Hello & Welcome to our community. Is this your first visit? Kayıt ol

User Tag List

Sayfa 1 Toplam 5 Sayfadan 123 ... SonuncuSonuncu
Toplam 42 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 10 arası kadar sonuc gösteriliyor
    Üye Aşkadamı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    ankara
    Tebrik
    Konular
    16
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

sevgilimden ayrıldım ilişkide yenilere tavsiyeler

arkadaşlar sevgilimden ayrıldım bir sürü olay yaşadık 5 ay sürdü bende oda haksız olduğumuz zamanlar oldu.

yılbaşında ayrıldık ve beni engelledi ama ben unutamıyorum çok acı çekiyorum

nasıl kendimi düzeltebilirim başka kimseyide istemiyorum şuan hayatımda !

TAVSİYELER EN ALTTA OKUMAK İSTERSEN

Titre Ve Kendine Gel

Hiç Mesaj Yazmamış Adam Kameri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    7
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

sevgilimden ayrıldım

Rahat edecegin bir yere otur sirtinada minder koy dik otur.gozleri kapat burnundan 4 snyede nefes alarak diyaframini doldur 8 snyede burnundan ver diyaframini bosalt hareket etme nefesine odaklan 10 dk bunu yaparsan sakinleseceksin her kotu hissettiginde bunu yap yapmiyosanda keyfin bilir
    Alarm kur

Member Ragnar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    11
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

sevgilimden ayrıldım

Kameri kardeşim tasak mi geciyon adamla

Neyse kardeşim.Geri dönüş ne kadar cemiyete ters olsada (bkz.cemiyet sicmayi önlemek içindir sictiginiz boku temizlemek için değil.)

Sen bize olayları üstün koru bi anlatirsan bilgimiz dahilinde yardımcı oluruz.
    Ne durumdasin bilmiyorum ama kıza mesaj dosuyorsan bi şekilde hemen son ver ve buraya yazmaya başla yardımcı oluruz

Senior Member eabalioglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    13
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

sevgilimden ayrıldım

Eckhart Tollenin kitaplarını okuduğum zaman anladığım bir nokta vardı.Mutlu olmayı da mutsuz olmayı da kendimiz seçiyoruz.Mutlu olmak için sevgilinden ayrılmamaya yüksek not almaya işinde başarılı olmaya gerek yok.Bunlar toplumun kendine şartlandırdıkları Kirpi vardı hatırlarsınız

Ondan oğendiim kadarıyla egonuzu parçalamanız gerekiyor.
    Hayatınızı ahbşu sınavdan yuksek not alsam şu arabayı satın alsam şu kızı siksem diye düşünmeyin.
    Eğer hayatınızın mutluluğunu kadınlara bağlarsanız anca egonuzu tatmin edersiniz

Senior Member Dangerous - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    19
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

sevgilimden ayrıldım

Jokerin bununla ilgili bir makalesi mi vardı, yazısı mı vardı, yoksa başka birisinden mi duymuştum tam emin olmamakla birlikte;

ilişki sırasında eğer sevgilini hayatının merkezi yaparsan, o seni bıraktığında öyle göt gibi ortada kalırsın.

Hatta bu durumlarda hatun kızımız ilişki bittikten sonra açar saçlarını, yapar makyajını, çeker minisini, topuklusunu cilveli cilveli gezmeye başlar ortalıkta ve tabi ki akbabalar tarafında sortiler çoktan başlamıştır bile.

Oysa ki sen istediğini yap sana kızlar gelip yazmaz, o ortamları yeniden yaratabilmek için uğraşman, didinmen lazım.

Kadın yerleşiktir, erkek göçebe...

Kadın yeni sahibini bekler, erkek ise yeni yerler arar. Ülkemizde bu durum kadının lehinedir, çevrede bir sürü akbaba vardır, hatta bazen sen orada olsan bile ataklar gelir.

Sonuç olarak dostum.

Yaptın bir mallık, onu hayatının merkezine koydun. Ya o acını yaşayacaksın, içeceksin, bazen ağlayacaksın, hayat sana batacak, her şey anlamsız gelecek ya da bir yolunu bulup barışacaksın.

