User Tag List
Toplam 7 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 7 arası kadar sonuc gösteriliyor
Konu: neden hep red ediliyorum
-
24/03/2015, 23:51 #1
- Tebrik
- Konular
- 3
- Mentioned
- 0 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
neden hep red ediliyorum
kızlar sürekli beni sürekli teklifimi geri çeviriyor. kızlar hakkında okuduğum yazılar olsun üye olduğum siteler olsun hepsinden derlediğim topladığım planları uyguluyorum yine red alıyorum. tam olacak derken 360 derece dönüyorlar. nedenini sorduğumda saçma sapan cevaplar alıyorum benim bilmek istedeğim neden red ediliyorum sürekli
-
25/03/2015, 03:32 #2
- Nereden
- Ankara
- Tebrik
- Konular
- 14
- Mentioned
- 2 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
neden hep red ediliyorum
Aga benimle çıkar mısın (veya türevleri) dememek pualığın altın kuralı zaten?
Durma.
-
25/03/2015, 06:15 #3
- Tebrik
- Konular
- 1
- Mentioned
- 0 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
neden hep red ediliyorum
Neden bunun icin bi cevap ariyosunn neden bi nedene baglamak istiyosun. Her red bi tecrube oluyo senin icin. Bi yerlerde hata var yada yok gormeni sagliyo.
Bu ise kalkistigim gunden beri hep reddediliyorum ve inanmazsin cok hosuma gidiyo. Kabul edilmektn cok red arsizi olmak istiyorum diyebilirim kendim icin mesela
Her neyse bi cevap aramayi birak oyunda ol setler ac ve eglenmene bak B)"ŞeFRöR"
-
25/03/2015, 21:10 #4
- Tebrik
- Konular
- 3
- Mentioned
- 0 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
neden hep red ediliyorum
aslında doğru diyorsun ancak insana koyuyor be belli bir süreden sonra bundan sonrada kızları tınlamamaya başlayacağım
-
28/03/2015, 23:25 #5
- Nereden
- İstanbul
- Tebrik
- Konular
- 23
- Mentioned
- 0 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
neden hep red ediliyorum
Erkekler kendi sosyal statülerini etrafındaki kız sayısına bağlar. Ve erkekler incindiklerin de karamsarlık kaplar ve karakterleri ona göre şekillenir. Aslında olması gereken normal hayatına devam edip ona ilgi gösterenler le vakit harcaması
Çok takma
Bende 3 üzerinden 1 yapıyorum
-
29/03/2015, 00:31 #6
- Tebrik
- Konular
- 168
- Mentioned
- 23 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
neden hep red ediliyorum
Teklif red içerebilir
Ama davet içermez.En yakın arkadaşına bile hadi lan 2 bira içip am bakalım biraz diyorsun,yorgunum film izlicem diyor.
Bu ret olmaz.Bir kız oluyor gel akşam sana yemek yapim diyorsun,anaokulundan arkadaşımın doğum günü var gelemem diyor.
Bu da ret sayılmaz.Ya da biz niye seninle sevişmiyoruz diyorsun,sana asla vermem diyor.
Bu da ret sayılmaz herhalde
Bence sen detayları yaz buraya yazdıkça kendin görürsün zaten nerede yanlış yaptığını
Bir yerlerde yanlış yapıyorsundur
Belki hiç olamayacak hedeflere yürüyosundur
Belki seksüel imaj çizemiyorsundur
Liste uzar gider sen detaylı yaz olayları
-
29/10/2019, 08:19 #7
Ben bunu bugün yine denedim şaşıcak mı acaba ? diye şaşmadı.
3 kız var 2'si ile buluşcak vaktim var birini elemem lazım. Kızlardan en ilgili olduğunu düşündüğüme teklif diğer ikisine davet uyguladım.
Teklif ettiğimden daha çok ili almama rağmen bilmem olabilir bir ara seviyesinde kaldı. Diğer ikisiyle de buluşuyorum
Ee benim planım yok ki nereye davet edeceğim demeyin. Uzun zamandır kahve içmedim o yüzden şu gün kahve içme günü yapacağım kendime sen de gel dedim.
O yüzden davet davet davet.Konu Arsle tarafından (02/11/2019 Saat 19:40 ) değiştirilmiştir.
-
Tebrik - 1 HELAL BRO
zikentoryabgu HELAL BRO dedi