Hello & Welcome to our community. Is this your first visit? Kayıt ol

User Tag List

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12
Toplam 16 adet sonuctan sayfa başı 11 ile 16 arası kadar sonuc gösteriliyor
    Üye wizard - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Tebrik
    Konular
    29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Kızlar set açılmasından hoşlanıyor mu ?

Alıntı "durant" post=44620 Nickli Üyeden Alıntı

Kızın aklından geçenleri tahmin etmeye çalışıyorum ben bi bahane bulup konuşmaya giriştiğimde kız ah işte ben de bekliyordum söyle bakalım veya sevgilisi varsa bile tersliyceğini düşünüyorum ve oradakilere rezil olacağımı düşünüyorum.

Reddilme korkusuda var tabi .

Yine dersanede sınıfımdan bir kıza set açtıktan ve reddedildikten sonra ki süreçte kıza nasıl bakarım arkamdan konuşurmu insanlara söylermi söylerse rezil olurum düşüncesine kapılıyorum.

Olum niye mentalistlik yapıyorsunuz. Anlattım ya ameka. Yok öyle bir şey. En iyi tahmin, hiç bilememektir. Çünkü olasılığın çok yüksek.

Abi ben 17 yaşımdayken dersanede bi reddedildim ki cemiyette örneği yoktur ameka. Sonucu yok çünkü çok sikko bir açılış yaptım. Lakin şimdi bu hikayeyi her uygun ortamda GÜLEREK anlatıyorum.

En fazla dersanedeki hiç bir karıya yazılamazsın 'çok sıçarsan'. Nedir yani dünyanın sonu mu?

Korku iyidir. HBA'nın dediği gibi.

Rahat olun.

hokus pokus

Member Kelteminar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    6
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

sevgi yaratmak,sevgili olmak,çekim hissetmek vb. şeyler nasıl yaratılır temel hatlarıyla bir bakalım forumda da açtığım reddedildi başlığı altında ilerleyen konuda yaşadığım olayın detaylı açıklamasını yapmış bulunmaktayım.

full sarjın benim açımdan şöyle bir sıkıntısı var bütün kızlara eşit davrandığım için hedef bazen hedef olduğunu anlayamayabiliyor daha yakın davransan da,çekimi tetiklemiş ancak düşük seviyede tutmuşsan ya da yükseltememiş isen beklediğin karşılığı alamayabilirsin.

arafta bırakırsan hedefi ya da arafta olduğunu düşünüyorsan basit kıskandırma yollarına gidebilirsin ama bunu şuradaki güzel kızmış vs. yaparsan full sarjdan dolayı yediğin herkese böyle davranıyor damgası seni olay örgüsünde geriye itebilir.bunun yerine ayağın takılsın bi kızın kucağına düş,otur orada normalden biraz daha uzun süre kal(1-2 saniye kadar) sonra bacaklarında amma sertmiş karnında öylemi sık bakıyım filan de,karnına filan dokun bi kucağında otururken.sonra eğer tek hedefin varsa kucağına oturduğun hatuna sağlam bi neg at uza dershane okul vb. durumlarda kullanabileceğin bir şeydir eğer çekim düşükse o içten içe nabıo bu çocuk cümlesini sorar ama herkesle şakalaştığın için gelip sana birşey diyemez ya da tersleyemez.benim kullandığım ekmeğini yediğim bir şeydir o konudada bu sayede tetiklemiştim kendi itiraf etti

Senior Member RockNRolla - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Tebrik
    Konular
    24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Dostum direct seti sokakta açacaksın tanımadığın insanlara yardır.İçinden ne geliyorsa zira 5,10,15 bilemedin 20 dk sonra bir daha yüzünü görmeyeceksin.

Gidipte dershane,sınıfta böyle bi durum yaratırsan sıkıntı olur. İlla direct yaklaşım olarak görme bunu bu gibi sosyal ortamlarda kıza hemen belli etme düşüncelerini takıl biraz sohbet et indirect yaklaş ki sıçış moda girmezsin.

İlileride takip edersen açılmaya ya da belli etmene gerek kalmaz olayı bitirirsin.
    Başarılı insanları,başarısız insanlardan ayıran en önemli faktör! Öğrendiklerini hemen uygulamaya dökmeleridir.

Cesaret,korkmamak değil.O korkuya rağmen onun üstüne gidebilmektir.

Senior Member durant - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    27
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Geçen yine fırsatlar geldi ama üşengeçlik otobüste kesişme sonrası kızın indiği yerde inmeme yanına gitmeme, mağazada sıra beklerken arkamdaki kız of bu ne sıra ya diyor orada konuşmaya üşenme ama bunlar niye nasıl olsa bişey olmıycak boşuna ne konuşayım negatifliğine bürünüyorum.

Bu durumda önerileri olan var mı pozitif enerji verebilcek olan.

Kelteminar söylediğin şaka lar iyi güzelde bunları 30 yaşına uyarlamak lazım )

Rock n rolla set açmak derken kızla muhabbete girme bahanesi devamlı girdiğin ortamda direct set olmaz zaten indirect olarak bişeyler yapmaya çalışıcaz<

Member Heartthrob - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Loadinq....
    Tebrik
    Konular
    4
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Sevgili durant sanırım sendeki o korku baskı bende de mevcut karamsarlıktan çıkıp bir an evvel pozitif olmak gerekiyor ben sırf s..ğumun negatif karamsar düşünce yapılarından dolayı kendi kendimi mahvediyorum köklü değişim için sanırım zorla zorla set açıp alışıncaya kadar belli bir ivme kazanana kadar önümüze gelene set açıp kadınlar konusundaki ilk kapıyı açmamız lazım. Şimdi bazı arkadaş hatta ben bile çok rahat diyebiliyorum ulan arkadaş sette sıçarsak ne olacak terslese ne olacak başkası baksa görse ne olcak diye söylüyoruz sanki dayak atabilecekler iyi güzelde o an ki baskı çok enteresan nedensiz bir iç sıkılması oluşuyor vazgeçiyorum sonra pişman oluyorum tabi orası ayrı... bu arada setten sonrasıda önemli hadi bi şekilde konuştuk direct indirect vs. ama ya sonra nasıl kıvama sokucaz hatunu tel. vs. nasıl alcaz yada fuckbuddy kıvamına nasıl getircez çok mu şey istedim mk. ya ilk adım set açmak sonrası gelişiyor insan deniliyor ama işte .. neyse bilinç altındaki negatif inançları değiştirmemiz lazım durant olumlama vs. yapıyormusun bilmiyorum ki ben yaptım gerçi faydasını göremiyorum hiçbir konuda ama görenler var...sevgiler..
    Kaderimin kölesiyken, Hayatımın efendisi olma yolunu seçiyorum....

Üye valera777 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    istanbul
    Tebrik
    Konular
    46
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

herşeyi bilen adam .. bu konuşmaya teşekkür edilir )
    avlanmayı seven adam ..