Sen ortaya sıçmışsın.

Unutma cemiyet sıçtığını temizlemek için değil, sıçmamak içindir.

Nasıl barışabilirim diye de sorma?

İlişkiyi yaşayan, kızla konuşan, beden dilini, ses tonunu bilen sensin, neye kızar, nasıl kızar bunları anlayan sensin. Bu yüzden Joker dahil kimse yardım edemez sana.

İlişkiler satranç gibidir ve milyonlarca olasılık vardır. Cemiyet sana sadece nasıl iyi oynanırı gösterir gerisi senin yeteneklerine kalmıştır.
    Hayat masal gibidir; ne kadar uzun olduğu değil, ne kadar iyi olduğu önemlidir.

6. HELAL BRO exclusive789 HELAL BRO dedi
    Nereden
    ankara
    Tebrik
    Konular
    16
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

sevgilimden ayrıldım

Dangerous seni takip ederim yazılarında hoşuma gider. Öncelikle cevabın için teşekkür ederim.

ama ben ilişkimi nasıl düzeltebilirim diye sormadım zaten,sevgilimden ayrıldıktan sonra bu içimdeki

acıyı nasıl geçirebilirim kendimi nasıl düzeltebilirim dedim.

Dostum dediğin gibi kızla aramı düzeltmek konusunda kimse yardımcı olamayacağı için buraya uzun uzadıya yazmadım.

çünkü ortada 5 ay var bana 2 sene gibi gelmiş bir ilişki @Dangerous ve bu benim onun için yaptığım onca şeyden sonra deyim yerindeyse ağzıma şıçtı.

hayatımın merkezine aldım diyebilirim ama kız çok mantıklı bir kızdı hayatımda gördüğüm en mantıklı kız onun ve benim yaptığım hataları maddeler halinde yazıcam bu yazım öbür arkadaşlarada öernek olsun.

1.kız kıskanılmak istemiyor erkek arkadaşlarıylada takılmak istiyor banada karışmıyor biz olgun bireyleriz sana güveniyorum diyor ilk sorunumuz bu şekilde patladı çünkü ben herşeye okeyim ama tek başına erkeklerin olduğu ev ortamlarında bulunmasını istemiyordum tabiki dinlemedi.

2.sürekli anlattıklarını unutuyordum beni önemsemiyorsun diye kavga ediyorduk (benim hatam)

3.çok geçimsiz biriydi arkadaşları bile doğru düzgün yoktu bencildi ve aşırı kinciydi.(onun hatası)

4.kız beni hayatının merkezine almadı başta bende onu almadım ama sürekli ağlayarak sen neden umursamazsın diyerek sürekli bu konudan kavga ederek hayatımın onu hayatımın merkezi yapmamı sağladı.

5.ilişkimizde saygı yoktu bana aşağılayıcı şekilde konuşuyordu bazen kavgalarımızda bir çok defa uyardım anlamadı (onun hatası)

6.ilişkimiz ilk başladığı zamanlarda bir sürü sıkıntısı vardı onun için elimden geleni yaptım bilmiyorum hatamı yaptım çünkü ilişki bunu ister. (nötr)

7.ondan çok fazla şey öğrendim gerçekten ikimizde birbirimizi seviyorduk.(ilişkimizi yürüten faktör)

8.beni hiç aramıyordu onu hep ben arıyordum ve sürekli onun için birşeyler yapıyordum (çünkü hayatımın merkezine almıştım halbuki o beni almadı)

9.söz dinletemiyordum karakter olarak ayrı dünyaların insanlarıydık(o özgürlüğüne düşkün bir hippi gibi davranıyor ben modern türk genci rahat ama okadarda değil yani!) hayattan beklediklerimiz benzer ama...

10.bomba burda beyler ipleri onun eline vermiştim her zaman alttan alan bendim(bu konuda ilişkinizde dikkat edin bana ders oldu bu).

