Hello & Welcome to our community. Is this your first visit? Kayıt ol

User Tag List

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 13 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 10 arası kadar sonuc gösteriliyor
    Hiç Mesaj Yazmamış Adam Myth - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    6
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Kız öptürmedi beyler, +yeni oyun

Evvet onca taklalara kinolara diğer zımbırtılara rağmen kız öptürmedi :evil:

Kızla tanışma ve hemen hemen sevgili olma da diyebileceğim rapor burada.

Yılbaşı günü kızın staj çıkışında buluşacaktık, ve planlarıma göre öpecektim.
    Hatun stajdan müşterilerle ve şefiyle kavga etmiş kendini kötü hissettiği için gelmek istemedi, inceden sana ihtiyacım yok mesajını ve ardından tribi bastım.

Qualify çok iyi tutturamasakta, (kızı ve kendi ismimi karaladım google indeks'ler filan)

[img size=640]http://i.hizliresim.com/99gp6o.png[/img]

Cuma günü buluştuk (02.01.2015). Yarım saat kadar beklettim kızı.
    Sarıldık muck muck, sonra D&R de biraz oyalandık kızın simetri hastalığını tahmin etmiştim, zamanında banada OKB teşhisi konulmuştu bana yardımcı olan, John C. Parkin'in Siktir Et kitabını önerdim üzerine bir iki konuştuk başka kitaplarada baktık.

Bershka ya girdik, biraz gezindik, ne var ne yok diye bakmış oldum bende. Bershka ya girmemin sebebi çok taş hatunların olması, kız onları gördükçe yanıma iyice sokuluyordu.

Jeliboncuya gittik, yemesi en ilginç olanları seçtim :evil:
    Gezerken yedik, bazen durup yedik, hele bir tanesi o kadar ekşiydi ki kıza yedirirken bir sürü malzeme çıktı hahha

Atari salonuna indik, air hockey yaptık 3 el. İlk iki el yendim. Dalga geçtim, elinin hamuruyla yapamayacağın işlere karışma dedim, bir de zombili oyun vardı silahlı, onu da deneyelim dedik, o hemencecik öldü zaten, bende fazla dayanamadım :silly: (iki kişilik modda daha çok geliyormuş)

Külah dondurma aldık, dondurmama yemem ve onun yemesiyle bir çok malzemede buradan çıktı. Bir yere çömdük, muhabbet ettik sağdan soldan.

Burada parantez açıyorum, bir oyun keşfettim

Oyunu keşfettikten sonra ha siktir bunu bende yapıyordum niye daha önce uygulamadım dedim. Avrupa daha nasip olmadı. Ama toplumumuzda çiftleri yalnız bireyler kıskanıyor ve istemli/istemsiz bir şekilde bir göz atıyorlar. Kimi rahatsız edici, kimi değil. Böyle bir şey düşünmedim o tabi riske girdim ve,

- Tatlım herkes beni kesiyor rahatsız olmaya başladım

Nasıl yani olduktan sonra, kim baktı kim bakmadı diye süzdük milleti bütün bekarlar baktı arkadaşlar. Ve hatunda ki etkisini görmeniz gerekiyordu. Söyleme şekli geliştirilebilir, derin düşünmeden bu kadar.

Oyun hakkında yorumlarınızı da merak ediyorum.

Ekler de yiyecektik, çeşit çeşit, kızın teli olduğu için yiyemedik, önünden bakarak geçtik öylece, bunu da söyledim zaten

Dışarı çıktık, fetonun yerine girdik biraz ısındık hava buz gibi ben dondum (belli etmemeye çalışsamda), kitaplara bakarak aa bu tam sana göre, bunu okuman lazım, kitaplar absürt olduğu için bu yorumlar neg gibi oldu aslında.

Çıktık. Işıklara gelene kadar göz dudak göz dudak baktım biraz, ışıklar yandı, trafiğin ortasında klişe öpüşme yöntemlerinden beni öpmek istiyor musun dedim pat değdi değecek derken, kafasını çevirdi.

