User Tag List
Toplam 2 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 2 arası kadar sonuc gösteriliyor
Konu: Gaerlanıyorum
-
17/02/2016, 23:43 #1
- Nereden
- İstanbul
- Tebrik
- Konular
- 25
- Mentioned
- 0 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
Gaerlanıyorum
Plazada rahat davrandığım ve diğer şirketlerdeki kadınlarla kolay muhabbet kurabildiğim, reddedilmediğim için iş arkadaşlarımın arasında 2 kişi ortaklaşa beni gearlıyor.
Gül geç ve esprili cevaplarla geçiştirmeye çalışyorum ama polemiğe çekiyorlar konuyu. Artık uğraşmak ve cevap vermek istemiyorum ama böyle yaparsam ciddiye aldığımı düşünüp daha çok üzerime geleceklerini biliyorum.
2 kişiden birisi dinci ve yobaz karakterli birisi yani kadınla konuşuyorsam kafası direk am göt olaylarına gidiyor o tarz şeyleri ima ediyor. Kendi çaresizliği yaşayamadıklarından ötürü kıskançlık belirtisi olarak görüyorum. Diğeri de sevgilisine bağlılığı olan birisi gözü dışarıda, gizli kapaklı birşeyler yaşamayı seven ancak bu tarz şeyleri dile getirmeyi sevmeyen ve yabancı kadınlarla konuşmaktan çekinen birisi.
Diğer arkadaşlardan birisi bana destekçi çıkıyor birisi de ortada dolaşıyor manüplatör tarzında bi orayı destekliyor bi beni destekliyor.
Gaer yemeyi iyi durumda olduğumun bir göstergesi olarak algılıyorum ancak. Devamında yapacağım hamleler önemli ve bu sebepten fikirlerinize ihtiyacım var. Nasıl hareket etmeliyim?
-
25/02/2016, 09:44 #2
- Nereden
- İstanbul
- Tebrik
- Konular
- 15
- Mentioned
- 1 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
Gaerlanıyorum
başta iyi birşeydir fakat karşıdan senin tavırlarının nasıl algılandığı önemli
zaman zaman cevap vermeyip gülüp geçerek üstünlüğü sağlarsın
zaman zaman da çatır çatır hazır cevaplarınla
tabi bunun için öncelikle hazırlıklı olman lazım
her ne kadar sen olmasan da başkaları sürekli bir açık kovalama peşindedir
paranoyakça değil ama tetikte olmakta ve gelebilecek tehditlere göre kafada birşeyleri olması önemli
EŞEĞE BİNMEDEN ATA BİNMEYİ ÖĞRENEMEZSİN