11.yüzyüze görüştüğümüzde yaşadığımız sıkıntılardanda dolayı onun bir sürü problemi vardı mutlu olamıyorduk.bazen çok mutlu oluyorduk tabi birde sevişirken

12.inanılmaz sinirli agresif biriydi sürekli böyle o yüzden doğru düzgün arkadaşıda yoktu zaten

13.3 hafta görüşemedik bilmiyorum bize birbirimizden soğumak için yeterli bir vakit oldu bu olaylardan sonra ilişki şöyle bitti birde Dangerous 'Unutma cemiyet sıçtığını temizlemek için değil, sıçmamak içindir.bu konuda haklısın ama benimde onunda sıçtığı yer oldu ve evet başka erkekler bulur ama benim kadar onu düşünenini sabırlısını bulabilir mi bilmiyorum.

14.bana duygusuz hissiz diyordu.o üzüldüğünde üzülmüyormuşum birşeyin farkında değildi beni bu hala o getirdi sen kendinden soğut sonrada üzülmüyorda

15.çok sakin kaldım bazı kavglarımızda bikere azına şıçtım çok mutlu olmuştu bunlar bana tecrübe oldu tabi.

16.beni düşünmüyordu soğuk davranıyordu sevgisini çok hissettirmiyordu bu yüzden bende o hale geldim karşılıklı oluştu.

17.güvensizlik yarattım ilikide bi kız arkadaşımı kıskandı hata ettim o konuda ama düzelttim dürüst olarak bence çok güvenmiyordu bana

şimdi ayrılmamıza geleyim eğer buraya kadar okuyup bana katlandıysanız aq

3 hafta görüşemedik 2 hafta onun sınavları vardı arıyordum soğuk bir şekilde telefonu açıyordu. sürekli yazıyordum seni seviyorum,seni özledim gibi hasta olmuştu ilgilendim ama onun umrunda değil gibiydi,ve aradım farklı üniversitedeyiz bu arada gidip gelmekte zor canım yanına geliyimmi 2 haftadır görüşemiyoruz dedim telefonda o ise:derslerim var hayatım anca yılbaşında görüşürüz yazdı ben çok kızdım çünkü özlememişti beni 2 hafta görüşmediği birini 1 saat olsa bile çağırır insan sonra arkadşlarıyla kampüste buluştu tabi 1 2 saat 2 hafta geçti tabi böyle son haftada ben uzaklaştım bu sefer o bana karşı uğraş verdi o söyledi seni seviyorum seni özledim bende seni seviyorum yazamıyorum tabi bu merak etti sürekli yazan çoçuk bıraktı çünkü soğudum artık o başladı yazmaya bende seni seviyorum özledim fln yazıyorum ama son hafta hep o yazıyor derslerımde var 4 tane aq.

yılbaşından önceki gün ağlayarak aradı beni neyin var hayatım anlat lütfen dedim bilyiroum 3 hafta görüşemedik ama yarın görüşcez bak bu işte ben hiç ince değilmişim sürekli kavga ediyormuşuz yüzüme kapadı telefonu ben elli kere aradım açmadı, sonunda rahat bırak yazdı bana.aradım tekrar kavga ettik kapadık ayar oldum abi bana hiç bişey anlatamıyormuş lan salak okadar hayatım anlar dinliyorum seni dedim bunu tüm ilişkimizde yaptım kavga etmişti dedimki seni önyargıyla dinlemicem birdaha sonra anlatmadı tabi neyse o bana içini kustu ben ona bitti ilişkimiz

(geliyor en baba hata dostlar)yılbaşında dayanamadım yazdım alkolün aq ben niye yazdıysam tülay seni çok seviyom geridön versiyonuna bağladım biraz sonra bu olmayacağını çocuk oyuncağı olmadıgını bu ilişkinin söyledi bende yarın konuşalım dedim güzel fotolarımızı yolladım aq eski güzel konuşmları fln

ve sabah oldu bunu bi çocuk takip etmiş ama cocuk göderilerini beğeniyordu bunun, çocuk instragramdan takip etmiş bunu lan biZ AYRILDIKTAN SONRA, ULAN öküz ne var bunda deme çünkü çocukla konuşuyor biliyorum yani telefonuda verdi bence