Acaba yolunda ortasındayız diye mi geri çevirdi diye düşündükten sonra bir kaç defa daha denedim, sonra kasmadım. Yanaktan takıldık

Aklıma gelen nedenler,

[ul]
    [li]Ağzı kokuyor olabilir. -yanımda sürekli sakız bulundururum, teklif ettiğim de almamıştı tellerinden dolayı[/li]
    [li]Comfort sağlayamamışımdır. -ki böyle bir şey olsaydı, rahat takılmazdı ve metroya gidene kadar yanaktan öpmezdi[/li]
    [li]Kendine ait kuralları vardır, bu kadar kısa sürede öpücük vermiyor olabilir.[/li]
    [li]O an kendine güveni tamamen gitmiş olabilir[/li]
    [/ul]

Metrodan dağılacaktık, yol boyunca biraz daha dolandık vitrinlere filan baktık. Bende ileri ki projelerimden bahsettim, web adresim whatsapp durumunda yazıyordu zaten açıp bakmış ne var ne yok diye.

Elimden geldiğince özetlemeye çalıştım.

Evet, bu kız neden öptürmedi sizce ey pualar.

Member Delta - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Tebrik
    Konular
    8
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Merhaba dostum, uzun zamandır foruma yeni başlık açılmıyordu. Yazman iyi oldu.

Madde madde yazacağım bu sefer.

1- Trip atmışsın, açık ya da gizli olması önemli değil kadın bunu her şekilde anlar ama sen açıktan atmışsın. Biraz olgun durman lazım, kafana bu kadar takmamalısın. Eğer seni sebepsiz yere ekiyorsa "Anlıyorum" yaz ya da hiç yazma. O zaman olur. Bu trip de değil, gerçekliğin o kadar sağlam ve bunu sen belirliyorsun ki kızı hayatından çıkarmak olur. Ama burada kızın haklı bir sebebi varken böyle bir trip hoş olmamış. Sanırım bu da etkilemiş kızı olumsuz yönde.

2- Kızı yarım saat bekletmek de iyi bir ceza yöntemi değil şahsen. Dostum, işin mantığını daha iyi anlamalısın. Gerçekten çok ileridesin, birçok kişiye göre ama biraz daha düşünce kısmını oturtmalısın. "Ödül benim", "kendimi satıyorum" mantığını kullanma. Bunlar oyuncu kavramları. Gerçek bir erkek bunlara ihtiyaç duymaz. Affetmek de bir çekiciliktir. Kızla buluştuğunda kıza esprili ve özgüvenli bir şekilde alay etmen (yılbaşı konuşmanızla ilgili) daha çekici ve aynı zamanda da bir "ceza" olurdu.

3- Buluşmayı planladın mı bilmiyorum ama gerçekten çok iyi olmuş. Eğlenceli ve ilginç şeyler yapın. En güzel yerinde de ayrıl ondan.

4- Oyun da çok iyi.

5- "Beni öpmek istiyor musun" dersen kız kendisi ucuz hissedebilir. Hissetmemesi için buluşma sırasında ona güven vermelisin, hislerini bir şekilde belli etmelisin. Ama aynı zamanda da onunla uğraşmaya devam etmelisin. Bence bu öpücük rutinini değiştir, güzel bir yere oturun, ona rutin cümleni söyle ve geri çekil. Başka şeyle ilgilen. Yani ilgileniyorsun evet ama ona ihtiyacın yok. Kız anlamayacak. Eğer kötü tepki vermezse öpersin. Tecrübeyle sabittir.

Bence çok iyi bir rapor olmuş. Sadece sonunu getirememişsin ama baştan başlarsın bir şey olmaz. Hala çekicisin onun gözünde.
    Co-Founder of MMP - Confidence Coaching
    https://www.facebook.com/groups/modernmanpro

Tebrik
    Konular
    6
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

@Delta;

YGS/LYS olmasa sahalara geri döneceğimde alışkanlık oluyor bende, o yüzden çevre yapıp oradan bir şeyler yapmaya çalışıyorum şu sıralar.

Yeni üyeyim ama ortamı çok sevdim, başka pua akımlarıda var ama burada ki samimiyeti oralarda bulamadım.

