Hello & Welcome to our community. Is this your first visit? Kayıt ol

User Tag List

Toplam 6 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 6 arası kadar sonuc gösteriliyor
    Senior Member -Storm- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Eglenceli bir full sarj

Evet arkadaslar gecenlerde otobüste öyle bir olay yasadım ki cok eglenceli ve etkili bi oyun oldu..

olay yerimiz bildgmiz belediye otobüsleri..

hedef x otobüsün ortasında önünde tutnacak demiri olan koltukta oturuyor bende gözlem yapıyorum kızın hal ve hareketlerinden nasıl bir açılıs yapmam gerektğini düsünürken otobüse yeni binen orta yaslı bir teyzemiz herkesn dikkatini çekerek hedefe kzım cok yoruldum sen gencsin kalkta ben oturayım der..Hedef de tabi diyp yerini verir..(buraya kadar hersey normal otobüsteki bütün gözler teyzede)) lakin teyzemiz kız cekildikten sora demirin altından egilip koltuga oturmasıyla hem ben hem cevredekiler sok ve gülümseme içinde.. bende teyzeme laf atıyorum..

-Hiç yaslıyım flan deme teyzecim ben gecemiyorum o demirin altından masallahın var..(bu lafım büütn otobüste bir kahakaha ya sebep oluyot ve bi anda hedef dahil bütün otobüsğn dikkatini cekiyorum..
    teyzemde cevap veriyor bana ama böyle aksi bi teyzaemiz değil bildgniz tatlı yurdum insanı=))

teyzeyle diytalogumuz bir 5 dk ka sürüyor bu arada cevreden gülüsmeler herkes bizi dinliyor(hatta bi ara soförünbile dikiz aynasndan bize baktıgını gördm=) neyse bende teyzemle konusmayı bitrdikten sora hedefe dönüp ne kadar tatlı biri degil mi diye açılısımı yapıyorum ve zaten gerisi corap sökügü gbi geliyor ve tabiki bu kadar seyin ödülü de bir numberclose oluyor)

Saygılar -storm-

Senior Member Mr.NumberOne - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    30
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Cvp:Eglenceli bir full sarj

-Storm- yazan:
    neyse bende teyzemle konusmayı bitrdikten sora hedefe dönüp ne kadar tatlı biri degil mi diye açılısımı yapıyorum ve zaten gerisi corap sökügü gbi geliyor ve tabiki bu kadar seyin ödülü de bir numberclose oluyor)

Saygılar -storm-
    Ben çorap söküğü kısmını merak ettim şimdi? Orayı biraz daha açarsan kafamızdaki (??????) <== bunlar yok olur.. Muhabbeti nasıl ilerlettin, konuyu nasıl değiştirdin, Nasıl kişiselleştirdin kız için, telefonunu almak için ne bahane gösterdin, telefonunu verirken otobüstemiydiniz (sosyal baskı). Biraz daha aydınlat
    Kalitemiz belli!..

Bir kadının elinden hayallerini almak, bir kaplanın önünden yavrusunu almaya benzer!..

Senior Member -Storm- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

haklısın numberone biraz üsendim galba evet numberclose otobüste oldu..Kıza ne kadar tatlı değil mi diye sordugumda kız

-ya ne demessin gbi bisey söyledi,ben evet cevabını beklerken bu gelen cevap biraz sasırttı beni ve bende söyle dedm cok cesur bi kere bazıları gelip yanında bu zamane gencleri diye baslayıp sana göndermeler yapıyo gözünün içine baka baka dedm bu gariban direk söyledi dedm kız gülümsedi aslında haklısın dedi..(dedgm gbi dikkati üzerime cektgm için kızdan gelen sinyaller de olumluydu bu cesaretimi daha da artırdı) teyzenin tesekkürü biraz geldi kızla konusrken cok tesekkür ederm yavrum bla bla.. kız da rica etti bende bunun üzerine göründügünden daha anlayıslısın dedm..

baktım muhaabbtin keyfi doruklarda ve inise gecmeden numberclose yapıp otobüsten inmem gerek diye düsündüm

yavas yavas inecegm yere geliyordum ve kızında inme ihtimaline karsı iyice gözümü kararttım

-bak sana o gönderme yapan yaslı teyzeler gbi davranmak istemiyorum bu tatlı tonton gbi(gözümle yaslı teyzemizi göstererek) açık olucam eglenceli bir sohbetti ve böyle yarım kalmamalı deyip joker metod telefonu cıkarıp kıza uzattım ve nımberclose yapıp otobüsten indim..(asıl inmem gerekeen duraktan bir durak önce inmem gerekti ama olsun) biraz fazla cüretkar davranmıs olablrim ama kızın gönderdgi sinyallerrden olsun keyifli sohbetten olsun numberclose un ise yarayacagndan emindim) yine de eksik yönlerimi söylerseniz mutlu olurum

saygılar -Storm-

Üye Gökhan X / bok - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    57
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Telefonu aldıktan sonra kendi durağında da inebilirdin.

Numara aldıktan sonra kızla ne kadar çok konuşmaya devam edersen o kadar iyi olur. (Bunun bazı istisnaları var elbet ama genelde böyle)
    FLÖRT KOÇU - Görüştüğün Kızların Sayısını İkiye Katla

WWW.FLORTKOCU.COM

Senior Member Sezgi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Tebrik
    Konular
    21
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

tatam olay bu mudur? budur
    İlerlemeden önce başlamak gerekir...

Üye Javert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Eskişehir
    Tebrik
    Konular
    8
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    HOORT

Sosyal statüyü yükseltmek veya varolan yüksek statüyü göstermek ve seçen olduğunu hissettirmek

(Hort'ta kendime not)
    İnsanlar iki çeşit: aldatılanlar, aldatıldığının farkında olmayanlar