ben ayar oldum çocugu biraz tehdit eder gibi yazdım sevgilisi olan kızla konuşulurmu ayıp değilmibir daha uyarmam yazdım (aq tehdit etmek nedirla mallaştım burada sizde cevap olarak bunu yazcaksınız )

sonra kıza dedim sen bunla konuşuyomusun evet dedi 2 senelik arkadasım hem istediğimi yaparım rahat bırak beni bana neden söylemedin arkadaşın olduğunu bin tane arkadasım var hepsını sanamı söylicem dedi.dedimki takipleşcek zamanı iyi ayarlamışssınız yazdım niyet belli o dertlerını oç na açıyor muhabbet diyorlar azcık boş bıraktım aq olanlara bak(emin değilim ama tahmin )

ben cocuga tekrar arkasıymıssın bilmiyodum kıza bunu yolama sakın dedim,bu bebe sen gönder sonra kız bdaha arkadaşlarımı tehdit etme başına yıkarım bu dünyayı demesinmi aq engelledi her yerden tamam haklısında engellencek kadarda abatma yani aq

neyse böyle bitti arkadaşına son yaptıgımdan pişmanım başka hiç bir seyden pişman değilim yazdım oda böylesi iyi oldu dedi böyle bitti içimden ayrıldıktan sonra 5 gündür salak bir acı var sürekli iyi anlarımız aklıma geliyor aslında bitmesi iyi oldu biraz 1 saatttir uğraşıyom aq güzel bi cevap yazın iyi kötü anlıyım bende dostlar artık aktif olarak burdayım.
    Titre Ve Kendine Gel

Nereden
    ankara
    Tebrik
    Konular
    16
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

sevgilimden ayrıldım

bu arada öbür arkadaşlara teşekkürler

bu nefes eğitimi ne lan ebru şallı mısın

eyvallah deneyelim ...
    Titre Ve Kendine Gel

Member whisqeyy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    11
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Yanıma kolamı mısırı mı alıp tv karşısına oturup popüler bir günümüz türk dizisi izlemiş gibi oldum kardeşim yazını okurken.Yani bir ilişkide yaşanabilecek(soğumalar,kavgalar,atışmalar,ak� �l oyunları)olayların bir çoğu yaşanmış neredeyse.

Keşke sana oktay ustadan sihirli bir yiyecek,içecek tarifi versem de tüm bunların acısı geçse :cheer:

Bunların dışında yazını okurken şunu fark ettim:Hangi yazı,makale olduğunu bilmemekle beraber sanki tüm bunları cevabı makalelerin satırları arasında gizli gibi hissettim.Sanki daha önce okumuşum da heh bak bu aşkadamına göre diyecekmişim gibi.Takdiri sana kalmış.

Ayrıca birkaç çocuğa tehdit mesajları ipleri onun ellerine verme vb kural dışı hatalar olmuş sanırım -ki sende bunların farkındasın senin için tecrübe olduğuna inanıyorum.

NOT:Yazımı tamamen yanında olduğumu bilmen için yazıyorum.Benden çok büyük tavsiyeler bekleme şu an için.Acın acımızdır kardeşim (değil mi cemiyet ?).Bu işten çok büyük tecrübelerle sıyrılacağını düşünüyorum.

Arkana bakma.Kim bilir seni daha ne kızlar bekliyor
    Yaşam korkakları sevmez.

Nereden
    ankara
    Tebrik
    Konular
    16
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

eyvallah kardeşim biraz uzun soluklu oldu.
    Titre Ve Kendine Gel

Senior Member Dangerous - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    19
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

sevgilimden ayrıldım

Alıntı "Aşkadamı" post=51269 Nickli Üyeden Alıntı
    Dangerous seni takip ederim yazılarında hoşuma gider. Öncelikle cevabın için teşekkür ederim.

ama ben ilişkimi nasıl düzeltebilirim diye sormadım zaten,sevgilimden ayrıldıktan sonra bu içimdeki

acıyı nasıl geçirebilirim kendimi nasıl düzeltebilirim dedim.

Dostum dediğin gibi kızla aramı düzeltmek konusunda kimse yardımcı olamayacağı için buraya uzun uzadıya yazmadım.