1) Kız ile aramda 2 yaş var ve kız daha reşit değil, kızlar aynı diyoruz ama olgunluk yaşı farkediyor diye düşünerek öyle yazdım. Bir daha ki ne daha olgun davranmaya çalışacağım bu tip durumlarda, mesajı aldım :dry:

2) Aslında evet, ödül benim mantığıyla bunu yapmış olsamda, yarım saat kadar beklediğini sonradan kendi söyledi, 2 de buluşacaktık, ben 2 çeyrek gibi filan anca orada olmuştum, otobüs cart curt.. Ama bekletme fikri aklımdan da geçmedi değil. Acaba 15dk beni beklemek mi istemiş :P

Buluşmadan önce bu sefer sinema değil (çünkü filmi izlemek istiyorum :whistle: ) farklı farklı şeyler yapmayı düşünmüştüm, ama yapacaklarım anlık gelişti.

Eğlenme demişken, jelibonun fişini ve su almıştık ayrı ayrı fişler, birini sanırım bir amcanın montunun şapkasına birinide bir teyzenin şapkasına çaktırmadan koyduk. Bu da hem riskli hem eğlenceli oluyor :silly:

Aa ben hislerimi daha açmadım ona, hatanın kökü burada sanırım

Hocam teşekkür ederim yorumların için, eksiklerimi gördüm sayende.

Yarın dershaneye gitmeyeceğimi söylemiştim ama süpriz yapayım diyorum onun için değil tabi ders çalışmaya gideceğim ama ona da süpriz olur.

Deneyim ve görelim bakalım..

Senior Member Dangerous - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    19
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Agacım o trip hiç olmuş mu? karı mısın a.q trip yapıyorsun.

Kız içinden karı gibi demediyse bir şey bilmiyorum :lol:

Onun dışında zaman kırılması falan yapmışsın, güzelce eğlenmişsin falan filan bunları geçiyorum zaten.

Şunu anlamak lazım kızı öpmen için ortamın izole olması ve kızın kendisini rahat hissetmesi lazım.

Beni öpmek ister misin? bence gereksiz bir şey.

Benim kullandığım genelde;

Gözlerini kapatırım ilkinde bir şey yapmadan açtırıp öpeceğimi zannettin di mi derim kız hayır der genelde, sonra bir daha kapattırırım bu sefer hemen dudaklara hücuuuuuuuuuum

Dediğim gibi ortam izole ve kız rahat olmalı yoksa ziksen olmaz.

Bir de yolun ortası a.q film mi la bu? siz şep of may hart eşliğinde öpüşmenizi yolda ki herkes izlesin.

finallerim bittikten sonra fake full şarj diye bir şey karalıcam, şarjlamadan nasıl ortam şarjlanır
    Hayat masal gibidir; ne kadar uzun olduğu değil, ne kadar iyi olduğu önemlidir.

Tebrik
    Konular
    6
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

@Dangerous;

Desin bro tekmeyi bassın ki bana ampulüm yansın

Haha liseli işte moruk belki filmlerde ki gibi olur diye düşündüm olmadı hmy: :lol:

Avrupada olur belki, toplumumuzun sosyal baskılarının kızın üzerindeki etkisini o an düşünemedim.

Senin yöntem daha oyuncuymuş, bilmiyordum o anda üretemedim valla.

Deneyeceğim eyvallah.

Senior Member Maestroizm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    18
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Hiç hayatında satranç oynadın mı ?

Kesinlikle oynamasan bile biliyorsundur ama anlatmama izin ver..

Masada karşılıklı 2 tane rakip oturur.
    Ve teker teker hamlelerini yaparlar.
    Sen yapmış olduğun bu hamlelerle ( Yani buluşman ve karakterin ile )
    Masadaki en büyük koza sahip oyunculardan birisin.
    Karşında oturan kız ise senden daha güçsüz ve yenilmeye mahkum..

Bazı kadınlar rakiplerinin çoban matı yapmalarından hoşlanır.
    Erkeğin mükemmel oyunu onları cezbeder ve yelkenleri indirir teslim olurlar.

