User Tag List
Toplam 13 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 10 arası kadar sonuc gösteriliyor
Konu: SOSYAL FOBİLİ SEVGİLİ
-
04/11/2015, 19:33 #1
- Tebrik
- Konular
- 15
- Mentioned
- 0 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
SOSYAL FOBİLİ SEVGİLİ
Merhaba arkadaşlar Sevgilim sosyal fobili 27 yaşında öğretmen 1 haftadır birlikteyiz ama SOSYAL FOBİLİ sıkıntım şu elele dolaştığımızda heyecandan elleri terliyor, ayrılacağımız zaman sarılmak istemiyor insanlar görür ve bu da sevmezmiş ve tanıdıkların görme ihtimali olan yerlerde elimi tutmuyor, beni düşünüyor ama şöyle diyor TAm kalbime girmedin o yuzden kıskanmıyorum tam seni ama buluşma için o beni bekledi 1,5 saat 3 buluşmada da ama koluma giriyor elimi tutyor ama bazı zamanlarda tutmuyor ayrılırken yanağımdan öpüyor buluşmlarda bekliyor ama daha aşık olmamış ne yapmamı örenirsiniz beni zölediğini söylüyor ama aşık olmamış daha tam annesine anlatmış ama şüphelerim var öperim diye korkuyor onu?
-
Tebrik - 1 HELAL BROdbaron HELAL BRO dedi
-
04/11/2015, 21:13 #2
- Nereden
- Ankara
- Tebrik
- Konular
- 9
- Mentioned
- 0 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
SOSYAL FOBİLİ SEVGİLİ
çok güzel ya... kız yeterince ili, ilgi vermiş bence. Ben de biraz sosyal fobik bir insanım, çıktığım kız diyordu ki bana, "neden elimi çekinerek tutuyorsun, doğru tutsana, çekinecek biri varsa o da benim.."
Sosyal fobik insanlarla ilgili bir sır vereyim sana, ne kadar kapalı dursalar da kandırılmaya çok müsaittirler, güvendiklerine çok yakın dururlar; ama sen dürüst, namuslu biri olursan kız sana çok bağlı olur, seni aldatmaz, utanma duygusu vardır çünkü, yalan söyleyemez, yüzü kızarır çünkü.
Ama tabi çantada keklik görme onu, bu en büyük hatan olur, küçük de görme kesinlikle. Dürüst-samimi ol yeter, sevgili olamasanız bile çok iyi arkadaş olabilirsiniz.
Ona güven ver. Öpüşme, birlikte olma gibi işleri güvende hissettiği yerlerde yap. Yavaş yavaş alışsın sana, alıştır kendini.
-
04/11/2015, 21:58 #3
- Tebrik
- Konular
- 15
- Mentioned
- 0 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
SOSYAL FOBİLİ SEVGİLİ
ONA küçük bir hediye almıuştım köşeye çektim kapa gözlerini dedim hayır kapamak istemiyorum dedi utangaç dille ama ikna ettim bu sefer kapadı bende gözleirni kapadım zannetti öpecem ama nasıl titriyor sonra küçük hediyeyi verdi şaşırdı çok korkuyor kendi de dedi zaten ben sosyal fobiliyim Nişan atmıştı geçmişte
-
04/11/2015, 22:14 #4
- Nereden
- Ankara
- Tebrik
- Konular
- 9
- Mentioned
- 0 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
SOSYAL FOBİLİ SEVGİLİ
Sen öpücük prensiydin değil mi
Öyle numaralarla öpmen doğru değil gibi geliyor, küçük kinolarla ilerle.
Kızı küçük görme demiştim, bak zamanında nişan da atmış, seni de atar, oynayayım derken oyun olursun..
-
04/11/2015, 22:22 #5
- Tebrik
- Konular
- 15
- Mentioned
- 0 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
SOSYAL FOBİLİ SEVGİLİ
ÖPÜCÜK PRENSİ BENİM evet yok öpmeyecektim sadece heyecan yaratmak için kinolardan ilerleyyelim sadece öpücük yok o zaman ama güzel kız mesela küçük iltifatta ben bunları hak etmiyorum diyor oyun yok o zaman buna ilgili olmalıyım dimi öpücük olmasa ben şey düşünüyorum ilgisini kaybeder diye çekim olmaz
-
12/04/2016, 06:55 #6
- Nereden
- Isparta
- Tebrik
- Konular
- 24
- Mentioned
- 0 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
SOSYAL FOBİLİ SEVGİLİ
"donjuandemarco" post=50966 Nickli Üyeden Alıntı
KIZIN SAF ARKADAŞIM MECAZİ ANLAMDA NE ALDATIR NEDE BAŞKA BİŞE YASLA SIRTINI ÖLÜME KADAR GİDER SEN
YANLIŞ YAPMADIKÇA
BEN FARKLI DÜŞÜNÜYORUM BU KIZI ETKİLEMEYE BAK ZAMANI GELİCEK AHA PÜRE PİCİ DEMİŞTİ DİCEKSİN
SEN ONA GÜVENLİRİM TAM SEVİLECEK BİRİ OLDUGUNU HİSSETTİR O SENİ ÖPERDE İSTEDGİNİ YAPARDAHikayenin geri kalan kısmı henüz yazılmadı !
-
02/01/2018, 01:41 #7
bulabileceğin en iyi kızı bulmuşsun. sosyal fobikten zarar gelmez. bende sosyal fobiyim. ne aldatır nede üzer. ama üzülmeye en yatkın olanda yine o kız.
-
02/01/2018, 02:08 #8
Bu kızın hayatına gireceksin de sonra nasıl cikacaksin, hiç girme daha iyi.
-
02/01/2018, 07:53 #9
- Tebrik
- Konular
- 168
- Mentioned
- 23 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
Dikkat et. Cekingen kizlar seni fazla seviyormus gibi gorulebilir. Gercektende seviyordur lafim yok. Amator erkekler bu kizlarlardan zarar gelmez aldatmazlar falan diye dusunurler ve sicarlar.
Bu tarz kizlarin tehlikesi sudur. Nasil terk edildigini bile anlamassin. O yuzden basina gelmeden iyi diyle beni
Cekingen kizlar degersizlik hissederler. Kendilerini de sevmezler. O yuzden senin onu sevdigini anladigi an sevde onun gozunde degersiz olursun.
Ben boktan bi kizim bu adam beni seviyorsa buda boktan olmali diye dusunur. Belki boyle dusundugun farkinda bile olmayacak ama durum bu
Burada yapilacak olan kiz cekingen su bu diye yelkenleri suya indirme. Tam tersi bu tarz kizlarda yelkenleri hep acik tutman lazim.
Terk edilmeden soyluyorum.
Simdi kiz ileride sana sorar beni seviyor musun mesela. Normalde zaman zaman diyip opup gecistirecekken, kizi masum gorup evet dersen sicarsin. Cekingen insanlarin tum kisiligini sevilmeme uzerine kurmustur zaten. Kisilik algisi zarar gorurse terk edilirsin.
Bu arada yorumlarda da gorduk ki bu kizlar tarafindan sikilmeye hazir cok pua arkadasimiz varmis)
-
Tebrik - 3 HELAL BRO
-
02/01/2018, 09:27 #10
- Nereden
- istanbul
- Tebrik
- Konular
- 46
- Mentioned
- 31 Post(s)
- Tagged