Hello & Welcome to our community. Is this your first visit? Kayıt ol

User Tag List

Toplam 7 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 7 arası kadar sonuc gösteriliyor
    Hiç Mesaj Yazmamış Adam ahmetefendi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    8
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Güzel başlayıp tırt olan ilişkim

Herkese merhaba arkadaslar. Cemiyete yeni katildim.

Kisa sure once sacma bir sekilde biten iliskim icin yardiminiza ihtiyacim var. Giden gitti de belki bundan sonra ne yapabilirim.. nasil davranilirim.

24 yasindayim. Kiz da oyle . Ayni is yerinde calisiyoruz. Devlet kurumunda. Ikimizde burada calismaya yeni basladik. Bu kizla 1 hafta kadar arkadas gibi takildiktan sonra opusmeye, yiyismeye basladik. Her bos buldugumuz yerde yakinlasiyorduk. Bi 20 gun felan boyle surdu.

Daha sonra kiz whatsapdan felan yazisirken biz neyiz demeye basladi. Hep kacamak cevaplar vererek gecistirdim. Aslinda bu cok da eglenceliydi benim icin. Kizin bile hosuna gidio gibi gelmisti. Neyse kol kola yuruyorduk hep sokaklarda. Calistigimiz yerde dedikodumuzu yapiyorlardi. Bunlar daha yeni basladi ne hizlilar , bunlarin arasinda ne var vs ? Tabi kizada verdigim telkinlerle biz bunlari hic sallamiyorduk.

Biz neyiz sorulari dev edince karar verip sevgili olduk.1 hafta sevgili gibi takildik. Kiz bu surecte sevgili olmadan oncede ayniydik simdide ayni hicbir sey degismedi gibi laflar ediyordu. Sevgili olunca ona karsi ilgim biraz daha artmisti ama asagi yukari sevgili degilken ki gibi davraniyordum.

Neyse gecen gun whatsapdan sey yazdi; biz sevgili olmak icin acelemi ettik dedi. Ben san karsi tabikide bos degilim ama sevgili olacak kadar istiyor muyum bilmiyorum dedi. Ben ne hissettigimi bilmedigim bir iliski yasamak istemiyorum dedi.. saana neyiz biz diye sordugumda beni tersleyip daha sevgili olmak icin acele ettigimizi soyleyecegini dusunmustum ama sen ole yapmadin ve sevgili olduk acele ettik dedi.

En iyisi biz ayrilalim ben ne hisettigimi bilmedigim bir iliski yasamak istemiyorum dedi. Ben de ona whatsapda bunlari konusmayacagimizi yuz yuze konusuruz dedim. Iste konustuk ben buna ondan hoslandigimi bizim ney oldugumuz sorusunun sacma oldugunu ,onemli olan yasadiklarimiz vs laflar ettim

Bana ilk baslarda cok heyecanliydi ama simdi GECTi. dedi.

Ben de tamam dedim. Gidiyorum ben dedi. Yanimdan ayrildi ve hayatimdan.

Beyler ben napmaliyim. Bundan sonra bu kiza karsi nasil davranmaliyim. Oyle sevdigim asik oldugum biri deil ama hoslanma vardi biraz bide opusuyorduk guzel oluyordu.

Ha bu arada is yerinde bana yazdigini dusundugu bi kiz var. Onla konusmami istemiodu. Dun ben bu kizi instagramdan takip edince bana sey yazdi ; hemen gidip onumu takip ettin ,yazdi . Ben de buna dukkanin onunu kapama dedim. Bu da oylemi soyleseydin kalabalik yapmazdim bastan cekilirdim dedi.

Ben galiba sevgili olunca cekiciligimi yitiriyorum. Ya da hic cekici degilim sadece ilk baslarda bi sekilde umursamaz tavirlarimla onu etkilemistim.

Bilmiyorum.

Ne yapmam lazim en azindan bundan sonra buu kiza nasil davranmam lazim. Ayni is yerindeyiz ergenler gibi yuzunu kacirmak sacma geliyo bana..