Fakat ; Bazı kadınlar ise bu masada oturup fazladan bir iki hamle yapmayı tercih eder.
    Bunun nedeni güçlü olduklarını göstermek değildir.
    Bunun asıl nedeni rakiplerinden mutlu oldukları ve oyunun biraz daha ilerlemisidir.
    Çünkü bu kadın masada oturmaktan fazlası ile mutludur..

Yaşadığın olayda bundan ibaret .
    Bütün doğru hamleleri yaparak her kadını şah-mat yapamazsın.
    Bazı kadınlar oyunu uzatmak isterler. Bu onların hoşuna gider.
    Çünkü senin gibi yetenekli bir erkeği hayatlarında çok az görüyorlar

Bu olayın yukarıda anlattığım gibi pozitif tarafından ele almalısın.
    Neden öptürmedi diyerek kafa yormayı bırak.

Masada oturmaya devam et. Ve yaptığın gibi hamlelerine devam et.
    Bırak kız biraz daha masada kalsın.

Her ikinizde biliyorsunuz ki ;
    O masada kazanan sen olacaksın . Bırak kız biraz oyunun zevkini alsın..

Böyle devam et..

Tebrik
    Konular
    6
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

@Maestroizm;

Bu yönden bakmak aklımın ucuna bile gelmezdi,

Çok inceydi, eyvallah..

EKLEME

Felsefe sırası bende :evil:

Durumlar bahsettiğin satranç gibi ilerlemeye devam ediyor,
    Oyunun hemen bitmesini istemiyor çünkü hoşuna gidiyor,

Öpüştüğümüzde büyünün bozulacağını ve kendimi kaybedeceğimi
    sürekli öpüşmek isteyeceğimi sanıyor, bu yüzden pek yaklaşmıyor.

İrademin kontrolüne hakim olduğumu gösterdiğim an öpmemesi olağan dışı...

Ek olarak, bu davranış biçiminin farkına vardıktan sonra oyuncu ile alfa erkeği arasında ki mevzuyu çözmeye başladım.

Şu sıra sadece eğleniyoruz, daha dün sabahtan akşama kadar (arada ders çalışmıştım)
    takıldık. Bir kız 6 saat boyunca her şeye güler mi? :silly:

Gülüp eğlenmeye başladığınızda devamı öyle bir geliyor ki, öyle böyle değil,
    Çevrenizdekiler bunu gördüğünde aa bu çocuk eğlenceli diye düşünüyor,
    bu düşünceleri düşünmelerini, düşünmeme iten neden, tanımadığım kişilerinde olduğu
    bir masada, ortaya saçma sapan laf attığımda, herkesin gülmesi..

Sanırım kalibreyi tutturdum, qualify de oturdu (mesajlarım kısa, onunkiler daha uzun)
    Daha dün kartopu savaşı yapmıştık,

[img size=200]http://i.hizliresim.com/g4q7j5.jpg[/img]

İyi eğlenceler,,

Üye Wonder Women - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    128
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Kıza kendini opturmemek için çaba harca desem napacaksın acaba ?

O soru gecenin bir körü hafif sarhoş mayhosken pislık olsun muzırlık olsun diye sorulur

Diğer turlu fazla risk almış olursun
    Feminizm adı altında kaltaklığın pazarlanmasına karşıyım!

9. HELAL BRO valera777 HELAL BRO dedi
    Tebrik
    Konular
    6
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Alıntı "Wonder Women" post=49200 Nickli Üyeden Alıntı
    Şuan bu durumdayım sanırım, öpmeyi azalttım o daha çok öpmeye başladı..

Yazmasaydınız halen öküz moddaydım :dry:

Fetvacı Başı - Reyizz JoKeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Tebrik
    Konular
    371
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Alıntı "Wonder Women" post=49200 Nickli Üyeden Alıntı

O soru gecenin bir körü hafif sarhoş mayhosken pislık olsun muzırlık olsun diye sorulur

Diğer turlu fazla risk almış olursun
    wonder gelmiş beyler. Way babam ne özledim eski günleri şimdi.
    ordan buraya neler neler yazardık.
    "Cemiyet Sıçmayı Önlemek içindir, sıçtığınız boku temizlemek için değil" - JoKeR

Cemiyette YAZAR olmak ister misin ? TIKLA
    ( Makale Altına Nickinizi yazın piliiz)