çünkü ortada 5 ay var bana 2 sene gibi gelmiş bir ilişki @Dangerous ve bu benim onun için yaptığım onca şeyden sonra deyim yerindeyse ağzıma şıçtı.

hayatımın merkezine aldım diyebilirim ama kız çok mantıklı bir kızdı hayatımda gördüğüm en mantıklı kız onun ve benim yaptığım hataları maddeler halinde yazıcam bu yazım öbür arkadaşlarada öernek olsun.
    Gardaşım öncelikle sizleri bilmem de benim amacım gerçek aşkı bulmaktır, bu pualık tırıvırısına da o yüzden merak saldım ve şu günlerde de açıkçası ayaklarım yere pek değmiyor, düşün her gün ergenler gibi mesajlaşıyoruz hatun kızımızla ops: . kızlar falan hikaye. Yanımdan taş gibi bir hatun mu geçiyor kimin sikinde?? bakmıyorum bilee.

Benim kastettiğim olay bu değil.

Yani bir kızı hayatının merkezine de koyabilirsin ama geri kalan her şeyi dışlama. Kız arkadaşlarınla sırf o istemiyor diye konuşmamazlık yapma, arkadaşlarına vakit ayır.

Mesela durman gerektiği yerde gidip kızı aramışsın ya da mesaj atmışsın. Yanlış hareketler yapmışsın, ben çok eminim ki eğer onun dışındas ki hayatın biraz daha geniş olsaydı üzerine bu kadar düşmeyecektin.

1.kız kıskanılmak istemiyor erkek arkadaşlarıylada takılmak istiyor banada karışmıyor biz olgun bireyleriz sana güveniyorum diyor ilk sorunumuz bu şekilde patladı çünkü ben herşeye okeyim ama tek başına erkeklerin olduğu ev ortamlarında bulunmasını istemiyordum tabiki dinlemedi.
    Bunu baştan konuşup halletmeniz gerekirdi.

2.sürekli anlattıklarını unutuyordum beni önemsemiyorsun diye kavga ediyorduk (benim hatam)
    Hata falan yok, olabilir.

3.çok geçimsiz biriydi arkadaşları bile doğru düzgün yoktu bencildi ve aşırı kinciydi.(onun hatası)
    Bence bu senin sonradan oluşan fikrin, eğer başındna beri böyle düşünüyorduysan ne bok yemeye sevgili oldun

4.kız beni hayatının merkezine almadı başta bende onu almadım ama sürekli ağlayarak sen neden umursamazsın diyerek sürekli bu konudan kavga ederek hayatımın onu hayatımın merkezi yapmamı sağladı.
    Kız aslında doğru olanı yapmış, yani seninde bir zamanlar yaptığın ama sonrasında ilişkinin yularını kıza verdiğin.

5.ilişkimizde saygı yoktu bana aşağılayıcı şekilde konuşuyordu bazen kavgalarımızda bir çok defa uyardım anlamadı (onun hatası)
    Madem bu kadar ters davranışları var, neden başladın be bro hmy:

6.ilişkimiz ilk başladığı zamanlarda bir sürü sıkıntısı vardı onun için elimden geleni yaptım bilmiyorum hatamı yaptım çünkü ilişki bunu ister. (nötr)
    Yapılması gereken bu zaten.

7.ondan çok fazla şey öğrendim gerçekten ikimizde birbirimizi seviyorduk.(ilişkimizi yürüten faktör)
    Şu öğrenme kısmını sen daha fazla yapmalısın. Ne olursa olsun, erkek daha iyi olmalı bu konuda.

8.beni hiç aramıyordu onu hep ben arıyordum ve sürekli onun için birşeyler yapıyordum (çünkü hayatımın merkezine almıştım halbuki o beni almadı)
    Dediğim giib ilişkinin yuları çoktan gitmiş

9.söz dinletemiyordum karakter olarak ayrı dünyaların insanlarıydık(o özgürlüğüne düşkün bir hippi gibi davranıyor ben modern türk genci rahat ama okadarda değil yani!) hayattan beklediklerimiz benzer ama...
    Bak bir daha soruyorum neden başladın?

