Arkadaşlar merhabalar. Az buçuk çözümleyebildiğim, bir çoğunuza denk gelmiş olabilecek ve uzak durulacak bir kadın tipinden bahsetmek istiyorum. Quarter ile sohbet arasında bu kadınların ismini de koyduğuma göre bir yazı yazmanın zamanının geldiğini düşünüyorum.

Bu kadınlar genelde içinde bulunduğunuz sosyal ortamın avantajlarını kullanırlar. Sizi sahiplenecek işaretlerle hiçbir muhabbetiniz yokken ilk görüşte aşıkmışçasına yaklaşırlar, kolunuza girerler, tonla ili gösterirler. Sakın ola benim yaptığım gibi libidonuzun doğrultusunda hareket edip bu kola girmelere karşılık vermeyin. Mümkünse Quarter'ın yaptığı gibi kadının elini belinizden çekin veya kolunuza girdiyse kolunuzu çekin ve oradan uzaklaşın. Zira zaman içerisinde farkedeceksiniz ki bu kadınlar size hiçbir şey vaad edemez. İki öpüşür akşama tertemiz bir yaparsınız. Kinoların hiçbir zaman belden aşağıya varmasına izin vermezler. Ortaokullu ilşkisi yaşarsınız.

Özellikle üniversiteli arkadaşlar. Böyle vakalar var. Zaten aynı sınıftan bir kızla da ilişkiye girmeyin. Ben yaptım her gün aynı yüzü görmekten dersleri eker oldum kümülatifim düştü.

Hadi diyelim kızın kolunuza girmesine izin verdiniz bir süre onunla flörtleşip sonra araya mesafe koymaya çalışmayın. Hiçbir işe yaramaz. Sosyal ortam radarına yakalanıp kadın dayanışması ile gelin güvey edileceksiniz. Kaçamazsınız! İlla kaçacağım diyorsanız o sosyal ortamdaki arkadaşlarınıza kızı herkesin önünde rencide etmeden minik bir ayar verme zamanı geldi. Tabii katma değeriniz yüksek ise...

Bu kadın tipine karadul deme sebebim şudur. Sosyal ortamın oluşturduğu kurallardan ve tabulardan bir ağ yaratarak sizleri sosyal ortamın gözünde sevgili ilan edip o ağa yapıştırıp avlarlar. Bundan kurtulmak mümkündür fakat epey streslidir. Toplumu umursamadan hareket ederseniz bu durumdan zarar görmezsiniz. Fakat alfalığınıza bok değebilir.

Not: Belki benden kaynaklı bir sorundur ve bu yüzden sağlıklı bir ilişki yaşayamadım bu tip kadınlarla. Ben yaşayamadım diye kimse yaşayamayacak değil. Biz monoton saçma bir ilişki yaşadık diye siz de yaşayacak değilsiniz. Karşınızdaki kadını libidonuzu elimine ederek güzelce tartarsanız muhtemelen benim gibi hatalara düşmezsiniz.

Koca pipili bereket tanrısından öpücüklerle. :kiss: :kiss: :kiss:

2. Not: Üslubumda fevri ve aşağılayıcı bir tavır varsa affola. Bu hata benim sınıfımdaki bir yılıma mal oldu. 3-4 yıl sonra bu yazıyı bilinaçtımı temizlemiş bir vaziyette daha sağlıklı ve düzgün bir üslupla bir halde yazabileceğimi düşünüyorum.