Hello & Welcome to our community. Is this your first visit? Kayıt ol

User Tag List

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12
Toplam 20 adet sonuctan sayfa başı 11 ile 20 arası kadar sonuc gösteriliyor
    Senior Member neutron - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    28
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

açılış sonrasında sürekli takıldığım yer

Alıntı "CloseR" post=48191 Nickli Üyeden Alıntı
    Alıntı "neutron" post=48186 Nickli Üyeden Alıntı
    sağol full nano umarım düzelir bu durum.doğru dürüst bir çevrem olmadığı için direk sosyal ortam oyununa başlayamıyorum artık yavaş yavaş ona başlamayı düşünüyorum.

Oyunculuk benim açımdan kesinlikle sosyal ortam oyununda çok daha önemli. Ve oyunun hakkını verirsen özellikle joker methodda ( Kalite adam olmak adına herşey ) başarılı olursan sosyal ortam içerisinde kolay kolay boşta kalacağını düşünmüyorum. Ama hedefleri yakın cevreden seçersen bi süre sonra kuraklık çekebilirsin uyarayım. Yakın sosyal cevrendeki arkadaş grubunu farklı çevrelerden oluştur ve onları birer sıçrama tahtası olarak kullan. Sonrası self servis SEÇ-BEĞEN-AL
    ya zaten ben çok yakın çevreden sevgili bulmaya sıcak bakan bir insan değilim.bir de senin dediğini yapabilmem için bol zamana ihtiyacım var(hem gelişim hem de gidip arkadaşlarla takılma açısından) bende de bu zaman yok.açılış için bir zamana ihtiyacın yok her an yapabiliyorsun bu kısmı bana çok uyuyor bir de yakın çevrenden(bir tanıdığının arkadaşı) çıkma ihtimali çok düşük.bu yüzden açılışı tercih ediyorum ama sorunu bir türlü ortadan kaldıramıyorum.ben daha çok sorunu ortadan kaldırabilmek için başlığı açtım.kesinlikle bir yerlerde bir hata yaptığımı düşünüyorum.ama çözemiyorum.tabi şans vs.'de önemli faktör ama bende de bir hata olduğuna inanıyorum.büyük ihtimalle açılış yaparak iyi çocuk kategorisine giriyorum.sevimli piçliği yanlış uyguluyorum.neg falan atmaya başladım artık bakalım nolacak.

Tebrik
    Konular
    28
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Alıntı "sanal1071" post=48192 Nickli Üyeden Alıntı
    Dostum bir çevren yoksa, ne kadar açılışlardan hatun düşürsen de hayatının seni tatmin etmesi zordur.
    Sosyal oyuna ne kadar erken başlarsan o kadar iyi.
    Başlarda benim gibi sosyal becerisi sıfıra yakın biri bile sosyal oyun içerisinde kendini geliştirebiliyor.
    Sosyal beceri kazanmak sana her yerde avantaj sağlar.
    Ve çevre çok önemli...
    aynen öyle haklısın da çevremdeki insanları sevmiyorum.çıkarcı ve mallar
    bir de ben de şöyle bir şey var kızla arkadaş olayım seçeneği pek ben de yok.yani full şarj falan uygulamıyorum sevmiyorum.biraz da sınıfı sevmediğimden kaynaklanıyor.zamanımın bir çoğu sınıfta geçiyor.çok sosyal bir insan değilim.

Tebrik
    Konular
    28
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Alıntı "darkrock" post=48195 Nickli Üyeden Alıntı
    Sosyal ortamın önemini vurgulamak çok klişe geliyor bana artık. Ortam da nasıl ortam? "Günümüzde sosyal ortam olarak adlandırılan kafelerin, barların, diskoların, alışveriş merkezlerinin, partilerin insanların tanışmasını sağlayan herhangi bir işlevi yoktur." der Alain de Botton. Nerede bu ortamlar, nasıl ortamlar seçilmeli? Her ortama herkes girebilir mi? Bunlar hep muallak. Üniversite ortamı dersin, farklı üniversitelerin ortamları arasında gece ve gündüz kadar fark vardır. Girilen ortamda ne kadar takılmak gerekir? Ne kadar kalabalık ortamlar seçilmelidir? Bunların hepsi muallak.

