User Tag List
Toplam 10 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 10 arası kadar sonuc gösteriliyor
Konu: öylesine...
-
23/06/2010, 05:14 #1
- Tebrik
- Konular
- 128
- Mentioned
- 0 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
öylesine...
Kadınları tavlamaya çalışırken kadınlara olan saygınızı yitirme riskiniz vardır. Bunu unutmayın. Bu büyük bir risktir. Oysa şunu düşünmelisiniz.
Hedef diye seçtiğiniz kişi kim? Çapı ne? Size denk mi?
Sadece memeleri ile kalçasının boyutlarına bakarak karı seçerseniz, sadece yanınızdakinin endamı ile başkalarının dikkatini çekmek isterseniz, sadece bu karı ile yattım, bir çaktım bir de yer çaktı diye hava atmak için yanıp tutuşuyorsanız, ez cümle seçici değilseniz, alfa da değilsiniz demektir.
Elbette bir erkeğin daha az seçici olması doğanın kanunu. Sperm dağıtıcıları, postacılar… bunlar normal.
Ama midesiz olursanız, bir süre sonra mide ilacı kullanmak zorunda kalırsınız. Zira siz de insansınız. Puayım, alfayım, aslanım, koçum ben, dünyanın karısını düdüklerim ben diye kendinize gaz verirken, içinizi boşaltmayın…
Test ettiğiniz şeylerde ‘başarı’ya ulaştığınızı sandığınız noktalarda, açıklamanız ‘la bu kadınlar mal’ şeklinde olursa şayet, nerede durduğunuza bir daha bakın derim ben.
Kime selam verdiğimiz, kiminle güldüğümüz, kime dokunduğumuz bizim hakkımızda çok büyük ipuçları verir. İnsanlar sizi belli bir sosyal ortamın içinde değerlendirirler. Sadece size bakarak karar vermezler.
Kadınlarda bu durum daha da belirgindir. Yani sürünün içindeki erkeklere bakarken sürünün kendisini de değerlendirir. Nerede tanıştığınız bu açıdan önemli olabilir bazen. Sizin DHV dediğiniz şey de aslında sizin kendinizi farklılaştırma çabanızın bir sonucu.
Kadınlar kılık kıyafetleri, makyajları vs. ile kendilerinin ne kadar farklı olduğunu anlatmaya çalışırken, erkekler de DHV’lerle, sevimli piç, ful şarj vb. ile kendilerini ortaya koymaya çalışırlar.
Lakin ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz.
Çünkü söz uçar… gerçek eninde sonunda ortaya çıkar.
Tüm kızların şimdilerde moda diye daracık kotlarının altına rugan pabuçlarını giymeleri sizin için ne kadarlık bir farklılık ise, bazen sevimli piçi oynamak, takmam ben abi kimseyi, bana ne ya, ben uçarı biriyim, diye tutturmak da o kadarlık bir farklılıktır.
Sevimli piç ile tanışmak güzeldir eğlencelidir. Eğlence ise bu işin en önemli bölümüdür. Kızların o seksi pabuçları olmasa dünya daha az güzel bir yer olurdu. Bunu iyi biliyorum. Ve sanmayın ki karşıyım bunlara.
Ama yine de;
Tüm teorilerin dışında bir benliğiniz olduğunu unutmamak gerekir. Hayatın gerçeğinden uzağa düşmemek gerekir.
Tüm kızların ağzını yayarak ‘merrrrrrrrrrrba’ demesi ile tüm erkeklerin sevimli piçim ben diye zıpırdanmalarının da bir sonu vardır.
Çünkü hayat merrrrrrrrrrrrba ile başlasa bile başını kaşıyarak, noldu ya ben anlamadımki? Diye bitireceğin bir şey haline geliverir sonunda.
Çünkü her insan- eninde sonunda- layık olduğu şey ile karşılaşır.
Feminizm adı altında kaltaklığın pazarlanmasına karşıyım!
-
23/06/2010, 05:23 #2
Cvp:öylesine...
