Hello & Welcome to our community. Is this your first visit? Kayıt ol

User Tag List

Toplam 2 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 2 arası kadar sonuc gösteriliyor
    Member tugrul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Tebrik
    Konular
    25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Gaerlanıyorum

Plazada rahat davrandığım ve diğer şirketlerdeki kadınlarla kolay muhabbet kurabildiğim, reddedilmediğim için iş arkadaşlarımın arasında 2 kişi ortaklaşa beni gearlıyor.

Gül geç ve esprili cevaplarla geçiştirmeye çalışyorum ama polemiğe çekiyorlar konuyu. Artık uğraşmak ve cevap vermek istemiyorum ama böyle yaparsam ciddiye aldığımı düşünüp daha çok üzerime geleceklerini biliyorum.

2 kişiden birisi dinci ve yobaz karakterli birisi yani kadınla konuşuyorsam kafası direk am göt olaylarına gidiyor o tarz şeyleri ima ediyor. Kendi çaresizliği yaşayamadıklarından ötürü kıskançlık belirtisi olarak görüyorum. Diğeri de sevgilisine bağlılığı olan birisi gözü dışarıda, gizli kapaklı birşeyler yaşamayı seven ancak bu tarz şeyleri dile getirmeyi sevmeyen ve yabancı kadınlarla konuşmaktan çekinen birisi.

Diğer arkadaşlardan birisi bana destekçi çıkıyor birisi de ortada dolaşıyor manüplatör tarzında bi orayı destekliyor bi beni destekliyor.

Gaer yemeyi iyi durumda olduğumun bir göstergesi olarak algılıyorum ancak. Devamında yapacağım hamleler önemli ve bu sebepten fikirlerinize ihtiyacım var. Nasıl hareket etmeliyim?

Üye Scorpion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Tebrik
    Konular
    15
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Gaerlanıyorum

başta iyi birşeydir fakat karşıdan senin tavırlarının nasıl algılandığı önemli

zaman zaman cevap vermeyip gülüp geçerek üstünlüğü sağlarsın

zaman zaman da çatır çatır hazır cevaplarınla

tabi bunun için öncelikle hazırlıklı olman lazım

her ne kadar sen olmasan da başkaları sürekli bir açık kovalama peşindedir

paranoyakça değil ama tetikte olmakta ve gelebilecek tehditlere göre kafada birşeyleri olması önemli

EŞEĞE BİNMEDEN ATA BİNMEYİ ÖĞRENEMEZSİN