Yorumlariniz degerli. Buyrun

Senior Member aleajactaest - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Tebrik
    Konular
    9
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Kızın bilinçsizce yaptığı bir testten kalmış gibi gözüküyorsun, bu kadar kolay vazgeçen bir adamla niye beraber olsun ki? Ama daha işi bitmedi, sana ikinci bir kez daha yakınlık gösterecek, senin hoşuna gidecek bu ve kız esas salvoyu bu sefer yapacak.

Tebrik
    Konular
    8
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Bana onceden heyecanliydi ama simdi gecti diyor. Bu lafin uzerine ne yapabilirim ki. Vazgecmek olarak dusunmemistim ben.

Ne yapmam gerekiyor peki. Bu yasananlardan sonra o yakinlik gosterirse nasil davranicam ya da hic yakinlik gostermeyebilir de bu durumda ne yapmam gerek.

Salvosunu yememek icin yakinlik gosterirse terslemem ki gerecek :/

Member Bulut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    istanbul
    Tebrik
    Konular
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Benzer bir ilişki bende yaşadım, az buçuk tahmin edebiliyorum.

Bence problem hatun ile çok fazla beraber olman ve hiç karşı koymaman. Galiba tüm enerjini ona yönlendirmişsin. Bu da ilişkide heyecanın sönmesine sebep olmuş. Bazen onun hoşuna giden şeyleri yapmayı bırakmalı ve kendini geri çekmeyi denemelisin.

Bundan sonra yerinde olsam full şarj makalesini okur ve iş yerinde ki herkesi şarj etmeye çalışırım. Bu hatunun gözündeki çekiciliğini yeninden kazanmanı sağlayabilir. Tabi hatuna da iş yerinde herkese nasıl davranıyorsan, ona da aynı şekilde davran. Hatun sana sıcak davrandığında sıcak, soğuk davrandığında ilgisiz davranmayı dene.

Tekrar sevgili olma konularını açarsa, hatuna;

hayatı hızla giden bir trene benzetirim ben
    sen sadece öne ve geriye bakıp
    çevrede ki tüm güzel manzaraları kaçıran insanlara benziyorsun.
    anlamsız kaprislerini geride bırakırsan
    tekrar manzaranın tadını çıkarmaya devam edebilirsin.

gibi şeyler söyleyebilirsin. yani en azından ben olsam böyle şeyler yapardım. Bu arada bende yolun başındayım ( hatta en başında :silly: )

5. HELAL BRO exclusive789 HELAL BRO dedi
    Senior Member aleajactaest - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Tebrik
    Konular
    9
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Hepimiz korkuyoruz ve bir noktada geri çekiliyoruz. Sonra bakıyoruz ki kız tatlıydı, özledim, tek başıma olmayayım, bir şans daha istiyoruz... Açılış yapmaya korkuyoruz, selam vermeye, öpmeye, dokunmaya, sıcak davranmaya; ama bir duvarı atladık mı bu sefer de durmasını bilmiyoruz, duvara tosluyoruz ve yine korkmaya başlıyoruz. Kaybetmekten korkuyoruz, kolay değil bi kız bulmak, kız ama kim? Ne iş olsa yaparım durumundayız, işin niteliğinin önemi yok, hani nefes alsın yeter, sonra da kendimizi kandırıyoruz, 'ödül sensin' cool davran, yemiyor bu yapmacık davranışlar. Sonra toplumun baskısı, hepimizi korkutuyor, kolay mı devlet dairesinde iki memurun flörtleşmesi, 30 sene bitmez dedikodusu.. Kızı sev, sakın tersleme, onu kaybetmekten korkma.. Tatile falan çık, panik havan geçsin..

Tebrik
    Konular
    8
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Kiz benle oynamis resmen sev diyorsun. Valla dostum cok zor. Ben birazda millet laf etmesin diye sevgii oldum. Onu dusundum yani. Cunku kendi odasindaki ablalari siz nesiniz diye laf ediyordu. Ben buna son verdim. Sadece onu dusundum.

Sevgili degilken sadece takilirken daha rahattim ve su an eminim ki daha cekici geliyodum gozune. Onu dusunerek hata ettim.

Tebrik
    Konular
    8
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Beyler 2-3 saate kizla bulusabilirim evine

Nasil davranmam lazim sergileyecegim tavir herseyi baslatip bitirebilir