Girilen ortam insanların tamamı için kafa dağıtmak üzere toplanılan bir ortam mı, bir iş ortamı mı? Bunlar fark eder. En baştaki fark da insanların sevgili seçerken "sevgilinin dışarıdan olması" faktörüne büyük bir artı vermesinden kaynaklanır. Dışarıdan bulunan bir sevgili hakkında kendi ortamındaki kimsenin olumsuz bir yorum yapmış veya yapacak olma ihtimali yoktur çünkü.

Nokta atışı yapacak olursak en faydalı ortamlar insanların farklı yardım organizyonları için karşılıksız olarak 6-10 kişilik gruplar halinde toplandığı ortamlardır.(50-60 kişi toplanıp küçük gruplara bölünülmesi de aynı etkiyi yaratır hatta daha güzel olur.) Hem samimiyet ve süreklilik sağlanır, hem de kalabalık içinde boğulmaz insan ve kendini rahatlıkla ortaya çıkarır. Yine bu 6-10 kişilik sayı ve süreklilik koşullarının sağlandığı proje grupları da verimlidir. Esas kriterimiz ortak yapılan bir iş olması, grubun kalabalık olmaması ve sürekli bir araya gelinmesi. Arada bir uğradığın ortamlarda bi sikim olmaz. Es kaza ortam bir kızla birebir vakit geçirecek şekilde oluşursa en mükemmeli olmuş olur.

Kişisel gelişim üzerinde hep duruyoruz. Ancak sen günümüzde insana adından sonra sorulan ilk soru olan "Mesleğiniz nedir? Ne iş yapıyorsunuz?" sorusunda kaybediyorsan, istediğin kadar çabala. Kişisel gelişim insanı kendi liginde yükseltir. Yanlış ligdeysen bilmiyorum imkanın var mı ama öncelikle kendini oradan kurtarmalısın. Zaten belli bir kalitesi olan bir adam olarak cemiyetin nimetlerinden yararlanırsan hem iş hayatında, hem özel hayatında kimse tutamaz seni.

Bu ortamları yazdım da, kendim bu ortamlar için özel bir çaba göstermeyeceğim. Farklı şeylere vakit ayırmam gerekecek.

dostum süper açıklamışsın 2 kere teşekkür etme hakkı olsaydı kesinlikle kullanırdım

benim ortamım kalitesiz.kalitesizlikten kastım adamların çoğu okul-ev arasında zamanını geçiyor.cafe kültürleri yok.kızlar genellikle kendi çaplarında takılıyor onlar da erkeklerle gezmez.kızlı erkekli bir ortam yok.bir de onları sevmiyorum.bu ortam okul ortamı zorunluluktan bir ortam.başka bir ortama geçmek hem kolay değil diyelim geçtin zaman bulamıyorsun dersler çakışıyor vs. zor bir bölüm okuduğum için kasıyorlar, okulu asma durumu olmuyor.zaten sınıfta bu tarz şeyleri yapmıyorum kesinlikle.işte yanlış bir ortamdayım okul bitince kurtulacağım o ortamdan.

bir de arkadaşlar herşey güzel ama konu(bunu genel olarak yazıyorum) benim açılışta nerede hata yaptığımdan açılış vs sosyal ortam oyununa döndü amaçtan sapmayalım lütfen

Üye Gökhan X / bok - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    57
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Niyetinin ne olduğunu kızlara belli etmelisin.
    FLÖRT KOÇU - Görüştüğün Kızların Sayısını İkiye Katla

