Hello & Welcome to our community. Is this your first visit? Kayıt ol

User Tag List

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 20 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 10 arası kadar sonuc gösteriliyor
    Senior Member neutron - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    28
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

açılış sonrasında sürekli takıldığım yer

[hide]merhaba arkadaşlar benim sürekli takıldığım bir yer var ve çözemiyorum.o yüzden size sormak istedim

şimdi indirekt açılış yapıyorum ve numarayı alıyorum.bu konuda problem yok kız numarayı kendisi veriyor.çöp numara değil mesajlaşıyoruz.ama sorun burdan sonra başlıyor.

mesela kızla mesajlaşıyorum 1 dk sonra cevap geliyor lakin işi buluşmaya, görüşmeye, kahve içmeye getirdiğim zaman(dolaylı ya da direk yoldan) kız direk mesajlaşmayı kesiyor.ondan sonra cevap gelmiyor, geç geliyor,bahaneler geliyor vs. yani buluşamıyorum.ya da kız 1 saat müsaitim sadece falan diyor.malesef her kızla da anlık randevu yapamıyorum.ve herşey burada tıkanıyor.bir de şöyle bir sıkıntı var ben kıza yazmasam kızlar genelde bana yazmıyor..mesajlaşmalarda yine esprili takılıyorum.mesajlaşmayı araç olarak kullanıp buluşmaya geçmeye çalışıyorum.

ben nerede hata yapıyorum?genelde esprili bir insanımdır acaba fazla espri yaptığımdan mı oluyor?neg,itme-çekme falan yapmıyorum yoksa bundan mı oluyor?hala iyi çocuk olduğumu düşünüyorum yoksa bundan mı oluyor?number close'u nasıl yaptıysam mesajlaşmayı o tarz devam ettiriyorum.bazen rutin kullanıyorum bazen kullanmıyorum.dhv fazla olmadığı için mi böyle oluyor?piçlik kısmımı eksik acaba?acaba şu 'sevimli piç' olayını yanlış mı yorumluyorum?espri falan yapmadan düz bir şekilde mi takılmalıyım?[/hide]

- ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    Mentioned
    Post(s)
    Tagged
    Thread(s)

Basit; üzerinde çalıştığın kişiler seni henüz sevgili modunda görmüyorlar. Yaş olarak küçük olduklarını düşünüyorum, henüz sevgili olmadan da bir erkek ile bir yerlerde bir şeyler içme düşüncesine ve tecrübesine sahip değiller hayat karşısında henüz tecrübesiz ve kendilerini geliştirememişler, onlar için bu tür aktiviteler sevgili moduna girmeden başka bir şey değildir, normaldir, bir çeşit kezban türü diyebiliriz. Onun için bunlarla uğraşmaya değmez, arkana bakmadan kaç derim. Çünkü bu olgunluğa erişmemiş biriyle hiçbir şey yaşayamazsın.

Tebrik
    Konular
    28
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

yaşları genelde 19-20-21 oluyor.ben de o yaşlardayım.yani bunların hepsi beni mi buluyor.ben de hatayı kendimde arıyorum ama bulamıyorum bir türlü.anlık randevu yaptıklarım oldu onlar da senin dediğine benzer şeyler diyordu.bu yaptığımız doğru değil,senle dışardan tanıştık şimdi kahve içiyoruz,kendimi kötü hissediyorum falan.ama hep bunlarla karşılaşırsam açılış yapmanın da anlamı kalmıyor ki açılıştan soğuyorum resmen.bu arada cevap için teşekkürler.

- ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    Mentioned
    Post(s)
    Tagged
    Thread(s)

Takıldığın yerleri değiştir, başka bambaşka mekanlara dal, sana ters gelecek yerlere bile girmekten çekinme, aynı yaşta başka tanıdığın karı kızın evine bile gelmek istediğine şahit olacaksın. Sen devam et.

5. HELAL BRO dbaron HELAL BRO dedi
    Tebrik
    Konular
    28
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

sağol melih ben de yavaş yavaş sosyal ortamlara mı kaysam diye düşünüyordum.artık ciddi ciddi düşünmem lazım.

Üye Full Nano - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    iyilerden taraf
    Tebrik
    Konular
    31
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

nEUTRON bende ortalama 6 yıl önce filan senden daha aciz senden daha zor durumlarda idim..

Ama gittiğin yol doğru yol..

Sosyal ortam her zaman iyidir, hayattan daha çok keyif alırsın..
    Yorum yazmadan önce lütfen okuyun ...
    1- N-ok...tala,!!ma +işar:etlerine "dik"(kat ed?in.
    2- BüYük hARf kÜçüK haRf OlayıNI atlAMAyın.
    3- Bu "Dolar" i$areti de size i$ çıkarmasın artık.
    4- Veenönemlisisözcükler arasındaboşlukbırakın.
    5- A ma g erek siz bo şluk lar d an k açının.

Tebrik
    Konular
    28
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

sağol full nano umarım düzelir bu durum.doğru dürüst bir çevrem olmadığı için direk sosyal ortam oyununa başlayamıyorum artık yavaş yavaş ona başlamayı düşünüyorum.

Üye CloseR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Tebrik
    Konular
    46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Alıntı "neutron" post=48186 Nickli Üyeden Alıntı
    sağol full nano umarım düzelir bu durum.doğru dürüst bir çevrem olmadığı için direk sosyal ortam oyununa başlayamıyorum artık yavaş yavaş ona başlamayı düşünüyorum.

Oyunculuk benim açımdan kesinlikle sosyal ortam oyununda çok daha önemli. Ve oyunun hakkını verirsen özellikle joker methodda ( Kalite adam olmak adına herşey ) başarılı olursan sosyal ortam içerisinde kolay kolay boşta kalacağını düşünmüyorum. Ama hedefleri yakın cevreden seçersen bi süre sonra kuraklık çekebilirsin uyarayım. Yakın sosyal cevrendeki arkadaş grubunu farklı çevrelerden oluştur ve onları birer sıçrama tahtası olarak kullan. Sonrası self servis SEÇ-BEĞEN-AL
    KADINLAR SİZİ HİÇ BIRAKMAYACAKMIŞ GİBİ SEVER, HİÇ SEVMEMİŞ GİBİ BIRAKIRLAR

Senior Member sanal1071 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    31
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Dostum bir çevren yoksa, ne kadar açılışlardan hatun düşürsen de hayatının seni tatmin etmesi zordur.
    Sosyal oyuna ne kadar erken başlarsan o kadar iyi.
    Başlarda benim gibi sosyal becerisi sıfıra yakın biri bile sosyal oyun içerisinde kendini geliştirebiliyor.
    Sosyal beceri kazanmak sana her yerde avantaj sağlar.
    Ve çevre çok önemli...
    Bildiğim tek şey hiçbir şey bilmediğimdir. Sokrates
    Erkeklere özgü kendini hor görme hastalığının tek çaresi, zeki bir kadın tarafından sevilmektir.
    Mutluluk hedef değildir. Tersine kudret duygusu hedeftir. Nietzsche

Senior Member darkrock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    13
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

.

.