10.bomba burda beyler ipleri onun eline vermiştim her zaman alttan alan bendim(bu konuda ilişkinizde dikkat edin bana ders oldu bu).
    Önceki maddelerde güzelce anlattın bunu bize

11.yüzyüze görüştüğümüzde yaşadığımız sıkıntılardanda dolayı onun bir sürü problemi vardı mutlu olamıyorduk.bazen çok mutlu oluyorduk tabi birde sevişirken
    Bence sadece sevişirken mutlu oluyordunuz (sadece tahmin :side: )

12.inanılmaz sinirli agresif biriydi sürekli böyle o yüzden doğru düzgün arkadaşıda yoktu zaten
    Neden, neden, neden daha kaç defa sormam gerekecek acaba bu soruyu

13.3 hafta görüşemedik bilmiyorum bize birbirimizden soğumak için yeterli bir vakit oldu bu olaylardan sonra ilişki şöyle bitti birde Dangerous 'Unutma cemiyet sıçtığını temizlemek için değil, sıçmamak içindir.bu konuda haklısın ama benimde onunda sıçtığı yer oldu ve evet başka erkekler bulur ama benim kadar onu düşünenini sabırlısını bulabilir mi bilmiyorum.
    Halen pua'lık oturmamış bu cümlenin aslında " benim gibisini yarrak bulur" olması gerekirdi. Tabi sadece lafta değil

14.bana duygusuz hissiz diyordu.o üzüldüğünde üzülmüyormuşum birşeyin farkında değildi beni bu hala o getirdi sen kendinden soğut sonrada üzülmüyorda
    Kızı sevdim lan ben manipülatif bitch

Manipülasyon nedir, nasıl yapılır, kime yapılır, neden yapılır bu konuyu biraz incele sen. Bunları aslında senin yapman lazım a.q :evil:

15.çok sakin kaldım bazı kavglarımızda bikere azına şıçtım çok mutlu olmuştu bunlar bana tecrübe oldu tabi.
    Kadınlar ağızlarına sıçılmasından hoşlanan tek türdür herhalde bu evrende :lol: yeri geldiğinde bundan inanılmaz bir zevk alırlar.

16.beni düşünmüyordu soğuk davranıyordu sevgisini çok hissettirmiyordu bu yüzden bende o hale geldim karşılıklı oluştu.
    Kaçan kovalanır hesabııııııııı, sen de bol bol kovaladın :angry:

17.güvensizlik yarattım ilikide bi kız arkadaşımı kıskandı hata ettim o konuda ama düzelttim dürüst olarak bence çok güvenmiyordu bana
    Lan belki de en doğru şeyi yapmışsın a.q, KISKANACAK...

Avucunun içinde olmadığını bilecek senin, bir gün gidebileceğini, senden emin olmayacak hiçbir zaman...

http://puacemiyeti.com/makaleler/ili...ri-kovala.html

HBO'ya saygılar :P

şimdi ayrılmamıza geleyim eğer buraya kadar okuyup bana katlandıysanız aq

3 hafta görüşemedik 2 hafta onun sınavları vardı arıyordum soğuk bir şekilde telefonu açıyordu. sürekli yazıyordum seni seviyorum,seni özledim gibi hasta olmuştu ilgilendim ama onun umrunda değil gibiydi,ve aradım farklı üniversitedeyiz bu arada gidip gelmekte zor canım yanına geliyimmi 2 haftadır görüşemiyoruz dedim telefonda o ise:derslerim var hayatım anca yılbaşında görüşürüz yazdı ben çok kızdım çünkü özlememişti beni 2 hafta görüşmediği birini 1 saat olsa bile çağırır insan sonra arkadşlarıyla kampüste buluştu tabi 1 2 saat 2 hafta geçti tabi böyle son haftada ben uzaklaştım bu sefer o bana karşı uğraş verdi o söyledi seni seviyorum seni özledim bende seni seviyorum yazamıyorum tabi bu merak etti sürekli yazan çoçuk bıraktı çünkü soğudum artık o başladı yazmaya bende seni seviyorum özledim fln yazıyorum ama son hafta hep o yazıyor derslerımde var 4 tane aq.