WWW.FLORTKOCU.COM

Tebrik
    Konular
    28
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

gökhan öncellikle hoşgeldin
    bu niyeti sadece beden dilinle mi belli edeceğim yoksa sözlerle falan mı?
    bir de hangi aşamada belli edeceğim?

kızla buluşma da kinoyu arttırıp öpüşmeye geçmeyi planlıyorum kız bana çok hızlısın diyor bu ne demek?öpüşemiyorum ilk buluşmada bir türlü zaten 2. buluşma gibi bir şansım pek olmuyor.kız yanıma tam yaklaşmıyor.kafasını yanaştırmıyor )

Tebrik
    Konular
    57
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Alıntı "neutron" post=48239 Nickli Üyeden Alıntı
    gökhan öncellikle hoşgeldin
    bu niyeti sadece beden dilinle mi belli edeceğim yoksa sözlerle falan mı?
    bir de hangi aşamada belli edeceğim?

kızla buluşma da kinoyu arttırıp öpüşmeye geçmeyi planlıyorum kız bana çok hızlısın diyor bu ne demek?öpüşemiyorum ilk buluşmada bir türlü zaten 2. buluşma gibi bir şansım pek olmuyor.kız yanıma tam yaklaşmıyor.kafasını yanaştırmıyor )
    Hoş buldum

Dolaylı açılışın en büyük sorunlarından biri kızın
    kendisinden ne istediğini tam olarak bilmemesi
    ve olayın gereksiz uzaması.

O yüzden işe ilk olarak bu tür açılışları bırakıp
    direkt açılışlara geçmeni öneririm.

Direkt açılışta kız kendisiyle ilgilendiğin
    için konuştuğunu biliyor. Daha sonra da
    sevgili mi olmak istiyorsun yoksa sadece
    görüşüp seks yapmak mı bunu ima ederek
    niyetini belli edebilirsin.

Direkt'e geçmeni öneririm cidden

İnanılmaz bir şekilde özgürleştiğini
    hissedeceksin ve kendine güvenin zamanla
    tavan yapacak.

WWW.FLORTKOCU.COM

Tebrik
    Konular
    28
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

birkaç kez direk yaptım ama red yedim )

bir de korku var ya arkadaş görürse ya kızın sevgilisi oralardaysa(birkaç defa karşılaştım bu durumla dolaylı yaptığım için yırttım )

ama artık direk denemeye başlayacağım.

bir de kız niyetimi anlar herhalde.düşünsene dışarıdan biriyle tanışmısın sana dokunmaya çalışıyor, numaranı istiyor, buluşmak istiyor sence niyet belli değil mi )

Tebrik
    Konular
    57
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Alıntı "neutron" post=48241 Nickli Üyeden Alıntı

bir de korku var ya arkadaş görürse ya kızın sevgilisi oralardaysa(birkaç defa karşılaştım bu durumla dolaylı yaptığım için yırttım )

bir de kız niyetimi anlar herhalde.düşünsene dışarıdan biriyle tanışmısın sana dokunmaya çalışıyor, numaranı istiyor, buluşmak istiyor sence niyet belli değil mi )

Bir şey olmaz En kötü arkadaşım sandım dersin.

Gündüz açılış yaptığın kızlara ellerini
    sıkmaktan başka dokunma.

WWW.FLORTKOCU.COM

Tebrik
    Konular
    28
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Alıntı "Gökhan X / bok" post=48242 Nickli Üyeden Alıntı
    Alıntı "neutron" post=48241 Nickli Üyeden Alıntı

Bir şey olmaz En kötü arkadaşım sandım dersin.

Gündüz açılış yaptığın kızlara ellerini
    sıkmaktan başka dokunma.
    tamamdır şu direk açılış olayını daha fazla yapıyorum

zaten kinoları anlık randevuya geçersek yapıyorum yukarıda öylesine yazmıştım.

yorumlar için teşekkürler bu arada pm bakarsan sevinirim

Üye dbaron - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    0
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkrock Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    .
    Ben niye seni hiçbir yazını okuyamıyorun