Hissettiklerini öylesine direk döken insanları seviyorum =)
-
23/06/2010, 05:35 #3
- Tebrik
- Konular
- 55
- Mentioned
- 0 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
-layık olmak-
bu kavramı çok düşündüm,
kişisel gelişim okudum, çekim yasası okudum, çok da iyi bilirim hayatımda beni bu noktaya getirenler nedir,
neye layık olduğumu düşündüm,
hani wonder bilir, kek ve kek kalıbı olayı
layık olduğunu düşündüğün şey kek kalıbı ise
sahip olacağın şey de kektir,
o nedenle en başına gelirsek yazının kendini keklememek gerekir,
10 numara bir kıza, 10 numara derinliği olan bir kıza, veya 10 numara albenisi olan kıza, sahip olmak için önce layık olmak gerekir,
bunlar düşünülmesi gereken konular,
bunlar yola çıkmadan, kalıbımızı oluşturmadan düşünülmesi gereken konular,
bunları düşünün derim ben.
(+1)Geleceği tahmin etmenin en iyi yolu onu tasarlamaktır.
Russell L. Ackoff
-
23/06/2010, 06:58 #4
- Tebrik
- Konular
- 37
- Mentioned
- 0 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
birazda birbirine bağlı parelel yönde ilerleme kaydeden hadiseler galiba bu olaylarr ...
10 numaraya layık olmak zaten bi nevi bize on numara kızalrın ilgisini çekebilceğimizi çağrıştırmazmı sicede..
yani yumurtamı tavuktan tavukmu yumurtadan çıkar hesabı ..
insan oğlu hakk ettiğini yaşarmış... aslında ne hak edeceğinide kendisi belirlermiş .
-
23/06/2010, 09:38 #5
- Tebrik
- Konular
- 2
- Mentioned
- 0 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
Efsane laf etmişsin wonder
(+1)Your Future is Whatever you make it!
-
23/06/2010, 09:40 #6
- Tebrik
- Konular
- 42
- Mentioned
- 0 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
*ışığın savaşçısı ateşin etrafına toplanan arkadaşlarının yanına oturdu ve onları dinledi.
sadece dinledi, çünkü onlar bu konuda daha bilgiliydi, dolayısıyla daha içten konuşuyorlardı.*Talking makes people friends, kino makes them lovers.
-
Tebrik - 1 HELAL BROcandela HELAL BRO dedi
-
23/06/2010, 09:51 #7
- Tebrik
- Konular
- 60
- Mentioned
- 0 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
wonder bu forum açıldığından beri bu kadar uzun yazılar yazıosun,bi türlü ana fikri çıkaramadım,üşeniom bi gün okuycam merak edip bi yazdığını.hiç bir şey bu kadar uzun anlatılmamalı diyorum
http://www.dailymotion.com/Secret_
Türkiye'nin en eski direct game cisiyim...Her şey bundan 4 sene önce başladı ... Neyse devamını sonra anlatırım
Direct game : kadınlara ulaşmanın en kolay yolu !
-
23/06/2010, 10:02 #8
- Tebrik
- Konular
- 2
- Mentioned
- 0 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
Secret ana fikir yok evet ama hep söylemek istediği şu var:
Eğer PUA\'lıktan anladığın skor tabelasını tavan yaptırmaksa
boşuna beni okuma,
amacın bulunmaz hint kumaşı olmaksa
gel hele yabancı otur şöyle yamacımaYour Future is Whatever you make it!
-
23/06/2010, 18:01 #9
Tulumbayı bilirsiniz...Bir bardak su koyup başlarsınız kolu körüklemeye, diplerden, en derinlerden su yukarı çıksın diye.. Tulumbanın şekli değişir, şahane sülersin, albenisi çok olur, ama bir alfa suyu koyup geçti mi tulumbanın başına, anlar su gelip gelmeyeceğini ya da gelen suyun kalitesini... B)
-
23/06/2010, 18:10 #10
- Nereden
- Ankara
- Tebrik
- Konular
- 371
- Mentioned
- 50 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
Maşalanmış saçlar - ütülü gömlekler.
topuklu ayakkabılar - boyalı ayakkabılar.
aşkııım lar
bebeğim seni nerey götüreymiler..
işte yeni başlayan aşkın ilk günleri..
evlenip sabah ağzı kokarken sevişmesi de var bu işin..
ondan önce uyandığınızda zart zart ossura ossura uyuduğunu da..
ne yaparsan yap..
bunlar olacak...
mesele şudur ki...
osuruğun kokuyor muuuuu
kokmuyor muuuu
---
bütün ambalajlardan arındığında geriye ne kalıyor
ben ona bakarım."Cemiyet Sıçmayı Önlemek içindir, sıçtığınız boku temizlemek için değil" - JoKeR
Cemiyette YAZAR olmak ister misin ? TIKLA ( Makale Altına Nickinizi yazın piliiz)