yılbaşından önceki gün ağlayarak aradı beni neyin var hayatım anlat lütfen dedim bilyiroum 3 hafta görüşemedik ama yarın görüşcez bak bu işte ben hiç ince değilmişim sürekli kavga ediyormuşuz yüzüme kapadı telefonu ben elli kere aradım açmadı, sonunda rahat bırak yazdı bana.aradım tekrar kavga ettik kapadık ayar oldum abi bana hiç bişey anlatamıyormuş lan salak okadar hayatım anlar dinliyorum seni dedim bunu tüm ilişkimizde yaptım kavga etmişti dedimki seni önyargıyla dinlemicem birdaha sonra anlatmadı tabi neyse o bana içini kustu ben ona bitti ilişkimiz

(geliyor en baba hata dostlar)yılbaşında dayanamadım yazdım alkolün aq ben niye yazdıysam tülay seni çok seviyom geridön versiyonuna bağladım biraz sonra bu olmayacağını çocuk oyuncağı olmadıgını bu ilişkinin söyledi bende yarın konuşalım dedim güzel fotolarımızı yolladım aq eski güzel konuşmları fln

ve sabah oldu bunu bi çocuk takip etmiş ama cocuk göderilerini beğeniyordu bunun, çocuk instragramdan takip etmiş bunu lan biZ AYRILDIKTAN SONRA, ULAN öküz ne var bunda deme çünkü çocukla konuşuyor biliyorum yani telefonuda verdi bence

ben ayar oldum çocugu biraz tehdit eder gibi yazdım sevgilisi olan kızla konuşulurmu ayıp değilmibir daha uyarmam yazdım (aq tehdit etmek nedirla mallaştım burada sizde cevap olarak bunu yazcaksınız )

sonra kıza dedim sen bunla konuşuyomusun evet dedi 2 senelik arkadasım hem istediğimi yaparım rahat bırak beni bana neden söylemedin arkadaşın olduğunu bin tane arkadasım var hepsını sanamı söylicem dedi.dedimki takipleşcek zamanı iyi ayarlamışssınız yazdım niyet belli o dertlerını oç na açıyor muhabbet diyorlar azcık boş bıraktım aq olanlara bak(emin değilim ama tahmin )

ben cocuga tekrar arkasıymıssın bilmiyodum kıza bunu yolama sakın dedim,bu bebe sen gönder sonra kız bdaha arkadaşlarımı tehdit etme başına yıkarım bu dünyayı demesinmi aq engelledi her yerden tamam haklısında engellencek kadarda abatma yani aq

neyse böyle bitti arkadaşına son yaptıgımdan pişmanım başka hiç bir seyden pişman değilim yazdım oda böylesi iyi oldu dedi böyle bitti içimden ayrıldıktan sonra 5 gündür salak bir acı var sürekli iyi anlarımız aklıma geliyor aslında bitmesi iyi oldu biraz 1 saatttir uğraşıyom aq güzel bi cevap yazın iyi kötü anlıyım bende dostlar artık aktif olarak burdayım.
    Sonda da tüy dikmişsin işte :lol:

Ba ba ba çocuğu tehdit etmiş

Bize bir ilişki de nelerin yapılmayacağını maddeler halinde açıkladığın için çok teşekkür ediyoruz. :lol:

Kızı unutacaksın yapacak bir şey yok.

Uzunca bir zaman hiçbir şey yazma, aramaa diycem de zaten her yerden engellemiş seni :lol:

Şu cemiyeti bir hatim et sen, makaleleri bir özümse. Beta gibi davranmışsın, olmamış. Daha fazla vakit geçir forumda.

Şimdi soracağım kaç tane kızla buluşup konuşabilir düzeydesin diye, diyeceksin ki ama sadeceeee o vardıııııııı

Neyse daha yiyecek çok ekmeğin, gezeceğin çok fırın var.
    Hayat masal gibidir; ne kadar uzun olduğu değil, ne kadar iyi olduğu önemlidir.

12. HELAL BRO exclusive789, Javert HELAL BRO dedi