemeği önüne hazır bekliyorsun.Burası bunun için geleceğin son yer.

Burası sana malzemeyi ve tarifi verir.Tuzunu,baharatını ne zaman atman gerektiğini söyler.

Diyeceksin ki ver tarifi OKU dostum,makaleleri yut,forumla yasak ilişkiye gir.

Sonra işler yolundan çıkacak gibi olursa gel elbet çare bulunur.
    Yaşam korkakları sevmez.

Üye Aşkadamı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    ankara
    Tebrik
    Konular
    16
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

ah be yavrum bu yazıyı başka kişilerden 50 kere okudum cevaplarda genelde böyle oldu cemiyeti karıştır arkadaşım

adamların anlatmaya takati kalmadı ,azcık okuyun kendi süzgecinizden geçirin,hazır yemek fayda getirmez

senin bu sorduğun soru başlı başına bir konu ve ben sana yazsamda bunları temelleri olmadan sen de bir bok olmaz yani

o yüzden sen oku...
    Titre Ve Kendine Gel

Üye Püre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Isparta
    Tebrik
    Konular
    24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Hadi gel bize gidelim

1 adet akrostiş şiir
    1 adet mektup
    1'den fazla iltifat

Bunları harfiynenn yaparsan mutlu sona erişirsin, yapamazsan gel buraya daha ince taktiklerle
    BRO ENERJİN ÇOK SÜPER LAN YAZMADAN EDEMEDİM MORUK
    Hikayenin geri kalan kısmı henüz yazılmadı !

Fetvacı Başı - Reyizz JoKeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Tebrik
    Konular
    371
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

bu makaleyi okumadan başlama :evil:

http://www.puacemiyeti.com/makaleler...rin-rengi.html

"Cemiyet Sıçmayı Önlemek içindir, sıçtığınız boku temizlemek için değil" - JoKeR

Cemiyette YAZAR olmak ister misin ? TIKLA
    ( Makale Altına Nickinizi yazın piliiz)